Alice + jag = sportfreaks



Blå = Jag
Lila = Alice


Haha, vi är sportfreaks innerst inne (a)


Gr8 day with bestfriend!


Heyy. Sitter just nu & chattar med mina goda vänner och tittar på hockey OS finalen - Canada-USA. Canada leder för tillfället med 1-0 men jag hoppas på att USA kmr igen! Jaja, dagen idag har tillbringats med min käre vän Alice. Först kom jag till henne då var vi ute med nemo i ca 1 timme, sen hem & slappade.. Sen efter nån timme elr så åkte vi in till heron och fikade på "Waynes Coffe" (se bild) Jag åt blåbärsmuffins och alice en chokladmuffins, och sen drack jag faktist en caffe latte med vaniljsmak - mums! och alice en smakis HAHAH naw,
Hehe vi glömde först att ta bild så ni fick en där vi redan käkat lite ;) ehehhe..
Jaja, sen hem igen & slappade ännu mer, sen åt vi middag, pasta med tomatsås, och sen hämtade min far mig. Hihi. Nu har jag ätit POPCORN och ska typ kolla klart på hockeyn, sen blir det läggdags.

Hoppas ni haft en bra dag! /Matildaaaaau


A Beginning of a new life.

hej! Klockan är 09.15 och jag ligger här i soffan och lyssnar på MTV top ten. Vaknade vid halv 8 av att mina kära bröder sprang runt och sjöng "förlåt mamma förlåt.." ja ni vet den från lilla melodifestivalen? *suck* Jaja.. vad ska man göra? Jag ska snart gå upp & ta en dusch och sen ska jag nog träffa alice i think. Ikväll är det inget planerat men jag sover nog med nån hoppas jag :) Jag skulle igentligen behöva åka och köpa jeans idag, eftersom jag har massa pengar nu efter födelsedagen, men alice kunde inte eftersom hon e pank ;) haha stackarn! Det fixar väl sig på något sätt..!
Saker som jag skulle behöva göra idag!:
Städa rummet, plocka bort kläder
IKEA, köpa gardiner, ny matta, ny lampa osv
Köpa JEANS somsagt..
Lära mig hur man laddar ner låtar från youtube till Ipoden..

Det är väl bara det antar jag.. Nu ska jag digga FIREFLIES på MTV :)


nattsen!

godnatt mina vänner & alla som jag känner

/sovsött


This is my life


Hej på er, Sitter just nu här i soffan med mamma och tittar på OS somvanligt.. :) Dagen har varit slapp, men ändå rolig! Först så satt jag bara vid datan i typ nån timme, sen så åkte jag & pappa till heron, mediamarkt, för att kolla på fodral till min mobil. Men då visade det sig att man inte kunde köpa fodral, utan man fick beställa från nätet. Och där kunde man göra egendesignade för endast 188 kr! Så jag designade en egen, har tyvärr ingen bild, men på framsidan är det en lila färg med typ blommor, och sen är det en bild på Robert Pattinson på baksidan och så står det Matilda i rosa. As snygg! Längtar tills den kommer! Den skulle typ komma om några dagar eller nåt, fett najssss. Jaja, sen efter det, så åkte vi till kvantum och handlade lite, sen hem & började fixa med maten. Efter vi hade ätit satte vi oss i soffan och tittade på UPP. AS SKÖÖÖÖÖÖÖN. asså ni måste se den!
"Hej farbror fredriksson" HAHAHA. så skön aså!
Sen tittade vi på melodifestivalen, och där gick Anna Bergendahl & Peter Jöback vidare! Jag älskar annas låt!
Och sen till andra chansen gick Pernilla Wahlgren och Neo. Bra dom också!
Jaja, nu ska jag avsluta och checka mina favvobloggar innan läggdags ;D
kramsen!


Kvällens planer!


Här har ni min lördagkväll! Fast glömde såklart mello, men det finns också på listan! Mmmmmmm....


HAHA

Jag har verkligen inget liv, men titta vilken fin tjej jag gjorde på ggg.se :D

Ulala liksom!


Love it!


Älskar dom alla
Från Gina Tricot allihop.


Jeans!


Jag behöver verkligen ett par jeans, och nu hittade jag ett par som jag föll för!

Gina Tricot - 399 kr


Min & danis chat -.-

Haha jag typ dampar loss, och dani e fett trött :


HEHE.. jag skriver då det första som ni kanske förstår...


Don't say you love me, I don't belive it.

Hejjs, Klockan är nu 11.20. Vi sov ju hos mia & leffe, men vi är redan hemma, vi var hemma redan vid 9, eftersom vi vaknade tidigt så åkte vi hem till mamma som vart ensam hela kvällen/natten. Stackarn!
Nu sitter ja här i nattlinne och mina tights,haha, like my outfit aså.. Och nu har ja även lärt mig hur man lägger in bilder från mobilen till datan så nu lär det bli mer bilder, jag vet att jag har varit slarvig med just bild-delen!
Fy på mig. Jaja, ska försöka få tag i sofia snart, men hon sover väl än -.-
Men det blir nog ingen översovning ikväll eftersom anna&cissi skulle upp tidigt imorn bitti osv, senare i veckan istället! Ikväll blir det väl mysmiddag med familjen dåra..! Och mello kväll också! Dagens tävlande är:

Sibel - Stop
Py Bäckman - Magisk stjärna
Neo - Human frontier
Lovestoned - Thursday
Anna Bergendahl - This is my life
Pernilla Wahlgren - Jag vill om du vågar
Noll disciplin - Idiot
Peter Jöback - Hollow

Jag hoppas på Anna & Noll disciplin faktist - även fast jag aldrig hört dom sjunga, så hoppas jag på dom!

Snart blir det dusch & grejer..
Kraam /mlj


En bild säger mer än tusen ord


ss<3mj

forevah right ?!


