Haha. Ha.

Tjue blugg. Sitter och chattar med typ 972587468678 stycken, vet inte varför men jag kände mig så ensam, men inte nu längre! Sitter just nu med morgonrock & turban eftersom jag har duschat efter träningen. Efter skolan idag gick jag, sofia & lisa hem till lisa och typ chillade, tog kort, och va vid konsum little. Sen kom jag på att jag hade träning, så jag gick hem. Senare kom jag på att träningen inte började förräns vid halv 7 så jag kunde stannat längre -.- suck, vfr ska ja alltid vara senil ? Träningen var rätt lugn så det var skönt. Nu är jag hemma iallafall, och måste plocka fram engelskan och kolla igenom den. Sen så blir de hopp i säng, nybäddad! Bästa som finns att bara dra in lukten av tvättmedel...! Imorgon blir det elif efter skolan ett tag iaf, har en del läxor.. men man vet ju aldrig hur länge de blir. ha-ha. Jag känner mig som världens tråkigaste bloggare, bäst jag slutar.
Puss!


Hot or Not

Hejj blogg. Har precis tittat på idol, eller de sista 2 minuterna, eftersom jag helt eneklt glömde bort det. Fy på mig, får se på datan senare. Kom nästan precis hem från Reimers. Först kom dani,ellen,hilma till skolan, och sen gick vi tillsammans hem till mig. Vi hoppade studsmatta, och lagade mat. Korvstroganoff med typ makaroner, och sen sallad ala dani&hilma. Mycket gott måste jag säga! Efter det så skulle dom hem rätt snabbt, men jag följde med dom, vi har svårt att skiljas förstår ni..hehe. Men iaf så följde ja med dom till reimers, och vi typ var ute och snackade utanför danis fönster, eftersom dani inte fick vara ute, naw stackars flicka. Nu är jag hemma iallafall, och jag har haft en riktigt rolig dag med mina favorit flickor. Ska typ ta en rostad macka eftersom vi åt middag vid 5 typ, haha. Snart ses vi igen !
Imorgon så vill jag typ shoppa ;o Fast jag vet inte med vilka pengar hmm.. Men jag har iallafall massa läxor och göra så det skiter sig ändå. Så imorgon blir det läxor & innebandyträning.
Ni kanske inte la märke till det men jag glömde veckans outfit i fredags! Fy mig, men här kommer den! :

Ojojoj vilken dålig bildkvalité det var här då.. Whoopsie, det får duga!

Dagens saknad i modevärlden är ju såklart SVEA mössorna, när man har den så kommer kommentarer som " SÅ 07!" Jag vill verkligen att det ska bli mode igen, jamen kolla dom nya modellerna också, Åh, vill ha vill ha!


Nej nu orkar jag inte skriva mer, nu ska matilda sova.
Kram från mig !


Huddinge vs. Älvsjö AIK

Tju blugg. Har precis ätit frukost med familjen, blev inget sova över igår eftersom mamma kunde köra hem. Men det är skönt och vakna upp hemma också. Kollade lite i tapetböckerna imorse, och det är sjukt svårt att bestämma sig! Men till min hjälp så kommer hilma & dani hit idag (förmodligen) och hjälper mig! Men först har jag match vid 1, målvakt, mot huddinge. Önska mig lycka till -.- Jag har så dåligt självförtroende så det e sjukt. Gosh, kommer jag klara det? Nej - Jag SKA klara det! Så är det med det.
Sen, så ska jag väl vara med hilma o dani, dom äter väl här, och sen drar dom. På kvällen får jag ser vad jag gör. Sätter på en film, aldrig fel.
Tjockt med kramar.
Tildis


Tänk innan du gör saker.

