Från hälsingland

Hej Stockholm! Sitter just nu i biblioteket i loos, och har lånat en hel del böcker. Like always?
Resan igår gick toppen, och här är det ungefär samma väder som det är hemma. Igår kände man verkligen att man inte var i Stockholm. Två timmars strömavbrott från klockan halv 6, till halv 8. Jippie. Fick sitta med ficklampor och ljus hela kvällen. Mysigt, men man kände verkligen hur beroende man är av ström igentligen. Man kan ju inte göra någonting! Ingen tv, ingen radio, inga lampor, ingen värme osv. Men miljövänliga var vi!
När streömmen äntligen hade kommit igång spelade vi bingolotto. Ingen vinst, men det e kul att bara spela! Idag ska vi väl inte göra något speciellt, vi är väl kvar här tills jag är klar med datorn, och sen drar vi vidare hemmåt, och jag däckar i sängen med 10 böcker i knät. Najs!
Nu ska jag checka mitt café och kolla så att alice har skött sitt jobb (a)
Kraamar från hälsingland. /tilda


Vägen dit

Morron bloggen. Klockan står på 09.33 just nu. Sitter och äter frukost med min mor och victor. Jag ska strax upp, och mamma ska checka min packning. Blev ingen packning igår, hehe. Jag gör det nu istället!
Bussen går somsagt vid 11.15, och jag kommer fram vid 15.30 nånting. Blir nog inte så mycket bloggande därifrån, när jag är på bibblan isåfall. Och det är ju imorgon så de e ju toppen! Packlista har jag inte lagt upp, och har jag inte gjort nån heller så... listan på böcker kmr imorgon från biblioteket!
Ska bli riktigt skönt att komma iväg, men jag kommer ju sakna alla fina människor!
Ska ta undan mitt obo'y glas nu.
Kraaaaam tilddaaaa

PS, Alice tar såklart hand om mitt café på facebook, så ni inte behöver oroa er :* Puss på dej


Palla "allafruktersomnågonsinfunnits"

Hej blogg. Sitter just nu och chattar lite, jag orkar verkligen inte fixa veckans outfit just nu, kanske blir senare ikväll isåfall. Snart ska vi äta. Skaldjur faktist, pilgrimsmusslor, räkor, krabba, baugette. Mm, hur gott som helst! Måste upp och packa nu igentligen.. Men jag är as trött hehe.
Alice åkte hem rätt tidigt, jag var tvungen att fixa hemma. Städa efter oss osv.. Suck.. haha.
Jag längtar verkligen tills imorgon, men jag har en lång bussresa framför mig.. Segt, men skönt när man kommit fram iaf! Nu har jag inge mer att skriva om... Ojoj, jag måste vara den tråkigaste bloggaren in the whole world?
Kraaamiiew ( fjortis!? ) /tiildis


Palla "allafruktersomnågonsinfunnits"

Hej blogg. Sitter just nu och chattar lite, jag orkar verkligen inte fixa veckans outfit just nu, kanske blir senare ikväll isåfall. Snart ska vi äta. Skaldjur faktist, pilgrimsmusslor, räkor, krabba, baugette. Mm, hur gott som helst! Måste upp och packa nu igentligen.. Men jag är as trött hehe.
Alice åkte hem rätt tidigt, jag var tvungen att fixa hemma. Städa efter oss osv.. Suck.. haha.
Jag längtar verkligen tills imorgon, men jag har en lång bussresa framför mig.. Segt, men skönt när man kommit fram iaf! Nu har jag inge mer att skriva om... Ojoj, jag måste vara den tråkigaste bloggaren in the whole world?
Kraaamiiew ( fjortis!? ) /tiildis


Under ytan,

Morning bloggen. Ligger just nu i sängen breve alice, och har legat här sen jag skrev ett inlägg sist. Lat or what ?
Vi ligger här och snackar och alice steker hamburgare på hennes cafe på fb.
Idag ska vi till Willys och köpa tjockt med godis, sen ska vi käka upp allt och rulla hem. HAHAHA.
Ikväll kommer mia & leffe på middag hit, det blir trevlans! Idag måste jag packa också, åker ju imorgon! Ska bli så skönt! Ska skriva packlista, och lägger sen upp det på bloggen..
Ska skriva en lista på vilka böcker jag ska nörda oxå. Där uppe blir det halloween! Wie
Mamma sa att vi skulle börja tappra oss upp ur sängarna nu, haha, in your dreams.
Oj, nu är nog alice hamburgare klar !
Kramsi tildishi och alischi


Whoopsi

Oj, glömde visst veckans outfit, lägger in den imorgon!


