Kiss me





tjaaaaaaaaaaaaaaa
Dagen blev enkel men härlig. Mamma,Hugo,Lucas o jag åkte till gömmarn och badade och åt lunch, sen en sväng förbi djurbutiken för att köpa mat till dom som små hamstrarna, sen hem och tog en dusch och fixade till mig, sen åkte hela familjen till enskede och tittade på parkteatern som idag var "figaros bröllop" vi var där med christina,javen och ella, och även deras kompis anna. Vi åt god pastasallad som vi tagit med, och hade det bra.
Nu är vi hemma igen, och har precis sett på finalen av Hell's kitchen, Danny blev vinnaren, har inte sett ett enda program så jag bryr mig inte så mycket.. Har förresten fått en hel del färg idag, rött mest.. men det går ju över till brun förhoppningsvis om nåra dagar.. Imorgon blir det sofia, vi tar det väl bara lungt, solar, badar och annat kul!
Nu ska jag börja avrunda ..
Pusshej på er
Tilda

Boktips







godmorgon bloggen
Jag kunde verkligen inte somna om när jag vaknade vid halv 9, så jag låg bara och rullade runt i sängen, så då kände jag att " varför inte gå upp " ? Så jag gjorde det, men det var ingen uppe, och jag sitter här helt ensam framför datan.
Idag ska jag sooooooooola, och baaaaaaada hela dagen lång har jag bestämt, jag måste ju bli bruuuuuuuuuun!
Jag är typ gul nu på armarna, jätteroligt... Jag och Alice skulle inte till göteborg förräns NÄSTA måndag.. suck.. jag hade hört fel, så sa mami att det var nästa, då kunde jag ju stannat längre i loos jue! Jaja, gjort e gjort.
Jag vet inte mer vad jag ska skriva, är det någon som har ett förslag som ni tycker jag ska skriva om så skriv det.

Förresten, om ni vill ha boktips (haha ja e nörd) så fråga mig, för jag har ju ett par..
Te.x: Hur kär får man bli? av Katarina von Bredow. Expert på att rodna - |:|. Pojken som kallades Det - Dave Pelzer, den är sann! Sjukt hemsk. Författaren är pojken.

Ja, där har ni lite..
Nu ska jag pussa på er
Tiiilda

Sweet home

hey darlings.
Är nu hemma i sthlm efter en oförglömlig resa.. usch! varmt, tog 5 äckliga timmar.. menmen, hem kom jag iallafall och nu så tar jag de bara lungt, får väl packa upp senare.. Imorn skulle jag troligtsvis träffa alice, om vi hinner innan hennes träning. Hm, vill ju träffa henne! Annars blir det någe me mami & bröderna.
Det här inlägget kommer bestå av en hel del bilder från loos, så njut av det..!


Här är min lilla skatt, Zeke ! Ser lite arg ut, ojoj


Lägg märke till min öppna mun ! HEHE.


Outfiten när det var som kallast och regnigast.. Ah, så skönt !


Midsommartårtan som jag gjorde HELT SJÄLV! *Stolt*


Midsommarresning vid gammeltomten...........

 
Nästan uppe nu! Härligt


En sjukt bra, och sann, bok . Om 2 rånare, scary.. läs den !


Mihih


Sigge ville ha en puss :*


SOL !


Bella, gör sig sommarfin ;D


Fått lite färg !


Sista bilden från loos innan hemresan, och också dagens outfit:
Shorts från TeamSportia (antagligen)
Tröja från BikBok
Armband från farmor !

Nu ska jag inte trötta ut er för mycket!
Puss Tilda

My name is Tilda

hejhopp
Sitter vid bellas dator, och kvällen börja lida mot sitt slut, eller rättare sagt natten. Klockan står på 01.20, men jag är faktist hyfsat pigg efter en låååååång dag i solen, färgen, som är en blandling mellan bränna och brun, har lagt ett lager över kroppen. Hm, farfar säger iaf att jag e brun ;D
Har suttit och kollat på halva filmer hela kvällen och ett skit bra program som jag glömt bort vad det heter, nu är det nåt om flygplan och skit.. så när bella kommer upp från sin lilla "rökstund" så blir det hopp i säng.
Imorgon bär det av till STHLM! Bussen går kvart i 2 från ljusdal, sen blir det en lång resa hemmåt. Det kommer bli mer uppdateringar hemma än var det blev här uppe. Dom närmaste dagarna har jag och bella solat, badat, och käkat gott. " So live the life eeeyyeyyy" Ja ni fattar ?
Längtar efter mina nära&kära och ska därför bli skönt att komma hem till gamla hålen. ( nejdå )
När man väl är hemma, så blir det väl alice och alla andra vänner, och sen på måndagen här efter så blir det gbg, och liseberg förstås! Så najs som det kan bli, eller hur?
Fick ett mejl som jag såg först idag från min gamla kompis louise, eller gamla och gamla, vi har inte setts på VÄÄÄÄLDIGT länge och det var kul att höra av från henne, dom har ett sjukt najs ställe på västkusten, och en villavagn också. Hur underbart är inte det ?
Tänkte faktist hinna mer lite mer innan jag är tvungen att stänga av... -.-
Skriver imorgon, när jag kommit hem. Sthlm here I come!

