GÖR DET HÄR !



Nu ska vi göra en kul sak!
Titta på bilden med alla heta pojkar/män på. Ni ser i hörnet vid Chad, så finns det ett hjärta?
Nu ska ni kommentera och säga vem ni tycker är snyggast/sötast. Sedan när jag är hemma från kollot kmr jag att samla ihop alla svar, och sedan lägga till hjärtan, sen får vi se vem som igentligen är snyggast/sötast. Kan bli riktigt kul!
Så kommentera, och kolla igenom ordentligt!
Lycka till
Kram
eran kill-tjusare.

Crazy for you


Visst är min bild superduper fin ?!


tja!
Nu är packningen helthelt klar! Känns skönt att man inte ens behöver lägga i nåt imorgon bitti. Bara att stänga väskan och dra. Min väska är nästintill fullproppad, även fast jag har "thailandsväskan" som är SJUKT STOR! hehe, men jag får t.om plats med lakan och det, så det är skönt att ändå ha lite "space" liksom, om ni fattar ? (a)
Var med alice en stund idag också, efter vändan till stan, och kungens kurva storhandling, så träffades vi. Vi satt mest och prata om hjälptes åt att packa ner i min väska. Myste med e & y.. osv..
Middagen är avklarad, nån fisk som smaka mums. Och nu är det Dödligt vapen 2 på 6an, så den sitter ja,papi och bröderna och glor på. mamma jobbar natt.
Jag kmr inte hinna skriva nåt imorn bitti så detta får bli mitt avsked.. huh .... !
HA DET BÄST FÖR DET KMR JA HA.
PUSS&KRAM
TILLLDA

You spin my head right round...

Tja allt folk!
Härlig dag idag, inte sant ? Solen lyser, och det är för en gångs skull skönt ute! Mmm.. najjs!
Det var precis en från kollot som ringde, hon frågade om lite frågor osv... Dom har röda tröjor, och står där vid centralen. Vi ska vara där halv 10, och bussen går 10. Så tidig morgon blir det! Vi ska hämta upp alice vid 10 i 9.
Jag har fixat massor med packningen om mamma tjatar som tusan nu att jag ska fortsätta, och det är städning och grejer, få se om jag hinner skriva mer lite senare.. Ni är bäst som läser !
Kram tiiiiiiiiiiiiilda

Beautiful liar

Hej ett snabbt nu innan frukost.
Hann inte skriva igår, var med alice hela dan, sen blev det bara lugn & skön kväll med familjen. Jag, lucas o hugo satte oss uppe i allrummet, och tittade på a cinderella story, ( igen ) , asså jag kan inte få nog av den, och vill se den igenigenigen!
Idag blir det packning, och städning, och ja..Tare bara lungt. Hoppas alla ni får en bra dag, och så hoppas jag att jag får en.
Kram
Tilda


Oj juste, glömde...!

SHIIT, glömde säga att han som spelar Austin i A cinderella story är typ den hetaste killen i filmvärlden!? Wuhu ?!

jag SMÄLTER ! shit gubben, vad snygg man kan va !
Titta ögonen!

VM guld för Sarah Sjöström!



tjaaaaaaaaaaa
Försökte att uppdatera via brödernas ps3 idag, men det gick visst inte så bra..
Dagen har varit lugn&skön. Tog imorse en skön dusch med insmörjning av peeling o hårinpackning, sen gjorde jag en egen ansiktsmask ( se hur jag gjorde nedan ) Smörjde även in mig i "Body Butter" ungefär som body lotion.
Sen gjorde jag en god sallad till lunch, och sen har jag bara slappat. Tog en snabb promenad vid 2, och när jag kom hem satte jag på "A cinderella story" som jag fick av pappa igår när vi var och handlade. Super bra! En äkta matilda film, kärlekkärlekkärlek! wiieee!
Igår kväll kollade ja, papi, bröders, + deras kompis, på " Hancock " Action, vad annars? Får aldrig en chans att se kärleks filmer med familjen... Nu har jag iallafall ätit gott, pasta me gorgonzola sås, yummie. Sitter och kollar på simning på tvn, har precis haft ett långt och behövligt samtal med mina tjejer, ( sofie,anna,cissi,alice) blir förmodligen stan med flickorna imorgon, lite shopping och saker.. hääärligt!

