Fresh & Fruity

hey folks! Sitter just nu och kollar smått på wallander, tråkigt men jaja.. och chattar med mina goda vänner här.. alice,sofia,becca & sandra. mihiihiihiihhiiw. skojjjajaja.
Aja, jag ska snart gå & lägga mig, och läsa lite twilight.. sitter här i min i<3bkk tröja och myser med mina två små tofsar .. haha! okej , jag är övertrött.. sorry på er.
Hugs&Kisses /matulda


Veckans partyoutfit


Tight tröja från H&M, tights från H&M och svarta converse från zoovillage är veckans partyoutfit!


NewNewNew

tjue. Ny header nu! Härligt va? Skönt att komma bort från enspeciell bild ;) ehehe.. vad tycker ni?


Me want!


Min drömoutfit, gosh älskar tröjan!
Från CUBUS.


Is this love that I'm feeling?

Hey sötnosar.
Sitter just nu och tittar på lite bandy, Sverige leder med 4-3 mot Ryssland, yey. De här timmarna ja inte skrivit har jag inte gjort så mycket, typ datan, spelat fotboll med victor&lulle, och ja, bara tagit det lungt. Jag älskar söndagar då man bara kan ta det lungt och ligga i soffan.. Och snart ska jag ha lite mini spa.. Sätter på ett bad, rakar benen, kanske ansiktsmask(?) och läsa lite twilight, så underbart! Äkta söndag för mig.
Nu ska jag planera lite kollo med ellen, imorgon blir det sofie. :) och kanske becca oxå. mihi, skojskoj!
Nu ska ja fixa iordning en ouuuutfit som ni får roa er med :)
krampåer.


Carry out - Timbaland ft Justin Timberlake



Min & Beccas låt <3 så sjukt grym!


über grymt

Hey på er. Igår så skrev jag inte så mycket, men jag la iaf in bilderna.. duktig jag e.
Sen så var jag med sofia ett tag, vi typ satt vid datan och ja, hade det skoj ;) sen gick vi till konsum och köpte ostbågar (elr ja, sofia köpte ostbågar :]) och jag höll på att frysa ärslet av mig, och sen gick jag hem och typ ja.. vad gjorde jag ;) typ va inne på facebook ett tag. Sen så åt vi förrätt, as gott! Sen åt vi middag efter ett tag, lax & quinoa. Sen drog jag till alice..:) Vi tittade på robinson finalen, jävla dåligt att HANS vann -.- Menmen.. Sen så satt vi vid datan och pratade/smsade/msnade med kevin & leon typ natten lång ;9 hhah... Alice somnade vid 2 i think och jag somnade väl vid halv 3.. Sen vaknade jag vid 10 och gick på toa, då vakna alice också, så vi låg och snacka ett tag sen åt frukost osv..loveugumman. men nu är jag hemma och halvtittar på quantum of solace.. Skoj.. snart ska jag ta en dusch smörja in mig och sånt där.. najjs.
Nu ska jag hm.. GÖRA EN NY HEADER !
Kram/m

by kevin.


Pics.







Becca, Sofie och jag innan klassfesten igår.. love er flicksoooooooooooooooooooor<3333333


/m


Such a gr8 time.

Hej på er! Det var ett tag sen, men vi hade ju somsagt klassfest igår, och vi hade as kul! Tävlingar, priser, dans, spökhistorier och massa snack. Super kul! Jag var väl hemma vid kvart över 12 ungefär, fick skjuts av sofies pappa hem, hade så mycket grejer, data, skålar osv.. Somnade rätt snabbt när jag kom hem.
Vaknade vid halv 9 imorse pga mitt alarm på mobilen som jag glömt stängt av -.-  bösh.
Då var familjen inte hemma utan på brosornas match. Så jag åt frukost - ensam, och sen så började jag städa rummet. (!!!) Packade upp en hel del ur massa kassar, gud självmordsjobb asså. Blrjade också putsa glasdjuren som jag ska ställa in en liten hylla, det blir nog bra. När jag är klar med all städning så ska vi beställa citatet som jag nu bestämt mig helt klart för, det har ju vart framotillbaka men nu har jag bestämt mig för :
- You can sleep sweetheart, I'll carry you. /edward cullen
Blir det bra tror ni ?
Nu är leffe, victor och sheila här. Mia kommer lite senare. (sheila är deras katt) De ska vara här idag eftersom de har visning på sitt hus.
Bilderna som jag becca & sofie tog innan festen igår kommer i nästa inlägg!
Hörs snarast
Puss/M


Until we strong enough to jump

Heyyyy! Sitter just nu och försöker pussla ihop en grym låtlista till ikväll på spotify! Jääävla grym den kommer bli. 4 timmars bra musik... mee lajki aså. Sofie & Becca kommer nog när som helst, de kommer hit & så ska vi fixa oss tesammans, de blir mysigt! Vi i festgruppen ska vara där 1 timme innan, så vi drar väl hemifrån vid 10 i 6 eller nåt. Sen så fixar vi & grejer. Åh allt kommer bli så bra om allt går som planerat, som vi hoppas på. Jag är lite orolig.. helpppp. Menmen, det blir nog bra.. trorja:)
Jag ska hålla i tryckartävlingen och en annan tävling som än så länge är hemlig ^^
Men nu måste jag hitta lite fler låtar, nån som har förslag ? :)
Massa kramsar, får se om jag hinner skriva innan vi drar, vi lägger förmodligen en bild på oss 3 innan oxå.


@ home

Hej, jag är nu hemma från tekniska. Vårat program blev grymmast asså.. haha. Jag var somsagt kulturnyheterna och pratade om George Clooney.. ;) Grymt asså.. Vi var där i 7 timmar, så när jag kom hem var jag as trött, så jag hoppade över träningen idag och åt en semla.. yummie.
Ikväll så har dom tagit bort GLEE pga Robinson finalveckan .. buhöhöhöh.. men made in sweden står på schemat!
Familjen är just nu & handlar så det är bara jag enzo och yatzy hemma. hihi
Nu har även min kollega rebecca skaffat blogg pepparpeppar, äntligen! Länken har ni här
Nu ska jag hm.. jag vet inte, checka bloggar maybe.
/m


På tekniska

Hej! Nu är jag på tekniska musseét och vi håller på att sepla in ett nyhetsprogram! Det är as kul, jag har kulturnyheterna glöm inte att se det klockan 17.50 ikväll på öppna kanalen! Alice är bildproducent och becca nyhetschef, de är super duktiga!
hare bra, hör av mig efter träningen.. Kram


Träffsäker

Tjaaa alla mina män & fruar.
Har sjuuuukt ont i nacken just nu, ajaj, känns som nån sticker en kniv in där aså.. help.
Var nästan precis ute på en promenix med sofia upp till konsum, vi köpte plättar till tekniska musseét som vi ska till imorn.. yummie. Sen köpte jag också salta pinnar till klassfesten och 1:a & 2:a pris till tryckartävlingen ^^
Den ni... :)
Imoegon på tekniska ska vi spela in ett tv program.. som kommer gå på tv... höhö, jag är kvällens stjärna där asså! . mohaha..
Eftersom jag har den sena gruppen får jag skynda mig hem efter det, och sen byta om för jag har träning vid 17 imorn och vi ska komma hem vid 17, så jag kommer typ komma en halvtimme/45 min sent... :(
Idag har vi också klargjort allt om våran klassfest som vi kommer ha på fredag! Allt är klart med salar, vad man ska ta med sig, tiden osv.. Så nu är det klappat & klart. Skööönt! Jag har också skickat ut mail till alla föräldrar, så duktig som jag är (a).
Nu är det robinson, så tänkte ta in datan till tvn i thinkkkkk...
kram, glöm ej att checka mig på tvn imorn. (obs, gäller bara om ni har comhem!)


natti

Ska tappra mig upp till sängen och sätta på elementet sen blir det sovdags..
Imorgon blir det direkt hem efter skolan och tömma skrivbordet.. sen blir det mååååla!
Wieee.
Godnatt mina sweethearts!
Kram tilda.