Jag ska pussa på dig (a)
Tilda


Gosh !

hejhej allihop!
Sitter ute på altanen, har fått låna bellas dator, najjjs..! Vilket härligt väder det är ! Hur skönt är inte det här!? Vi åt middag för ett tag sen, så nu så läser man tidningen och böcker. Chill alltså!
Jag börjar faktist få lite hemlängtan, även fast jag har det super bra här i loos. Men jag är väl här veckan ut, och sen några dagar, sen åker jag väl hem till familjen och stockholm. Vi var och handlade idag inför veckan, igår kväll satt jag farmor, och bella och bestämde matlista för hela veckan. Jag fick bestämma tacos på sönd, och sen fick bella bestämma pannbiff, imorn trorja att det var (?) Kameran ska laddas upp igen, den tog slut imorse, så ni kommer få se mycket härliga bilder, sen när jag kommit hem! Jo, men gud, det har jag glämt att berätta !
Vecka 29 så bär det iväg till Göteborg med Alice ! (!!!!!!!!!!!!!) Aksel ska spela Gothia, och alice fråga om jag vill hänka så why not ? Liseberg blir det såklart, och det ska bli SÅ kul att vara där med aliice. Jag ska nog försöka pallra mig upp i kanonen den här gången, en bergochdalbana med loop och grejer, vettefan om jag har mod till det, men man kan ju alltid hoppas ;s
Nu ska jag chatta lite, även fast ingen svarar, och det är överhuvudtaget inte många som är inne, så..
Pusspåkinden
Tiildiz


3 dgr och 18tim

Tjatja
SItter nu på bibblan ännu än gång, ska lämna tillbaka alla böcker, och ja, ta det lungt, det är faktist ganska mysigt här. Ite så stort, och inte alls mycket folk. Jag älskar att gå till bibliotek här, men inte i sthlm, hm, inte så konstigt, bibl. i sthlm är ju så mycke folk, och massa liv. Här är de så lungt och skönt! De 2 närmaste dagarna, har det spruckit upp och har faktist vart riktigt skönt ute, äntligen kan man använda sina sommarkläder! Kusinen kom upp oskadd igår med buss, från ljusdal. Skönt att få lite sällskap.! Vi lbev väl uppe till halv 2 nånting igår kväll, kollade på Tsatsiki-Morsan och Polisen, och sen en stund på Bert-Den sista oskulden. Riktigt sköna filmer, som jag har äslkat sen jag var liten flicka! MHihiih,
Jag åker väll hem med bella om en vecka elr 2, får se hur det blir. Men det är ju så himla skönt här uppe,bara slappa, och inte tänka på att vara stressad på något sätt. Mia&Leifif, kanske skulle komma upp nån helg, så då kanske vi kan åka hem med dom, vfr inte liksom ? Nu ska jag väl gå och kolla upp lite mer böcker, eftersom jag somsagt blir läsnörd uppe i loos, så har mina sju (?) böcker redan tagit slut, och plus att inte nån ska tro att jag bara kommit hit för att sitta vid datan elr nåt, ( vilket jag visserligen gör, men whatever ) ska gå och leka lite med bella trorja, ihhiihihihihihihihiihihihihiih hopas hon ser det här, och sitter där framför sin data och skrattar.. Mohaha
Ha det bäst
Tildis

Great Friday

Tja blogg!
Sitter nu vid farmors laptop, efter några dagars chatt om att BARA få skriva ett blogginlägg och iallafall säga att jag lever! Men nu vet ni att jag gör det iallafall. Glad Midsommar förresten! De orden känns det som man hör hela tiden, folk som man träffar, i tidningar och på tv. Middagen blev avklarad för ca en halvtimme sen, eftersom vi åt en sen sill-lunch, vilket var fantastiskt gott, med sill alltså. Middag blev fläskkarré, super smaskigt! (nytt uttryck!)
Vaknade vid 10, men läste till 11. Jag tror jag blivit stämplad som läsnörd efter dom här veckorna i loos. Jag läste ut en bok på 300 sidor på en dag ! EN DAG!? Är man inte helt klart stämplad då ? Jag ska tagga ner på det hela trorja, så jag inte sitter på rasterna i skolan tillslut, ha-ha. Iallafall, så var boken eller böckerna, bra. Katarina von Bredow skriver som att hon själv var en tonåring, så sjukt skönt att läsa hennes böcker, för att det är exakt så det är! Jaja, för mycket om böcker igen. Vid 2 åkte vi in till hembygdsgården och såg när dom lyfte den fina midsommarstången, sedan var det dans, men jag skippade den.. Sen åkte vi förbi nån liten gård, fast det var mest farmor som var intresserad helt ärligt. Jag stod mest och väntade på henne. Mohaha.
Nu är klockan 21.39 (för att vara exakt) och jag känner mig trött redan...
Kusinen kommer upp på måndag och det ska bli skönt att det händer nåt, lite fart i det hela, om ni fattar ?
Kusinen Bella då. Vi hämtar henne i ljusdal.
Nu får jag inte vara inne så mycket längre så jag ska runda av. Men jag hoppas ni har det bra iallafall, så hörs vi nån gång... Vem vet när var och hur..