Ni ska veta att jag älskar er alltid, ni finns alltid där för mig när jag har det sämst, och är inte som mina andra vänner, ni är mina bästavänner och har alltid varit, jag mår som bäst när jag är med er, även fast jag inte visar det. Puss gummor! Alice,Anna,Cecilia,Sofie. All kärlek!

Ha det bäst!
Tilda

PS! Grattis till Sarah Sjöström som vann VM guld i 100 m fjäril! 15 år, herregud!

If you wanna be famous

Hey bloggen!
Igår så laggade hela blogg.se så kunde tyvärr inte ge er någon uppdatering, men den får ni nu istället.
Igår så var jag, eller vi, på sommarfest hos mia&leffe, som en liten fest för dom har gift sig. De hade gjort god mat, dukat fint, och bjudit trevligt sällskap. Många nya som man fick hälsa på. " Hej, Matilda, mias brorsdotter" osv..
Trevligt var det! På kvällen satt jag mest och pratade med bellas kille erik, bella & simon. ( simon är min syssling )
Det var som en enda stor släktträff.
Idag blir det bara en lugn&skön dag. Vaknade vid 10 i 10, och bytte om för 10 minuter sen, ingen stress! Farmor o Farfar åkte för ca 1 timme sen, och mami o papi, som har sovit hos bosse&lotta kmr när som helst.
Ingen annat planerat idag trorja. På torsdag bär det av till härjarö, kock-kollo med alice! Det ska bli skönt att komma ut på landet lite. Jag har iförsig inte ens varit hemma en vecka sen jag var i göteborg, men jag gillar att åka runt!
Men det ska bli riktigt kul somsagt, och jag kommer ju ikke kuna höra av mig tyvärr. Men en stor uppdatering med bilder kmr på torsdagen/fredagen när jag kommit hem. Jag är där i 8 dagar.
Just nu sitter jag och tittar på made marathon på MTV. Rätt kul, handlar om en fet gay, hmm..
Nu kom mamma & pappa hem, vi kanske hörs någe mer.
Puss
tilda


Information om kollot hittar ni här : http://www.stockholm.se/-/Serviceenhetsdetaljer/?enhet=082840077f0d4166a5171f230bc27d39

This is the life

Hey bloggie!
Vilken äckligt regnig dag. Detta är hemskt. Vart är solen !? " hon kommer med solsken till miiig " släng dig i väggen!
Nu har lucas o farmor,farfar anlänt från loos. Härligt att träffa brosan, det var ett tag sen. Han sprang såklart direkt upp till sitt kääära PS3, och sitter nu som fast. Har hjälpt mamma med lunchen. Javens pappa + hans fru kmr nämligen på lunch. Det blir kyckling, med potatissallad. Yummie!
Spotify går på i bakgrunden, och just nu : Chris De Burgh - The lady in red. Så sjukt bra!
Hm, mer har jag nog inte och skriva. Ska ringa lite innebandykompisar och säga lite saker. Jag är så hemligthetsfull, men pallar inte skriva allt nu.
puss & ha en bra dag!
tilda

H.Potter

Tjena
Idag blev det uppstigning vid 06.20, fatta hur trött jag var !? Aja, pappa fick upp mig iallafall, sen blev det frukostmacka o juice på mcdonalds ( som vi tog i bilen ) och sen åkte vi till nacka och hämta lefi. Sen åkte vi till dalarö. När vi kom fram så hade emelie precis vaknat, så jag väntade tills hon blev klar, och sen tog vi bara det lungt. Lite senare på dan gick ja, elin & emelie iväg och fiskade med deras grannes hund, musse. Super söt! Ingen fisk blev det menmne.
Senare skulle Karin, lina, emelie o elin till sergel och kolla på " harry potter och halvblodsprinsen " Dom frågade om jag ville hänga med och vfr inte? Så det blev donken till middag, och sen så gick vi in på sergel och tittade på filmen. Lite småläskig, men bra. Inte för att jag har sett dom andra.. men det kan jag ju ändra på ! Jag måste se när sista kommer ut! MÅSTE ! Till imorgon : Så kommer pappas kompis + hans pappa ( klurigt det blev ) och käkar lunch med frmr+frfr  som kmr imorn. Sen på kvällen blir det väll slapp, kiana kanske kmr förbi en snabbis.. who knows?
Nu planerar ja,anna p,emma,julia & alice lite så nu måste jag sluta
pusshejpastej
tilda


TACK!