Hejsan bloggen,

Idag stack Matilda vid 11, så jag var hemma själv på förmiddagen då jag satt vid datorn och chillade :) Åkte till Kungens kurva med mamma och Aksel lite senare. sedan var det hem igen och ladda för imorn för imorn är det Arne borg med flicksen! <3 Kramiz Alice


Hugs n' kisses

Hey blogg, skrev ej igår, jag trodde jag hade skrivit men det märkte jag nu att jag inte hade gjort. På morgonen så gick jag med som vanligt med sofia. Hyfsad dag, och skolfoto (!) Gick säkert piss. Jag blir aldrig bra.. Menmen, känns skönt att det är avklarat iallafall. Efter skolan var jag med elif ett tag, vi typ gick hem till mig och chillade järnet. Sen så mötte jag alice i fruängen, och så åkte vi hem till henne. Eftersom jag skulle sova hos henne. Super mysig kväll. Vaknade imorse vid kvart i 10, och då hade alice redan vart vaken i 45 min. Familjen kom och hämtade upp mig ett tag senare, så åkte vi till Fredells. Jag har nämligen tagit tag i mitt rum, nu ska det göras om! Tapet, ny färg, kanske lite nya saker vemvet. Men nu har jag iallafall lånat två stora böcker med olika tapetprover, och så ska jag se vad jag bestämmer mig för. Färgen i rummet väljer jag utifrån tapetvalet.
Nu är vi hemma från fredells, och har precis käkat korv m. bröd. Och nu ska lucas iväg på match. Jag och hugo nördar vid ps3 och data. Haha, så joniga. Spotify står som vanligt på i bakgrunden, markus fagervall like always. Puss på er sötnötar.
/ tilda


Bästaste Markus. Du är och har alltid varit världens bästa. <3


08.07

Hej, klockan är rubriken idag. Vid halv ska jag börja röra mig mot sofia, och sen så går vi tillsammans till skolan - like always. Har kollat igenom lite av engelska orden idag också, rätt lätta och jag hoppas att dom sitter fast i huvudet tills förhöret imorgon. Matteläxan glömde jag i skolan, så smart som jag e, så den får jag göra innan träningen idag. Idag har jag på mig mina nya strumpbyxor med leopard mönster, vågat! Tidningsartikeln till So:n kom jag på imorse att jag skulle ha med, och det var tur annars skulle josefin dampa typ. Glömde förra torsdagen. Nu börjar det här inlägget bli för långt & tråkigt. Jag ska packa väskan.
Kram eran sjuka sak. matilda


Detta ska bli dagens rubrik

Hey blogg. Sitter just nu och funderar på att sätta på en kopp te. Eftersom halsen fortfarande bränner, inte lika mycket men det känns, tro mig. Blenda drog vid 5 nånting, och innan det så hade vi inget & göra, så vi satte igång att göra mat till min familj.. Det blev Teriyaki-kyckling, med kryddat bulgur och fetaostkräm. Gott enligt mig.
Efter maten så tog ja det lungt, kollade lite på engelska orden som vi har tills på fredag. Och sen så åkte jag till elif. Först satt vi utanför hennes hus och typ käkade godis, och sen gick vi och mötte upp Vilmer, och gick till sjörövarparken som den hette. Haha, vi hitta nån jävla napp där som vi kastade, skit kul vare iaf. Och sen tog jag bussen hem och var hemma i tid till idol som jag aldrig missar (a)
Imorgon så kanske det blir elif efter skolan, annars blir det chill hemma, och läxor måstemåste göras. Sen är det träning på kvällen. Nu så säger mamma åt mig att borra tänderna, och det låter som en bra idé... :)
Kram tilda


800 grader

Hey blogg! Skrev ej igår, men hade inget speciellt att berätta för er, så det blev inget.
Nu har jag däremot massa och berätta och drför skriver jag.. ehh.. det där blev konstigt. men aja.
Sitter och lyssnar på ebba grön med blenda, vi har bakat muffins. Inte så lyckat. Smakade bakpulver och mjöl. Whoops. Idag var det friidrottsdag. Gick väl bra. Som alcie sa så var det längdhopp,höjdhopp,kula och 60meter. Sen käkade vi matsäck, jag hade makaroner och korv, sen fick jag och lisa dela på blendas pannkakor, haha. yummie! Imorgon har vi matteläxa... Hm.. sucks. Har inte gjrot den än och alla säger att den e svår, TOPPEN! I helgen så blir det översovning och bästus, och vi ska bo i hennes källare och känna dofterna.. Mmmm.. livet. Fredag-Lördag, och sen så ska jag ha match mot huddinge på söndan. Juste, imrogon är det träning okcså, målvakt blir det nog då, efetrsom jag ska stå på matchen. Såere
Nu ska jag låta blenda skriva sin blogg. Och pussa på er - som alltid!
Puss Tilda


<3



Vi föralltid! <3


Fridrottsdag idag..