'Cause we belong together now,
Forever united here somehow,
You got a piece of me
And honestly,
My life would suck without you'


Damn girl,

Hejs! Hur e läget? Med mig är det väl bra! Sitter just nu här i arbetsrummet hemma hos mia&leffe, och har precis spillt ut ett glas juice på mias matta, gr8. Jag vet att jag e duktig........ Vi har iaf ätit middag här, tacos, skit gott, sen är bosse,lotta,moa,tyra här oxå! Mysigt värre, så jag har lekt lite med bollar med moa, och tittat på hitta nemo med tyra :) as mysigt.. älskar den filmen!'
Jaja, imorgon är det lördag, på dan vet jag inte vad jag gör sen blir det nog översovning med twinsen, hos dom, eller om sofie ska vara med - hos henne eftersom mamma e sjuk -.-.. Men ska kolla med sofia om hon frisk så vi kan kolla på filmen - UPP! jag vill så gärna se den! "Hej Farbror Fredriksson" HAHAHAH. sofia e grym på den!(a)

Jaja, hare bra nu mina små ungdomar.. /MLJ


Hiss & Diss for 2day


* Att städa rummet. Usch, behöver verkligen göra det nu...
* Att bli mulad, buhö.. Det svider i ansiktet och allt.. nej usch.
* Att glee säsongen e slut :(


* Att snön börjar smälta! SHIIIT, äntligen!
* Rock. Is the shit!
* Sportlov! Äntligen så är det sportlov jihuu!
* Bästavänner. Jag har underbara <3


/seeyah


Bubble trouble!

Hejj. Sitter just nu här hemma och dricker bubbelvatten, mums! Kom hem för typ 20 min sen. Sitter och chattar lite med mina goda vänner här ! Och lyssnar på halloween - hysterica som jag lade in för några dagar sen, så jävla grym! Ska nog börja lyssna på rock alltså, så jävla skön musik! Man kan bara glömma bort allt annat och lyssna på texten .. yeah!
Imorn ska jag nog sova med anna&cissi och ev sofie ;) najsprajs!
Nu ska jag fixa en hiss&diss :)
Kram


Glee obsessed

Hej på er! Dagen idag har vart seg, har varit rätt trött hela dan, men kom igång sen på träningen! Efter skolan gick jag direkt hem och gjorde läxor i 2 TIMMAR. No läxförhör, as svår tyska läxa + typ 20 engelska ord, yeah .
Jaja, jag övade iaf i ca 2 timmar, och sen så bytte jag om och fick skjuts till träningen. Efter träningen så åkte vi & hämta pizza, mums! Jag tog en hawaii, super god! Sen sprang jag upp och tittade på SISTA programmet för den här säsongen av Glee, buhööö, jag kmr sakna dom ! Men det är tillbaka redan i vår nån gång, så inte allt för länge! Sen tog jag en häärlig dusch, raka benen osv.. åh så härligt! Och nu sitter jag här i soffan och tittar på OS som vanligt. Juste OS... Matchen imorse mot slovakien var ju inte den roligaste .. fan vad dåligt asså, sverige kunde ju tagit det! Är besviken på dom..
Jaja, nu ska jag checka facebook & mina favvobloggar innan läggdags, imorn är det fredag! Och sen LOV! En dag kvar, och den är inte speciellt lång, slutar 5 över 1. jippiieeee
See yah, kramss


Stolt syrra,


Godkväll mina kära vänner!
Nu har jag kommit hem från musikalen, och den var grym!!!!! Vilken stolt syster man blev när man såg sin lilla broder stå och sjunga och vara gatubarn där på scenen ;D och brosan bakom också såklart, grym på att hälla upp vatten.. elr nåt.. ;) Jaja, alla var iaf skit duktiga, och jag är rent utsagt imponerad! Hon som skrivit boken, Monica Zak, var också där och tittade och hon blev också mycket imponerad, och tillochmed den RIKTIGA Alex Dogboy, som allt handlar om, hade hon pratat med i telefon dagen innan, och berättat att hon skulle dit. C 2 the oolt.
Nu sitter jag och lyssnar hårdrock på hög musik från spotify i hörlurarna, jävla grym låt (se nedanför)
Och sitter och småtittar lite på OS, GO SVERIGE! Och jag ska skriva lite snabbt i twilightbloggen också! Yeah
Här kmr låten, sen får ni ha en najs kväll, så hörs vi ikväll med en godnattsaga elr nåt;D


Halloween - Hysterica


Do things we never do,

Hej folks, Nu har jag precis ätit en tidig middag eftersom vi ska snart ska iväg på musikal, eller ja, brosorna har i skolan så jag & mamma,pappa ska se på den. Alex dogboy. Det blir nog kul! Idag efter skolan så följde sofia hem, först drack vi lite oboý och sen HAHA, hade vi kul uppe i mitt rum, satt & kolla i skolkatalogen och stylade varandra, sen skulle sofia sminka mig men jag såg ut som en ananas så jag tog bort det. ehehe.. bilder kommer senare, för vi ska dra snart! Jaja, idag är det onsdag och det e väl inget speciellt på tv i think..
Imorgon blir det träning + glee = gr8
Vi hörs när jag kommit från musikalen!
Kram Banan. /m


Godnatt sov sött!

Godnatt mina vänner, idag får ni ingen vaggvisa ifrån mig men ni får en dock en godnattsaga! :)


"Det var en gång en prins, han hade alltid velat ha en prinsessa att ha som fru. En dag så kom en ung flicka och knackade på i slottet. Prinsen öppnade, och då såg han sin framtida fru. Flickan stod dyngsur i sin ytterst tunna regnjacka och frågade om telefon. Prinsen såg i hennes ögon och sa till henne ; du får vara här så länge du vill. Flickan log och tog ett steg in. Prinsen tog av henne sin jacka och la en filt runt hennes axlar. ; Vi ska nog se till så du blir varm. Flickan log igen och sa lite tyst men ändå tydligt ; Tack.
Dagen efter så friade prinsen till flickan och dom levde lyckliga i alla sina dagar. SLUT"


Visst är jag grym på historier ?!!?!??!?!
puss!


Guys comeon, we gotta go - Green is what? - Good! -Let's go!

... HaHAHAHAHA skönaste rubriken, fast det är bara jag & sofie som förstår (aa)


Hej på er ! Jag sitter här nyduschad & fräsh i fotöljen och tittar på OS, skidskytte och grejer, najs price.
Dagen idag blev inte riktigt som tänkt. Vi åkte aldrig och spelade curling eftersom det - och jag citerar "var för mycket oväder" *suck* Så vi fick först ta en promenad till långsjön och sen gå till pizzerian i fruängen, så fick man käka där om man ville, men jag åt mina goda pannkakor & becca också lite .. Sen fick vi gå hem, och då va klockan ca 12.. Härligt! Jag & Becca gick hem till mig, där vi fixade hennes design till hennes BLOGG. Först gjorde vi en fast den blev inte liksom "becca style" så jag gjorde en liten överrasknings header haha, och den blev det tillslut! Sen satte vi på twilight och tittade på den och drack oboý ååååååh, verkligen livet det!
Sen gick vi upp till mitt rum och dansade lite mohahaha, och snackade om killars beteende,ackack.
Sen kom mamsen&papsen med en kycklingsallad till mig, och jag bytte om och becca fick skjuts hem den slapposen ;). Sen snabbt till träningen. Träningen var kul idag om man inte räknar med att jag hade sjukt ont i magen & fick sura uppstötningar HELA tiden! -.- Jaja, annars vare kul.
Nu ska jag byta data för jag vill lyssna på spotify i hörlurar ;D
Hör av mig sen... kanske..
Kram/m


Ps, nån annan som fattar rubriken ;)?