Somsagt så älskar jag när jag får fina kommentarer om att jag har fin blogg osv, tack så jätte mycket för att ni läser min blogg, och tar del i min vardag. Som är lite kaos !
Jag uppskattar verkligen varenda läsare!
Kramkram
eran bloggare tilda

Stamps

Hej finishar
Igår var jag överhuvudtaget inte inne på datan och då är det ju omöjligt att skriva... Men gårdagen var rätt seg, film och en härlig promenad med sofia längs långsjön på kvällen. Bara jag och pappa hemma. Härligt.
Idag, så var jag med becca, vi tog en fika på muffinsfabriken (som ligger i midsommarkransen) och sen tog vi en promenad till donken, eftersom becca var lite sugen på hamburgare, jag själv var duktig och tog en mcsalad, som smaka mysko, menmen. Sen tog vi bussen till älvsjö st, och sen gick vi till vivo och satt utanför o snacka. Köpte en liten nallepuh sak, en fisk runt en nallepuh gubbe. Gullig!
Imorgon så följer ja me pappa och leifif, till dalarö, då dom ska hjälpa min morbror och resa ett garage (?) Så då passar jag på att vara lite med kusinen, emelie. Det blir kulkul. Får se när jag är hemma därifrån.
Sen på kvällen vet ja inte vad som händer, ska kolla med sofia, lisa eller nån annan kul.
På måndag blir det troligen emelie ( ribbe ) eftersom det var hundra år sen, och jag saknar min lilla semla. Och hon har slutat och börjat kunskap den dumungen, så nu får man lida lite, och inte träffas lika ofta, dumbom! (a)
Inga bilder idag, stackars er.
Puss

tildis


Bakie bakie


Bild på Lisa när hon stekte pannkakor! Du är så duktig, love u !

Pancakes !

Hey alla fina!
Lisa gick för ett tag sen så nu har jag tråkigt.. mia o leffe är visserligen här, men dom är ju inte jätteroliga. Finns det ingen kompis som, vill komma hit elr nåt ? Kan kanske be Joel ringa, haha. Kan ju vara kul..!
Ikväll är det väl inge kul på tvn heller, så jag kanske sätter på en film elr nåt.. Vi får se.
Grillat blir det väl ikväll, gott! Sen så ska vi väll kanske käka lite av jordgubbarna/hallonen/smultronen som jag & lisa vart duktiga och plockat. Kan väl chatta lite, sen sätta mig och läsa nöje i aftonbladet, alltid kul!
Kramkram
Tilda


Sugar Rush

heyhey!
Nu sitter jag och lisa och chillar lite, det har vart full fart här hela tiden, så ja.. hihi.
Pannkakor har vi gjort till lunch, och det var kladdigt men gott. Nu så ska vi hitta på nåt kuligt, och ja, göra det kuliga ?
Bilder får jag sno från lisa senare..
Pusshejlej
tilda


Mer mer och ännu mer

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
Gött. Hur ser du ut då?

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haha

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Haha jasså?

Vilket sms blev du mest berörd av?
aa, men inte jag

Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
akej vad bra

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Vem ere

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?

`Sofia, ska träffa Wiliam

Nu är det fart i huset

Kopiera texten & ta fram kontaktboken i mobilen,
 sen räknar du till tio och byter ut namnet i texten. Lycka till.

För det första vill jag säga att Andreas är den bästa vän jag haft,
och att Bella är helt dum i huvet.
Mina sista önskningar är att Calle och Elif gifter sig och skaffar barn tillsammans,
och att Emelie får ett lyckligt liv tillsammans med Fanny.
Jag vill säga tack till Isabel för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Kevin 
Du är verkligen underbar.Men mitt liv har bara gått utför sedan Linus tog livet av sig.
Snälla Mamma sörj mig inte! Du kommer ändå att dö.
Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Mollie och Måns
och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Peter som kommer i 130 km/h på en trehjuling.
Jag vill också meddela mitt hat mot Sara eftersom han varit otrogen mot min käraste Victor
Jag vet att amy kommer göra ditt liv plågsamt en lång tid framöver. 
Mitt sista och största tack går till Elin för att du alltid varit mitt livs kärlek,
tyvärr kommer du att bli falafeltjuv tillsammans med Emma och Mia
Och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen Joel.

Strawberry love

Hej, igen!
Ändrade planer! Lisa kommer hit istället, så ska vi plocka jordgubbarna/smultronen och hallonen på våran tomt. Och kanske måla lite på mammas hylla, så det ska bli kulkul. Nu åkte mia & mami så nu är jag ensam, lisa skulle komma när hon var klar. Hör av mig troligtvis under dan.
kram tilda

Oh, scary ..