Hey,

Förlåt för att jag inte skriver så ofta, men jag hinner aldrig.
Idag var det fidrottsdag i skolan,vi hoppade längdhopp, höjdhopp, sprang 60 meter och stötte kula. Jag och Matilda ägde på höjdhopp (a) det var faktist roligt utom att det var så kallt. jag hade med mig en baugett (eller hur det stavas) och en päronfestis :D Mumsigt mumsigt! Vi kom tillbaka till skolan klockan 12.00 så då stack jag hem och chillade. Träning snart i två timmar.. Jobbigt med roligt :D

KramKram Alice


From Saturday

Bilderna från i lördags:

Lövbiff och Beainese sås på menyn! (ursäkta stavningen)

" Och skjuts ut med den ur ugnen "

Titta vad fint vi hade gjort!

Vi blev lite sugna på kaffe, men mjölken var slut så de smaka skit..

Kram igen


The twilight saga

Hej bloggie! Har nu vart hemma sen ca halv 2, gick med sofia ett tag vid långsjön. Gick sen hem för att jag behövde plugga till so provet som är imorgon, känns som om jag inte kmr klara det, men jag jobbar på det! Läste nyss ut "När jag hör din röst" Ojoj, 100 av 5 i betyg! Sjukt bra! Måste låna "Ljudet av ditt hjärta" också av Dani, som hon har! Man blir seriöst beroende.
Nu ska jag sätta upp en ny tofs, haha, och sen ska jag hjälpa mamma med tsatsikin som hon jobbar på.. :)
Kram&Kram
Tilda



Sedär ja!


Sorry ms Jackson

hej! Ledsen att jag inte skrivit på länge, mne det har vart fullt upp, i lördags blev det ingen dalarö, utan jag åkte istället till reimersholme och sov hos dani, det var helt sjukt....kul, och vi hyrde film, lagade mat, och hade det bäst. Bilder kommer, ska sno från danis blogg. hihi
Igår så åkte jag hem från dani vid 11 tiden, eftersom jag hade samling till innebandymatchen vid 13. Träffad olivia, evita & patrik vid t.plan, och hälsade osv. Olivia är min barndomsvän, och Evita hennes syrra, och Patrik hennes pappa. Jag var hemma vid halv 1, så då bytte jag om, och började sedan ladda för match. Dock gick matchen inte bra alls. Förlorade med hela 6-1 mot sköndal. Inte bra! Men match igen nästa helg, då jag är kallad som Målvakt (!) Vi får väl se hur det går...
Efter matchen, tog jag ett bad och läste i "När jag hör din röst" Som snart är slut också! Så bra!
Nu är det måndag morgon, vi börjar vid 09.35, och jag ska snart börja dra mig mot konsum för att träffa sofia & sara. Eller det ska jag förresten göra nu!
kramkram


CandyBandy

Tjaa igen alla coolishar. Sitter och kollar på nån b-film med bröderna & tyra. Inte för att jag vet vad den handlar om utan jag nördar mest framför datan. Tjockar mig med godis som egentligen inte e så bra, så det ska jag sluta me! Jag höll nästan på att glömma veckans outfit ! Men nu kom jag ihåg, och om ni skrollar ner så ser ni den.

Vad tycks om mina höst val ? Jag älskar verkligen hösten och alla mysiga färger och koftor...mmmmm..
Nu ska jag nörda idol.
Kramar


Najz med fredag

Tjao!

Sitter just nu på brorsans rum och kikar runt på datorn. Idag var det skola sedan träning, men jag trode träningen var klockan 17.00 men den var 15.30, så jag åkte dit i onödan.. Jaja, träning imorgon istället. Klockan 08.00! Kommer aldrig komma upp! Annars händer inget specielt imorgon så hör av er om någon vill hitta på ngt! :) /Alice