Peace out -

Godmorgon kanske man ska säga, klockan är ju faktist bara 9.19. Men jag har varit uppe sen 7 för några flickor hade tråkigt på bussen och fick en idé att väcka mig, ack ack.. fyfy på dom! Men dom var ångersfulla sedan så det var bra ;). När jag vaknade läste jag lite ur engelska Twilight som jag nu börjat läsa, sjukt bra! Och sen gick jag ner och åt frukost, sen upp igen och läste lite till. Och nu sitter jag här klar och allting nerpackat! Bussen går 43, så det är ett tag kvar... Jag hoppas att vi kommer iväg med bussarna & tunnelbanorna vi ska ta till Danderyd. Det är ju kaos i trafiken just nu, så man får ju hoppas att tågen går iaf, men man vet ju aldrig! Det ska bli mysigt att komma iväg en dag från skolan iaf och lära sig lite curling,hehe, intressant det med ... ehe.
Efter skolan ska jag först hem till sofie, fast sofie e inte hemma dock, ska bara hämta min mattebok -.-. Och sen ska jag på träning lite senare. Det blir sköjigt. Sen så jaaaaa... tar jag det bara lungt, skriver lite bloggen ofc, och sen går och lägger mig i hyfsad tid I guess...
Nu måste jag bara tänka igenom allt så jag inte glömt nåt..

JAG HAR PACKAT NER.... :

...pannkakorna
..och sylten
...och festisarna
...och besticken
...och servetterna
..i en aik påse :D


Hehe, toppen!
Nu ska jag gå ner och klä på mig för bussen går om 10 min :)
Kraaaaam, hoppas ni får en bra tisdag :*


Natti

Natten på er nu mina barn..
Kram tilda


.... soooov du lilla videung.. än så är det vinter *tralallalalaala*


Cause everything is never as it seems..

Hallådär! Nu kom jag precis hem efter en liten promenix till konsum med sofia. Hon behövde köpa matsäck tills imorn och är inte lika duktig som mig att LAGA maten ;) så jag följde med henne dit. Mysigt,
Nu chattar jag med alice och hon har damp, och samtidigt så mobbar aksel mig VIA alice msn :oo oförskämd.
Jag ska snart ta & stänga av den här saken men först måste jag skriva lite i twilightbloggen såklart;);)
Kram/m.


Jag är klar!

Här är resultatet av pannkakorna :)

Om ni inte ser vad det står, den stora: Matilda & Beccas Pannkakor! och den lilla: Matilda & Beccas sylt!

Grymma!


Pannkakor & Festis ;D

hejhej! Sitter just nu & chattar med becca om imorn. Då har vi nämligen Friluftsdag i skolan, och jag och rebecca ska tro det eller ej, spela curling! Intressant, men roligt! Vi ska ta med oss matsäck och jag ska göra pannkakor till mig & becca. mumselimums.. Vi ska samlas i skolan vid 10, och sen åka därifrån. veri najs med ännu en sovmorgon, stackars dom som ska till romme som ska samlas tio i 6 HAHA.
Jag skulle igentligen pluggat till matteprovet idag, men *HOST* sofie råkade få med min mattebok + hennes hem. Åh vilken slarver hon e hon ;). Jaja, men inte gör det mig nåt hehe. Jag & brosorna städade typ buren precis, skönt att ha det gjort. Hm, nåt mer ni behöver veta? I don't think sooo...
Pusshej /m


Dissen & Hissen


- Snö, jävla äckel snö. usch, bort, försvinn ur mitt liv
- Prov. Alltså det är det värsta som finns, speciellt no & matte prov -.-
- Tonårshumöret. Man vet igentligen inte vad man gör och varför man gör det ibland!

- Utlandsresor. Åh, att bara få försvinna från verkligheten ett tag är man värd!
- Sovmornar på vardagar. Imorgon är till 09.35 .. yeah
- Medaljha(a)glet i OS. Man blir så stolt över sitt land! (anna haag tog medalj dfr jag skrev ha(a)glet)


Robsessed

Hejj.. Nu har jag precis skrivit hela 12 inlägg i twilighttilda eftersom jag varit dålig med uppdatering de senaste dagarna, känns skönt att det är gjort! Jag ska snart gå och vara social med min familj men först lite uppdatering om dagen. Jag åkte till sofie strax efter jag skrivit förra inlägget. Hemma hos henne så tittade vi på filmen som är här nedanför via youtube. Inte hela men nästan ;) haha. så sköööööön. Sen kom anna & cissi också, då så jaaa.. vad gjorde vi...? Jag tittade på när anna spelade DS och cissi&sofie tittade på slutet av filmen typ.. Sen gick vi ut och gick till en pulkbacke lite längre bort. Dom åkte pulka och jag haha försökte iaf, aså jag frös som jagvetintevad, och jag var som en isbit när jag gick direkt därifrån till bussen. Bussen kom som tur var precis när jag kom dit, och när jag var hemma var det varmt och skönt, och jag kunde bara ta det lungt. Sen åt vi revbensspjäll med potatis, och nu är jag här framför datan, och ska snart titta på lite OS.
Härligt va? Och snart ska jag lägga in en hiss&diss också, och kika lite bloggar, såklart!
Nu har jag skrivit allt för mycket känner jag.. nu blir det avslut här, glöm inte att kolla klippet nedanför bara (a)
Kram tildsan

HAHAHAH vi e för sköna aså


srysrysry

Hej på er! förlåt att jag inte har skrivit så mycket den här helgen men det har somsagt hänt mycket i helgen, och jag har då inte haft tid, men idag ska jag uppdatera minst 3 inlägg har jag lovat mig själv!
Nu har jag varit och kollat på när mitt lag spelade mot serieledarna, bele barkarby. Vi spelade en riktigt bra match och det blev 2-2. Även fast jag tyckte att vi borde kunnat sätta en boll till! Attans, aja, men skönt att spela lika iaf. Nu ska jag äta lite lunch här sen får jag se vad jag gör :) sätter nog på twilught, det var hela 3 VECKOR sen jag såg den, skandal alltså eller ssom sofie sa på msn : 

jorden g

år under, stäng alla dörrar lås alla fönster skicka hem alla barnen!FÖR ATT JORDEN GÅR UNDER, FÖR ATT MATILDA INTE HAR SETT PÅ TWILIGHTTTTTTTT!!

