- Från varma kreta

Hej allihopa!
Ledsen att jag inte hann skriva ett inlägg INNAN jag åkte. Men det går väl bra att skriva nu ?
Resan hit gick bra, 2 timmars bussresan inräknad. När vi kom fram var det bara hopp i poolen som gällde, och soooooooola. Just nu sitter jag här med bikinirand *stolt* Nejmen, jag har faktist fått färg, och det kommer mera kan jag lova. Idag dock så höll jag mig i skuggan för det mesta eftersom gårdagens bränna kändes, kan man säga... Men benen solade jag iaf. Sen har det varit vattengympa & skit. Men lollo&bernie låten har defentivt fastnat på huvudet.. Helt sjukt dålig låt som fastnar. Vad jag skriver om ointressanta saker.. Haha, lite speedad antagligen.
Fick en kommentar av "NIKLAS" : FAN VAD DU LEKER!
Asså jag säger bara : PALLA BRY DIG! Du leker att jag leker aight ? JUSTE JUSTE JUSTE!

Nejnu så börjar det gå överstyr, skriver när jag kmr hem om inte tidigare..
Kram tilda


Bilder & information

Hej!
Nu kommer hela vida informationen om i lördags/söndags!
Jag kom till reimers vid 1 tiden, och då stod jag mest och hjälpte dani i hennes loppis, vi fick en hel del sålt! Vilket inte ellen & frida fick , som sålde baugetter.. naaaw!
Där stod vi till 3 nånting, då packade vi ihop, sen stack ellen&frida ner och badade. Då köpte jag & dani godis för 114 kronor, mohaha! Vi tjuvsmakade lite.. och sen så började vi gå hemmåt med det som inte blivit sålt. När vi kom hem, så kom jonte, så vi gick upp på dani's rum och chillade lite. Sen kom Stellan, och senare Preben. Sist kom denniz&abbe, och sen kom även hilma! Kvällen var crazy, och om ni ser bilderna nedan kanske kanske ni förstår mig..
Somsagt fick jag högst 3 timmars sömn den natten, alla vaknade vid halv 6 , och då gick vi upp. Vi blev lite chockade när vi kollade klockan, men vi pallade inte börja om att försöka tysta ner alla... Vi gick upp & kollade på tv en snabbis, satt och mös ( det där kan misstolkas ) i soffan allihop, och käkade upp gårdagens pizza, läsk, godis och chips. mohahahaha
Nej nu får ni njuta av bilderna! Enjoy!

Stellan som kramar Hilma. Ständigt! ;D stellan ser lite drogad ut ? ;o

Denniz gör vad ? Runkar till HARDSTYLE SEX? Hmm..

Abbe kör pingisdansen.. yeah

Ellen & Dani försöker styra upp det hela. Ellen lånade denniz tröja.. woho

Öhöhöh ? Damp ?

Stellan chillar järnet

- NOO ! TA INTE KORT! " tyyyyypp, preben är under täcket..

Yummie, oboý på morgonen!

Jontes.... hmmm.. huvud ? axel ? Jonte förstörde förresten danis fina lampa... då blev det livat! Stackars dani! <3

Abbe är tröttast..



Vi är så f*cking bääst!


Puss på er alla ni är bäst :*
Kramar Tilda

Jävla iiiiiiiiiidioter!

Tja!
Har precis käkat gifflar, med chokladsmak! Nytt, och gott! Kände av att jag hoppade lunchen, så gifflarna gjorde susen!
Alla detaljer om lördagen kommer senare ikväll eftersom jag inte har nåt minne på den här datorn, så kan ikke ladda upp här. Och bröderna har den andra datorn och vägrar lämna ifrån sig den..
Nån som förresten har tips för skavsår? Jag hade ett par nya, eller nya & nya, inköpta i somras, ballerinaskor! Fatta vad sjukt ont jag har, har blåsor på hela fötterna, hemskt! jaja, nog om mina skavsår.
Dagen var ok, lååång, men med en skön och behövlig sovmorgon ( för min del ) Efter dom knappast 3 timmars sömn jag fick i lördags så behövde jag verkligen sova! Nu ska jag ta lite bubbelvatten ur kylen (a)
Kram
Tilda

Ps, jag bryr mig inte ett skit, men jag kommer aldrig lämna d & e.. ni blir aldrig av med mig.
Ps2, Saknar redan mina flickor, daniella o ellen. §

Today is the day!