Barnvakt till fåret shaun

Hejj. Sitter just nu och håller koll på fåret shaun genom ellens webb. Haha, vi har såååå rolig humor hon & jag.
Igår så blev det inget skrivande eftersom jag inte hade tillgång till datan just då. Men efter skolan så hämtade mamma upp mig och sen åkte vi till farsta c, och köpte present till kusinemelie som fyller imorgon,lördag, 13 år. En lång randig tröja, och en sak man kan hänga smycken på. Super fint! Sen så åkte jag hem och bytte om och åkte till träningen i västertorp. Rolig träning faktist! Sen hämtade mamma mig, och så åt vi gott, sen idol för hela slanten. Min musiklärare var faktist med, men kom dock ej vidare. Attans kanelbulle också.
Idag efter skolan gick jag med blenda ett tag hem, sen skulle hon till sin pianolektion, så hon drog strax innan konsum. Jag kom hem samtidigt som bröderna & mamma som hade vart och handlade. Jag hjälpte till och packa upp och börja laga mat. Nu har jag gjort en blåbär&jordgubbs smulpaj, och kände mig värdig att sätta mig vid datan ett tag, ska snart fixa sofforna, och chatta lite mer med ellen. Sen kmr bosse,lotta,tyris,mois vid 5-6 tiden.
Hare bäst
Kramis


Here we come again.

Oj, jag skrev visst inte igår, och jag pallar inte berätta om igår så jag berättar om idag..
Skolan var skit som vanligt, usch, slöjd är verkligen sugigt. Sen efter skolan så hängde jag med alice hem. Och eftersom hon hade ont i halsen hade hon ingen träning, så jag har vart med henne tills nu, (21.22) Vi hade underbart kul like always.. Vi busade, gick ut med nemo, åkte till k.kurva och köpte hamstergrejer till råttan, och sen så var vi bara hemma. Vi målade mina naglar i ljusblått, haha. So nice. *not*
Och nu e jag hemma! Imorgon så är det torsdag, och jag ska väl göra läxor antar ja.. Mycket läxor tills på fredagar! Men sen är det helg och det e ju alltid bäst!?
Jag tänkte avsluta med kram denna gång.
Kram matilda


Naaw

Jag har tänkt på att ni faktist inte fått se en bild på min älskade små dvärghamstrar. enzo o yatzy. Så här kmr en!



Visst är dom så otroligt söta :) ? Den ljusa e Yatzy, och då fattar ni vem den mörka e!


Sexy bitch

hej! Sitter nu hos mia & leffe, vi är här för att fira bella, och vi har ätit gott och fikat med tårta. Mycket presenter, och hon blev jätteglad av presenterna jag köpte till henne. Ett linne med leopardmönster (röd) och ett halsband med en liten gullig hund på. Hon fick mycket presentkort också. Så det var kul! Peter & gänget har redan åkt, och vi ska väl också börja röra oss snart. Gårdagen med sofie var super mysig! Vi glodde på film hela kvällen kändes det som, eftersom vi hyrde 2 filmer. Först "Wild Child" - Det handlade om en tjej som var bortskämd och väldigt mycket tonåring. Hennes pappa skickar henne på internatskola i england då, och sen så händer det massa saker där. Bra, men inte jätte bra. Men den kan jag gärna se igen! Andra filmen var "Marley och jag" - Handlar om ett par som är lyckligt gifta och har hus och allting, sedan skaffar dom en hund, enligt dom världens värsta hund. Sen skaffar dom barn, och ett till, och ett till, och det leder till kaos. Jätte sorglig och jag storgrät i slutet. Värd att se, absolut! Dock lite utdragen, kunde ha kortats ner 20 min eller så.
Vi somnade vid halv 1, 1 nånting, skönt med lite tidigare än dan innan hos ellen. Vaknade vid ca 9.40, och då så låg jag och drog mig i sängen ett tag, sen gcick jag upp till sofflan som låg i soffan och kollade på hsm, haha, dör satt vi och sjöng med till sångerna, skönt att vara yngre ibland.. haha.
Nu så ska jag kika på när bella kollar kläder från zoovillage, som hon fick massa presentkort ifrån.
Hare bäst
tilda