/m


Aliiiiiive

Hej på er mina sötnötar. Förlåtförlåtförlåt att jag inte skrev mer igår, men det var så stressigt med allting, ja ni såg ju min lista och + att jag ville vara lite social med mina gäster, så jag hann helt enkelt inte med.. Men gårdagen var super trevlig med god mat, och trevligt folk! Jag satt typ och pratade med bella och erik hela kvällen men ändå ;). Vi åt popcorn och jag drack 2 liter saft trorjag haha, det var helt sjukt, jag var beroende aså.
Ajaa, jag fick massvis med presenter!!

*Alla twilightböckerna på englelska av farmor&farfar.
*Andra och tredje twilightböckerna på svenska (somjagintehar) av mormor&morfar.
*En beställd newmoon box som kommer den 20 Mars, av mia,leffe,bella,victor.
*250 kr på H&M av thomas,karin,emelie,elin,lina.
*300 kr på H&M från peter,anna,fanny,filip,erik,tove.
*250 kr lösa av mormor&morfar.
*Ett fikusträd av thomas och CO.
*Ett halsband av mia,leffe,bella,ville.


Jag är så glad över allt! Och ikväll ska jag börja på twilight på engelska - äntligen! Som jag har längtat!

Nu till idag. Snart så kommer Sofie hit, och så ska vi åka till liljeholmen och möta upp anna,cissi o alice. Sen drar vi till skäris och shoppar ! jihuuu. Äntligen! Jag har inte shoppat nån gång det här året, och det är dags nu, och nu har jag pengar också! Underbart. Jag ska köpa smink, titta på lite jeans. En fin tunika trorjag osv..
Vi kommer dock inte stanna så värst länge eftersom anna & cissi har träning, sen vet jag inte vad jag gör, kanske tar med mig nån hem who knows. Sen på kvällen så blir det mello middag hemma hos mia & leffe. mysigt värre! Får man träffa farmor&farfar lite mer också. ;D<3

Nu ska jag byta låt på ipoden, den här suger :)
kraaaaaaaaamsen vi hörs 2night.


mm

later folks /m


Citatet

... Nu är det äntligen uppe!



Fint va?
Här är lite bilder på resten av rummet!


Vad tycker ni? Blev det fint :D?

Jag är iallafall jätte nöjd med citatet! Äntligen så kom det upp på väggen och det blev verkligen fint! På bilden ovan fick ni också se min FINA lampa.. -.- Jag ska byta så fort vi har tid och dra till ikea ;).
Nu så är det full fart i huset och jag ska igentligen stå och göra guacomole men här sitter jag .. mohaha. Jag har iallafall fått klart med städningen av rummet, nu är det bara :

* dusch, insmörjning, raka benen
* byta om
* göra ett kort till fanny på datan (hon fyllde år i januari)
* fixa ett presentbord (aaaaaa)

och nu hinner jag inte mer :o Vi hörs, ikväll elr imorn!
kraaam tilda!


fjoooooooooooooooortis

Hej på er ! Nu är det äntligen den 18;de och jag är 14 år ;D wieee
Jag har fått en hel del presenter! Mobil, HCT Tattoo (YEY) Rosa skullcandy hörlurar till ipoden,tofsar, strumpbyxor,hårspännen, 2 par örhängen, armband,en oversize tröja.. jag tror det var allt! Underbaaaaaart.
Dagen i skolan var rätt okej.. i think.. mycket gratulationer ! tack allihopa.
Aja, nu så har jag käkat lite mellis innan träningen, och snart kommer sofie hit så åker vi tesammans dit. Sen ikväll blir det goood mat, kött & potatis med bea och sallad.. åh en av mina favvorätter! Sen är det ju GLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Gud vad jag har längtat ! Älskar det verkligen!
Aja, nu ska jag checka twilighttildas statistik och fb..
kram :)


hello world

hej igen,
åt för ett tag sen så nu är jag mätt & belåten, sitter och chattar med alice (fast hon svarar inte för tillfället) och becca.. ;D och så längtar jag tills imorn... Juste, glölmde säga att jag fick kort på posten idag från min gudmor, och jag fick 300 kr på akademibokhandeln så nu ska jag köpa alla twilightböckerna på engelska, jihuuu, det får göras på lördag då jag ska iväg med brudarna (anna,cissi,sofie,alice) och shoppa i skäris på dan, och sen bio på heron på kvällen. Vi kommer ha det bääääst.
Nu ska jag titta på OS med familjen.. Vi hörs imorgon, fast då är ja fjortis :)
Kram

09, love u bästastebästevän, hakkuna matata aight ?!


Fireflies - Owl City


tillägnas cecilia & anna. <3


KEEP YOUR SELF UP!

hejjjjjjjjjj . Sitter just nu här i köket ENSAM (böhöö) och chattar med cissan (&sofie,anna) och becca som har lite kärleksproblem... man finns ju för sina vänner vetni <3. efter skolan idag, gick jag hem och satt uppe med mina bröder och kollade när dom spelade cod, gr888888. Och ja, inte så mycket mer.
Grabsen e nu på träning, sen ska vi äta köttfärssås&spaghetti, och sen ska jag lägga mig tidigt så att tiden går snabbareeeeeeeeeeee, guuud jag blir FJORTIS imorgon, kan ni fatta!? Jag är otroligt spänd inför morgondagen!
Ikväll är det väl inge spec på tvn så det blir datan antagligen.. hi hi
AJA, har 0 att skriva om ..
kyss /tildaaa