Coola Bandoola

Hej bloggie! Ligger just nu på den stora luftmadrassen under täcket och bredvid alice nere i hobbyrummet. Jag började bli trött på att ligga i mitt eget rum så vi flyttade ner alla täcken och kuddar ner hit, och så sover vi här istället! Efter skolan drog vi hem till alice och var där en stund innan hennes träning började vid halv 4 och höll på till 5. Jag satt och tittade på, och typ höll på med våra mobiler.. hehe.
Efter det så åkte vi hem till alice igen och hon packade om, och vi gick över till deras grannar och tittade på några bilder. Sen åkte vi hem till mig och åt ubåtar! Sen blev det rock! Eller idol, fast med rocktema! Jag tyckte eddie var riktigt duktig, och även tove.. Det var bra att Niclas åkte, faktist.
Imorgon så blir det alice, och jag tror cissi också ville komma? Så då kommer hon också kanske !
Min näsa har blivit mer täppt under dan och nu låter jag som en överkörd åsna. Alice hör knappt vad jag säger stackarn! Haha skoja, så farligt inte! Vi ska nog snart börja fixa oss inför natten, och det blir nog rätt tidigt ikväll, och sen förhoppningsvis en lång & skön morgon och början på höstlovet! Välbehövligt !
Ska läsa upp mitt inlägg för min lilla prinsessa nu :)
Kram Tilda & Alice

ALLTID alice.


Äppelskrutt och knäckebrödsmulor



ljuset i livet - älvsjö aik f96.



Hej blogg. *atchoo*
Mitt halsont har sakta men säkert gått över till förkylning jippe kayeey!
Fast min halsont har också blivit värre, och idag i skolan var det sjukt! Men jag är på topp ändå! *stolt*
Och träningen ska jag på också! Får ta det lungt, kan inte missa två träningar herregud! Har precis ätitt en redig mellis bestående av knäckemackor och äpple. Eftersom jag äter middag efter...
Efter jag skrivit det här ska jag sätta mig och plugga NO må ni tro. Boken är med den här gången!
Lucas har varit hemma idag också, men imorgon ska JAG tvinga hnm att gå till skolan för annars blir det ingen översovning med alice, och hon vägrar att sova hos henne. Suck.. haha driver..
Ska nu gå och hämta halstabletter och ta fram no:n och chatta aik med victor.. mohaha.
Kraaaaams tilda


Du stolta svarta gula underbara lag


Bild från i somras. By me.



Hej blogg. Sitter och chattar med victor om aik och med dani om twilight. När jag kom hem idag från skolan, så pluggade jag lite, sen städade vi. Buren, mitt rum, hugo & lucas städade sina, ja allt imprensip! Känns skönt att gå och lägga sig en bäddad säng, och känna att det är fint ! Middag blev sushi, hur gott som helst! Det var längesen så då blev de xtra gott! Har pluggat SO som en gnu och jag tror att jag kan det nu .. -.-
No boken glömde jag i skolan, typiskt mig, när det är prov på fredag! Dö plugg imorn då, efter träningen, sen är det inlåst.. ÅH, jag hinner ju inte med allt! Hatar verkligen läxor & prov.
Nu är det bokat och klart! Bussen mot ljusdal går 11.15 på söndag! Kommer fram vid 15.30 tiden. Blir nog inte så mycket bloggande där, men när jag är på bibblan bloggar jag nog om dagarna. Familjen kmr upp på torsdag kväll, sen blir det hemfärd på söndagen trorja. Så jag är borta nästan hela lovet! Ska nörda massa böcker, och ha långa och härliga sovmornar och fira halloween (hur man nu firar de nuförtiden) och såklart träffa farmor, farfar och dom små missarna. Så härligt!
Fast dock missar jag aik-bajen.. jag skulle nämligen igentligen följt med, men eftersom den är klockan 12.30 samma dag så funkar inte det direkt.. Bara dom vinner och jag tror faktist det blir SM guld i år! Jag har alltid älskat det bästa laget, och kmr alltid att göra det! Go AIK! Får lyssna på sportradion i bussen!
Nu ska jag kolla massa bloggar och lägga upp en bild :*
Kram!


Vem bär den bäst?!


Vem bär den här fina klänningen bäst tycker ni ?
Jag själv tycker Lindsay bär den finast, faktist!
Ska sova nu, godnatt folket.


Pictures is the SHIT!

Go´kväll bloggie. Det här inlägget ska bestå av bilder från i somras osv. Är inne på mamma&pappas data och här finns de bilder må ni tro! Titta och njut!

Jag och alice bakar smulpaj i slättberg! Love you bästis!
Resultatet..!