Jag är så planeringsfull idag ändå så....(HAHHA- ALICE!)

Kram tilda

PS, har förresten tagit massa bilder som ni ska få se när jag kmr hem! Hihi §

Yeah, here we go

Tjenare
Jag sitter nu på biblioteket i Loos, jag och farmor tog en promenad hit. Resan igår gick bra. En halvtimme försenat med jag tyckte det ändå gick hyfsat snabbt. Jag satt där och lyssnade på musik hela resan, så härligt ! När jag kom fram stod farmor, farfar och farmors väninna, och väntade på mig. Vi körde förbi en affär och handlade lite saker, sen åkte vi hem, och jag kastade mig i den otroligt mysiga sängen uppe på vind! Sen var det bara slapp, och på kvällen såg jag Mean Girls som gick på 4an, super bra, och sen Rallybrudar nere med farmor och farfar. Också en härlig film. Per Graffman är med där, och han har ett barn som går på kämpetorp! Lite coolt.. he-he
Imorse sov jag ut ordentligt sen läste jag lite ur "Liv & Lovisa" En dusch, och snack ute på altanen, som är för i övrigt hur underbar som helst! Vädret här uppe, är väl sådär. Blåsigt, och regnar smått. Tror säkert att det är bättre nere i sthlm. Men det blir antagligen fint väder på fredag (midsommar) om man litar på SMHI och aftonbladet.
Nu har jag plockat fram ett par böcker som jag ska låna, sen går vi hem och bara chillar järnet. Det är det som är så bäst. Lägger in bilder på Zeke&Sigge när jag kmr hem. Och allt annat såklart.
Hare så bra i STHLM allihopa!
Pusshej tildissss

Come back -

Godkväll
Middagen är avklarad och mormorochmorfar är här. Kyckling med risotto, riktigt gott !
Mamma köpte den ny Marabou Sommar med frystorkade jordgubbar i chokladen, så GOOOD !
Sommarens najsigaste! Absolut ! Det blev en ruta sån ( jag vet jag är så bra, 1 ruta bara )
Imorgon på tåget så blir det en grekisk sallad som är min favoriiit, och någon dricka. Jag skriver dtehär för det finns typ inget annat att skriva om, jag vill fixa lite med länkar och så, och lägga in mina dagliga bloggar som jag läser! Som är så självklart att ni ska få veta! Jag har inget mer att skriva, men jag hör som sagt av mig sen när jag kommit fram till looos!
Pussar å Kramar froom tiiilda



Jag klarar mig inte utan dig, halva jag försvinner liksom, jag hatar att vara osams, det är det värsta som finns. Jag klantade till det, snälla förlåt mig.. Jag vill verkligen inte ha det såhär, snälla förlåt bästavän. Jag älskar dig föralltid.
Alice, din&min blogg äger allt och alla <3


Umberella

Hey,
Sitter och lyssnar på musik nue. Blev hyfsat sent igår, halv 2, ajdå... men det var trevligt! God mat, bra musik, gott godis (!!) Kul att umgås med släkten! Idag så blir det somsagt myspysdag. Vaknade vid 12 imorse, eller då väckte mamma mig, shit, så länge har ja inte sovit på år och dar ! Jaja, skönt var det iallafall, att sova ut förengångsskull!
Vilket hemskt väder det är! Usch, jag hatar det här, det bara regnar regnar och regnar hela dagarna. Jag ber vädergudarna till fint väder till midsommar iallafall. Imorgon bär det av till LOOS ! Så häääärligt ! Är framme i ljusdal vid halv 1. Tåget går från sthlm vid halv 10 trorja. Mamma&Pappa kom hem nu, dom skulle köpa en god sallad till mig tills imorgon. ,Mhih, sen massa musik och saker måste ja ju ha med mig ! Det är det ända roliga man kan göra. Hehe
Jag ska nog avsluta inlägget nu...! Packa klart och så.. Har ju tagit fram kläder, sen brukar mami hjäpa moí.
Puss&Kram, hör av mig ikväll troligen, sen hör jag av mig i loos !
TIIIILDA :d


Forum

Tjena!
Jag har precis myst lite med Enzo&Yatzy. Mia, Leffe, Bella och Victor är här på middag. Vi ska grilla fiskspett I think. Så gott ! Dagen idag tillbringades med Snöfors, eftersom hon sov här. Somnade vid halv 2, och vaknade vid kvart över 11. Då skulle mamma åka till nacka forum, med brosorna, så jag och sofia bestämde oss för att hänga med. Vi skyndade oss att fixa iordning oss, sen åkte vi och lämnade bröderna hos m&lefif, sen åkte vi till n.forum.
Vi köpte lite olika grejer, dvd:n "Vi hade iallafall tur med vädret - Igen" Den såg jag på bio med sofie för ett tag sen, rätt härlig! Btw, mamma skjutsade hem mig och sofia efter en timme ungefär. Vi åt köttbullar&mackisar till lunch, sen tog vi en skål vaniljglass och satte oss framför tvn. Vi såg "En prinsessas dagbok" eftersom sofia inte sett den. Den är ju så bra! Ikväll så börjar SOMMARKRYSSET på TV4. Me lajki ! Nämen det är väl bra. Hoppas det är några bra artister!
Idag har vi köpt lösgodis, det var jätte länge sen ! Har bara ätit massa daim den senaste tiden... sucksuck, det är så synd om mig. Imorgon blir det lugn dag förmodligen, bara titta på filmer och ta det lungt en hel dag är ju inte fel.. Sen blir det läggdags tidigt eftersom jag ska upp vid ca 7 på måndagen, då det bär av till loos. Ännu mer film, böcker och trevlig midsommar med farmor och farfar, mysa med min lilla Zeke pojke. Skriver såklart från Loos också! Farmor har ju bärbar nu, mohaha.
Mer bilder måste komma , jag är för LAT!
Kram Tildie