Att älska någon

Hejj! Jag sitter just nu framför OS på tvn, och har precis lagt in några inlägg i twilighttilda, veri najs.
Anna,Cissi & sofie kom - 100 år senare ;). Då så pratade vi lite, tjejsnack u know, och sen försökte vi iaf göra matteläxan, böhöhöhö, den e/var svår! Jaja, sen så bytte jag om och sen drog vi till träningen togheter. Träningen var sådär kul, lite seeeg från min sida men annars alltid kul .. :) När jag kom hem åt jag pannkakor, mmmm smarrigt, sen så gick jag och hjälpte broder min med hans läxa awww, stackarn, den var fett lätt HAHAHA. Men jag är ju så snäll här vaaaa... Aja, sen så duschade jag och nu e jag här, och nu ska jag tjata på mami&papi att dom ska sätta upp citatet så får ni bild imorrrn.. Najs vaa?!
Aja, imorn blir det väl nån kompis, tror jag ska haffa sofie mohahahaha. i'm evil
hare sött. (nytt ord :D)


Survive

hey på er ! Sitter just nu och lyssnar lite spotify... Snart kommer anna,cissi och sofie också, så åker vi tesammans till träningen. najs, Dagen i skolan var faktist rätt okej. Vi ska börja med ett nytt skiiit roligt arbete - enligt mig, i So & Sv. Antikens grekland!! Om gudarna och allt sånt, och sen ska vi skriva en artikel om nånting som har med det ämnet och göra, i grupper.. Jag kom med cissi, markus och kevin.. det blir nog funnie :) Vi ska väl gå in lite mer i historian i SO:n trorja! fett kuuuuul! En annan sak som var rätt kul idag, att det gick oväntat bra på NO läxförhöret (!!!) se på maken.. Och sen ska vi göra en egen låt i grupper på musiken wieeee.
Det här blir några bra veckor framöver! Och jag fyller år i övermorgon också... UNDERBART.
Vi fick tyvärr inte upp citatet igår, men det ska upp ikväll, annars så dampar jag :D
Ajaaaaa, nu ska jag äta upp min riskaka.. yey.
hugs /m


Broken heart

jag försöker glömma, men du vill aldrig lämna mitt hjärta.
jag påminns varje dag att du inte vill ha mig. men jag kan inte sluta tänka på dig.
ditt ansikte snurrar runt i mitt huvud dygnet runt, du är det sista jag tänker på när jag går och lägger mig och det första när jag vaknar.
jag orkar inte känna såhär. varför gör du såhär mot mig!?

förlåt.


Fight for this love - Cheryl Cole


Lyssna, ni kommer INTE att ångra er.


fight for it

Hej på er. Jag har precis ätit middag, och halkat på vardagsrumsgolvet. Kul va?! Kom hem från ett tag sen från Orminge, var och tittade på brosornas match. De vann med 9-5. Gr8. Idag var det en skojig dag i skolan. Iaf på gympan, vi körde badminton, och jag och alice var i lag, hahaha, vi var sååå grymma, elr hur alice ;)?
Våran so utgick också, men vi fick dock en hemuppgift, men den gick på 10 min så de var najs. När jag kom hem så pluggade jag NO också. Läxförhör imorn nämligen på typ 6729489298 sidor. Japp, så är det.
JUSTEEEEEEEEEEEEEEEEEE idag fick jag CITATEEEEEET ! jihuuhuuuu, det är så underbart fint! Men vi har inte satt upp den än, men det ska antagligen göras nu ikväll, eller imorgon! Då får ni SÅKLART en bild på mitt nygjorda rum! Nu ska jag leta info till twilighttilda :)
kram, ha en härlig måndagskväll


Hiss och Diss


- Att det kommit ut massor av Eclipse stills! (se twilighttilda).
- Bästavänner.
- Att det är 4 dagar kvar!

- Snö. Bara elände.
- NO, det värsta ämnet i världshistorien.
- Min mobil, haha fulaste ever..


i need another one

Hey sweeethearts! Har nästan precis ätit en trevlig allahjärtansdag middag med familjen (+grabbarnas kompis) as gott, med räkpasta och saffran! Hos alice var det mysigt, vi låg och snacka och bara mös. love u gumman.
Nu ikväll ska vi kolla på blåsningen, yeah, och sen ska jag väl lägga mig i hyfsad tid, är såå trött. Och sen vill jag att tiden ska gå snabbare... TORSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu. Nu. Nu. Nu. Nu!!!!!!!
Imorgon ska jag öva NO, och sen kanske vara med nån god vän, annars följer jag med på grabbarnas match i orminge. ... -.- Aja, nu ska jag mobba kevin lite.
herrå /MLJ


Oh yeah

Tja. Sitter just nu och värmer upp mig efter en tur med skridskor på långsjön med familjen. Det är ju ändå alla hjärtans dag!? Inte för att jag åkte så mycket för jag suger på det, men haha.. försökte iaf. Sen drack vi varm choklad också, det var mysigt! Just nu är OS på tvn, så det småtittar jag lite på. På eftermiddagen ska jag vara med alice ett tag, men hon har simtävling nu på dan så vi ska ses ikväll:) Jag ska försöka övertyga henne att vi ska på Valentines Day, som hade premiär iförrgår! Med Taylor Lautner... mmm.. Nedanför är trailer.
Men hon kommer ändå inte gå med på det haha :( Hon hatar nämligen att gå på bio den tråkmånsen.. aja, jag överlever nog, tror jag *snyft*
Och jag fyller år om 4 DAGAR !!!! jag är såååå lycklig och längtar aas mycket! Wieeeee,
Aja nu ska jag hm. Läsa lite bloggar och checka statistiken.. :o
Kram & ha en fortsatt härlig alla hjärtans dag med alla ni gillar och som ni älskar!


50 cent - Disco inferno


<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333


me<3saltapinnar :D



Nu har jag gått från popcorn till salta pinnar! också favorit!


wieee

Titta vad jag fick idag :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD happppyyy face

:) värsta bra, och jättefina posters :)


Jag har en till man!