PRICKIT PAPPER OCH GRÖN KROKUS..

Hejpåer! Jag kom precis hem från träningen och åt precis en apelsin, det är bra med c-vitaminer förstår ni!
Ska snart ta en najsig dusch.. Stod i mål idag, kände mig inte direkt den bästa men det gick hyfsat bra..
Ikväll är det inge speciellt på tv:n i think, så ja, det blir väl datakväll :). Xtra mycket inlägg kanske?
Imorgon är det onsdag, och då har vi engelska checkup.. Massa oregelbundna verb & skit. Vi har hur mycket läxor den här veckan somhelst! Igår gjorde jag halva matteläxan med tjejerna, sen idag gjorde jag klart den, idag övade jag oxå på engelska orden, sen måste jag öva mer på no läxförhöret på typ 30 sidor tills på fredag, + att vi har ett oförberett tyska prov nån gång den här, eller nästa vecka. OjSåSkoj.
Aja, nu ska jag tänka POSITIVT! Mer & bättre jobb när vi blir äldre.. blablabla..
Nu ska jag titta in statistiken i twilightbloggen .. wie. Där har jag även gjort ny design, så glöm inte att titta in den!
Hugsssssssss...


pasta ala matilda

Hej! Snabbtsnabbtsnabbt nu innan jag måste duka och kolla pastan så den inte kokar över, lite panikvarning. Mamma är och hämtar killarna, och jag fick ansvaret här i några minuter haha. lyckat matilda;).
Snart ska vi käka, och sen bär det av till träning, funny!!!
shit, nu bränns köttbullarna gossssssh.
hör av mig sen kram!


natt och ny header

Hej!
Somsagt så har alice lämnat mig nu :( buhöhöhö. Haha, nejmen jag kmr nog klara mig trorja huh :/
Men nu ska jag titta lite mer på guldbaggegalan.. och såå.. :)
Ny header också, gillar ni den ?
Kram & godnatt


Adios..

Tjaah :D

Jag ska lämna tildubralis nu.. Hinner inte skriva häär :/ Har ju min blogg,plugg och träning. Men Matilda är ju såklart kvar här och underhåller er (och mig för den delen) och skriver om hennes liv :D Det blir braa dee :) Men kanske gästbloggar här någongång :) vem veeet!?

Tack för tiderna hääär :)

Men glöm inte att läsa moreofalice.blogg.se :)

/ Aliz

I love you. Do you love me?

Tjenis bloggen. Har precis hållt pappa lite sällsis uppe i mitt rum och tittat på när han spacklade lite saker, funny..
Idag efter skolan så var jag med anna,cissi & soffiproppsisen. Vi åt mellis, gjorde halva matteläxan och sen så tog iaf jag ner alla saker från mina hyllor och la ner i kassar, medans dom låg & slappa på min säng.. bööhöhö.
Sen kom sofies pappa & hämta dom, så då blev jag ensam, men sen skulle pappa skjutsa min bror till hans träning och då så åkte vi förbi alice så lämna jag lite läxor och en godispåse till sjuklingen!
Så nu är jag hemma och pappa ska precis börja med maten. Korv & potatismos, haha typiskt papi.
Mamma jobbar kväll och kommer inte förräns 10 halv 11.
Ikväll är det måndag.. hm.. är väl inget speciellt på tv antar jag .. trauma isåfall... kanske blir lite målning i rummet ikväll, får se hur det blir.
Imorgon är det trääääääning, skönt att träna nu när jag vilat en vecka !
Kram Tilda


!

Morning sunshines ! Min buss går 09.13 så jag har lite tid på mig. Idag har vi simning och det är så jobbigt med smink och allt.. huhu. Nu står Vakna med The Voice på, jag älskar det ! Men somsagt måste jag dra snart.. Ska checka in twilighttilda oxå en snabbis.
Kram & ha en bra dag.


Blåsningen

Tjena, ledsen att jag inte hunnit skriva idag har haft fullt upp. Imorse så gick jag upp vid halv 10, och då följde jag med på lucas match. Dom vann med 11-1, as duktiga! Sen åkte vi hem och åt lunch, och sen åkte vi vidare till fridells. Där köpte vi färg till mitt rum! Det blir nämligen ingen tapet, utan 2 väggar med metalic färg, en mörk grå/brun liknande, och sen typ en ljus nyans av brun/grå. När vi kom hem därifrån så målade vi 2 väggar, och sen åkte vi till mormor&morfar och åt middag. Nu är vi hemma, och jag ska snart gå & lägga mig. Min säng står mitt i rummet eftersom vi målat väggen där min säng står intill så jag kmr ligga där i mitten :o
Nu är det Johan Falk på tvn, värsta drama, ska skriva lite i twilighttilda oxå.
Kram!


Sommarens outfit

Jag vill ha sommar ! Här får ni en riktig sommaroutfit!

Allt från H&M.


Jay-Z - Young Forever ft. Mr Hudson


Poor alice <3

heyy. Har precis ätit gryta & ris, as gott, och nu ska jag typ chatta lite med min lilla sjukling. Alice har blivit sjuk! Stackarn, krya på dej gums!
Nu satte jag precis på spotify again, lägger in låten i nästa inlägg.
Längtar tills 21 !
Aja, glöm inte att läsa twilighttilda.
Pusspåer.

OBS! Ingen inspiration för tillfället


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Tjena alla culingar. Just nu är bosse,lotta tyra & moa här på middag och jag har lämnat över ansvaret på moa till lucas medans jag skriver ett snabbt inlägg. Spotify står på i högtalarna och jag är dj, grym musik asså..
Snart ska vi äta nån gryta, smaskens. Idag så väckte mami mig & ella vid halv 10, då duschade jag & vi fixade oss sen åkte vi till ellas ridning, där hon red i en timme, sen så åkte vi hem till deras nya lägenhet, jag hjälpte ella och packa upp lite, och inreda, sen åt vi lunch, spaghetti och köttfärsås. Sen handlade jag & mami en snabbis på vivo innan vi kom hem och bytte om tills fam from/siwert kom.
Ikväll ska jag ju såklart ändå se på haiti galan kl 21. Sen är det väl robinson & så.. Det blir nog bra.
Jag känner nu av mitt godislöfte en hel del .. börjar bli sugen asså, tröstar mig med juice & pop corn haha :(
Aja, nu måste jag checka av moa!
kramsen på er, ha en trevlig kväll allihop.