Alice är läznörd, och lucas koncentrerar sig på tv:n

Gubbe från trädgården!

Pappa 40 år! Fina tårtan!

Minnen, Grekland / Kreta.

Poolen, och vattengymnastisk :D

Solnedgången på kvällarna var underbart!

Mormor 70 år! Fina blommor på morgonen!

Ego pic med mammas system.

Love this picture. Tagen av mig.

Så, det var bilderna. Bättre sent än aldrig aight?
Medans jag tog tid till mej att lägga in alla dessa bilder hade jag ett 49min långt och behövligt samtal med alice. Översovning på fredag somsagt! Hon vägrar sova hos henne så vi ska sova i hobbyrummet. Det e fett scary.
Måste öva t provet nu! Mamma lovade att förhöra... -.-
Kram, tilda


Tjaao!

Heeej bloggen,

Sorru för att jag inte har skrivit på ett tag, haft fullt upp. Men iaf, det var roligt i lördags på Sofies grej, var uppe till 3 och vaknade 08.00! så vi var lite trötta. Bilder kommer efter inlägget. Idag hände inget i skolan, dagen rullade på. På fredag blir det sova hos Matilda, NAJS! Kraaaaaaaaaaaam Alice




Anna och Matilda har mysigt :D


Älskar er tjejor! <3

The one and only

Hej blogg! Sitter och lyssnar på spotify, Dumpa mig - Veronica Maggio, gammal goding..
Tittar också på när lucas spelar krigsspel på ps3 (!?) Inte kul alls igentligen. Engelska mappen ligger oöppnad bredvid mig, men jag vet att jag måste plugga.. Prov imorgon..
Imorgon ska jag iväg och kolla cosmonova!? Preben praoar tydligen där, så han fick gå in gratis, och ville inte gå ensam. Så jag, ellen hilma, stellan och jonte gör hnm sällskap! Haha, vi ska typ se nån wild world 3D ? Shitshit
Det är vid 18 iaf, så det blir hem ett tag innan, och typ plugga No. Glömde boken i skolan idag.
Åh, matteprovet gick skit. Vi ska inte ens snacka om hur det gick, skäms som en rosa gris....
Nu ska & måste jag plugga..
Kramieeee tildes


Dirty joke

Hej blugg. Gick hem idag från skolan pga halsen och magont. Var med på gympan, men gick sen hem.
När jag kom hem tittade jag på tv, sen satte jag på en film. "The Stepford Wives" Handlar om en familj som flyttar till staden Stepford, där det är lite skumt.. bra var den iaf! Sen såg jag lite på ett gammalt gossip girl avsnitt. Önskar mig boxen i julklapp! Har typ blivit beroende elr nåt.. hehe.
Nu har jag ätit gott, och det känns bättre i magen. Kommer nog imorgon iaf. Jag orkar inte ha massa läxor och skit. It sucks! Eng prov på grammatik på onsdag, och sen ett skit svårt no-prov tills på fredag.
Kollar just nu på färjan. Haha, så jävla blåst program så det e inte sant! Usch, skäms åt dom stackars människorna. Jag ska avsluta nu, ska planera inför på onsdag..
Kram
TILDA

Åh herregud.


Herbst Höst Autumn

Morron bloggen! Är helt klar, och vi börjar om 1 timme. Skööönt att slappa lite innan. Gick och lade mig rätt sent igår, och var trött imorse. Men nu är jag klar somsagt och faktist rätt laddad för sista veckan innan höstlovet!
Halsen har dock visat sig fått sig en släng. Det bränner, och jag känner hur förkylningen börjar närma sig. Hela våran familj är faktist krasslig. Pappa funderade på om han verkligen skulle gå till jobbet, mamma låter som en överkörd åsna, och hugo och lucas har halsar som bränner. Toppen!
Höstlov Höstlov HÖSTLOV! Jag vill bara ha det NU! Familjen ska upp till loos på onsdagen trorja, men jag funderar på att åka upp på lördag, alltså lite tidigare, istället. Eller så åker jag med dom, och bor hos alice några dagar. hmm. Får se hur det blir. Jag saknar loos, farmor&farfar, zeke, sigge! Allt med loos är så underbart! Man kan ta dagen som den kommer och bara chilla järnet! That's my life.
Ska kolla bussarna nu, och logga in en snabbis och checka mitt café på fb.
Kram tildis

Min älsklings pojke. Zeke §


Div 1 & 2

Lag m v o f + - - p Status
Huddinge IK(B) 4 3 1 0
22
-
5
10  
FBI Tullinge(B) 4 3 0 1
16
-
7
9  
Älvsjö AIK(B) 4 2 0 2
15
-
13
6  
Tumba GOIF(A) 2 1 1 0
12
-
3
4  
Sköndals IK 2 1 1 0
9
-
4
4  
Segeltorps IF 3 1 1 1
6
-
7
4  
Vendelsö IK 2 1 0 1
1
-
1
3  
Tumba GOIF(B) 3 0 0 3
2
-
10
0  
Högdalens AIS(A) 4 0 0 4
2
-
35
0  



Såhär ser det ut just nu i Division 2 tabellen för oss.