Heys, gissa vad jag gör ?! jo äter popcorn såklart mihihi. Har checkat melodifestivalen och fredglat över erik saade(sebild) Jag tycker rätt låtar gick vidare iaf! Sen så har jag ätit gott, och lekt lite med märta och axel:). Och kollat på disney channel för jag inte hade nåt liv yeaaah. Ja det är väl ungefär det jag gjort! ehehehe.
Aja, nu ska jag skriva i twilightbloggen för det har ninte jag gjort idag :o skaaaaaaaaaandaaal.
kramsen/m

gosh so hot


w.o.w

glömde skriva att det är alla hjärtans dag imorn också! Underbart! jag älskar det! Tillägnar denna låt till imorn:

Alicia Keys - Try to sleeping with a broken heart


Chris Brown ft Noah - What's my name


dagens låt!


efter

Hejpåer, det blev inte så jätte avancerat inlägg imorse men nu kan ni få lite mer detaljer ;)
Vi vann med 3-2 mot segeltorp! Det var vi värda, och det var en riktig kämparmatch, jag fick dock en utvisning.. Typ för "felaktigt avstånd från målvakt" Jaja, shit happens..
Nu har jag ätit lunch, duschat och satt på mig lite xtra fina kläder, och tillochmed lockat håret, inför ikväll.
Tina,Jonas,Axel och Märta kommer nämligen hit och äter middag. Det blir trevligt!
Jag har också städat nu på dan, hela rummet med dammsugning och grejer, skööönt att ha det klart.
Imorgon är det söndag, och jag har inget speciellt planerat vad jag vet..
Nu ska jag börja avsluta.
kram/m

PS! Jag fyller år om 5 dagar :D


innan

hej på er, snabbt innan jag ska äta frukost, ska ju spela innebandymatch idag! Skojigt. Gårkvällen bestod av datan, lets dance, solsidan, och sen en film som hette erin brokovich. Aaaaaaaaaaaas bra! Verkligen. 5 av 5 toast.
aja, nu ska jag käka :) önska mig lycka till på matchen !
kram&ha en bra morron:D


Så. Snygg.


Ed hardy. Så jävla snygg så det inte är sant.


BJÖRN BORG

Här är en skiiiit snygg väska från BjörnBorg som jag vill ha :D står på önskelistan!
http://www.bjornborg.com/en/Collection/Full-Collection/?varshowitem=BS90704


Six Days - Dj Shadow ft Mos Def


<3


Friday love

Hejj. Anna gick precis, hon följde med efter skolan och vi har väl inte gjort så speciellt mycket. Vi tittade på Sommaren med Göran, och sen så var vi uppe i mitt rum lite osv.. mysigt värre! Nu lyssnar jag lite spotify och resten av familjen har precis bastat.. Snart ska vi börja med maten, hela familjen ska hjälpa till eftersom det blir tacos ikväll, as gott! Ledsen att jag inte skrev mer igår men jag såg på glee & made in sweden och det tar min tid, men jaja :) Här kommer grymmaste sången ever, (fast den e bättre på svenska haha)

Arthuuuuuuuuur :D
"Hej, vilken underbar dag det e"


Toppen - Vad söt du är


BÄSTA LÅTEN EVER!


Sofijah - Det finaste jag vet

"Du är det finaste jag vet, det finaste jag vet."


[:

hej på er gott folk :] hur mår ni ? Jag mår iaf bra, men trött som vanligt dåra. Förutom provet & no:n var det rätt najs dag i skolan idag, kul på bilden och på svenskan osv.. Nu är jag iaf hemma, och när som helst kommer sofie hit, så ska vi åka tesammans till träningen sen. Så nu har jag ätit lite youghurt, och är faktist inne på min egna data för en gångs skull, jag brukar inte vara inne på den så ofta eftersom den inte har msn och är så seg..Men här finns det lite roliga bilder från 5an och 6an. Haha tänkte bjuda på några här nedanför, sen hörs vi efter träningen!
Kram!


6an, jag & alice

5an, jag & cissi

6an, tomtits!

6an, Sofia&Emelie

Sportlovet 08

och såklart.. Thailand 09.


nu ska jag sova :)

Godnatt nu mina "fans" (som becca säger)
Ha det bra, så hörs vi imorn.
Kram&sovgott


She's going crazyy.

Hey. Asså jag försökte desperat att lägga in ett inlägg till igår, men blogg.se laggade as mycket... Så segt asså.
Aja. Idag efter skolan var jag med becca. Först åkte vi hem te mej och öva på so provet som är imorn, och sen så snackade vi lite, och gjorde det vi är bäst på. :) Sen så tog vi bussen upp till långbro pizzeria och åt kycklingsallad, åååååh.. så gott ! Med pita bröd o grejer... Me lajki.
Sen gick vi till kevin och snacka med hnm i typ en timme, sen så skulle han på träning och då gick vi tesammans till js, och sen tog jag & becca bussen därifrån hem te mej, där vi värmde oss. Stackars becca frös jättemycket, för hon hade bara gympaskor.. gumman! Så vi värmde oss, och sen följde jag becca till bussen.
Nu sitter jag & kollar på friidrott.. emma green, christian olsson osv.. gr8888.
Aja, imorn är det träääning, najsprajs. Sen ska jag öva no & tyska och grejer.. böhöhöh.
Kanske hörs senare,
/matilda


:$

CPPPPPPPPPPPPPPPPPP, skrev ett as långt inlägg sen försvann skiten. Aja, det var ändå fett flummigt ;)
Jag har kommit hem nu, och ska duscha med mitt favorit shampoo :) HEAD&SHOULDERS! Gud, love it. Håret blir perfa! Sen skrev jag nåt om hm.. mitt äpple som jag åt som nu är i min mage och ja osv..Inget ni missat
Nu ska jag ringa soooooooooofiia.
Kramz Tiildiz


dampar loss

JGPWITU34HVTNBBBBSAAGFIJihifjihjpywowhruPOijiihoHUGgUhoiUIFUoFFGUE9UUGTIT+T3ÁÅISIHEUGHI
GRHBIGHYRPHNBHRSIHJHOJRJ
HHKJOETOEGJOHJRIJBFIHJGURDIUDZHFUZHXBFG  VSJGHIJIFDIHFIHD****************GIJBIHGOGHIUGHUGIHGHGSIUAFHAUGETW73Y38Y5
2585Y542Y495Y24HY2Y208VHHVV2
H5VHAVVH5VÖ5HVH0H5H88V5H5VH0HV52H0V5Y0FIGHEG84GLHFSJZ
HXCFSJZGSHISFHSJ
GIOEHJINCGJKXZ<<<<<AHNJGIBGRSPJGPFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFKIHBXFUDGSFIDF

så, skönt att få ut det.