Hej!
Sitter och glor på MTV, top 10, såå intressant... Vaknade vid 8 och läste i om jag kunde drömma till 9, sen gick jag upp och tjafsade lite med lucas, men seriöst, vilket damp man kan få ? Aja, fixade frukost åt familjen. Förutom dadie som hjälper hans bror och flytta, alltså peter, som ska flytta ihop med anna! Grattis på er!
Regnet öser bokstavligt ner, helt sjukt! Vad ska man ha på sig på en sån här rutten dag? Help me someone!
Ska väl snart börja fixa mig ändå, och vid 12 nånting så sätter jag mig väl på bussen mot telefonplan, sen därifrån t.banan av vid zinken, sen är det bara bussen mot reimers, så rätt lätt ändå! Ska somsagt hjälpa till på marknaden som dom ska ha där idag! Funderar på att leta fram en bra film som jag kan ta med om vi kan glo på ikväll.. Men undra vilken?
Jag ska ta en najs dusch strax, och sen ska jag smörja in mig i body lotion och skit, bara för att jag är så grymt sugen på det! Boken, om jag kunde drömma har jag kommit till sida 130 till.. Snabba puckar! Men man blir seriöst beroende!
Nu ska jag chatta,sms och pussa på er.
Kraaaaaam
tilda

Om jag kunde drömma

Tja alla coolingar!
Sitter i min säng med brosan, och chattar med min lilla kusin. Dagen i skolan har vart blä, men ändå kul att snacka med alla mina fina vänner. Efter skolan gick jag med sofia, och sen skildes vi åt efter den där fucking omvägen ännu än gång. Har precis käkat mumsigt med familjen, fisksoppa.. med vitlöksbröd. Var & handlade med mamma på vivo, hon skulle hämta ut nåt paket och köpa baugette, så jag hängde med helt enkelt. I paketet innehöll lite böcker och sånt. Fick faktist en bok! Första delen i Twilight serien! Om jag kunde drömma. Har redan börjat läsa efetrsom jag blev så sugen .. och jag älskar den redan! Den kommer jag läsa minst 2 kapitel i ikväll, garanterat!
Imorgon drar jag när jag är klar till reimers, och hjälper dani & ellen och sälja baugetter och ha loppis, sen sover jag ju somsagt där på kvällen. 8 personer blir det som sover hos dani ( om man inte räknar med dani ) så det blir full fart! Kommer vara att bild späckat inlägg på söndag kan ni ge er på! LOVAR!
Nu ska jag chatta lite med kussen & jonte.
puss
tiiilda


My name is......tiildiz

Tjaau!
Sitter här vid datan och är helt klar inför innebandyträningen som börjar vid 18. Mamma är snäll och skjutsar mig eftersom hon ska ändå åka & handla! wie! Dagen idag i skolan var väl helt ok, jobbigt med alla lektioner, men ändå okej! Efter skolan gick jag hem tsm med sofia, så vi snacka sen gick vi hem till var & en. Ellen & Dani kom sen förbi ett tag, och vi låg på studsmattan & snacka, och jag saknar dom varje sekund! Jag gillar verkligen er super mycket tjejer, ni vet det! Dom har nu gått eftersom dom skulle hem , och sen ska ju jag på träning också, så det blir nog bra. Men vi träffas ju i övermorgon igen som tur är! Då får jag även träffa denniz, abbe, jonathan, preben,leon och stellan! So funny vi ska ha! Skräckfilmer på kvällen, och kräftskiva me! Gosh, jag kommer ha det bäst med mina underbara vänner!
Nu kom mamma hem, så jag ska väl snart dragga till träningen. Chatta klart med denniz också.. berättar en pinsam sak sen är jag kmr hem! .. :)
Puss
Tilda

FÖRLÅT LEON!

Hej!
För det första skäms jag! För jag glömde skriva att Leon var med och badade på eriksdal! FÖRLÅT LEON!

