Sweet little princess jumps around and around..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Godmorgonnnn peoples
Nu sitter jag med mina bröder vid köksbordet, och har precis vart uppe lite hos Sosso, som är ellas kanin. Vi ska nämligen vara kaninvakter i en vecka. Mysigt!
Klockan 11 ska jag möta upp Julia vid långsjön, och så ska vi soooola. Sen kommer förmodligen Jessica och hennes älskling Gurra ner och joinar oss. Awsommmeeeee
Sen vid 14.43 går bussen till Telefonplan. Då möter jag upp Vilda vid slussen, och så går vi och hämtar ut biljetterna, och möter sen upp Lisaa vid slussen. Sen går vi och käkar nåt gött. Sen blir det Twilight Movie Night . Underbaaaaaaart! Jag ska äntligen få se mina älskade Eclipse. Som jag har längtat. Jag började räkna ner dagar från 100, och nu är det 0.

Jag kommer hem inatt, så vi hörs inte förräns imorn.
PUSS

Ch-ch-chilla

Tjenare era små töntar. :)

Sitter just nu i mitt rum och chillar gaaalet, precis städat hamsterburarna.. yäyy -.- Idag så gick jag, mamma, ville och lucas ner till långsjön och sola, sen messade jessica mig och frågade om jag ville träffa henne och simon.. så jag gick till henne, sen gick vi och mötte upp julia också, och sen kom simon efter ett tag. Sen efter typ en halvtimme gick vi ner till långsjön och solade, och sen gick jessica & simon iväg och hämta simons chihuahua :) AS SÖT! Och sen tog vi det lungt, sen kom typ maweh och dennis och sen typ julia jakvik, oscar & kevin.. (: Men vid 6 typ drog jag hem .. Så en heldag på långsjön helt enkelt.. as skönt.
Fått lite färg iaf :)

Nejni, nu ska jag snart ta en dusch.. gash jag och julia har längtat hela dan ;)

Kramsen!


Hiss and Diss for 2day


* Ca 20-25 grader varje dag. Så sjukt najs!
* ECLIPSE imorgon!
* När folk är tacksamma för att man gör någonting.


* Förkylningen som VÄGRAR släppa...
* Att städa. Har den nånsin kommit på hisslistan (?!)
* Småfjortisar. Allergisk.

SKA införskaffas!




149:- GINATRICOT


Nån av dessa SKA införskaffas under veckan har jag bestämt. Antagligen efter jag fått pengar för godisförbudet! Men jag vet inte riktigt vilken jag vill köpa, antagligen den vita eftersom det är lättast att matcha till, men hmmf..


Tildas Tankar ; Vegeterian?


Jag har börjat tänka på hur djur egentligen blir behandlade. Dom får leva ett skitliv, och sedan bli slaktade.. Det e fan inte okej. Och sen sitter vi och skrattar och käkar upp dom. Tänk, kycklingar som sprungit runt i hagen har vi i vår mage. (det rimmar :o) Det är så sjukt. Därför har jag börjat tänka på att bli Veg. Nu får jag skuldkänslor varenda gång jag äter kött, vilket jag gör imprensip varje dag. Jag älskar djur, och vill därför inte få såna skuldkänslor. Så jag tror jag ska testa några veckor och se hur det går. Jag har dock bestämt mig för att jag ska vara Veg, men äta fisk & skaldjur, jag tycker inte det är lika mycket djurplågeri. Vi får väl se hur det går.

Vad tycker ni? Tycker ni att jag har rätt eller fel?


ÄGG ÄGG MERA ÄGG ÄT SÅ FÅR DU SKÄGG

TjEEEEEEEEEEEEEEna

Nu har jag käkat frukost, och jag vaknade av att min bror snackade i headset via cod -.-' De va ju kul...!
Idag så ska jag antingen bara ha hemmadag med mamsu eller träffa nån kompissss.... får se vad det blir, men först ska jag städa, och sen duscha tänkte ja.. sen ska nog jag gå ner med nån och sola nere vid långsjön. Måste få lite färg nu jue! Jag ska göra lite småändringar i designen, ni märker nog inte så mycket, men saker som jag stör mig på ;)
Vi hörs fölket

/matildush


mitt liv


Jag älskar er. Så sjukt mycket.
Ni betyder mer än mest för mig, och jag klarar mig inte utan er vid min sida. Ni är dom som betyder mest för mig nu. Nu när ni är i Frankrike så saknar jag er sjukt mycket. Kom hem nu. Det är fan en lång jävla vecka kvar.
Jag älskar er bästavänner.