Natten nästa

Godnatt nu folks, ser haiti galan imorn vid 21.00 istället då det går repris på svt1, är för trött för det där aså..
nu ska jag ta bort sminket.. tar typ 1001308238 år ;)
Kramsen.
ps, love my friends


Chris Brown - Crawl

Världens underbaraste för tillfället.


I belong to you - Muse newmoon remix


tell me when you hear my hearts stops

hejs, sitter just nu ensam i mitt bigga hus ;( poor me, men när som helst kommer ellispellis o håller mig sällis!
Lyssnar på lite newmoon soundtrack på hög volym.. mm, love it. Vi var somsagt (elr sa jag det aja btw) och hälsa på i gamla skolan idag, alltså kämpetorp. Det var jag, anna,cissi,mollie,sofie,becca,abbe,fredde och hampus som åkte dit tesammans. De va skojigt och vi fick träffa alla gamla lärare!
Sen drog jag hem till sofie "like always" börjar ju känna mig hemma där nu aså ;) hahaha. Men vi tittade bara på tv 24/7, typ simpsons, ghost whispers, extreme home makeover.. osv. As mysigt med min flicksa.
Men jag åkte hem tidigt eftersom ella kmr snart somsagt. Då ska vi väl nörda datan like always
Sen blir det ju Haiti galan inatt vid 02.00 Glöm inte den nu för guds skull, den går på 4 & 5an. Najz prajz
Sen imorgon ska jag & mami skjutsa ella på hennes ridning, och titta och så.. sen ska jag kanske äta sushi med sofie & becca på kvällen vid älvsjörondellen, veri najs, de har aldrig ätit sushi så jag ska lära dom ! mihih.
Nu börjar bästa låten på skiiiivan... yeah lägger in i nästa inlägg..
Kramsen.

(hahaha alice ännu ett långt inlägg :D)


love is my drug it's my medecine

Tjena bluggsen. Sitter och kollar på made in sweden men just nu är det paus, det blir skola imorn, så det blir läggdags tidigt, läser lite och lite ipod innan jag somnar. Sen är det ju fredag imorn! wonderful! Sen sover ella här på kvällen, fett skojjs. Sen klockan 02.00 är det den amerikanska Haiti galan på 5;an (eller 4;an) Som george clooney anordnat då massvis med artister är med, bla, coldplay, alicia keys, jay-z, robert pattinson (!!!), beyoncé med massa mer ! Kulkul!
Nu börjar det. godnatt!!!!
kram tildsan


Fruity Fresh

heeey. Ligger i soffan och chillar järnet just nu och har halstablett i munnen, visserligen så har jag inte lika ont som igår, men det känns ömt. Förkylningen är bättre än imorse, så jag tror att det blir skola imorn!
Dagen idag har bestått av twilight, twilight och lite till twilight.. haha nejmen jag har läst en hel del ur boken, jag ska nämligen läsa om alla nu, och sen har jag tittat på filmen. Sen har jag och mamsen ätit en as god lunch bestående av massa sallad, och revbensspjäll.. mmm..
Klockan är 15.17 just nu, och jag tycker den här dan har gått snabbt, tur det ..
Skriver nog mer ikväll, sen blir det made in sweden & gleeee till folket.. underbart.
/tildsan.


Rihanna - Hard ft Young Jeezy


Hard.

Morron bloggen.. Känns bättre i halsen idag men förkylningen börjar ta över. Just nu har jag typ ätit frukost, stekta ägg, yummie. Och jag lyssnar på ipoden, thevoice in tha houze. Just nu rihanna - hard (lägger in i nästa inlägg) Idag ska jag typ rensa en byrå i mitt rum, ensam.. :( böhö.. Även fast mamma är hemma och pluggar är hon koncentrerad på sitt, så jag får helt enkelt jobba med det ensam. Juste, gjorde precis svenskan också *stolt*. Mer jag ska göra idag, är att jag funderar på att sätta på twilight, hhihihi, ovaaaaaaaaaaaanligt.
Aja, nu ska jag chilla och checka fb.
Kanske inte en kram idag då, ni vill ju inte bli smittade. / M


alla gillar brudar, brudar, brudar, brudar

Tja bluggen. Ligger just nu i soffan, haha, inte så ovanligt för tillfället. Har precis ätit tacos, och tittat på halv 8 hos mig.. me likey! Nu står Landet brunsås på på tvn. Verkar roligt, humor mat program typ funny bunny.
Jag har letat efter twilight citat hela tiden sen jag skrev senaste inlägget, åhh.. jag har så svårt att välja!
Nu måste jag fixa info till twilighttilda, har inte skrivit nåt idag och det börjar närma sig kväll..
Får se om jag går till skolan imorn för tillfället är det *host* - NEJ!
Men jag får se hur jag känner mig..
många kramar tilda


Bad Boys - Alexandra Burke ft Flo-rida


Jag tror jag har hittat rebeccas låt här.. :)<3


Ny design på twilighttilda!

Hejsan *host* *atchooooo*
Ja, som ni kanske märker så är jag rätt dålig.. Halsen bränner, slem, jag snorar och är allmänt seg. Underbart eller hur? Fast nu ska jag göra lite svenska som alex & markus lämna nyss (två killar i min klass)
Idag har jag inte gjort mycket, tv, läst, musik osv... Tror att jag blir hemma imorgon också.. *suck* Jag orkar inte! Men nu har jag iaf gjort en ny design till twilighttilda, om ni har tid & lust får ni gärna titta och säga vad ni tycker! Den här på tildubralis är ju hyfsat nygjord, så den lägger jag inte ner så mycket tid på just nu!
Jag ska snart ta en dusch och klä på mig nåt, eftersom jag fortfarande ligger i pyamas.. eheh..
Sen ikväll är det väl inget kul program antar jag.. så det blir väl min lilla data :)
Jag funderar fortfarande med det här med mitt rum, att jag ska göra om det, alltså hur det ska va.. Funderar på ingen tapet, utan lite större med mitt citat? Och jag har fortfarande inte kommit på nåt bra ! Finns ju huuur många som helst och jag har lite beslutsångest.. Så ni får jätte gärna fortsätta ge tips !
Nu står baby by me på.. älskar den låten asssåå..
Lägger in en annan låt i nästa inlägg..
Kramsen tildsan.


Om Stilcompaniet

Hej igen allihopa ! Tänkte bara meddela att jag förmodligen kommer göra min text till väggen, alltså mitt twilightcitat på den här sidan : http://www.stilcompaniet.se/se/
Det verkar vara bra kvalité och där man kan få exakt som jag vill ha det, vilket är bra ! Tipsar er om den!

Kram.