Till idag,

Första dan. Gick bra, skit schema, men whatever.. 3 nya i klassen. Blenda, Sara och Vidar. Verkar väl okej!
Började somsagt 1, och slutade 2. Sen följde Cissi och Sofie med mig hem, och vi började göra pannkakssmet. Senare kom Anna, hon var tvungen att åka hem och släppa in deras katt Mojje, och sedan kom hon. Vi gjorde alla pannkakor, som tog typ en timme eftersom vi gjorde dubbelsats idag! Sen åt vi med glass o sylt som tillbehör. Yummie!
Vi gick sen upp till allrummet och körde race med mina små söta yatzy&enzo, yatzy vann typ hela tiden, för enzo är så speedad och springer åt alla håll.. hehe. Sen gick vi ut & hoppade lite på studsmattan, och sen kollade vi på linas kvällsbok, och jag snackade med abbe & denniz ett tag.... *host host*
Nu ska jag underhålla jonathan för han har tråkigt!
Börjar 8.10 imorn.. SKIT KUL!
Kram
Tildis

Vampire

Jag är en vampyr - Markus Krunegård

Drogar den just nu! GRYM!


Framtiden


Ett flygfoto över Reimersholme, ser ni så fint det är !?

Hej !
Vaknade vid 8, men somnade sedan om och vaknade 10.15, så najz ! Då snackade jag med anna i tfn ett tag, sen så tog jag en behövlig dusch. Nu har jag käkat frukost, och sitter och torkar fram datorn i soffan. Ska strax gå upp och byta om. Blir nog jeanstights och adidas tröja idag. Man måste ju se lite respektabel ut första dan ? Eller ?
Får inte glömma att lämna in ledighetsansökan idag, för jag drar ju till kreta nästa torsdag! Shit vad naaaaaaaaaajs!
Jag ska bara sola järnet, ( eftersom jag inte blivit brun i sommar -.- ) och sen ska jag bada, vara med mina underbara släkt och fira mormor, som är anledningen att vi ska dit ! Jag har fotfarande inte hittat nån present, men det fixar jag i helgen nån gång. Juste, helgen! Dani & Ellen ringde igår och var helt speedade. Det enda jag uppfattade var ungefär : MAAAAATTIII, REIMERSHOLMES DAG, LÖRDAG, SOVA ÖVER, ALLIHOPPA, KOM TIDIGARE, ETT VILKOR, SOVA I STOR SÄNG sen *klick* Haha, så typiskt mina flickor! Men alltså blir det översovning hos Dani på lördag så det ska bli kul!
Det blev inget med pannkakor med lisa, eftersom hon skulle få fotbollsträning, och fick träningstiden igår, så jag tar med mig nån annan istället helt enkelt! Anna, Cissi, Sofie ?
Nu ska jag upp & fixa iordning mig, för jag tänkte jag kunde ta en promenix, och då måste jag gå senast halv 1.
Puss&Kram
Tiildis

Reimersholme yeah!

Hey alla glada!
Shit vad jag är speedad! Jag snackar så jag blir törstig, men är ändå trött i ögonen, hm..
Dagen idag: Mamma väckte mig,ellen & dani vid 8 eftersom vi var tvungna och gå upp då av en privat anledning, och vi var typ helt döda efter en lång men sjukt flummig natt! Vi kom iallafall upp, ( dani gick såklart upp sist! ) käkade frukost, och bytte om. Sen gick vi ut och la oss på studsmattan och ringde preben,stellan,denniz o leon. Det var bara preben & stellan som kunde, så dom kom hit efter ca en timme.. Vi körde sanning lr konka.. och låg & snackade ett tag.. Sen gick vi till konsum, och preben köpte en stor jävla cola... haha. Sen satt vi & gunga ett tag, träffade sofia, och presenterade henne för allihop. Sen skulle hon till nånting med (programmet) REA. Och vi stack hem.. Sen började det ös regna, så vi gick in & käka lite.. sen chillade vi järnet. Sen var ellen tvungen att dra hem.. *snyft* Men vi hade skit kul ändå! Sen drog vi hem till Dani, som bor på reimersholme ( därav min rubrik ) Jättegullig liten lägenhet! Vi körde sanning & konka även där, och käka godis, spelade sims och garvade. Senare kom Ellen, hon spelade fint på gitarr, och det var super mys! Sen gick vi ut, och typ sprang runt ? hehe.. Sen käkade vi danis pappas egengjorda pizza, så jävla grymt gott! Efter det så var vi tvungna och dra, eftersom klockan hade hunnit bli 21. Dani & Ellen följde oss till bussen, sen drog vi. Dadie var snäll och hämtade upp mig vid t.plan.... Så nu är jag hemma och chattar med mina goda vänner, snart ska jag ta en dusch, sen är det PISS SKOLA imorgon. Fast kul blir det efter, när jag & lisa ska göra pannkakor.. oh vi kmr väl ihåg hur det gick förra gången ? =)
Kraaaaaaaaaaaaaaam
Tilda