Hey bloggen !
Ännu en ny dag på sommarlovet, härligthärligt. Skulle vara kul om det var sommar också.. Just nu är det mulet och trist ute, snälla nån.. Min solbränna har redan försvunnit! Aja, sånt e livet eller vad säger vi ?
Igår så kom vi hem från mia&lefi ca 16, sen vilade vi till kvart i 6, sen hopp in i bilen mot dalarö, där mina söta kusiner bor, emelie,elin,lina. Denna gång var det lina vi skulle fira, som fyllde 9år. Jag och emelie satt mest och pratade, hon är ju också 96a, och vi träffas inte ofta så man har en del att prata om!
Idag så är det inga kompisar hemma, (förutom alice men vi behöver ta en paus xd) Så jag följer med mamma o mia till kungens kurva, och dom skulle kolla på nåt partytält elr vad det nu var.. Trevlans..!
Så mia kmr förbi närsomhelst. Har fixat lite i rummet så mamma kanske kan fylla på min comviq om ja e snäll! hihi. Den går nämligen ut om 2 dagar (!) Inget annat nytt från min sida. Eller om ni ville veta så har jag och mamma städat hamsterburen, maha, onödig fakta, nu måste jag sluta.
vi hörs hörni.
puss & ha en trevlig måndag!
tildis

Dancing in the rain

Morron bloggen!
Ny dag, och denna i stockholm. Jag saknar faktist göteborg..! Det är liksom någe speciellt, inte som det gamla vanliga sergels torg, eller söder osv.. Igår kväll var det bara jag,mami o papi hemma eftersom hugo är på kollo och lucas är uppe i loos. Så skönt att slippa dom ett tag! Nä, nu var jag taskig, men tänk en vecka utan syskon, wihu, live the life!
Jag måste ta itu med mina 2 super bigga tvätthögar som ligger slängda på golvet, orkade inte göra det igår kväll. Mamma & Pappa gick och lade sig vid typ 22.50, men då tog jag upp datan i sängen och låg här och kikade lite. Efter tips från emma (saruemmu, kan fortfarande inte länka, ja e seg) så skickade hon en youtube länk, till alla delarna i "I taket lyser stjärnorna" Så den blev det! Den är så sjukt sorglig, och rolig, så jag både snörvla och skrattade..
Nu dampar datan och måste stängas av om 4 minuter... Blä
Men iaf så ska vi till bosse o lotta, sen kanske mia&leffe idag. Jag hör av mig sen..
Pusshej
Tiildis


Zambia, vinnare!

Hejhejhejhejehejhehejeh!
Så längesen det var jag skrev, mina fingrar är inte vana nu längre, ingen data, ingen tv, ingen soffa, bara vakna på morgonen, käka snabbfrukost och sedan iväg på massa fotboll, shopping och strosa runt i centrum. Göteborg är verkligen en super härlig stad, där det går spårvagnar överallt, så vi som inte hade bil så var det perfekt med spårvagn  och ibland bussar. Och vilka snygga killar också, herregud, hihi. Det var nog många som fick killars nummer därifrån. Fast dock inte jag och alice. haha. Invigningen på Nya gamla ullevi var hur cool som helst. Fyrverkerier, massa dans, och såkart sjukt bra musik. Vad mer kan man begära? Gothia är verkligen bra ordnat, och är värt att se på. Dock åkte aksels lag, hammarby, ut i åttondelsfinalen mot ett engeslkt lag, men jag tyckte ändå att dom spelade bra, och var värda att komma så långt ändå. Vinnaren i 95årsgruppen blev Zambia, eller Chaparanda Great Eagles som dom hette. Finalen var grym! 4-0 till chp, mot nåt georgiskt lag. Chp spelade helt klart bäst, och var värda vinsten!
Resan hem gick super, och det känns skönt att vara hemma. Nu blir det hemma ett tag innan det är dags för kollo. Imorgon ska vi till bosse&lotta ett tag, det var så himla längesen för mig, så det ska bli kul att träffas!
Nu ska jag chilla järnet och avsluta, bilder kmr så småningom.
Pusshej
Tilda

En härlig sommarbild ifrån loos, varför kan inte sommaren vara kvar ?!

despicious mind


Är inte Gerard Butler ( spelar Gerry ) typ den snyggaste i hela världen!?