Yeah, HAPPINES

Tjenaaa igen.. Sitter och kollar på nåt tråkigt program på tvn här vid datan. Men en sak som jag gör är kul! Jag planerar hur mitt rum ska se ut, för nu ska det göras om - äntligen ! Jag har snackat om det jättelänge, men nu ska det äntligen bli av! Jag ska ha 1 ½ vägg med en tapet som är brun, med vita blommor, resten café latte, sen vitt i taket + snetak, och sen ska jag faktist ha en sak som betyder nånting. Faktist ett citat från twilight. Twilight betyder väldigt mycket för mig i nuläget, och jag vill visa det, och jag är stolt över det ! Så därför sitter jag nu och letar efter massa citat till min vägg. Det ska inte vara stort, utan ca 8 cm, i nån fin stil. Det blir nog bra, om ni har lust att hjälpa till att komma på ett citat så går det super bra att kommentera erat favorit så kanske jag gillar det! Gärna från första boken eftersom det är min favorit, fast det går även från de andra också såklart ! Men somsagt, det kommer bli mitt drömrum ! Ny matta också såklart, en brun denna gång.. åh jag längtar tills vi ska börja fixa!

Åh, min hals.. Den är hemsk just nu.. Så jag tror inte att det blir skola imorgon... jag orkar inte mer läxor!!
Nu så ska jag kolla på aik-leksand på tvn.. 1-0 till AIK redan (a) vi e så sjukt grymma.
Krammsen.

min hals just nu .... -.-


I <3 Älvsjö AIK f96

Hejsan bluggsen. Hur jag mår? Nja kan man väl säga. Min hals har börjat brinna känns det som, det började igår kväll och imorse kändes det som taggtråd när jag åt frukost. Hemskt. Men jag stannade till innan sista lektionen innan jag pallrade mig hemmåt. Gud, jag är verkligen seg ! Usch & Blä, jag vill verkligen inte vara sjuk..
Har tittat på lite tv när jag kom hem, topmodel, ghost whispers osv.. De najs.
Får se om det blir skola imorn, beror på hur jag känner mig och sådär..
Idag så fick vi lagbilderna/egna bilder från innebandyn som vi tog för ett tag sen ! Bilden på laget är i slutet på inlägget, och bilden på mig får ni inte se .. haha, jävla mupp man kan va;)
Nu ska jag titta på disney channel och sen ska jag äta blodpudding snart, love it !

Här är bilden iaf :

Hihi, looking good girlz :)<3

Kramsen & Pussen


Team Edward

Hejs. Nu är jag hemma från sofie, och jag sitter och småkollar lite på idrottsgalan.. Rätt kul faktist!
Hos sofie gjorde vi först läxor, dukiga vi e ! Sen så checkade vi twiiilight och lite xtra material, sen åt vi falukorv & makaroner.. Sen drog jag typ vid 8 tiden.. Och nu är jag hemma somsagt..
Imorgon så är det träning vid halv 7 ju, så det blir läxdag imorn i think, och sen massa chill och läggdags i hyfsad tid, lovelyy. Fan vad erik hassle e ful asså ;9 hhahahhaha, guuud.. okej, jag ska sluta nu.
Vill bara säga att jag älskar twilight så grymt jävla mycket <3


Beautiful day - U2


Favoriten


Hos soffiproppsisen

Hejsan alla små prinsessor&prinsar i underlandet. Nu är jag hemma hos sofie och vi pluggar - som vanligt dåra...
Engelska och so.. uschblä. Vi ska snart titta på våran älskade film. Mihi, jag tror jag vet vilken jag menar.
Sen ska vi hm.. leka mamma pappa barn. HAHA skoja.
Men nu ska jag ladda upp en bild på the one.
Kramsen !

As coola vi e asså. Twilight jag och sofie.. <3


It's a beautiful day..

Godmorgon bloggen ! Just nu sitter jag helt klar i köket och väntar bara på att klockan ska ticka till 09.13 då min buss går.. Vi börjar halv 10 så det blev sovmorgon till 8.10 idag, aaass skönt !
Idag ska jag somsagt hem till sofie och vi ska kolla på twilight :D wieee
Sen så drar jag väl hem och städar *host* Jag hann inte igår.. säger vi.
Nu måste jag checka twilighttilda sen bär det av till skolan,
Ha en riktigt bra dag !


Nattie

Godnatt! Sov gott, see yah tomoroow .


Soffiproppsen

Tjena, sitter just nu hemma hos sofie, vi har precis ätit spaghetti & köttfärssås, as gott ! Jag ska snart röra mig hemmåt, jag måste verkligen städa mitt rum, det ser hemskt ut där inne ! Jag & Beccsan hade det myspys igår, och jag somnade vid 1 fast hon låg uppe och messa till halv 4, haha. Vid 14 så spelade vi match mot huddinge i västertorp. Vi förlorade med 3-1.. Tuff match ! Imorgon är det skola igen, inte det roligaste direkt.. menmne, vad ska man göra ? Imorgon ska jag hem till sofie igen, vi ska hm.. titta på twilight som sofie fick idag från sin mamma, med 90 min extra material ! HAPPY !
En till sak ska ni få höra, jag fyller år om 1 månad och 1 dag ! SÅÅÅ UNDERBART !!
Kraaamsen från tilda.

Coola.


The one and only.

Tjenaaaaaaa, Sitter just nu i köket med beccsan, vi, eller jag, vaknade vid 10 över 10 och sen vaknade becca vid halv 11.. (!!) Snart ska jag spela match mot huddinge i västertorp och vi har samling om en timme, så jag ska börja fixa mig när jag skrivit klart, sen ska vi ta undan ossssssv..
Jag somnade vid 1 tiden och becca vid *host* halv 4. Nattuggla på henne asså..
Aja, nu stinker det köttbullar här så nu ska vi gå upp och så ska jag checka twilighttilda... :D
Ha en bra söndag, och skäm bort er idag !
Kraaaaaaamsen !


..

Tjah,

Förlåt att jag inte har skrivit här på ett tag.. Har fullt upp med min andra blogg nuförtiden. Menmen, det har inte hänt något specielt på sistonde.. :P Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på.. kommer säkert ha skit tråkigt -.- Som vanligt. /Aliicee


HAHAHA !


HAHAHA, så sjukt jävla sköööööööön !
 - "MEN KÖP EN NY SKJORTA DÅ"


So sweet !


Hejsan sweeeetisar. Jag är nu hemma i älvsjö efter en super mysig kväll hos ellen/dani ! Jag och dani åt gott hemma hos henne sen gick vi till ellen och där hade hon fixat glass till oss och poppat popcorn! Så gulligt ! Vi var vakna till ungefär 1 och sen så somnade vi sött. Jag vaknade vid 20 i 8. Och då vaknade ellen också, då så gjorde vi våfflor till frukost, och sen väckte vi dani som blev jätte glad :) Och sen så tog vi det lungt och fixade oss, sen gick dani hem till sig. Sen så skulle ellen & hennes mamma och åka skridskor vid långsjön så de skjutsade hem mig, och nu är jag här, och har precis ätit lite nudlar. Snart kommer beccsi så ska vi ha det skojigt :) Sen ikväll ska vi på bio. "Did you hear about the morgans?" Det ska bli jättekul att se ! Sen ska vi kankse äta efteråt elr nåt, sen blir det bara hem och snacka skvaller.. mohaha..

Vi har börjat kolla på små kattungar, det är absolut inte säkert att vi ska köpa nån pga resor osv.. men titta de här :
Klicka för att se nästa bild
Alltså så sjukt jävla söt så det inte är sant.

Hare bra så hör jag & beccssii av mig ikväll. Kramsen.