Single Ladies - Beyoncé



Valentines Day

Hej! Som ni kanske ser så är det ny header som jag gjorde igår innan läggdags, do u like it?
Nu sitter jag och PLUGGAR. Visst är jag bara föööör duktig? Engelska & SO är det som gäller nu. Engelska prov imorn, och so prov på torsdag och det är bara att pluggaplugga nu. Vill verkligen lyckas bra på so provet! Vill visa att jag verkligen gillar att jobba med massmedia osv. Jag vill ju såklart lyckas på engelskan också, men jag tycker att det inte var lika kul att jobba med batman som med massmedia. Så man får hoppas på det bästa!
Snart är det iaf träning nice price, och sen hem & käka, sen är man rätt trött så det blir väl antingen datan elr tvn dåra, är väl Bygglov lr nåt annat sköj. Aja, nu så ska ja plugga lite så jag har en bortförklaring vfr jag inte tar undan kläderna som ligger på hela mitt golv i mitt rum! Hoppas fortfarande på att mitt citat kommer snart till mitt rum också, vill ha det NUUU! Sen får ni bilder på rummet, men jag vill att det ska vara klart först.
Hare bra nu, så hörs vi senare i think! Lägger in en låt sen.
Kram


Unstoppable - Ola Svensson



Pattinson

Hej på er allihopa. Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen. Just nu är ella & christina här, eftersom dom ska bestämma med grabbarna vilket kollo dom ska gå på. .. Som jag, ellen & dani också skulle behöva göra *host* Seeeg dag i skolan, men helt ok. falallfllelelelelelel till lunch, blääsh
Aja, jag får se om jag skriver senare. Lägger in en låt sen.
Kram


5 things about me

5 saker ni kanske inte visste om mig...

* Jag har varit utomlands 5 år i rad, men i år bröt vi traditionen :/
* Jag heter Linnea i mellannamn.
* Jag har alltid räknat min kusin som min storasyster, eftersom jag alltid velat ha en.
* Jag älskar romantiska komedier!
* Jag har sysslingar i London, vissa har jag träffat, men vissa inte.

Nu kanske ni fick lite att tänka på :)?


Minnen från 08/09




SAKNAR


Kniven mot strupen

Hey. Kom typ precis hem från västertorpshallen. Först så spelade vi ju match mot tumba vid 11.45, den förlorade vi med *host* 8-3. Suuuuurt. Aja, sen så åkte vi hem och åt lunch, spaghetti & köttbullar. Och sen tog jag en dusch och kände mig fräsh;). Sen tebax till västertorp*suck* Vi skulle vara matchvärdar på damlagets match. Den förlorade dom med 3-1, även fast jag tyckte att älvsjö spelade bättre än farsta.
Nu så tittar jag på kniven mot strupen, så jävla bra! Äter ett äpple gör jag också :) så ni vet alltså!?
aja, vi kanske hörs senare. puss


K.I.N.G

Godmorgon. Ligger just nu i soffan här, haha med datan ofc, men jag ska bara skriva här lite snabbt sen ska jag käka frukost osv.. Jag vaknade vid halv 9 pga mina brosor som gick upp tidigt för match och skrek "THE WINNER TAKES IT ALL" så att hela huset vibrerade (nästan) Kul..
Chattar lite med sofie som tycker det e kul att jag e vaken så tidigt, hahahaha. hah. ha -.-'
Det är ju somsagt inte samling förräns 11 så ... jag har ju lite tid på mig :) Kusinen ska stå i mål i matchen så jag MÅSTE göra mål idag hahaha, så att hon blir lite ägd där vavvavavavava.
Ha en bra söndag, glöm inte att för tjejerna så är det skönhets söndag så ta hand om er idag flickor !
Kram Tilda

Jag till hugo & lucas när dom kmr hem :D


k00last


Gosh, me goes ego.

Alice nördar daaaaatan, och popcornen är i närheten :)

zOOm in på popcorn.

love u

that's me!

ouf heting asså. (lägg märke till min fina gubbe på handen)


Bästa kvällen bästis ! <3


Unbreakable

Hey peoples.
Kom nästan precis hem från peter&anna. Mello kväll, och as god mat. Toppen! Bäst i melodifestivalen var ju helt klart OLA! Gud.. Älskar den redan, sommarplåga!?
Aja, nu har jag kommit hem och har ställt en skål popcorn bredvid mig.. ooooovanligt liksom.. :) mohaha.
Jag ska snart gå & lägga mig, upp vid typ halv 10 imorn, sen är det samling vid 11. Vi ska möta tumba, och kusinen står i mål, haha jag ska fan göra mål på henne;).
Sov sött mina vänner. /m


ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♥

Nu bär det av till peter&anna.. hörs sen folkkkeeeeeet.
Puss


JAG ÄLSKAR CONVERSE

Alla hjärtans dag Converse :  http://www.converse.com/#/products/collections/ValentinesDay/113840F

Neon Converse : http://www.converse.com/#/products/collections/neon/114070F

Gör din egen Converse : http://www.converse.com/#/products/shoes/converseone/builder/chuTayHiCanRed0901

<33333333333333333333333333


Odd Molly.

fullsize
Ett pris somjagintevillveta från OddMolly <3, så söta.:)


299 :- Från Cubus


<3


Om Melodifestivalen som är ikväll!


Hej! Ikväll är det första deltävlingen i MELODIFESTIVALEN! Åh, jag älskar det!
De som ska medverka ikväll är :

Unstoppable - Ola
A place to stay - Jenny Silver
You're making me Hot-Hot-Hot - Linda Pritchard
Road Salt - Pain of Salvation
The Saviour - Anders Ekborg
I did it for love - Jessica Andersson
Singel - Frispråkarn
Keep on walking - Salem Al Fakir

Kan bli intressant..! Ni kan även tjuvlyssna på bidragen HÄR
Jag hoppas på Ola & Salem :)


Bad booooooys

Hey coolingar. Sitter just nu här med alice i köket ch vi har .. *hosthost* TRÅKIGT. hah
Vi somnade typ vid 1 igår, rätt skönt faktist. Jävla spöknatt igår....! ryser. Aja, snart ska alice hem :( vilken diss.
Då blir ja ensam eftersom family är och handlar just nu. Sen ikväll bär det av till peter & anna och middag där sen ska vi typ fira erik & fanny. Erik fyller år samma dag som mig (grymt!) och fanny har redan fyllt. Så det blir skojigt. Det var längesen! Ska ta en häääärlig dsuch sen när alice dragit, och sen lägger jag in lite bilder från igår, från alices kamera då eftersom jag inte hittar den där jäääääääääävla laddaren.. *suck*
Aja, det blir nog bra ska ni se ;) mohaha.
Imorgon så är det match mot tumba i v.torp. Najsprajs,
aja, hare bääääääst.
Kramsen /m


Popcorn & frysta vindruvor

Hejhoppgummisnopp!
Sitter just nu hemma i köket här med alice och alice e full, av nåt gammalt godis vi hitta :o help me someone.<3
Jag sitter och äter popcorn & dricker äppeljuice, haha, värsta partyt jao... ;)
Aja, vi åt thailändskt som alices mamma gjort hemma hos henne innan vi gick hit, och jag följde också med på hennes träning, sk0jigt.
Nu ska vi typ chatta med varandra HHHAHAHAAHAHAHAH. no life :)
Aja, ha ett gott liv.
Puss/m


Come here my dear I can't hear

Helu. Sitter just nu och kollar på Made In Sweden. Kom hem från utbildningen vid halv 9 ungefär, och då sprang jag direkt upp till tvn där uppe och tittade på halva gleee, böhöhöh.. missade första halvan, får se den senare!
Ska försöka skriva lite i twilightbloggen innan läggdags.
Imorgon ska lilla alice sova här, vi har planerat lite saker moahahahhaha, vi goes busiga.
Okej, bye. ps, ilove anders bagge.<3;)


Att hålla sig instängd.