Heyy!
I'm home, jag är hemma! Gud så härligt att känna hemmaluk och kasta sig i sängen.. Men friden är snart slut, nä jag skoja. Men snart ska jag ta en dusch och dra vidare mot alice, och sova över. Jag och alice kan aldrig få nog av varandra!
Väskan är iallafall packad och klar, och hasmterburen ren&fin, Yatzy och Enzo var speedade och sprang runt som duracellkaniner. Så dom fick springa av sig lite.. Tyvärr kan jag inte lägga in bilder från dalarna eftersom jag glömde kameran hemma, jag är så duktig. Så det blir inga bilder därifrån, men det blir garanterat från göteborg/liseberg! Solklart!
Åh, när vi ändå snackar sol, så skulle jag verkligen vela att solen tittar fram när vi är i göteborg, det har regnat ständigt i 5 dagar i dalarna, jag är bara så trött på det! Nu är det visserligen skönt ute, men det blåser en hel del.
Har jag sagt att PS - I love you, är typ den sorgligaste filmen i hela världen!? Tårarna rann ner för kinderna när jag och alice satt i den lilla stugan där vi sov och tittade på den. Boken är ännu sorgligare och man låg och snyftade varje kväll, usch.. Vilken historia! Ett stort + till föfattaren, Cecelia Ahern.
Pappa är just nu ute och åker i sin finfina jobbarbil och skulle fixa lite saker, så det är bara jag hemma, och enzo och yatzy förstås!? Undra om jag ska ta en sköön dusch nu, jag tror nog det va?
Kramkram'
Tilda

Boom Boom Pow

tja!
Sitter nu i bilen med brosan och alice, lyssnar på nya absolute summer skivan, jihu! Är i rättvik, och vi har gått långa bryggan vid siljan, och fikat gott på fricks, sen en tur till insjön där vi gick på clas ohlsson och tittade runt lite, där åt vi också en lunch, Här spöregnar de för tillfället, super härligt VERKLIGEN!
Jag och alice har spanat lite på killar också, men det blev bara 0 or ( av 10 ) Suck, mohah
Mamma, papa, och hugo är inne och handlar på hemköp just nu.. sen blir det väl hem och kanske packa ihop lite eftersom bilen går till stockholm imorn! Då ska jag hem och städa buren. packa om, och sedan dra till alice (igen!) och sova där, eftersom tåget går 06.10 (somsagt) Oj så härligt *ironisk*
Nu ska jag pussa på er, så hörs vi
Puss Tilda o Alice


Regnkaos

Hej!
Nu sitter jag och Alice på ett bibliotek i leksand, vi har inte kunnat skriva eftersom det inte funnits nån sökning för det mobila bredbandet som vi tagit med.. inte så kul! Det har regnat oavbrutet sen i tisdags, jätte roligt, VERKLIGEN! Jag blir verkligen trött på det här, hoppas det blir bra väder i göteborg iallafall så slipper man bli dyngsur då man går på lisberg!
Dagarna som gått har vi varit i rättvik, borlänge och nu leksand. I rättvik gick vi i en liten hantverksby, och jag hittade ett par örhängen som det var vispar på, super söta ( ni får se bild när jag kommit hem ) och sedan ett glasdjur som är tradition varje år att man får. I år blev det en bläckfisk, jag har dessutom en glasdjurssamling hemma i mitt rum, har säkert över 20 iallafall. I borlänge ( som det fortfarande ösregnade i ) så gick vi på ett framtidsmuseum som var ungefär som Tom Tits, ( nivet i södertälje? ) Det var roligt och jag och alice sprang runt och lekte lite, mihi.
Sen åt vi lunch, eller buffé på en thai/sushi resturang, super gott!
Leksand idag, och lite shopping, en lång kofta med en fin vit färg, stickad, blev det, jättefin, man kan ha den bara till tight kjol, eller till tighta jeans. Idag kommer pappa från sthlm, och är här till söndag, då jag och alice följer emd hnm hem, och mamma och bröderna drar vidare till loos, där jag redan avklarat mina veckor!
Får se om bredbandet funkar så jag kan skirva någe mer ifrån lilla stugan
Annars hörs vi på söndag! Förresten har jag blivit länkad i fridasjoblom.blogg.se. Då kanske man ändå får lite fler läsare, vemvet..!?
Många kramar från Tilda & Alice.