Überbäst

Tjeniissss bluggsen. Sitter just nu hemma hos dani och har precis duschat. Dani är & byter om. Snart ska vi käka och sedan dra vidare till ellen där vi ska sova över :). Myyyyys på hög nivå. Efter skolan åkte jag hem, och sen packade jag och sen skjutsade mamsen mig till t plan, där jag sen åkte till hornstull. Där mötte ellen upp mig, och sen mötte vi upp dani i högalid. Sen gick vi hem, och typ lämnade lite grejser, och sen åkte vi till stallet. Har fett ont i röven efter att sitta på de där jävla hårda bänkarna asså ;).
Nu är jag iaf varm & skön, efter ett iskallt stall.. brr..
Imorgon så drar jag väl hem vid 12 tiden i think, och sen träffar min fru, beccis.
HAHAHA, nu kom dani in med en sumobrottardräkt HAHAHAHHAHA jävla tjockisisisiisiss :9
Kram folks, vi hörs!


Made in Sweden

tjeniisss. Just nu är det reklam i made in sweden så då hinner jag skriva en snabbis ! Idag efter skolan så följde jag med sofie hem, vi gjorde lite av hemtentan som vi fått i so:n.. Sen fixade jag designen på hennes blogg. sofieekbergss.blogg.se :) Sen åt vi lite snabbt, och sen stressade vi hem till mig, och så bytte jag om oc sen skjutsade mamma oss till innebandyn. Nu har jag duschat och ätit ett stekt ägg så nu är jag nöjd !
Nu börjar made in sweden igen, imorgon ska jag följa med till stallet med dani & ellen & hilma. Det blir mysigt ! Sen är det översovning där, och sen hem i hyfsad tid på morgonen. För sen ska jag träffa beccsan och så sover hon här :) söndag är det match vid 2 mot hässelby kulkul !
Aja, nu måste jag verkligen seeee på programmet, sen efter e det GLEEEEEEEEEEEEEEE.
Puss.


Baby by me - 50 cent ft Ne-yo


gangsta yo.

Tjenis folket. Har nu ätit middag. Kyckling och typ quinoa ? Haha, gott vare iaf. Sen har jag lagt in typ ett as stort inlägg i twilightbloggen.. nyfikna?! twilighttilda.blogg.se !
Sen har jag pratat med ellen, sofie och sofie igen i telefon och sofie har nu skaffat blogg ! sofieekbergss.blogg.se
Veri najs ! Jag ska nu gå & ta ett äpple och sen ska jag nog hoppa ner under täckena och läsa lite.. myspys.
Imorgon efter skolan blir det sofie en stund, sen åker jag väl hem och byter om och åker sen tebax till sofie så åker vi tesammans :).
Sen på fredag är det översovning hos dani (anatagligen) och så följer jag och ellen med till stallet oxå. Sen lördag blir det översovning med beccsan. Sen söndag match klockan 14. Så fullt upp de närmaste dagarna helt enkelt !
Nu ska jag avsluta.. :) kramsen.

... granny smith in my <3


Wunderbar

Tjenis blöggsen. Har precis snackat lite med beccsan, alltid lika härligt ! Idag var jag med anna, hon följde med mig hem. Då åt vi lite mellis, och sen gjorde vi kladdkaka. Det var längesen ! Och medans den var i ugnen så tittade vi lite på ps i love you som anna inte har sett ! Sen tog vi ut kakan, och smakade.. mm.. as god.
Sen tittade vi ett tag till på filmen, och sen var hon tvungen att åka, eftersom hon har träning nu vid 7 fotboll.
Grabsen är på träning, så vi ska äta vid kvart i 7 tiden, och jag ska typ duka så ska avsluta nu..
Hoppas ni hadt en bra dag så hörs vi senare. Kramsen från m@ilda.


m@ilda i tha house.

hejsan.. Sitter i köket och har precis ätit en apelsin.. Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen.
Idag så kom anna, peters tjej till skolan och pratade om sitt jobb som åklagare på so:n. Det var skujsigt !
Sen så torkade jag somsagt borden, fast jag gjorde med cissi istället för sara, för sara ville göra med sofia hellre, imorn. Jag & cissi jobbade på, och alla typ spillde för att jävlas -.- Aja, men vi missade halva matten så det var HELT OKEJ asså ;). Vi ska äta middag innan min träning som börjar halv 7, och sen så tränar jag. Sen hem & dusch och sen nåt bra på tv. Inga läxor inte förutom att kolla igenom engelskan.. Men det e ju inte så svårt direkt.. Asså det har snöat mer idag i think, för det har kommit mera och det är typ dimmigt, myssskoo.
Okej, jag pratar om vädret vilket liv jag har.. Nu ska jag hm.. Inte göra nåt kul ;). Läsa kanske ? Jag läser just nu en bok som heter " Mitt hopplöst normala liv " HAHHAH, fett skön, mormorn typ färgar hennes lillaebrosa grön HAHAH. Min humor - helt klart !
KRAMSEN.


IYAZ ft Sean Kingston - Replay


Vi avslutar med denna låten, som jag äääälskar.
Godnatt flicks&pojks, ha det bra, så hörs vi imorn efter school. Om jag fortfarande lever efter jag torkat borden
-.-.... suck


.

..

WHATA!??!

1 LÄSARE PÅ HELA JÄVLA DAN PÅ BLOGGEN. ni sviker oss ! :(


VI HAR SUSSI OSSÅ

Tjaaaa alla coooolingar. Sitter just nu och lyssnar på the voice på brosans ipod, veri najs. Har gjort SO:n nu ! Wie, i'm so good. Det känns riktigt skönt asså. Igår blev det inget efter mitt snabba innan duschen, sorry.. Men jag förträngde det.. haha. Men igår var det inte så mycket mer än läggdags tidigt och suushii till middag. Lovely. Tidigt upp imorse, även fast vi hade sovmorgon till halv 10. Mötte upp saris & sofia vid konsum och så gick vi tesammans :). På morgonen fick vi reda på att vi skulle torka borden den här veckan -.- En timme... Det började redan idag med becca&alice första passet och blenda&sofie andra... hahahhahah.. stackarna. Jag ska ha imorn med sara andra passet -.- fuck face på det :)
Aja, nu drar brosorna iväg på träning, sen när de kommer hem ska vi käka lasagne, en av mina favvosar ! Gud så gott asså. Imorgon är det träning ocksåå ... härligt värre på det.
Kramar från tildsan. Hör senare folks.. :)


Miss it.

hej, snabbt innan dusch. Matchen blev 1-1 mot Sköndal, fast vi var värda en vinst -.- Aja, not so long suckers, snart kmr vi tebax MOHAHA.
Aja, nu ska jag duscha och vara FRÄSH. Hejdå era übersöta läsare.

HAHAHA :D skönaste bilden jao in tha houuuzzzze.