 XTRA :
Fick veta av Johan Villah (via sofia) att dom inte menar något illa när dom säger kladdis, det är ju positivt !

R.I.P Tess

Tjue !
Har precis gjort den dagliga fredags-städningen i Enzo&Yatzys bur. Inte så kul, men det blir fint när det äntligen är klart. Det var jätte trevligt på Långbro värdshus! Jag åt en risonisallad med salami, mozzarella och lite mer. Lite italienskt som jag var sugen på. Sen blev det en liten tosca-chokladkaka som lite efterrätt, mycket gott !
Vi satt där till 3 ungefär. Jätte mysigt, pratade mycket...
Ikväll så blir det grillning, sofia var inte helt säker att hon kunde komma, men man kan ju alltid hoppas, eller hur?
Annars blir det väll en lugn kväll med familjen.
Vilket SKIT väder det är ! Blåsigt, kallt och regn.. Sommar !? svar : NEJ ! Åh, det är hemskt, men om man kan lita på SMHI så kommer det bli sol till midsommar. Och hela den veckan för den delen. Både i Stockholm och i Hälsingland, där jag kommer tillbringa midsommar somsagt. Härligt ! Man får hoppas att det håller sig, eller tillochmed blir ännu varmare.

Jag kom och tänka på en dikt som jag skrev för ca 2 år sen.. Den tycker jag är rätt fin, och hyfsat stolt ;D Här är den :

Jag älskar älskar älskar dig
Från det kan ingen hindra mig
Och vad som än händer imorgon och idag
Så kommer ingen älska dig mer än jag
Och vad som än händer med världen och med mig
Så kommer jag aldrig någonsin glömma
dig

Hihi, vad tycker ni ?



Måste lägga till en sak i detta inlägg.
Ni har väl läst tidningen? Therese Johansson Rojo, mörda.? En flicka på 16 och en pojke på 17 (tror jag) sitter anhållna för mord. Flickan var svartsjuk på Therese, försökte tvinga sin pojkvän (pojken) att mörda Therese, och han gör det, HUR JÄVLA ONÖDIGT VAR DET !? Jag tycker dethär är så hemskt att det inte går att beskriva, ber mamma&pappa köpa aftonbladet varje dag för jag vill bara veta mer och mer om det här. Hur kan man vara så dum att man gör så ?! Som en krönikör i Aftonbladet sa i gårdagens tidning när pojken och flickan gömde sig i gula filtar på förhöret : " Ni kan ta av filtarna, det är verkligheten utanför, ni kommer aldrig undan"
Jag hoppas att hon får vila i frid för alltid. Jag lovar att alla tänker på dig Therese, alla förutom Pojken och Flickan som anhålls, och advokaterna såklart. Jag tänder ett ljus för dig. Och hoppas att du får det super uppe i himlen. Ditt liv skulle precis börja, 9an var slut. Balen skulle hållas 2 dagar efter, en dag efter balen skulle det bli ett sommarlov du skulle minnas förevigt, sommarlovet innan gymnasiet. Klänningen du skulle ha på balen, dina vänner...
Allt som du gjort försvinner, tack vare svartsjuka. Helt sjukt. Så tänk er för alla där ute, det kan hända vem som helst. Dårar finns överallt från små till stora. Ta hand om er själva. Det sista jag vill skriva är Therese's motto i livet. "Lev livet fullt ut"

RIP Therese Johansson Rojo, flickan som blev mördad 3 dagar innan sommarlovet.


Pussar&Kramar Tilda, ta hand om er.

LÅNGBRO

Det blev Långbro Värdshus lunch med olivia&angelika! Skriver sen när jag kmr hem. Puss <3


Sthlm CITY

Hej alla glada !
Har precis ätit frukost. Somnade igår vid halv 1 nånting, och vaknade vid 9 typ.
Tog en dusch, och ja ska väll snart sminka mig och fixa håret och allt annat som man behöver göra.
Idag ska jag, mamma, och kanskekanske brosorna (hoppas INTE) träffa Angelika och Olivia, vet inte vart än, men det blir väl på nåt fik någonstans..Antagligen lunch och grejer. Sen sover Snöfors här ikväll igen. MysPys !
Imorgon är det lördag, och då är jag väl med sofia ett tag, sen på kvällen så ska det var bara familjen tror ja det blev. MYS
Lyssnar nu på radio, Girls just wanna have fun, så härlig låt som texten är värd att lyssna på !