I'm walking on sunshine wooho

Morron sunshines! Vädret är väl okej idag, lite moln men ändå blått på himlen. Jag tänker ändå ha jeans och saker idag, för det e ju fortfarande kyligt, brr. Sitter och kollar på nyhetsmorgon på 4an. Om tennis, men jag sitter och väntar på att dom ska börja snacka om zlatan. Chattar med sandra gör jag också. Hihi
Idag går vi skolan till 15.35, it sucks. Lång & jobbig dag. Jag oooooorkar inte ! Men jag tänker inte börja med skolkning denna dag heller.. No no. Idag ska jag troligen färga håret (!) Mamma tänkte göra det på mig ikväll. Blonda slingor blir det denna gång. Färgen är redan köpt, och jag hoppas verkligen att det blir bra! Efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, faktist. Läxor antagligen. Har inköpt en kalender så jag kan hålla koll på allt. Skönt! Jag glömmer ju så mycket annars, jag är senil vetni.
Om 4 min ska jag logga ut, och sen ska jag ta en dusch, eftersom jag har hur lockigt hår som helst, och jag pallar inte platta. Ja e smart och tar en dusch, haha. :*
Kram matilda


nästa - sofie !


Grattis världens bästa 20åring <3



Tja.. Nu har jag duschat och klätt på mig, och jag sitter just nu bara & väntar på att mobilen ska ringa, och sofie ska säga : "jag är påväg hem, du kan börja åka hit" Dagen blev inte som jag trott. mami och papi kom istället och hämtade upp mig, och så åkte vi hem och fikade med farmor & farfar som har kommit ner för att fira bella (se nedan) Efter dom hade åkt, så åkte vi till SKHLM, och shoppade lite. Jag fick en tröja från gina. Och det är ju aldrig fel? Skulle vela visa den, men jag pallar inte leta efter bild nu.. Det är iallafall en långärmad, randig, svart med röda tunna ränder. Den är as fin! Sen åkte vi förbi ikea och sa hej till bossi&lotti, eftersom dom var där, och vi inte har träffat dom på länge. Sen körde vi storhandling på kvantum, och nu är vi somsagt hemma. Hugo vill ha datan och spela sims3 nu så jag ska avsluta..
Vill säga ett stort grattis till min kära kusin isabella som fyller 20 år idag! Henne firar vi somsagt imorgon. Grattisgrattisgrattis!
kram tildA


Morron världen

Goodmorning! Vaknade vid 7.20, och då vaknade hilma också. Sen så typ väckte vi ellen.. hehe
Kvällen igår blev lång men kulig. Vi släckte lampan vid ca 2, sen så höll jag och hilma på med fåret shaun till typ halv 3 nånting.. Och nu har vi ätit frukost och är klara och klockan är 09.41. Vi ska sen in till stan, jag behöver köpa en present till bella, min kusin, som fyller 20 år idag. Men vi ska dit imorgon och fira henne! Det ska bli jätteroligt! Kan tyvärr inte skriva vad jag tänkte köpa eftersom hon läser min blogg ibland. hehe.
Nu sitter jag iallafall ensam i ellens rum, hilma springer runt som en galning och tar kort på shaun. Och ja.. Resten kan ni räkna ut själva. Nu ska jag chatta med prebbe :)
Hör av mig senare. Kram Tilda


Gangsta



Jag och Ellen är gangsta !? Yo, this is the shit ?!


Crazy Raymon


Jag leker med ellens webb :)



Hej! Fuck, jag hade skrivit ett inlägg, sen var internet tvungen att stänga av.. Så nu blir det ett kort..
Ellen spelar gitarr och sjunger så fint. Och hilma sminkar sig, haha. Kvällen har vart crazy. Men nu har det lugnat ner sig lite iallafall. Snart blir the twilight och chips&dip. NAJS!
KRAM tilda


Toppen o Estet

Tja alla coola. Kom precis från skolan, är ensam hemma.. hjälp! Skoja, men det e seriöst läskigt att vara i det här stora huset helt själv, trappan knakar typ och saker.. brr. Menmen jag ska inte vara hemma så länge till. Jag tänkte gå upp & packa, och sen dra redan nu till reimers. Det tar ju typ en timme dit också, så det e bäst att man börjar åka i god tid.. Kanske blir det ett inlägg därifrån, beror på om vi har kul elr tråkigt. Haha !
Men iallafall tycker jag det ska bli mysigt! Bara ta det lungt, kanske gå till draken, eller deras park nere vid vattnet. Så najs! Tänkte ta med mig badkläder också så kanske man kan ta ett kvällsdopp.. Hmm.. Maybe
Jag ska försöka få med mig kameran och ta lite pics, men det får vi se hur det blir med det..
Jag är seriöst värdelös på bilder i min blogg, det kanske är därför ingen läser... Ska nog börja med bilder!
Förresten är det FREDAG idag, och ni kommer väl ihåg vad som skulle hända då ?!
VECKANS OUTFIT! Och den här veckan är det detta:

Vad tycks? Jag tycker det var passande med lite tigermönster (a) Jag glömde och skriva vart dom kommer ifrån så det kommer här. Toppen är från H&M. Munkjackan är också från H&M. Jeanstightsen är från KappAhl. Skorna är från skopunkten.
Jag är så arg att det inte går att kopiera bilderna på kläderna från gina och bikbok! GAAH, det är ju där alla fina kläder finns! Menmen, fick ihop en helt okej outfit ändå.
Fick precis ett mess av ellen att dom slutar om 40 min... suck.. Börjar väl åka om en halvtimme dårå.
Nu ska jag sluta.
Krampåer
Tilda


You're stupid idiot

Hey bloggen! Dagen idag var väl okej i skolan. Inte så lång dag, och sovmorgon, najs. Efter skolan gick jag hem och satt vid datan ett tag. Sen åkte jag iväg på träning. Det var kul träning idag med massa nya tjejer och det är ju alltid kul! Dom var jätteduktiga! När jag kom hem käkade jag ungspannkis, och sen har jag glott på idol, och duschat i pausen. Nu sitter jag här med handduk runt mig, och jag ska snart ta mig upp till sängen. Jag fick också bort kläderna i mitt rum idag (!) 3 dagar senare liksom.. Med musik i öronen så funkar det alltid. Man dansar sig igenom alla kläder, och vips är det klart! So najs att ha det gjort. Imorgon så bär det av till reimers. Ska sova hos ellen med hilma. Dani kunde inte eftersom hon skulle till uddevalla... Men vi ska ha det mysigt ändå! Det blir nog lungt&skönt.. haha säger vi.. Sen på lördagen så sover jag hos sofie, eftersom hennes mamma skulle bort, och hon ville inte va ensam.. naw, så jag ställde upp.. såklart! Vad gör man inte för sina bästakompisar?
Så vi ska ha det mysigt vi också! Hyra film snacka hon om... mmm.. mi lajki!
Nu ska jag börja fixa iordning inför natten.
Kramar från tildis


Keps Mössa Luva

Hej blogg! Sitter och chattar med dani,ellen,hilma & alice. funnie! Kom hem för ett tag sen.. Vaknade vid kvart över 7 idag, och skulle gå hemifrån halv 8. Men utan att stressa så hann jag komma till konsum vid kvart i 8 för att möta upp sara&sofia. Så det gick toppen! Dagen var lång & seg, som det e varje onsdag. Men hem har jag kommit somsagt och nu är det chill som gäller. Städning måste jag också göra.... Fan, jag höll på att få dampryck igår kväll, hela klädhögen som var sjukt stor igår låg över hela min säng, mitt skrivbord är proppat med saker som jag inte vet vad det e, och sen så såg jag ut som ett jon, och började grina.. Ja.. Shit happens. Men nu känns det bra igen iallafall. HEHE. Har somsagt försökt tänka ut nåt annat jag kan skriva om på min blogg eftersom jag nu tycker den är boring. Jag har kommit på en sak som man iallafall kan börja med! Att jag har Veckans Outfit!
Varje fredag tänkte jag då börja med detta, och vi får ju hoppas på det bästa att jag kommer ihåg det! Vad säger ni om den idén? Nu ska jag chatta, chilla, chatta, chilla.
Kramiiiie