7 Eleven

Tjausss alla coolingar, Sitter just nu hemma hos mormor o morfar och har precis spelat lite piano, haha låter förjävligt och jag är förvånad hur de står ut med ljudet ;). Vaknade tidigare än vanligt idag och läste lite innan mormor kom ner och sa att det var frukost. Det var mysigt igår hos kusinerna och hon blev glad för sin present - som btw var presentkort på gina. Sen åkte vi hemmåt, och jag fick låna 2 böcker av emelie efter som jag löser ut alla på typ en dag... ehe, Så när vi kom hem till mormor o morfar så satte jag mig och läste lite, och sen gick och la mig vid typ halv 12 elr nåt. Sen tog det ett tag innan jag somnade, rekord på quadra pop och sen sömn.
Idag så är det innebandy match halv 5 (trorja?) I sköndal, mot just sköndal. Det blir skojsigt! Jag är väl kvar här en stund på dan tills my parents kommer och hämtar mig :)
Har inte så mycket mer och söga förutom att det är skola imorn och IT SUCKS.
Kramsar

Jag & Broder min på Kreta, haha, jag ser ut som en tomat, bokstavligt asså.. och så fick jag på en snygg glans färg på det.. EFTER FÖRSTA DAN ! Jaja, underbart elr hur ?


Now Generation - B.E.P


Come on guys, let's party !

Tjaaa alla coola. Har precis slått in elins paket, med kort och grejser, klippt och klistrat..Haha blev väl sådär om jag ska vara ärlig, men jag gjorde mitt bästa som alltid ! :9
Klockan är 15.41 just nu. Vaknade vid 10 i 11 imorse typ.. lika skönt som alltid att få sovmorgon ! Då gick jag iaf upp och sen efter ett tag åt vi brunch, eftersom killarna redan hade hunnit spelat innebandymatch. haha.
Sen tog jag en dusch och smörjde in mig med allt möjligt och klädde på mig. Sen åkte vi till liljeholmen och köpte present till elin (vet ej om jag kan skriva det här eftersom hon kanske läser) Sen åkte vi hem, och nu e vi hemma.. och jag snart ska vi iväg igen till dalarö, och fira kusinvitamin som fyllde den 2:a.
Sen efter det så följer jag med mormor&morfar hem, och sover där.. gud så härligt ! Ett varmt rum och sova i kankse? Det är typ 20 - i mitt rum ! Jag svär, jag sover med 2 duntäcken, tjocktröja, långbrallor och sockor och jag FRYSER ! Bara för att det inte finns nåt element i mitt rum -.- . Så sugigt.
Aja, nu ska jag digga låten som jag lägger in i nästa inlägg ;)
Kraaaaaaamsar.


Tbx

Heej,

Nu e jag tillbaka till Stockholm igen :D har haft det jätte roligt nere i skåne, hoppas ni också har haft det här uppe! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra faktistt.. Vi får se vad som händer ;) Kraam Alicee

Glöm inte moreofalice.blogg.se ! :D<3

Topp från H&M


 3/4 ärmad tröja. 149:- H&M.


Topp från Lindex


199 kr från Lindex.


One love - David guetta ft Estelle


2012,

Tjaau bluggsen, Det blev lite annorlunda idag än vad jag skrev om igår. Cissi ringde vid 10 i 11 imorse och väckte mig i min skönhetssömn, haha. Aja, och hon frågade om jag ville gå på 2012 med hon & anna på söder. Och jag orkade inte göra so:n så jag sa ja ;) Så jag gick upp och fixade mig på en timme, och sen åkte vi till söder. Filmen var as spännande och man både grät, skrattade och blev chockad. Jag tror igentligen inte på det där med "jordens undergång" Men det var spännande och se hur det kunde ha sett ut ! Nu är jag hemma iaf, och christina, javen och ella är här. Jag ska vara social nu, skulle bara säga vad som hände nu.
Ikväll blir det favvo, let's dance ! Heja Molly Sandén!
Nu ska jag hm.. chilla.
Kramsen.

Ps, alice har kommit hem nu :) hej plöttan om du läser det här :)


natti

Godnatt nu mina kära små vänner :)
Vi hörs imorgon, sov sött och dröm om prinsar och prinsessor som alltid farmor säger!
Kraaam tildis


Make it true.

Hejs alla fina. Har precis tittat klart på Glee ! Åh det är så sjukligt braaaaaaaaaaa ! Idag så var jag somsagt med Dani & Ellen och vi hade det as najs som vanligt ! Snackade och var inne på datan mest, de åt här, sen tog vi lite bilder och sen så drog dom.. Vi spelade KING också, alltså pingis och jag vann varje gång . hahah.. man e ju grym! Hm. Imorgon när jag vaknar ska jag göra so:n... suck blä äckel skit. Men jag måste verkligen göra den! Sen tar jag en dusch och smörjer in mig med min black star bodylotion och sen fixar moi. För sen kommer Javen, Christina och Ella på middag.. :) De kommer redan vid 5 och de ska göra huvudrätten, vi förrätten & efterrätten.
Det blir nog bra ! Och eftersom JAG SOM ÄR SÅ DUKTIG städade (!!) mitt rum idag så behöver inte jag göra det imorgon, i'm proud (a). Menmen.. ska kika om det finns lite inspiration till twilighttilda annars skiter vi i det och gör nåt annat kul :)
Kraamsar från eran coooooola bloggare tiildiz


Ring-a-ling - B.E.P


Gr8 shit .

Tjaus. Sitter i soffan och har precis bytt om. Om typ 1 och en halv timme kommer dani & ellen hit, det ska bli riktigt kul! Det var så längesen nu. Innan det ska jag försöka städa lite i mitt rum, ta undan lite kläder, bädda.. och kanske KANSKE dammsuga t.om.. ojojoj.. kan det varit jag som verkligen skrev det där!?
Igår gick jag ändå och la mig vid 11 tiden, satt uppe och chatta med dani, leon och jonte och hade lite *host* kul.
Jag vet inte hur länge flickorna blir kvar, men sen ikväll börjar ju GLEE igen efter juluppehållet ! Wieeeee, can't wait! Idag har jag på mig min röda fina adidas tröja. BARA SÅ ALLA VET DET ! :D
Nu ska jag sluta och skriva ett inlägg i twilighttilda :*
Kramsar tildsan !


WINTERGAMES GULD.

Hejjsan! Jag & Mamsen har precis tittat på en film som på 3;an som hette mine yours and ours. En super gullig, och rolig film! Haha jag garvade typ hela tiden.. Min humor asså..
Jag kom hem från mässan vid 6 halv 7. Eftersom vi spelade final !! Mot 95;orna. Och vi vann med en skööön seger ! 2-1 till oss ! Så jävla underbart brudar! Vi spelade hela 4 matcher idag. 2 gruppspelsmatcher först, Mot Åkersberga vann vi med 5-0. Sen så spelade vi mot Segeltorp, och vann den med 3-1. Då kom vi till semi. Där mötte vi Hässelby ännu en gång och den vann vi med 1-0. Sedan var det final och vi var as taggade. Och jag tror det var därför vi vann. Vi har ett sånt otroligt starkt lag ! Jag älskar er tjejer!
Jag är rätt trött nu faktist.. hehe. När jag kom hem åt jag. Soppa och varma mackor. Sen tog jag en härlig dusch och nu har jag då tittat på filmen. Imorgon vet jag inte vad som händer, all innebandy e ju slut nu..
Men jag vet inte riktigt när vi kör igång med träningarna igen, men det lär jag ju märka ;)

Nu tittar jag på ett program med en tjej som har fett stora ben :o jääääävlar.. as stora ! Checka 5;an !
Aja, nu ska jag skriva i twilighttilda innan jag går och lägger mig i hyfsad tid..
Kramsen.