På måndag bär det av till farmor och farfar till hälsingland, Loos. Tåget går vid 9.30 på morgonen från Centralen, och vi ska åka kommunalt dit så det blir en tidig morgon, men man kan visserligen vila lite på tåget. Det tar 3 och en halv timme typ. Framme vid halv 1 ca. Sen blir det midsommar uppe i loos, alltså stannar jag där i  2 veckor, eller 3, får se hur det blir. Men mysigt blir det iaf! Skönt att man bara kan åka upp när man vill på sommarlovet, blir nog många veckor att tillbringa där!
Nejnu så tror jag att jag måste börja fixa mig ordentligt. Nu ringde angelika också så jag tror att nu ska vi snart träffas.
Pusshejdå /tiilldiis

I don't do mornings

Tjue alla morgontrötta!
Gud vad härligt det är med sommarlov igentligen !
Jag och Sofia släckte inte förräns halv 4 igår natt, eller imorse kan man säga.. Shit vad konstigt det låter. Aja, vi vaknade vid 11 nånting, låg i sängen till 12 sen gick vi ner och åt frukost, nu sitter vi med varsin dator i sängarna. Haha MUPP.
Vi tänkte åka in till stan sen, titta runt lite... Så vi ska väll snart fixa iordning oss.
Är somsagt med Sofia idag, sen imorgon på dan, olivia o angelika, sen sover sofia på kvällen, så måste det bli. Jag är lite snurrig. Jag behöver verkligen få över bilderna från mobilen till datan idag, ni har ju inte fått nya bilder på åratal känns det som, bara massa gamla saker. Nä nu får jag skärpa upp mig och ladda kameran och ladda över massa bilder. Punkt slut. Jag har förresten råkat ta bort hälften av mina thailandsbilder av misstag när jag fixade med bilder i mappar. Alla bilder från Bangkok och från hemresan, jag är faktist riktigt irriterad på mig själv och det var verkligen onödigt! Fan jävla skit. Nej nu måste vi rycka upp oss !
Jag hör av mig senare.. Puss&Kram Tildis

LÄS

Hej alla, klockan är 01.30 och jag och sofia är på topp ! Hittade denna roliga sak som absolut stämmer !


Btw så ska ni få höra min och sofias TYPISKA humor xd :
Person nr 1 : Busringde du mig ?
Pers nr 2: Nej ?!
Pers nr 1: Men det var ju ditt nummer ?
Pers nr 2: VA!? jag hade ju på dolt !!!!


SÅ JÄVLA BRA ! <3333333333333

Flower Power

HEJ
Sitter i min säng med Sofia nu, snart tar energin slut och vi ligger döda på golvet som mumier.
På kvällen nu, efter sofias träning så gick vi ut en timme och ja, långsjön och konsum like everytime..
Nu så har vi suttit vid datan ett bra tag.. Hm, hela kvällen rättare sagt, och ja, punktpunktpunkt
Vi ska väll snart bädda och fixa i ordning oss inför natten, sofia sover ju somsagt här inatt.
Sen blir det flickan imorgon också ! På fredagen så ska ja träffa olivia och angelika på dan, med mamma, sen sover sofia här igen , vi saknar ju varandra så mycket .. -.- hahaha kidding ;o
Nu tjatar mamma att jag ska bädda och min rumpa har somnat .. hehe har suttit för länge på samma ställe, sofia hoppar runt hela tiden i sängen så henne är det nog ingen brist på.
Många kramar Tilda

Ps: Loos på MÅNDAG !

Grattis Sandra 15år !

Tjenatjena !
Härliga sommarlov, så NAJS !
Vaknade vid 9 nånting, då ringde jag sofia på order från henne, att ja skulle ringa direkt när jag vaknade oavsett om den var 5 på morgonen.
Idag fyller min kära syssling 15 år, så om du läser dethär så GRATTIS <3 ( se bild nedan också )
Jag ska pallra mig in i duschen snart, ska träffa snöfors vid halv 11 så måste lägga på ett kol.
Mami och papi jobbar så det är just nu bara hugo,lucas och jag hemma.
Vi hörs senare.
pusshej sommaräger !
tildis
till dig <3

Ojsåkul

1. ta fram din mobil.
2. bläddra igenom din inkorg.
3. stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. gör så på varje fråga.


1. vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Ja faktist :D<33


2. vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okej, ja typ 9 ja med x)


3. vad är det första du säger om din kompis blev påkörd av en buss?
Är det Matilda?


4. vilket sms blev du mest berörd av?
Du kommer se mig snart om du gör det x)

5. vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Japp <33

6. vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Men åh...

7. vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honnom?
Jag är i skolan :)<333

8. vad vill du höra mest av allt?
heh<333


9. vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hehe kul skoj<33


10. din romantiska replik?
Mm<33


11. vad skulle du säga om du blev bestulen?
Har ni sett blondinen än ? <33


Bahahah, värsta dåligt !