Lag m v o f + - - p Status
Täby IS IBF(A) 3 3 0 0
16
-
4
9  
Bele Barkarby(A) 2 2 0 0
10
-
1
6  
FBI Tullinge(A) 2 2 0 0
8
-
1
6  
Älvsjö AIK(A) 3 1 1 1
5
-
8
4  
Värmdö IF(A) 3 1 0 2
6
-
12
3  
Hässelby SK(A) 2 0 1 1
2
-
5
1  
Huddinge IK(A) 2 0 0 2
2
-
6
0  
Töjnan IBK 3 0 0 3
3
-
15
0  
Ängby IF 0 0 0 0
0
-
0
0 Utgått


..Och såhär ser det ut i Division 1 tabellen för oss. Vi förlorade mot tullinge me 4-0 idag btw. Skit.

Nu ska jag sova sött.
Kram


Lördag + Söndag

Hej bloggen. *gäsp*
Är trött från igår, då det var party in tha houze jao! Nä ja skoja. Men sofies pappa hade hyrt en lägenhet till oss själva, så de var full fart hela natten. Somnade vid 3-4 tiden trorja, och vaknade vid halv 8 av att alla snackade järnet, så jag är trött som få. Familjen hämtade upp mig vid 12 tiden, och har vart hemma nu ett tag. Bara slapp hemma. Dum dummare blev dagens söndags film. Den är verkligen så skön! Haha, se den om ni inte redan sett den! Ska iväg på tullinge matchen ikväll även fast jag inte ska spela, så sjukt häftiga och bra matcher när vi spelar mot dom, så det får man bara inte missa! Pappa ville också se, så vi 2 drar iväg, sen blir det tacos när vi kmr hem. Vill så jättegärna se Gossip girl, nya säsongen börjar ju idsg! Och jag vill för en gångs skull följa den! Men tv:n som vi bara har en av är alltid upptagen klockan 19 på söndagskvällar... Tv finns absolut med på önskelistan denna julafton! Juste, önskalistan måste göras, hehe, bra att vara ute i god tid! Ska lägga upp den här senare såklart!
Nu ska jag checka lite tv, och sen logga in på facebook.
Kramis /tilda


VECKANS!

Veckans outfit har jag nu skrapat ihop!

Sedär ja! Vad tyyycks?
Nu ska jag ta ett glas bubbel :) och hitta på nåt med ella.
Kramar tilda


Förstår inte hur du kan göra såhär.

Heeeeeeeeeeejsan,

Sitter just nu och pluggar lite engelska, prov på tisdag.. Idag var det bip test i skolan var inte med för jag hade ont i magen. Alla var jätte duktiga! Var inte på träningen idag, hade ont i magen somsagt. Imorn blir det träning klockan 08.00! OBS tiden! jaja, allt blir ju roligt när jag kommer dit och får träffa alla flicksen, älskar er. På kvällen blir det fest hos Sofie hela natten lång :D Kramis Aliiice


Idol med MJ tema!

Hey blogg! Är nu hemma hos dani, hon försöker steka ägg. Det e ett jävla ståhej. Jag sitter och dricker fanta, vi festar för att dani fick 88 % på hennes matteprov. jippi! Snart så bär det av till stallet, jag har skor som läcker in, men det ska glömmas bort! Lite plask ï skorna är inget det går nöd för mig på. Hehe
No läxförhöret gick skit. Även fast jag hade övat 2 dagar! Aja, engelska orden fick jag alla rätt på iaf.
Ikväll är det idol med Michael Jackson tema! Det måste jag se! Sen kommer Jordin Sparks och sjunger också. ( känd för b.l.a "no air" och "one step by the time")
Sen kmr javen, christina och ella på middag, längesen vi träffades, det blir trerätters! Yummie.
Nu ska jag äta ägg med daniiii.
Kramsi. Skriver antagligen ikväll och lägger ut veckans outfit.
/tildau