Flumm med Dani & Ellen

Hej!
Idag så stämmer faktist rubriken, jag flummar med dani & ellen, oj så najs! kidding.
Jag´, Dani, Ellen, Denniz, Stellan och Jonte badade idag på eriksdalsbadet, äventyrsbadet FAKTIST! Det var super kuligt, och vi badade i hela 6 timmar! Wie! Ut & In, Upp & Ner... Sen käkade Stellan på donken, så alla andra satt och kollade på.. hehe. Sen följde dani & ellen med hem till mig, så käkade vi gott, och sen låg vi på studsmattan till 10.. Det var sån skön kväll, och man kunde bara ligga ute och chilla järnet.. najz. Vi körde sanning/konka med denniz via tfn.. haha. so funnie! Imorgon så ska vi nog träffas alla IGEN! Vi får aldrig nog av varran (a)
Ellen har världens problem med att få i täcket i påslakanet, hmm..
Nu ska vi ta & borra tändischarna, så hörs vi imorgon
Kram tiiilda (  lr matti, som dani alltid kallar mig<3 ) 

Nothing compares 2 you

<3 <3


Hej kära blogg!
Nu är jag HEMMA! Iförsig har jag bara vart borta i 2 dagar, men ändå! Det ska ändå bli skönt att få lägga sig i sin een säng, undra om jag kanske kan byta lakan ? gud så mysigt! Jaja, btw så har jag haft det zuper! Grym träningsvärk, och jag skulle kunna somna när som helst, men man känner ändå att man rört på sig, och det är ju bra?
Jag stod faktist målvakt på dagens träningsmatch mot hagfors. 2 mål släppte jag in, och vi vann med 3-2. Vi har varit peppade hela helgen, och det syndes verkligen på planen, jag hade så sjukt kul! Åh, vi är verkligen världens bästa lag. Älvsjö AIK, bäst i europa! <3
Men nu är jag hemma, och ella sover här inatt, myspys! Vi har käkat gott, och jag har lovat mamma att packa upp väskan, men vettefan om jag orkar. Jag är seriöst dö trött! Help me someone!
Vad kul det är att läsa allas braiga bloggar nu när man vart borta ett tag!
Nu får ni ha det bäst, så lovar jag er att jag sussar innan tolvslaget.
Kramis Tilda

PS! Saknar dig ALIIIIICE!

Vi är överallt

Hey everybody!
Gosh vad trött jag e.. Skulle kunna somna när som helst, kan iförsig börja fixa iordning mig, men vem pallar det ? Nej, ett litet tag till blir det uppe! Måste få klart packningen tills imorgon. Vi träffas vid 9 utanför hallen, och sen åker vi där ifrån. 35 härliga mil väntar.. jippie (not!) Jag blir ju så himlans åksjuk ibland.. Menmen, man får ju hoppas på det bästa elr?
Dagen idag blev på 08, igen. Ellen ringde imorse och hon skulle ta tåget hem till 1, och hon ville så gärna gå på 08 så jag följde med efter lite tjat. Mami & Mia skulle in till stan och shoppa, så jag åkte med dom dit, käkade gott på friday's och gick sedan och mötte upp preben vid t-centralen, vid halv 4 ca. Ellen & Hilma (ellens kompis) skulle inte komma förräns 4, och denniz var redan inne, så vi gick in till åhlens, och typ snackade och kollade på lite... skivor ?