Coke

Tja !
Sitter och smsar med snöfors. Har börjat på en ny pocket som jag fick av mami&papi idag, Simon och Sophie heter den ! Hur bra som helst, den kan jag verkligen rekommendera, eller än så länge är den iaf bra ! Hehe
Idag var det SKOLAVSLUTNING ! Sommar, Äntligen ! Som man har längtat ! Men det är ju igentligen inte "sommar" än, eftersom det fortfarande är grått på himlen och det regnade imorse.
Efter skolavslutningen åkte jag, beccis, alice och sofie till donken och käkade.. så härligt !
Sen åkte vi hem till becca och var där ett tag, sen ville sofia träffas vid 4 nånting, så då var jag hemma tills dess, vi gick till konsum, skrattade som IDIOTS, och skämdes över allt annat. HAHA, min lilla sötis ! Ska vara med henne imorgon också hela dan + att hon sover hos mig, hon sover hos mig dagen efter också, men på dagen ska jag med mamma och träffa olivia och angelika i stan typ, äta lunch, men sen är jag med sofia resten av timmarna jag inte är i stan...! Mihihiw, (sofias skratt) Så det är nog dom två närmaste dagarna.

Jag vill påminna er om att jag kommer kanske inte skriva lika mycket i sommar, inte varje dag och så. Men ni klarar ju er! Jag också för den delen, men jag ska verkligen försöka att få in nåt inlägg om dagen!
Nu ska jag njuta av mitt fantastiska långa sommarlov !

GLAD SOMMAR på er mina trogna och fina läsare. Hoppas ni får det bra i sommar !
Många pussar
från eran lilla bloggare tiilda

(INGA PÅVÄG UPP NU PÅ SOMMAREN, JAG FÅR HJÄRNSLÄPP? MEN ETT UPP KAN NI FÅ IDAG : Sofia Snöfors)


Sommar

Vädret imorgon blir 11 grader och Sol. Men man kan ju hoppas att det t.om blir ÄNNU bättre ! Vi får hoppas på det.
Det var allt.
Pusssiies

Almost SUMMER

Tjue !
Sorry att jag inte skrev igår, men jag var med kusin hela tiden så jag hann bara inte med det..!
Idag i skolan så städade vi bara, utomhus och inomhus, och i skåpen så man fick bära tunga kassar hem....
Men det är det värt ! Imorgon är det ju SKOLAVSLTNING ! Sommar ! Vad snabbt den här terminen har gått! Nu är liksom 6an slut, ingen mer 6A, nu blir det 7a, helt sjukt ! 7A !? Funkar det ens ? Kommer jag fortsätta säga 6A när någon frågar? Just nu lyssnar jag iaf på min braiga 80 tals skiva ! Asså den är sjukt bra, hur många låtar som helst, som man bara älskar ! Me laaaaaaaaaaaaajkiiiii ! Har packat tills ikväll också ! Ska ju sova hos min lilla braliz! Vi ska kolla på film, en film som heter .... : ALLA ÄLSKAR ALICE ! HAHHAHAHAH, fatta vilken humor ! HAHA, ingen fattar som jag säger det till, men hahahaha, äkta humor för min del !
Ska äta middag där, men lilltjejen har simning nu, så efter hennes simning så åker jag till henne i Fruängen.
Mysigtmysigt ! Bara jag, hon, Aksel och nemo hemma eftersom Christina jobbar natt. Mihihhi, FF !
Efter skolavslutningen imrogon så ska vi väl säga hejdå till alla glada, sen ska vi väl åka till nåt bad eller nåt, och " live the life " som jag brukar säga.. Lånade för i övrigt massor av filmer av mia och leffe i lördags, såg " made in manhattan igår, riktigt jävla bra ! Notting Hill klass ! eller nej, kanske inte notting hill klass, men riktigt söt och urgullig film !

Nu ska jag bara njuta av sommaren, och så skriver jag kanske ett litet inlägg ikväll, får se !
Pussar&Sol
TILDIS


PÅVÄG :
UPP: Forrest Gump, så jävla gullig film ! SE DEN, det är ett måste om man gillar film kan jag säga !
NER: Att man måste ta tillbaka alla böcker man släpat hem till skolan igen i höst. böh

Go Sweden

Snabbt inlägg innan vi åker till Mia och Leffif,
Landskamp ikväll, sverige-danmark !

" HEJA SVERIGE FRSIKT HUMÖR, DET ÄR DET SOM SUSEN GÖR, HEJAHEJAHEJA "

Jag har bytt om till sverige tröja och jag är på G ! Nu vinner vi det här!
Bara för att Sverige är bästa landet ?
Hör förmodligen av mig ikväll.
kramar tildiis


Try your best

Hej, och godmorgon kära läsare !
Sitter i morgonrock och har precis tittat på filmen Bilar som gick på TV100. Mihi, mysigt !
Ska nog snart gå och fixa lite frukost till mamma och pappa, jag är snäll idag !
Om idag, så kunde inte Lisa, hon skulle kolla på p95 match. Haha vad var det jag sa om pojkar?
Så det blir väl släkten dårå. Lite fotbollsmatcher och annat ..
Imorgon kunde däremot Lisa ! Vi hittar på nåt kul att göra..! Hör av mig då såklart.
Ikväll blir det somsagt m och lefif, trevlig middag osv..
Nu så ska jag nog sätta på en film, en bra film, Grease eller nåt !
pussar o kramar
tiiiiiiiiiiiiildis

Fuck ME I'm famous.