Krama mej krama dej

Gokväll bloggie. Tog precis en najsig dusch efter träningen. Stod målvakt idag, och fick även veta att jag ska stå på lördag i tumbamatchen. Min kusin, fanny, ska då stå i mål i tumba, så då blir det krig, moahhahah.
När jag kom hem gjorde vi egna tunnbrödrullar, så nu är jag mätt i magen!
Dagen efter skolan idag hängde bralis med hem, vi gjorde läxor och typ haha gjorde det vi bara gör? Det var längesen vi var me varran så det var riktigt skoj! Eftersom min träning började halv 6, drog hon vid 5.
Imorgon har vi no-läxförhör, oj så skoj. elr inte, kan typ 0,0 så måste öva lite. Sen är det engelska ord, sen är det tyskaläxa. Suck, skönt med fredag! Den här veckan gick sjukt snabbt! Hänger inte me, onsdag....måndag.. oj, nu blev de visst fredag... " typ "
Imorgon efter skolan ska ja på daniellas ridlektion och se på när hon hoppar... skooojjjjjsigt.
Nu pratar ja med dani, ska avsluta.
pusshejleverpastej....usch
/ tiiildis


.

Hola bloggen,

Idag stack jag hem till Matilda en stund efter skolan, blev mest snack och plugg. Trevligt var det iaf! Kom hem vid 17.00 då jag åt och sedan gjorde No. Läxförhör imorn kan inget typ :O. Gjorde precis en fläta på mig själv.. *stolt* HAHA. Bild kommer snart. Kramis Alice


me looove.

gomorn bloggen! Är helt klar, och ska snart börja gå till bussen där jag möter sofia, sen hoppar sara på. Det är så kallt att gå nuförtiden! Och jag har ju busskort så no problemo.
Båda bröderna är hemma idag pga halsont och magvärk. Hoppas inte jag blir sjuk bara! Imorgon på gympan ska vi ha beep testet!
Härligt. Inte för att jag har gjort de nån gång, och alla säger att det e skit jobbigt.Men ska bli kul och kolla hur bra min kondition igentligen är..
Jag måste nog gå ner och packa ner en daim till cissi nu, hon har tjatat i år & dagar.
Kram tildisen


Älskar dej.

Heejsan Svejsaaaan,

Har precis ätit tortilini :) MUMS! Kom hem från träningen vid ca 20.00. Idag i skolan hände inget specielt, dagen rullade på.. Imorgon vet jag inte vad som händer.. ingen träning. Och alla har typ innebandy träning så kan inte hitta på något med någon heller... :(

Kraaaaaaaaaaam Alice


Poker face

hi my dears. Sitter framför datan och har nästan precis gjort so läxan. Kom hem från skhlm vid halv 8 ca. Lång men rolig shopping dag med sofie! Jag hittade ett par urgulliga tumvantar från indiska, som ja tyvärr inte hittade bild på, på deras hemsida. Gråa var dom. 99:- för dom. Sen ett lås till skåpet. Bra & ha grej vetni.
Jag stylade somsagt sofie, eller jag hjälpte henne och gav idéer, vissa positiva, vissa negativa svar från henne. Men det är bra och testa! Hon ville ju ha ny stil, så jag hjälper? Middag åt vi där också, delade på en nachos, och sen drog vi hem. Krångligt påväg hem, men pallar inte dra hela historien.. hehe.
Imorgon har jag träning, och ja måste pluggish, så jag hinner inte skriva förräns på kvällen imorgon också.
Idag gjorde anna kärringtestet på mig, alltså att man suddar på handen så blir det brännsår. Svider som fan, kan inte sluta tänka på vilket fult ärr det kommer bli sen. Men det var ju min idé så jag får skylla mej själv..
Ska checka lite coola bloggar nu.
Puss på er flickor o påjkar.
/tilda


jag saknar dej.

hej bluggen! Har precis ätit en våffla med äpplen stekta i kanel, och glass. Shit, älskar verkligen det!
Idag efter skolan var jag med sofia till 6, vi övade lite engelska och sen så pratade vi om allt mellan himmel o jord. Sen hade jag träning. Bra träning idag, dock så var jag illamående ett tag, men jag försökte att inte tänka på det. Nu är jag hemma, och jag ska snart ta en behövlig dusch och sedan kanske de blir lite till data. får se. Imorgon efter skolan ska jag iväg med sofie och shoppa! I skhlm hade vi tänkt, hon behövde visst en hel del nya kläder så jag ska vara stylist. Härligt! Sen blir det väl hem och göra läxor.