Nattsen

Godnatt ! Nu hoppar jag i säng, hör av mig när jag kommer från mässan imorn.

Ps, ÄLVSJÖ AIK F96 ÄGER ALLT & ALLA. bara så ni vet liksom :)


.

She was standing there by
The broken tree
Her hands are all twisted
She's pointing at me
I was damned by light comin'
Out of her eyes she
Spoke with a voice that
Disrupted the sky
She said walk on over here
To the bitter shade
I will wrap you in my arms
And you'll know you've been saved
Let me sign


Crazy girlz.

Hej ! Har nu duschat efter en tuff, men härlig dag på winter games. Vi vann första mot Hässelby med 3-2. Och det var vi verkligen värda ! Andra matchen mot 95orna gick det inte lika bra.. Vi tog först ledningen med 2-0, sedan gjorde de 2 snabba mål. Och i halvlek stod det 2-2. Sen i andra fick de in 2 mål till, så resultatet blev 4-2. Surt, eftersom vi kämpade verkligen. Men vi fick nog respekt mot de helt enkelt.
Imorgon är det samling 9.15 i mässan igen. Så det blir upp tidigt, 8... Seeeeeeeegt.
Aja, nu ska jag skriva lite i twilighttilda och sen blir det läggdags tidigt ikväll. Ska läsa ut resten av boken ! Snart klar, och den är underbar !!
kramsi tildsi.


Potatoooo

Hejsan på er ! Sitter just nu hemma hos sofie och lyssnar på let me sign ! Så underbar, lägger in den ännu en gång här nedanför. Vi ska snart dra till Mässan och spela mot Hässelby. Vårat lag känns riktigt bra och jag tror faktist det går bra i Wintergames även detta år. Vi kom ju 2:a och förlorade mot 95orna förra året, när de gjorde mål i sista SEKUNDEN ! Aja, vi får hoppas på det bästa i år. Vi spelar även imorgon.
Vi har nu ätit lunch och är taggade inför match.
Skriver när jag kommit hem!
Kramsar.


Snabbis

Hej ! Ett snabbt innan jag drar till sofie, och sen så går vi därifrån. kram


Svar på kommentar !

Postat av: emma

Mysigt värre med matathon (Y) Vilken är din favorit av filmerna so far ? :) eller kan du inte välja ? ;)

2010-01-04 @ 22:47:05
URL: http://eiisberg.blogg.se/

SVAR : Jadu... Det är väldigt svårt att välja, men jag måste faktist säga Twilight, eftersom den fick ett större intryck när jag såg den första gången, än vad jag fick av new moon. Men jag älskar new moon också somsagt!
Kram tilda.

Godnatt !

Hej folket. Tänkte bara slänga in ett snabbt innan läggdags. Eller ja, innan ipoden, mobilen och boken ! Hehe..
Kram & Godnatt på er !


Jag ska älska dig så länge vi båda andas

Hej Cuties ! Sitter och tittar på årets bilder från nyheterna just nu med Sofie haha. Idag har sofie och jag haft Twilight-Marathon! Först såg vi på Twilight och sedan på New Moon. Bara det att new moon är på engelska, och jag fick stoppa hela tiden och översätta för sofie.. hahah. stackarn ! Men nu fick jag äntligen se min new moon igen och det är jag jätte glad för! Jag älskar den verkligen!!!
Nu har vi ätit middag med mamma. Schnitzel och pommes, as gott ! Och nu vill sofie se en till film... Hahah... PS I love you blir det denna gång. Sofie kanske sover här, och isåfall åker vi hem till henne och hämtar kläder, och då så går jag förbi beccis och hämtar några böcker hon har lånat, och jag ska också få mina juleklappar av henne !
Nu börjar filmen, men jag ska skriva lite i twilighttilda innan jag börjar koncentrera mej ;)
Kraammsar från tildsan och sofie på ett hörn ... :)


Oh the Volturi..

Hejsan bluggsen. Klockan är 12.18 och jag bytte precis om. Vaknade vid kvart över 10, och då läste jag några kapitel i boken, och sen gick jag och åt frukost. Efter det gick jag upp igen och läste några kapitel till, och nu har jag bytt om och fixat mig. Snart kommer Sofie hit. Har inte träffat henne på hela lovet så det ska bli roligt ! Vi ska titta på new moon, som hon fick i julklapp. Hennes farbror bor i Philipinerna (stavning?) och den hade tydligen redan kommit ut där, så den ska vi se på ! Sen får vi se vad vi gör.. Jag skulle ju vara med beccsa idag, men eftersom hon sover så länge och VÄGRAR gå upp, så får komma hit sen istället och vara med både mig & sofie. 2 flugor i en smäll vettni :)! Jag sitter nu i soffan i vardagsrummet och har Så länge vi båda andas och twilight bakom kulisserna böckerna framför mig.. ehee..
Just nu sitter Alice på tåget till Skåne. Hon är borta tills på torsdag! Kommer sakna min flicksa! Så ni får nöja mig med mig några dagar framåt.. och det gör väl ingenting.. mohaha. 
Nu ska jag skriva i twilighttilda - glöm inte att läsa den e ni snälla !
Kram från tilda.


The last one..

Hejsan Svejsan i lingonskogen. JUst nu står star wars på på tv:n men jag är helt ärligt inte så intresserad..
Nu är klockan 21:38 för att vara exakt, och nu på kvällen så har jag gjort mat *STOLT* Det blev as gott. Sen har jag tittat på nör mamma facebookar och sen har jag bombat med inlägg i twilightbloggen. härligt va!?
Ska snart gå till sängs och läsa ett tag. Funderar på att följa med mamsen imorn och stå i kafeterian för grabsen.. Men det blir tidigt.. halv 9 behöver vi gå upp isåfall så igentligen känns det inte SÅÅÅ frestande.. Men vi får se hur det blir.. Nu frågade pappa om jag ville ha te, och det tackar man ju aldrig nej till, så nu blir det väl en kopp te och sen "the bed" Najs prajs !
Kramsar från tildsan

Bild från i julas när jag och mamsen gjorde knäck, åh saknar redan godis :(


Tjululu

Heelu tildubralis bloggen :D

Idag har det varit en skön dag :D Först var jag bara hemma och tog det lugnt sedan typ vid halv 3 skjussade mami mig och Matilda till skärholmen :) Vi gick runt där och tittade och åt glass hih. En jacka, pärl örhängen och ett block fick jag med mig hem iaf. Imorn sticker jag till Skåne så kommer inte bli så mkt uppdatering här i bloggen från mig :D Ni får bli underhållda av Tildu :D Krami Alicce

DAAMKAPAPAPPA

BLOGG.SE LAGGAR SÅ HÅRT 277975502GH9HG9GRU9HBVUBRHUBUBBURR.
Tröstar mej med lite blackeyedpeas !!

LOVE IT !


upp o ner.