Tjatja!
Annorlundadag idag, skit kallt. Men vi var så jäääääääävla snygga i fjortisstyle, PUSS! Alla ansträngde sig av tjejerna och hade
34 lager brunkräm+foundation+puder+rouge+idomin+foundation på läpparna+5 olika mascaror och en halv hårspray. Sen var det klartt. Massa olika uppdrag ellervadmanskasäga, blev rätt kul till sist, förutom vädret.
Slutade vid halv 3, och gick med sara,emelie o melinda till konsum sen hem. Nu är farmor,farfar,mia,lefifif,peter,fille och fanny här. Vi har grillat gott, och snart blir det jordgubbspaj tror ja. Yäs!

Imorgon så tänkte jag kolla med lisa om vi kunde träffas om hon inte är allt för upptagen med sin pöjkar (a)
Annars så får jag väll följa med på 100 olika fotbollsmatcher som antingen hugo,lucas eller filip har, fanny också.
På kvällen blir det till m&lefif, sen sover fanny hos mig på kvällen. Inte allt för tråkigt iallafall!
Nu blir det snart lite berg flyttar in, och sen blir det en bra film hoppas jag !
Tagit bilder med él mobilo, men inte än.. jag pallar inte lägga in nu. Hoppas på att lisa laddar sin mobil nån gång så man kan ringa .. -.-
pussheypådey
tildis

PÅVÄG:
UPP: Sofies rufs idag var riktigt seeeeeeeexy
NER: Just nu är allt toppen, men vädret om det skulle vara nåt.

sorry att jag glömde PÅVÄG saken igår men ni förlåter mig (a)


Avslutningsvädret

Det ska bli 16 grader på måndagen, så man kan ju alltid hoppas att det blir ännu varmare på tisdagen !
Imorgon så skriver jag hur det blir på den stora dagen !

kram igen /tildis


Faller du faller jag

Hej alla härliga bloggläsare! §
Kom precis från brödernas Vårsoaré. Det var jättefint!
Idag efter skolan gick jag hem, i DET HÄRLIGA VÄDRET ! Satte mig vid datan och snacka lite med grabsen.
Sen iväg till min gamla skola och höra lite skönsång.
Nu har jag laddat över lite thailands bilder på hårddisken så dom finns kvar och datan pajjar eller nåt !
Det äckliga fula vädret kan gå och hänga sig..! Hoppashoppashoppas att det blir bättre tills på tisdag, ska faktist kolla runt på lite vädersidor nu på en gång. !
Imrgon är det annorlundadagen, jag kommer skämma arslet av mig.. fyfan..! 
Snebena som sitter vid öronen, smink som aldrig förr, jeanstights och en urringad tröja, fjortisränder och pean i pannan. Kan man bli mer fjooooooortis ?
Hah, jag kommer se ut som ett stort offer som har "no life" utan bara sminkar sig hela tiden..
Lär bli sjukt kul. Halv 8 i skolan imorgon bitti med tjejerna så ska vi sminka oss tsm. Förbered på en halv flaska brunkräm! Hha, måste få en bild på oss ! Fjortispicture bby.
Nu ska jag ja, tare lungt och chatta järnet..
pussar och kramar
tildis §


Docka.



SÅ JÄVLA BRA !

Alltid

Hjälper emma med 50tals kläder och gav henne det absolut bästa tipset genom att följa dessa instrukioner:

1. Leta fram GREASE filmen (eller om du letar fram den via intr. whatever)

2. Titta BARA på kläderna som dom har. (Töntar, coola osv) Titta också på frisyrer,smink osv.

3. Titta i din gaderob och se om du hittar något liknande.

4. Sätt ihop en snygg, men lite småful outfit.

5. Du kommer ha en underbar fredag med många fina kommentarer på minnet.

6. Tacka mej (a)

Och jag vet att jag är ett geni !


Sweet Chariot


Dom är as söta smyckena enligt mig, som bokstavligt är söta, vill jag ha !
Bara det att örhängerna kostar 599:- och då kan ni ju tänka ut vad ett halsband kostar, juste, 899:-
Men man kan ju alltid drömma eller önska sig..

Källa: Melajki.se

Its a shit box !

Kolla den här skit fula saken, men den är ändå så skön ! HAHA
Klicka för att se nästa bild
Källa: roligaprylar.se


Kryssa över det gamla

tjue,
har nu klippt mig. Blev riktigt nöjd ! Väldigt mycket uppklippt och lite kortare. Får se om jag får någon bild lite senare.
Idag var det skansen somsagt, det ösregnade inprencip hela dan, skit kul. menmen, jag hade kul ändå. Gick med sofie&cissi och gjorde frågorna, och sen med lisa, sara och melinda resten. Kom till fruängen vid ca 13.30
Gick hem, satte mig vid datan, hämtade pengar och satte mig på bussen till frisören.
Det tog 45 minuter ungefär,
Nu är jag iaf hemma, sofie&rebecca cyklade runt, och åkte förbi här och sa hej. Men dom har åkt hem nu.
Ikväll är det inget bestämt, god middag bestående av korv&pommes, yummie!
Imorgon har jag inte heller nåt speciellt, får se om jag är med snöfors eller nåt annat kul! Sen på kvällen blir det vårsoaré, bröderna har uppställning med kören i deras skola. Ska bli mysigt! Nu blir det chatt!
kramis från tildis