Gosh vad trött jag är/var idag! Vaknade på morgonen och det var bäcksvart ute. Usch, då känner man sig verkligen inte sugen på att gå upp.. snoozade 2 gånger innan jag tappert pallrade mig upp ur min fantasiskt sköna säng! Jag längtar tills det blir vintertid, och mycket ljusare på mornarna, av snön också! Sofie sa idag i skolan att det kanske skulle bli snö i helgen! Helt sjukt, men ändå underbart. Jag älskar december, snö, jul, julafton. Allt med julen är ju helt sjukt underbart. Granar vid konsum, snygga mössor, mysiga tumvantar, halsdukar som man bor i, varma skor, och en tjock dunjacka.. Och så hemmet! Ljus tända, advent, risgrynsgröt på mornarna, granlukt... Och så julaftons morron. Ååh, herregud! Nu får jag sluta drömma, 2 månader kvar... två år känns det som...
Nu ska jag läsa lite bloggar & annat skit som "i love"  ?

Kramis eran tomtenisse.

Det är det här jag snackar om, underbaaaaaaaaart.


It was so easy when you wasn't here

Hej blugg! Kom precis från anna & peter. Var där och åt middag idag,alltså jag, bröderna och pappa, mamma jobbar. Vid 14 spelade jag somsagt match, och vi var grymma idag! Vi vann med hela 9-0, och jag är nöjd med det jag gjorde. Vi är så överlägset bäst tjejor! Sen så stannade vi ett tag och kollade dam-matchen, där dom ledde. Yes. Sen åkte vi hem, och jag duschade, sen fixade jag mig och vi åkte till peter&anna. Det blev grekiskt, mm. Så gott! Imorgon blir det skola och sen ska vi iväg till dalarö för att fira min morbror som fyller 40! Inte så mycket party, utan typ middag o tårta. Men de najs det med! Fast jag är ju partymänniska (a)

Veckans outfit! Äntligen! Denna gång är det veckans outfit endast med kläder/skor från h&m!

Somsagt H&M tema! Jag brukar nuförtiden vara rätt kritisk mot h&m, men om jag anstränger mig och lägger ner mycket tid, fick jag tillslut fram en rätt hyfsad outfit iaf. Vad tycker ni ?
Stövlarna, jackan och tightsen e favorit :)

Nu ska ja kila, kram. tilda.


I hate that i love you so - rihanna ft ne-yo

hej bästa blogg. sitter och chattar och lyssnar spotify just nu. Vaknade vid 20 i 11. Sköönt. Kom hem från tjejmiddagen vid 22 nånting. Efter en skit läskig promenad, + kall så satte jag på datan och kollade på idol programmet som jag missade i fredags. Det var rätt att carolina åkte ut iaf!
Jag ska ungefär precis nu ska jag ta upp min klädhög o lägga in i gaderoben.
Sen så blir det match vid 14 och jag ska troligen stanna ett tag efetr pch kolla på damernas match, där min tränare står i mål. Hon är sjukt duktig!
Nu så tjatar alla att jag ska ta upp klädhögen, så jag tror det är dags.

Obs! Jag vet att jag inte har lagt in veckans outfit, men den kmr så fort jag har tid - promise !

Kramis tildis


jävla danidampdata

Hej, försökte skicka iväg ett meddelande från dani imorse, men funkade inte, efetrsom hon har dampdata.
Idag var vi på bio och såg "the ugly truth". Det var jag, prebbe, jonte, ellen och daniiiiiiiiii. tyst dani!
Den var riktigt bra, med gerard butler i en av huvudrollerna, omgosh så snygg han e.
Nu sitter jag ensam i mitt stora hus och pratar med dani i tfn samtidigt som jag försöker att få det här inlägget att vara intressant, tror ej att jag lyckas med den punkten. Nu ska jag mysa i pappas big tröja.
Kram från tilda, dani hälsar så gott till min underbara blogg.. (a)


Längesen

Hej Bloggen,

Har inte hunnit skriva på ett tag, haft så mycket träning och läxor. Anna & Cissi sov här igår till idag sedan stack vi till UGP, gick sådär. Just nu sitter jag och tiitar på Danmark-Svergie. HEJA SVERIGE! :D Adda mig på facebook Alice Delfin

Kram Alice Bralis<3

du behöver inte ljuga

Hey, sitter just nu och lyssnar på spotify, down - jay sean & lil wayne. så braaaaaaa !
Kom hem för ett tag sen, och jag har fått i mig lite oboy, och snart ska jag på träning. Svenskan hann jag bli klar med idag! Helt otroligt, jag skrev typ 6 A4 sidor på en timme, hade iförsig ingen känsel i fingrarna efteråt, men jag är ändå så stolt att jag hann ! Fast imorse så kom jag försent till so:n, så josefin skulle ringa hem till mami....., shit. Typ den andra hemringningen men ändå, :o
Jag försöker skriva ut en bild från när jag var liten till tyskan som vi har som läxa? aa, btw så går det inte så bra, datan dampar loss. dom får klara sig utan bild eller så får ja ta nån ur fotoalbumet. hehe.
Pratade precis med anna, min buss går vid 16.59 så jag ska snart börja byta om.
Kissies'n hugs

denna bilden försöker ja skriva ut :o


Rubrik..