Stockholm stad

Hej blogg ! Igår var jag inte inne på datorn överhuvudtaget, så jag skrev alltså inte då. Igår direkt efter skolan tog jag mig till fruängen, och sedan skanstull där jag mötte upp ellen. Då åkte vi och mötte upp Stellan i gamla stan, där han var med några kompisar. Sen åkte vi vidare till TC, och letade efter Kelly, johanna & denniz. Det tog ca 45 minuter innan vi hittade dom, men det var som en liten sightseeing (stavning?) i stan för oss. hehe. Tillslut så träffades vi. Och eftersom alla förutom kelly&johanna glömt pengar, så det blev ingen fika för våran del. K&J köpte en takeaway frappino och fick nöja sig me det :)
Jag och Ellen drog rätt tidigt eftersom vi var trötta och jag gick och kånkade på min tunga väska med min bigga geografi bok i. suck. När jag kom hem så käkade jag, sen låg jag i soffan och glodde på tvn ett tag innan jag gick & la mig. Imorse mötte jag upp sara, så gick vi tsm till skolan. Tråkig skoldag, förutom musiken som jag iallafall tyckte var rolig :] Bra lärare som man förstod bra, och sen kul att spela gitarr. Fick lära oss D och A7. Toppen, man kanske kan lära sig lite gitarr ändå... Nu är jag hemma iallafall och tare lungt. Skulle igentligen behöva göra matteläxan men det orkar jag inte. men det ska jag göra ändå. bläsh
Sen är det träning 7-8 ikväll, det ska bli kul! Har inte tränat på ett tag eftersom jag varit utomlands m.m
så det ska bli ruligt! Sen är det IIIIDDOOOOOOOOOOOOL ikväll. JIHU! My favourite number 1. yeaaah!
Det ska jag glo på hela kvällen. So najz.
Nu måste ja göra läxor och städa rummet.. jippi
Jo juste, ni måste läsa kellys&johannas blogg. Länk till Kelly hittar ni här. Länk till Johanna hittar ni här.
Kram tiildis


Forrest. Forrest Gump


Står på just nu..


Tv:en

Hej,

Just nu sitter Matilda och jag nere i vardagsrummet och glor på tv, vet inte rikigt vad vi tittar på menmen försöker hänga med iaf. Imorgon blir det väl Cissi trorja, NAJSIGT! Kram Alice


Please don't leave me

Hey igen bloggen! Alice & jag har seriöst dampat loss nu ett tag så nu blev det lungt.. haha. Vi sitter som nördar vid en varsin data, och ibland kmr enzo&yatzy också. Sitter och snackar med Kelly på msn. En tjej från kollot som e najs! Läs hennes grymma blogg här. Har snackat med henne om att hon skulle göra en ny bloggdesign till mig! Och det kunde hon, när hennes photoshop började fungera igen..
Vi ska väl fixa oss snart.. Sen blir vi nog uppe ett tag till iallafall, men jag känner mig ändå rätt trött. Har fått en sjukt bra låt på huvudet. FloRida-Be on you. Den är sjukt bra!
Imorgon så ska jag troligen till reimers och träffa flickorna, ska bli kulkul! Kanske nån annan kul också. :)
Nu ska jag chatta vidare.. och hmm.. ja.. typ det.
Kram tilda (&alice)


Råttan Enzo Yatzy

Hej bloggish! Nu sitter jag & alice i min säng och busar lite med yatzy. Har varit hemma hos alice sen 1, och nu åkte vi hit inför kvällen/natten. Mat ska vi upp & köpa på konsum senare, och godis såklart! Nu kom mia&leffe så ska dom åka tsm med mina parents till inflyttningsfesten! Hemma hos alice tog vi det lungt och lekte med hennes nytillkomna kompis Råttan. Som är en hamster, man undrar ju.. skojja! Men hon är så söt så, vit och liten.
Kanske blir ett till inlägg ikväll om jag kommer på nåt att skriva om. Känns som om jag måste skriva om nåt annat oxå än bara min vardag. Hm... nåt att tänka på.
Nu ska jag avsluta med en kram.
Kram


Oh so cute!

chocolate dipped strawberry earrings
Jag tycker dom här örhängerna från Mi lajki, är super söta! Gulligt att det står yummie också! Dock kostar dom 499:- så det var synd. Men super sööta! Finns en massa mer på Mi lajki som är liknande, med tex glassar,bakelser o frukter.
Länk