PÅVÄG:
UPP: Vårsoarén brukar alltid vara så fin! Ska bli kul att se.
NER: Alla som dissar mig ^^


KLIPP KLIPP

hey, ett snabbt inlägg, ska åka och klippa mig, bussen går 14.13 så jag måste kila om 7 minuter.
Skriver senare om skansen osv..
pusshej

girls just wanna have fun

tjue på er
sitter och försöker plugga lite matte, går väl sådär med det.
Vet inte varför jag skriver dethär inlägget igentligen, har inget att skriva ! Okej, ett tråkigt inlägg.
Juste en sak,

LINUS OM DU SER DET HÄR SÅ HAR DU DISSAT MIG TOTALT OCH JAG ÄR SJUKT SUR PÅ DIG.

Fråga inte.
/ tilda

Juste, glömde :

PÅVÄG:
UPP: Släkten i helgen. Det behöver jag !
NER: Såg en död råtta idag på gatan, fyfan så läbbigt !


Diss

Tjatja!
Kom precis hem, jag gick i det häääärliga regnet, fast fick sällskap med elin,alina och sofia så det funkade. Tygskor är inte att rekommendera, jag har testat -.-
Måste öva lite Matte sen, matteprov på torsdag, diagram&tabeller, jag känner mig faktist rätt säker på det. Jag tycker seriöst det är kul med sånt ! Tisdag, hm, inget kul på tv... Så, vad händer ikväll? Inget. Fast kan vara skönt att bara vara hemma. Imorgon är det Skansen med åk 6, hela åk 6. Kan bli mysigt om det inte blir allt för dåligt väder. Då suger det.
Men pannkakor blir det imrogon troligen. Mums. Inget mer för idag.
puss tildie

allt

AliceDelfin, jag älskar dig mer än allt.
Ville bara att du skulle veta det, fast det vet ju du redan.

Puss tilda

Crazy for you.

Hejj
Regn&Rusk, Usch&Blä.
Asså det här är så jävla mysko. Igår var det typ 30 grader, och nu är det regn, och allmänt tråkigt väder. Hur kan det gå så snabbt? Det ska, om inte vädret på TV4 ljuger, såhär resten av veckan. Höstväder i Juni. Hemskt !
Jag hoppas det verkligen blir varmt tills på tisdag då det är sommarlov. Prick en vecka kvar. Shit ! Det börjar närma sig nu
Sitter just nu och chattar med lill alice, och vi ja, skriver lite. Bussen går 09.43, så jag har god tid på mig.
Dagens outfit som jag tyvärr inte har någon bild på är :
Jeanstights från KappAhl, mörka och tighta..Linne från Cubus, randigt, långt och väldigt urringat ;s , Munkjacka från Thailand, Adidas, Turkos med röda ränder.
Ska snart gå och borsta tänderna, och sedan fixa det sista.
Hör av mig efter skolan eller ikväll.
Många pussar tilda

(ingen påväg upp/ner på morgonen, kommer senare. tshüss)


Oj, gammal bild.


Sunshine

Hey Sunshines !
Asså shit, helt gaaaaaaaaaaalet väder ! Så grymt skönt ute ! Började vid halv 10 som sagt, och vi åkte till något bad somjagalltidglömmerbortnamnetpå. Det var skönt men ändå kallt, men det blev några dopp.
Vi kom till älvsjö st vid 14.30 ungefär. Det blev ingen klippning idag ( !!!!!!!!!!! ) Frisören skulle ha läkarbesök !? Vafan, tänk på det lite innan, det finns fakitst folk som blir upprörda ! Onsdag 14.30 istället, jag hoppas jag har slutat då, mehe
Sen blev det isabel&erika. Vi var hemma hos issa, vi kollade topmodel, och ja, typ tittade hennes hus.
Sen fick ja ett sms från emma om att dom var på långsjön och om jag ville komma, och då tog jag med mig issa och så gick vi dit. emma,alina,elin,elsa,grace,my,andrea och fredrik var där, vi badade, fast det var as kallt ! Issa dränkte mig, HA. HAHAHHAA, sen så puttade jag isabel så att hon halkade på bryggan och alla började as garva. gumman §
Nu är jag hemma iaf, och har ätit typ pastasallad med scampi, bränt mig på hela nacken och axlarna, asså shit, hur kan det göra så ont ? usch och blä. men ändå jippi.
Inget mer ikväll tror jag, cityakuten och så börjar jag 10.10 imorn.
Emma har typ fått mig att få tillbaka alla mina musikaliska känslor från när jag var liten via hennes blogg. Så grymt härliga låtar, och allt. Shit: E-type, Markolioo, A-teens, AQUA, Dr Bombay. Helt sjukt.
Imorgon så är det inget bestämt, långsjön eller nåt annat som helt enkelt är SKIT KUL!

pussochhej
tilda


PÅVÄG:
UPP: Linnen, kjolar, korta shorts, SOMMARKLÄDER  !
NER: Att tiden verkligen inte kan gå fortare, sommarlov, ekoooooo, finns det ? herregud, jag längtar så jag dör.


RSS 2.0