Morning bloggen! Klockan är just nu 8.10, och jag ska gå hemifrån vid halv hade jag tänkt. Till sofia som vanligt! Jag och sofia har ju våra roliga mornar .. haha.
Oskyldigt dömd var riktigt scary igår, nån massmördare som fortfarande går fri, help me someone. Jag satt nästan med kudden framför ansiktet...
Dagen efter skolan idag blir det PLUGG PLUGG PLUGG. Jag har inte gjort klart svenskan än! Och den ska vara inne idag! Får lämna in den på engelskan imorn istället. Gud, maria kmr dampa loss.
Jag längtar tills imorgon då jag ska till reimers och sova hos nån av tjejerna! Saknar dom varje minut som går ! Älskar er flicksor §
Kram / your tilda


Miss independent - neyo



Hey blugg. Sitter just nu omringad av täcken,kuddar,mobiler,datan o läxor. sweet
Och försöker samtidigt fixa en inbjudan till sara t spotify. Går rätt så bra iaf, trodde det skulle vara svårare iaf.
Efter skolan var jag me elif ett tag, vi var mest inne på datan och garvade. Hällde salt i hennes hår osv. Mihi.
Skulle igentligen behöva öva mer på no:n eftersom vi har läxförhör imorn, vilket jag ska göra. hehe
Mobilen ligger bredvid och walkman e på. She will be loved som markus fagervall sjöng i idol, är på just nu. so good. Imorn är det torsdag, och dags för träning igen. häärligt, man känner sig verkligen duktig efter man tränat, och då kan man lägga sig i soffan och slappa ett tag efter duschen. So najs.
Ikväll blir det oskyldigt dömd. favourite. Sen blir det sleepie.
Nu måste jag försöka plugga little.
Puss på er alla söta.
 / tilda


Oboy, vilket skit väder.

Hey blogg. Skrev ej igår, men jag förträngde helt enkelt det. Igår var det ändå inget speciellt. Läxor läxor, data data typ hela dan. Sen middag, sen data igen, sen sova. Kul dag aight ? Men läxorna var tvugna att göras och det känns skönt att dom e klara! Ingen matteläxa och heller ingen engelska läxa den här veckan! so nice!
Just nu har jag precis hällt i mig oboy, och jag sitter o chattar och e inne på facebook.
Vid halv 7 är de träning, och sen efter det blir det dusch o idol. Sen blir det väl chill fram tills läggdags.
Morgondagen är det onsdag, och då ska jag vara med elif och vilmer. Och sen måste jag göra läxor då me.
Jag har inte så mycket mer att säga. Ska läsa ellens bästaste blogg.
Krami Tildis


Stockholms Ridhus

Hey, det blev inte en så lugn kväll igår trots allt. Alice sov hos mig istället. Super mysigt! Vi pratade och nördade datan ett tag. Gick och lade oss tidigt, eftersom alice skulle upp på simtävling i eriksdal och skulle åka från mig vid halv 11. Och jag skulle iväg och kolla på när min gode vän dani ridtävlar! Just nu är jag hos dani, och vi ska precis äta gott. För dani gick det riktigt bra! 6/20 blev placeringen. Jag är så stolt över min flicka. Ska strax hem.
Skriver imorn.
Hejdå


New..

Hej "nya" bloggen! Eller nya & nya. Men ny design har det blivit, HAHA. Katastrofal, men bättre än förra. Och jag har gjort den helt själv! *Stolt tilda* Men jag ska fixa en ny ikväll trorja. Hehe. Nu vet jag hur man gör!
Jag vaknade inte förräns 11 idag, vet ej varför så sent, men jag var väl trött efter skolveckan antar jag. Dagen idag tillbringar jag hemma med bröderna & victor. Blir väl mycket dator eftersom dom nördar PS3. Sen ska jag OCH VICTOR, laga mat. Sen blir det väl nån film.. Sådär mysig lördagkväll utan stress och annat. Härligt !
Jag ska snart ta en uppfriskande dusch, victor kommer om typ en halvtimme, och då måste ja vara klar. Hehe, kanske kanske ska börja fixa mig eller vad säger ni ? Har inte tid med att blogga mer nu.
Lägger in ett inlägg med en ny grej ikväll. Matildas åsikter! Får se hur det blir med den kategorin !
Kram tilda