Creamy

heeey!
Gud, jag har inte skrivit iförrgår, igår eller idag! Men det har hänt saker hela tiden, så jag hade helt enkelt inte tid. Men ni ska få höra vad som hänt.

Lördag: Grönalund! Jag åkte (helt sjukt!) INSANE! Jag höll på att dö, det värsta jag gjort i hela mitt fucking liv.. Fyfan - Vann 10,5 kilo choklad, tummen upp! Så om det är någon som vill ha choklad, plinga på, hehe.
Tittade på sommarkryssets genrep, dead by april var sjukt bra! Erik hassle oxå såklart!
Taxi till nacka, hem till mia&lefi, där blev det övernattning!

Söndag: Mamma väckte mig vid 10 nånting, sen blev det solbergsfrukost, sedan hemåt. Träffade Alice när jag väl kommit hem, och gick ut med nemo och snackade som aldrig förr, längesen vi träffades ensamma! Välbehövligt var det! Sov över där, somnade inte förräns vid 1 halv 2, för att aksel kom in hela tiden och tände lampan, maha. Alice fick rådamp! Hihi. Brosorna köpte PS3, som går på högvarv uppe på tvn.

Idag: Vaknade hemma hos alice av att nemo slickade mig i ansiktet. Väntade på att alice skulle vakna som hon gjorde vid 20 i 10. Vi låg och pratade ett tag.. Var med henne på dagen också, vi var hemma, sen åkte vi med christina, nemo till gömmarn och tog ett dopp där det var kallt som fan. Vi åt vindruvor, sen lekte vi lite med nemo.
Vi åkte hem efter ca 1 timme. Då så fick jag låna en tjocktröja, (som är aaaaaaaas skön) av christina, och sen sätta mig på cykeln och åka hem. Vid långbrohallen så dampade cykeln loss och bromsen gick sönder, gaaaah, jag försökte fixa, men jag är ju sämst på cyklar så jag satte mig ner på en bänk och tyckte synd om mig själv ett tag, sen tog jag cykeln och började gå.. mobilen var hemma för den hade jag glömt, typiskt..! Men som tur var så kom mamma&pappa med bilen efter ett tag, och jag vinkade som en galning, dom stannade och kollade på cykeln, sen sa pappa att han kunde cykla hem med den istället, och då fick jag sitta i en varm bil! Jihu, vilken tur jag hade alltså!
När vi kom hem, så gjorde jag en "tildisspecialsallad" som är typ den godaste salladen som finns!? Och sen blev det köttfärssås och spaghetti, yummie!
Imorgon blir det dalarna, slättberg. Alice följer med, och vi kommer hem på söndag! Mamma snacka om att ta med datan, så att jag kan pusta ut, annars tar jag med mig min kan ni ge er på! HA!
Men nu ska jag typ packa klart och fixa i rummet! och såklart gosa lite med enzo&yatzy!

Vi hörs hörni!
Pusshej
Tildis

Ps, sorry att det blev så långt, hoppas ni orkar läsa, ingen bild blir det heller för ja har fel data, bajs men enjoy..


Grööööööööööööna lund

heeeeeey
Nu bär det av till häääärliga grönalund, åskväder och regn ska det bli, mern vafan gör det?!
Hör av mig när jag kommer hem
Pusshej
tilda

Pink Lady

hallo
Vaknade idag vid halv 9, så man fick sova längre än igår iallafall, även fast dom bankar och slår mer än igår.
Det är mulet ute, och vi ska åka och bada, jätteroligt..! *ironisk* Men det kan ju vara skönt ute iallafall.
Mormor och morfar kommer vid 11 tror jag.. Då går vi väl direkt till långsjön, eller om vi skulle bada nån annanstans.
Och ikväll kommer somsagt angelica och totte, inte olivia eller evita eftersom dom är hos sin pappa. Jag tänkte fälja med mamma och handla till kvällen sen. Ett tips som ni ska få som man kan ha som efterrätt och som man kan göra på grillen är det här :

Grillade frukt- och marshmallowspett
Ingridienser för 4 pers:
10 jordgubbar
2 st banan(er)
4 skivor ananas
10 stycken marschmallows
0,5 l vaniljglass
kokosflingor
flytande honung


Tillagning

1. Skiva bananerna i ganska stora bitar. Skär ananasringarna i fyra bitar. Varva frukten på grillspett med marshmallows. Grilla hastigt tills marshmallowsen fått lite färg. Servera med glass.