Haja läget

Hej! Härlig dag idag, inte ett moln på himlen vad jag ser, dock lite blåsigt men det får man leva med. Igår blev det sent, 1 nånting. Somnade snabbt. Vaknade vid 10 i 10, så najs att sova ut lite! Haja läget är på tvn, så det sitter jag & glor på just nu. Har sett den förut eftersom det är en av tyras favoritfilmer! Åh, saknar mina små flickor, moa & tyra! Dagen idag blir antingen alice,bio,eller bara vara med ellen & dani. Får se hur det blir. Bion blir isånafall sen, typ 16, eftersom hilma hade nåt med sin klass innan. Men somsagt får vi se. Alice sover här på kvällen, så det ska bli kulkul! FF blir det, eftersom mami&papi ska på inflyttningsfest hos peter&anna.
Jag ska väl titta klart på filmen antar jag, och sen chatta lite grann. Plockar sen fram frukost så pappa blir glad eftersom han ligger & sover fortfarande. Jag gillar nya designen, faktist! Men jag ska ändå försöka fixa en ny! Nåt förslag om färg elr liknande?
Kram Tilda


.. Att dra ut på tiden.

Hur bor du: Stort & Rymligt
Brukar du komma i tid: Jadå, oftast
Hur lång är du: 1.77 trorja
Kan du laga mat: Japp, efter kockkollot så..
Vad jobbar du med/pluggar du: Jadu, skola åk 7
Vad har du på dig just nu: Jeanstights, tight linne, stort linne över, grå munkjacka med stjärnor !
Har du någon fobi: Lera & äckligt grejs
Hade du en bra kväll igår: Tröttsam men bra, kom ju hem igår!
Vilket är ditt senaste inköp: En paul frank handduk
Din favoritdryck på morgonen: Tropicana apelsinjuice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Dadie
Har du sovit i din egen säng inatt: Jaaa! Sjukt skönt
Vad hade du sönder senast: Ett vinglas
Vem snackade du med senast: Alice
Varm favoritdricka: Varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten med is
Alkoholhaltig favoritdricka: Jag dricker inte.
När gjorde du senast något riktigt dumt: När jag sa en sak till abbe..
Saknar du någon just nu: Saknar alltid ellen & dani!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Snacka skit
Någon jag stör mig på: Kevin, haha.
Intressen: Innebandy & Kompisar
senaste person du kramade: Mamma !
Senaste person du ringde: Papput/Alice
Senaste person som ringde dig: Alice
Vad drack du senast: Cola
Vill du ha barn: Japp, 3.
Längtar du till din nästa födelsedag: Men jaaaaaaaa
Har rakat dina ben någon gång: ja
Är du sugen på något nu: Att sjunga
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 0 ?
Använder du hudkräm: Ibland
Attraheras du av män med skägg: WHATA!? Nää .
Micro-pop eller poppa själv: Micro
Brukar du baka: Ja, kladdis !
Röstade du i det senaste valet: Ne
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, sjukt nöjd.
Vilken låt lyssnade du senast på: Summertime
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej.
Vad tycker du är äckligt: Män med tighta badbrallor, såna som ser ut som trosor. Fyfan! ( ta inte illa upp )
Har du pengar på mobilen: Ja.. (a)

Ehm, jag hade liksom inge att göra..!
Kraaaaaaam


Ny design!

Hej, jag kände att jag blev lite trött på designen jag & alice hade innan. Så jag tänkte byta. Denna får duga så länge, tills jag kan fixa nån ny. Hoppas att ni gillar den. kramar


I'm back in Sverige

Hey!
Jag är nu tillbax från Grekland/Kreta. Jag har haft det toppen, och det kändes ändå skönt att komma hem, även fast jag saknar värmen.. Så otroligt.. Menmen, en vecka kändes ändå rätt ok. Det var varmt varje dag, och jag har fått en hel del färg. Vi var inte ute på så mycket äventyr, utan hängde mest vid poolen och ibland vid stranden oxå, såklart ! God mat, typ tsatsiki varje dag! Och en massa kul med familj & kusiner. Resan hem gick också toppen. Inga förseningar & skit. Kom hem igår vid kvart över 6, och var väl hemma vid halv 8 eftersom väskorna var seeeeeeega. Tog ett tag, och jag stod & garva åt nåra killar som höll på med sina väskor.. haha. Fett kuligt. Vilken dålig humor man har ibland alltså..
Mia & Leffe sitter nu och kollar på massa skit najsiga hus i saltsjöbaden med sjötomt och grejer. Bastu ... egen brygga.. Najs! Man får hoppas på det bästa!
Nu ska jag käka en twix och så ska vi snart dra..
Kramkram

RSS 2.0