Hej. Min dag i skolan var inte den bästa, vi har ett jävla miffo till bildlärare (inte maggan) som typ klagade på allt jag gjorde så jag blev lite frånvarande efter den lektionen. Men annars braaaaaa.. Snöstorm är det ju fortfarande.. Suck, det börjar bli lite långtråkigt nu, och det är skit mycket snöbollskastning & så. Visst äre kul men om nån som man knappt känner kastar så får man lite damp;) iaf jag.
Snart ska jag sätta på lite nudlar, blir tiiidig middag idag eftersom vi ska till solna och ha utbildning. Vi ska träffas vid 5 vid station, så det är ca 2 timmar kvar.. Kommer väl hem vid 9 tiden, eftersom det håller på i *host* 3 tim.
Aja, det blir nog kul.
Nu ska jag checka lite bloggar osv.. :)
Kram, vi hörs nog inte ikväll, en snabbis isåfall!


I like it

hey på er gott folk. Har precis lagt in massor i twilightbloggen, så titta gärna där så får ni lite färsk information!
Jag smakade precis på en av lucas kokosbollar som han gjorde idag, och fick genast minnen från när jag och alice gjorde det jätte ofta när vi var mindre, gosh.. minnen asså alice, do u remember?<3
Börjar vid 9.15 imorn, så lite sovmorgon iaf, bättre än inget.. suck. Men den här veckan har gått riktigt snabbt, och det är liksom redan torsdag imorn!
I helgen händer det väl inte så mycket som det ser ut i nuläget. Jag hoppas att jag kan sova över med nån på fredag te lördag.. Sen är det match på söndag vid 11 tiden, sen är det nog rätt lungt.. Skönt, men ändå, man vill ju ändå liksom ha lite planerat eheh.
Aja, det fixar sig nog..
Oj, glömde publicera det har typ gått en halvtimme. hHAHA.
okej godnatt.
p&k från mej


pretty woman

hey girlz&boyz. Just nu sitter jag och är sugen på bubbelvatten ;) här i köket. Becca och anna gick nyss, de har vart här och vi typ ja.. tog det lungt läste en viss speciell bok *hosthost* och ja, snackade och allt sånt. love ya girls. Men nu har de gått. Jag o brosorna har också hunnit med att städa buren, duktiga vi e.
Ikväll är det hm, onsdag.. inge kul på tvn.. eller ja det är det säkert.
Vi har typ inga läxor den här veckan så de e najsssss.. så man kan bara chilla den dan man är ledig från träningar.. Inte för att vi har träning imorn.. vi ska typ till solna och ha en utbildning.. sköjigt.
Aja, nu ska jag checka lite bluggs innan jag ska ställa in potatisen i ugnen :)
Kram/ m


crash bam bom.

Hey på er min fina saker. Jag sitter just nu och pluggar lite english som är tills imorn.. suck .. hoppas vi ha vikarie så de inte blir läxförhör.. mohaha. Jag duschade typ för 30 min sen efter träningen. Träningen var rätt funny idag på träningen...:) asså jag har 0 fantasi idag som ni kanske märker.. hm.. vad ska jag skriva om liksom?

Om kärlek ? näääää...
Om mode? Haha, jag suger på mode..
Om Musik..? Hmm, njaaa kanske .. ^^
Om skolan? Usch blä haha, tröttnat.
Om mina innersta tankar? Dom vill ni allt veta va :) mohaha, nejni.
Om mina resor? Haha, vill ni veta så visst!
Om twilight? Det vill nog alice ahhahahaha.

Hare / tilda


Nestea Rött te päron

Ville bara säga att jag just nu dricker NESTEA RÖTT TE PÄRON!
mhihiihi.
 
DET HÄÄÄÄÄÄÄÄR DRICKER JAG :D med is, eftersom det är IS TE HAHAHAHAHHAHHA.
jag har kul.
hejdå


Carry out.

Hey på er.. Sitter just nu och lyssnar på lite spotify, carry out - såklart! Kom hem för en timme sen kanske, då gjorde jag & mamma en smoothie, as god. Har träning vid halv 7 i långbrohallen, så ja.. jag har ju lite tid imellan här. Idag är jag glad för vi fick sjunga på musiken, och om ni inte visste det så ääälskar jag att sjunga! Gud, klarar mig inte utan det aså.. Vi sjunger, spelar gitarr och piano till en låt som heter Weak. Den är as svår att sjunga. Jag,sofia,vidar,kevin och ivar sjunger .. jävla grymma aså.
Aja.. nu ska jag tjata på att jag ska få comviq igen på mami&papi :) Den tog nämligen slut idag -.-
/tildau


Gosh love it

Celebration - Madonna ft Akon


Miss Thailand

Jag saknar verkligen Thailand09. Vi hade det så underbart.





Första bilden: Bangkok.
Andra bilden: Koh Chang
Tredje bilden: Jag, kusin & bröderna utanför hotellet.
Fjärde bilden: Annat ställe på Koh Chang
Femte bilden: Jag & Lucas på elefanten "Shirley"

<3


You can sleep sweetheart, I'll carry you.

Hey, Sitter just nu här i köket och kom nästan precis hem från sofie. Vi pluggade, jag sofie anna & cissi, till svenska provet som är imorgon på typ tidningssaken.. rubrik,underrubrik, ingress osv.. och sen några ord så det är rätt lätt. Snart ska vi äta, när boysen kommer från träningen. Mia ska käka med oss för hon ska hämta sheila och dom har visning igen på sitt hus. Aja, nu ska jag checka facebook, hörs kanske senare.
Kram


RSS 2.0