2. Om du vill kan du ringla honung över spettet och strö över kokosflingor.

Tips: Om du använder två träspett så halkar inte frukten omkring lika mycket


Låter väl gott? Det blir det till efterrätt ikväll. Mm, jag längtar! Det är bra om man har grillat till middag, och sen har glöd kvar.. Smart va?
Till imorn: Då blir det Grönalund med familjen, mia,leffe och victor! Det ska bli super kul! Men om man tittar på vilket väder det ska bli ser det inte lika kul ut direkt, REGN. Menmen, då är det ju inte köer iallafall, vi stannar väl och tittar på genrepet av sommarkrysset tror jag!
Nej, fan, fuck, nu börjar det regna och åska, jag ska avsluta.

Puss&Kram
Tilda


JAAAAAAAAAAA

Gosh!!!!!!!!!!!!!!!
Nu såg jag att jag hade fått 15 läsare ! Jag är så stolt, tack alla fiiiiiiiiiiiiiina som läser.
pusspuss !
Tilda

Watch out !

godkväll
Det blev ingen sofia idag, hennes mobil strulade så hon kunde inte höra av sig..
Så det blev en hemma dag, men rätt skönt ändå. Fixade lite fika till dom som bytte fönster, och sen ritade jag glasögon på personerna i tidning, so fun ? Nu på kvällen så har vi ätit egengjorda hamburgare, eller grillat rättare sagt! Super gott, sen gick vi och tog ett dopp i långsjön. Kusinen Victor och brödernas kompis Fille ska sova över idag, så dom var också med och bada/åt. Nu har vi ätit lite vattenmelon, och jag har haft ett långt men behövligt samtal med Fanny, haha.
Irobot går på tv;n som alla pojkar sitter däckade framför, jag själv tittar lite då och då, har ingen direkt fattning om handlingen direkt. Imorgon blir dagen vid långsjön(?) med brosor & mormor,morfar. Så mysigt!
Där är säkert någon/några kompisar som man kan vara lite med också. Vi får se hur det blir. Dom kommer vid 11, så då måste man ställa klockan, suck. Uppe tidigt imorgon igen då...
På kvällen så kommer gäster, angelica&totte, myspys.. grillning, nån fisk tror jag!
Nu börjar det bli spänning på filmen, jag måste se!
Pusspåer
Tilda


Oj så gammal bild, hade ingen annan på den här datorn !

FAN !

Tittade min statistik, helt sjukt men det är bara 7 stycken som läser min blogg, snacka om DISS!
Jaja, man får hoppas på det bästa!
Kramkram

PS, väntar fortfarande på att sofia ska bli klar, SUCK


Hurtful

hey
Klockan är 11.19, och hantverkarna är och äter lunch, så jag passade på jag också. Cassidias (stavning?) blev det.
Med en salsa som gjorde så hela munnen började brinna kändes det som, glömde kolla säkert om det var mild, det var säkert extra stark eller nåt. Nu lyssnar jag iallafall på spotify, har precis lyssnat på hurtful, den är grymt bra! (Erik Hassel sjunger den) Tänkte bara ge er en liten uppdatering, det känns som dan står still! Jag skriver kanske något mer strax. 
/ tilda


Andra / Första Juli

tjenixen
Igår hann jag inte uppdatera..Jag skulle ju vart med sofia, men hon skulle åka iväg med sin pappa nånstans, så jag var med alice,anna,cissi och sofie. Vi var hos sofie, men vi slappade mest, var ute/inne.. janivet..
Sen drog jag mig hemåt runt 6 nånting, och då åt jag grillat med familjen, mums! Sen tog jag och sofia en promenad på kvällen vid långsjön, och runt älvsjö. Jätte mysigt, var väl hemma vid halv tio trorja.
Då så tittade jag på en film med mamma&lucas på "Armageddon" Den var sjukt bra! Handlade om några som skulle åka till rymden, och förstöra en astroied. ( vettefan hur det stavas ) Riktigt bra, se den!

Till idag. Jag vaknade vid 7 av att det borrar här nere, det är några som ska byta fönster på hela mellanvåningen så det gick verkligen inte att somna om, men låg och drog mig till halv 8 sen gick jag upp. Nu har jag precis ätit frukost.
Sofia skulle till tandis klockan 12, så vi får ses efter det...
Annars är det inget mer idag.
Kram
tilda

RSS 2.0