Hejssan bluggsen, kom nästan precis hem från skärholmen. Jag tog med mig lite pengar ändå, och köpte en hårspray eftersom min har tagit slut och varit slut länge nu.. ehe...Vi gick runt där lite och åt glass på donken och ja, pratade.. Det var super mysigt ! Sen tog vi bussen hem och nu är jag hemma.. Ensam.. De kommer vid 7, och jag ska snart resa på mig ur soffan för att göra middag till dom. Falukorv med spaghetti, mihi.
Imorgon så blir det förmodligen beccsa, men vi får se hur det blir ! U never know.. ;o
Nu ska jag hmm.. läsa lite bloggar och sedan börja laga maten !
Kram, vi hörs senare !


Ändrade planer !

Hej igen, som ni ser på rubriken blev det ändrade planer, och nu så blir det så att jag och alice åker till skärholmen istället ! När jag precis hade kollat bussarna till station så ringde alice och frågade om jag vill hänka, jag kollade med mami som sa att det var okej, så nu kommer christina&alice snart och hämtar upp mig så skjutsar christina oss dit :) Wieeeee. Jag är pank och mamma och pappa är ju borta så jag tar inte med mig några pengar, är smakråd åt alice istället !
Det var bara det jag tänkte säga !:)
Kraaamser.


Si amigo

Hejsssan ! Såg ni att jag ladda upp ett youtube klipp!? JAG HAR LÄRT MEJ NU :D tack vare sofia & claudia! Thank you girlz. Aja, nu är jag hemma ifrån träningen och har fått i mig lite kyckling med ris. Ska snart hoppa in i duschen och sedan dra vidare mot mässan somsagt.
Jag vet inte hur länge jag är där, men sen blir det väl hem, och bara ta det lungt, datan, boken och bara slapp. Underbart ! Men nu ringde mamma precis och frågade om jag duschat än, och ja ba : ehm, nja, nästan... eheeehehe. Så jag skriver ett kort i twilighttilda först sen HOPP IN I DUSCHEN !
Kraamsar tildsan.


Break your heart - Taio Cruz



Kramtilda


FackFejs.

Hejssan bluggsen. Just nu sitter jag vid köksbordet och har precis ätit frukost. Efter det här snabba inlägget ska jag gå upp och byta om och sedan kolla bussen. Har ju somsagt träning vid 11, så det blev tidigt imorse, men det är bäst att man vänjer sig antar jag.. Huh, jag vill inte ha skola.. Inte än ! :(
Aja, efter träningen tar jag en dusch, och sen åker jag vidare till mässan, wintergames. Jag ska typ hjälpa till och stå i caféterian, och sen ska jag titta på när brosorna spelar också. Det blir nog skojsigt.
Nu måste jag upp och byta om till träning !
Kraaaaamsar från tildsan.

Glöm för guds skull inte twilighttilda <3.


<3



Jag har börjat älska puma nuförtiden! :D hih.

/A

Glöm inte att läsa moreofalice.blogg.se!

<3 x1000




Den här såg jag i H&M katalogen och letade nu upp den på nätet, är den inte riktigt snygg?!


ouuppsss

Ojj då ! Glömde visst att skriva att GLEE är tillbaka på Torsdag klockan 21.00 igen ! Jaaaaaa, jag har saknat det!!

HERE THEY COME :)


Yeaaah glee is back on track.

Tjueeeee bluggsen. Är nu hemma och kollar på robinson, kom väl hem vid 8 tiden. Då åt jag middag, och nu har vi precis ätit fruktsallad som jag & mami gjorde ! As gott! Jag & Alice gjorde inte så mycket igentligen haha, vi gick ut med nemo på en kortis, städade råttans bur, pratade och var inne på datan oxå .. :)
Imorgon är det söndag, och det blir träning vid 11 i långbrohallen till 12.30. Sen efter det så är hela familjen på mässan, winter games med grabbarna. Så jag tar en häärlig dusch och sen sätter på en film trorja.. Skööönt !
Nu ska jag titta på robinsontävlingen och skriva ett twilightinlägg !
Kraaaaaamsar.


Nytt folks !♥

Tjaaaauus ! Jag o Alice sitter just nu i soffan hemma hos Alice.. Alice ska skrapa lott nu så nu skriver jag :)
Vi har mest tagit det lungt, ätit glass och lunch, och sen fixat en header till den här bloggen men även till alices nya blogg, moreofalice.blogg.se. Vad tycker ni om denna ?
Jag åker väl hem till middagen och sen ska jag läsa i boken, det kan inte bli mer spännande nu !!!
Aja, nu ska vi chilla och dricka vatten.. vi e såååå nyttiga !
JUSTE ! Mina nyårslöften har jag ju inte skrivit än ! Här är de :

- Godis,Chips,Läsk och allt annat snacks förutom popcorn FÖRBUD ! (ett halvår)
- Jag ska börja sjunga någonstans, sångpedagog eller nånting.. !

Ja, det var väl dom.
Nu ska vi avsluta.
Puss&Hej leverpastej från tildu & bralis,


or not

Eller inte.. har ingen bild på alice på datan ;) ingen header idag.. senare...
Kram again.


Rädslan

Hej bluggsssen ! Sitter just nu och äter youghurt ensam vid frukostbordet, mamma & pappa är och handlar och grabsen spelar cod. Jag vaknade vid 10 i 11 och läste tills nu. Värsta drama i boken :o !
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Är väl med nån kompis antagligen.
Imorgon, söndag, så har jag träning, hmm.. jag kommer inte ihåg när, men på dan.. Jag tänkte ladda upp nyårsbilderna också innan jag avslutar.. Så här kommer de ! :

Hummer till förrätt.

Barnen fick snittar som jag & mia gjorde :) *stolt*

PARTY ! Hehe, Fanny på bilden.

My outfit, inte för att man ser tightsen menmen..

Efterrätten, glömde bort att ta kort på den innan jag smakade, men haha...

Mihihi, partyparty.

En liten bild på nån sak som smällde ;)

Vi avslutar med en bild på - elden ! Pappa eldade VÄLDIGT mycket ! Haha.

Nu ska jag försöka fixa en ny header, den ni ! Haha
Massa kramsar från tillllllldsan. :)


GOTT NYTT ÅR!!!


Snöfors next !

Hejsan bluggsen. Har precis fixat mig nu och ska dra iväg om en kvart och träffa sofia, så en snabb sammanfattning av gårdagen. God mat, hummer till förrätt, oxfilé till huvudrätt och en fantastisk pannacotta till efterrätt. Sen så smällde vi massor av raketer, och det var så fint ute ! Alla skrek gott nytt år och folk stannade stannade och tittade på våran "grand finale" låda. Sen in och värma sig och vi dansade och sjöng, och sjöng lite till.. Det blev ändå läggdags i hyfsad tid, men eftersom alla barn sov nere i källarn, så blev det inte tyst därnere förräns vid 3. Men jag hade en as najs kväll !
Nu idag blir det sofia till typ 4 I think, och sen blir det bara en lugn kväll med massa "så länge vi båda andas" Det är seriöst sjuuuuukt spännande just nu och jag vill bara läsa MERA !
Hoppas ni hade ett mysigt slut på 2009 och en bra början på 2010.
Vi hörs senare med bilder osv..
Nu ska jag titta på hancok till halv.
Kraaaaaams från tildis.


GOTT NYTT ÅR!!!


RSS 2.0