Tillslut kom ellen&hilma, och vi gick in till ung. Vi hade kul ända tills det började ÖS regna, alla tryckte ihop sig i tälten och det var en enda stor vattenpöl alltihop, men vi hade ju såklart skit kul ändå. Både jag,ellen,hilma & preben blev helt plötsligt sugna på glass när det regnade som mest, så vi stod där och käka glass, muums! Pistage e överlägset!
Sen träffade vi leon,sebbe,denniz,jonathan & stellan, och gick runt med dom ett tag. Åkte sen hem med mamma&mia vid 18 nånting. Fick en fin sl tatuering innan vi gick också, en grön (a) 

När vi kom hem, så kände jag mig blöt och kall, så jag bytte om och satte på mig varma & sköna myskläder. Började sedan packa smått, och nu så är imprensip hela packningen färdig, men det är ju allting nånting.... min träningsoverall är nämligen *poff* BORTA! Jag är så arg! Hur fan kan båda delarna komma bort, bara sådär!? Skit.. man borde ha larm på kläderna så man bara kunde trycka på en knapp och så piper det där dom är. Det kan väl något geni hitta på och börja sälja? Eller? Åh, bara värdelöst.. Packa är skit, punkt slut. + att jag är just nu inte alls sugen på att åka på träningsläger just nu, men det blir roligare sen, nu är jag bara trött & tråkig. Ni orkar väl knappast läsa det här inlägget.. elr ?
Kramis
Tilda


He's screaming she..


Gammal bild på mig och min bästastebästevän.
Tja bloggen!
Sitter i nattlinne i sängen, helt slut efter idag. Åkte in med mama,bröderna,och fille till ung, men sedan mötte jag upp denniz & abbe där.. Senare träffade vi Stellan,Leon,Sebbe,Jonathan och Nicole ( yeeah, en tjej! ) och så gick vi med dom ett tag. Senare sprang boysen iväg, och jag, nicole & hennes kompis gick runt lite, gick till the voice tältet och dansade lite.. maha. Sen dissade alla mig så jag gick runt ensam, så då åkte jag hem med mamma. Vi lämnade flle & köpte med oss mat, sen åkte vi till bosse&lotta och käkade italienskt, och jag busade med tyra&moa.
Vi kollade på Hitta nemo på engelska ( eheh ) och sen så nattade jag tyra genom att ligga och mysa, läsa bok och sjunga lite.. Höll själv på att somna när vi låg där och mös.. Det känns nästan som en lillasyster...
Nej nu ska jag sluta snacka om tyra, den här bloggen handlar om MIG! Haha, skoja..
Jag saknar alice mest i hela vida världen just nu, och fick ett mejl idag, och hon hade det as bra verkade det som!
Det glädjer mig, men jag är ändå inte hel utan henne.. usch.. alice kom hem genast! Love uuuuuuuu

Ha det bäst
/ kram tilda

Stampa med Leroy


Hey!
Sry att jag inte skrivit på 3 dagar, men jag har inte varit inne på datan så mycket dom senaste dagarna. Aja, i söndags så kom denniz o abbe hit, och vi dansade, snackade.. dom spelade på brödernas tvspel, *suck* och sen drog dom.. najz.
Sen på måndagen så gick ja,denniz,abbe,dani o stellan på bio på sergel. "Sommaren med Göran" Den var väl kulig! Värd att se iallafall! Sen drog Stellan hem, och resten följde me mig hem och sov här, full fart! Denniz var tråkig och satt och spela, och vi andra låg i mitt rum och garvade häcken av oss. Somnade vid 2 ca..
Vaknade sedan vid 11, och då låg vi & snacka ett tag. Sen vid halv 3, drog jag & dani in till ung08, medans d & a inte ville följa me, så dom åkte vidare hemåt. Mötte upp dani's morsa & kompis, och sen drog vi in. Sen skulle jag träffa kiana, så dom gick, så skulle jag ringa och så skulle vi mötas igen. Såklart så hade jag råkat skriva fel nr till hennes mamma, och dani's mobil var urladdad så det sket sig. Jag drog hem, ringde mamma som tröstade mig lite, och sen hämtade hon upp mig vid telefonplan. Nu är jag hemma, och eftersom min kära far fyller fyrtio år idag, så har vi mysmiddag med familjen, med skaldjur, pilgrimsmusslor,lax,skagenröra,och massa annat gottgott! Hur mysigt är inte det ?
Får se om jag träffar de,a, & da imorn också, annars ringer jag carina.
Ett stort grattis till emma som fyller tonåring idag också. Grattis !
Kram Tilda