Saknar


Minnen<3





Kram Alice

Äntligen fredag

Hejsan bloggen,

Idag var det en chill dag i skolan, slutade 1. Då gick jag hem och gjorde lite läxor sedan vare träning, det var inte jobbigt alls eftersom det är tävling på söndag. Just nu sitter jag och chattar med tilda lite. Imorgon vet jag inte vad som händer.. kanske bara hemmadag xD Nu vet jag inte vad jag ska skriva men vi hörs och ses! Pussokram Alice

Känslan av att hoppa

Hej blogg. Flumminlägg med sofia förra inlägget, men ni fick ändå veta vad jag vann..
Igår hann jag inte skriva innan idol. Maten blev pizza från långbro, och sen blev det idol & inlåst. Inlåst, det nya programmet om unga killar som får "testa" hur det är i fängelset. Super bra program! Som sofia brukar säga: "Ungdomar nu förtiden" Men jag håller med henne. Ungdomar nu förtiden ska försöka visa sig "coola" med att röka,dricka,slåss,bli anmäld och göra skit för sig själv. Jag förstår inte meningen med det ? Vad är det som är coolt med att slåss ? Och vad är det som är kul med att slåss och göra illa andra ? Jag fattar bara inte...
Nu har jag precis vart ute med sofia ett tag efter skolan, vi gick runt lite, och sen satte vi oss och gunagde i nån park. Mys. Pappa & bröderna är nånstans på fotbollstunering och mamma sover efetrsom hon ska jobba natt, så jag är nästintill ensam hemma. Förutom mina små hamstrar då - såklart!
Sitter just nu och tittar i "Barnboks katalogen" Som brosorna fick från skolan. Såklart i ungdomsböcker delen. Hittar några favoriter som jag vill läsa. En av dom fick äran att vara rubrik idag! Jag tror att min förkylning börjar komma tillbaka, tog precis fram ett näsdukspaket. Jag pallar inte bli sjuk nu! Det blir så mycket man missar i skolan, och även om jag vill missa det, så är det inge bra alls. Nä, inge sjukdomar här inte!
Ikväll blir det bara jag & mamma vid middagsbordet, sen blir det väl Idol såklart, och sen om det e något efter.
Imorgon händer inte mycket. Ska försöka få tag i nån go vän, och sen så vill jag typ åka iväg och göra nåt, shoppa kanske, eller bio eller nåt. Skulle vara skoj. Får se hur det blir då.

Veckans outfit denna vecka ser ut 'like this' :

Det ska vara mörka färger på hösten tycker jag! Och stövlarna... mmm. dom är så snygga! Fast jag kan dock inte ha klackar eftersom jag blir längre än vad jag redan är då, och det är no good. Vantarna var jag tvungen att ha med eftersom man fryser ärslet av sig om man inte har vantar nuförtiden !

Hoppas ni tycker som jag.
Nu ska jag ringa alicebrallis.
Kraaaaaam


Green lund

Hej. Här kommer bilden på chokladen vi vann på gröna lund i somras. Bättre sent än aldrig!

Om ni undrar vad som ligger i mitten är det svarta maddam.
skriver mer sen, kramiskramiew


EKO.

goddag flicks&pojks. Sitter och fryser framför datan. Cissi ringde precis och sa att dom skulle åka till träningen nu, och jag har inte ens bytt om, whoops. Skriver kanske innan idol. kram


Havet det glimmar.

Hey bloggi. Igår blev det inget inlägg, men jag hade dock inte tid. Gårdagen var jag iallafall en stund med elif efter skolan, sen så skulle jag & mami iväg till fredells och lämna tapetböckerna, så vi skjutsade av bröderna vid deras träning, och åkte sen iväg. Hittade en ny favorit. Tog kort med mobilen, men somsagt så funkar det inte att lägga in från mobilen, it sucks.. Men det är en stor vit blomma med brun färg bakom, och lite småblommor. Super fin! Jag tror faktist att det blir den. Nog om det. Vi kom hem 1 timme senare. Då hjälpte jag mamma med maten. Tortellini med svampsås. Mmmm... smälte i munnen. Sen blev det favoritprogrammen. Idol & Oskyldigt dömd. Så 2 najsiga timmar i soffan, sen upp och sova. Nu är klockan 08.17, och jag ska snart borsta tänderna och börja gå mot hållplatsen där jag möter sofia som vanligt och sen går vi till skolan. Efter skolan måstemåstemåste jag göra läxor, inga kompisar, sen har vi träning vid halv 6. Nu ska jag hmm.. kolla sara&emmas blogg.
Kram /tilda

Gänget från oskyldigt dömd.


RSS 2.0