Olives

Tja!
Full fart hela morgonen har det varit, såser, tomater, oliver, kött, osv.. Jag blir snart galen, men allt kmr bli as bra när det är klart iaf. Oj, nu ska jag till långsjön o bada, får se om jag hinner mer sen..
kram&puss

MAHAHAH

Look at this one: denhär

12.34.56 7/8-9

Häftigt va ? 123456789 ? Läste aftonbladet och då blird et exakt som det står i rubriken, just idag! Rätt coolt, såg att emma också skrivit om det, så förlåt om du tycker att jag snodde, men det gjorde jag ej (a)
Var med sofia i nåra timmar, vi har inte träffats på länge, så hon ringde och kollade, och självklart så tyckte jag att vi skulle träffas! Vi gick på en promenad inkl, ett besök på konsum, med glass! muuumms. Sen hem, och blev lite data, sen snackade jag med denniz & stellan ett tag, sen blev det pizza till middag , och sofia drog hem. Nu är jag mätt som en plätt och sitter mest och chattar lite. Jag har märkt att vi har typ 8 läsare per dag ? Fan vad förnedrande!
Imorgon är det FEEST! Så det blir städning+fix+laga mat+duka+hälsa på allt folk+festa loss natten lång, så himla najz alltså!? Kmr förmodligen bli en massa bilder, så dom ska jag försöka lägga in, jag är verkligen värdelös på det!
Nu ska jag lyssna på Hot tamale ! ( se nedan för youtube klipp )
Ha det as bra!
/ m

http://www.youtube.com/watch?v=RAQPQuGGJhM
kopiera länken.


Let's play a lovegame

Tja,
Förra inläget var jag lite speedad, men jag har inte skrivit på en data på länge, så då kan man bli lite speed..
Nu har jag precis städat rummet klart, eftersom pappa ska ha 40års fest imorgon så blir det bara laga mat, städning, och handla mat idag... Men rummet är somsagt klart nu. Mjusiken från spotify står på högsta volym, och jag dansar runt lite. Kollot var underbart. Underbara fantastiska nya vänner. Nummer byttes SÅKLART. Så jag tror vi ska träffas hemma hos mig på måndag, och sen blir det nog 08 med gänget på onsdag... Ska kolla med dom idag hur det blir. Saknar dom zuper mycket redan! Det blir antagligen nån pingistunering på måndag. ( haha även fast stellan hatar pingis ) För pingis spelade vi varje dag, hur underbart ? Solen stod på  topp hela dagarna, några små skurar på nätterna, men annars bäst.
Bad, sol, skratt (!!) Jag tror jag har slut på skratt snart, imprensip hela tiden så skrattade jag. Sen var det såklart disco, med dans, dans, dans och sjukt bra musik. Jag & Dani var kvar i finalen i dansstopp, men jag VANN. Jihu!
Sen var det ju lite tryckare osv.. ^^ Och spökrundan var läskig den me, jag fick sjukt ont i halsen efteråt.
Och mat, gud vad god mat. Ett mål fick man göra per dag, vi var uppdelade i 5 grupper. Alltså, kockkollot på härjarö är verkligen att rekomendera! Helt okej bra ledare var det oxå. Lekar, OS, och massvis med mer som hör kollo till.
Jag ska verkligenverkligen försöka ladda upp bilder från mobilen, promise!
Nu ska jag byta låt, och sen ska jag ta en uppfriskande tandborstning. Najz.
Juste, Grattis så mycket Denise & Denniz på eran namnsdag!
HA DET BÄST.
/ tildis

Tack, Dani, Ellen, Denniz, Abbe, Stellan, Elias, Leon, Preben, Denise, Felicia för att ni är så jävla bäst!

Miss yaaaah

Heyyy!
HEMMA HEMMA HEMMA HEMMA !
Shiiit.. jag har haft det så jävla bääääst, med alla nya polishar... !
Jag kör ett långt inlägg senare om allt som hänt osv...
Jag saknar redan alla som fan...!
Puss, bilder kmr om jag lyckas ladda upp från mobilen, det vet man aldrig ^^

RSS 2.0