Daniella Rosendahl & Ellen Bergqvist

Martin "M9" Mutumba

Nämen tjenare!
Just nu så sitter jag uppe i allrummet med mina bröder & villeeeee och kollar på argentina-mexico. Fett me grömt. Idag så kom vi hem från Loooss, och det kändes rätt skönt att komma hem till vardagen igen :) Iaf, när vi kom hem packa vi upp sen gick jag & bröderna till långsjön , och jag badade , sen så kom typ halva deras kompiskrets så jag drog hem och då var mia,leffe & ville här.. Sen lite senare vid 7 typ mötte jag upp Jessica och snackade med henne nere vid långsjön, super mysigt! Sen följde hon mig hem, och sen så åt vi grillat, räkor & så.. smarrrisssiiggt.. Och nu sitter jag här i soffan och är en nolifer again! Imorgon vet jag inte vad som händer... Hittar väl nån kul filur att vara med antar jag :) Nu ska jag chatta vidare med lisa & vilda.. dom är ju sociala -.-
PUSSEN HEJSSEN/m

sommar.

Sunshine, Moonlight, Good times

Hejsan svejsan i lingonskogen. Eller det är iaf där jag är. I lingonskogen alltså. Farmor och Farfars hus i Loos ligger nämligen typ i skogen ;) Jag är så fyndig.. i know.. Igår så var det ju Midsommarafton, och vi åt midsommarbuffé till lunch, och oxfilé till middag. Smarrigt. Sen så gjorde vi lekar, som är en tradition och sen så satte jag och brosorna på en film på kvällen, och gick och la oss hyfsat. Rätt skönt faktist. Idag på dagen har vi fiskat, eller ja, försökt... vi fick SÅKLART ingen fisk .. Menmen, sen har vi ätit rester, och nu tar vi det bara lungt så då fick jag chans att använda datan ett tag! Imorgon åker vi hem vid 9-10 tiden på morgonen så vi är hemma i hyfsad tid. Tror jag ska fråga om någon vill sova hos mig :)!
Sen på tisdagen är det ju TMN som jag har längtat SÅ LÄNGE till! Gash, jag kommer svimma :)

Menmen, ska lägga in en Tildas tankar sen också, för nu har jag fått lite grymma idéer vettni!

Saknar min snööööforssss

Pusshey , hörs imorn från sthlm! /m

En del av farmor och farfars tomt. Gammal bild!


Bästavänner.

Jag har börjat inse att du betyder nåt för mig på riktigt. Jag kan inte sluta tänka på dig, och jag vet att det inte är kärlek jag känner, utan det är något annat. Ett starkt vänskapsband. Jag saknar dig så sjukt mycket, jag saknar ER så sjukt mycket. Ni gör mig hel. Iallafall nästan.
Glömmer aldrig våra dagar, kvällar & nätter. <3





"En vän är en som vet allt om dig, och som ändå tycker om dig."

Today!

Tjenare !
Idag så blev det en chill dag, först med kusinerna fanny & filip som kom hit vid halv 10 typ.. tidigt I know. Då så tog jag en dusch sen gick vi ner till långsjön och badade. Eller de badade, och jag solade ;) Sen gick vi hem, jag & fanny satte på Twilight och allmänt mös :) Sen åkte dom hem. Och då så tog jag det chill, la mig ett tag och sola på altan, och sen kollade vi på England - Slovenien, då england vann med 1-0 , sjukkkktt snyggt mål! Nu har vi precis ätit. Pappa lagar mat = Köttbullar med snabbmakaroner. ;) En klassiker :)
Nu ska jag bara ta det lungt och imorgon så bär det av till Farmor & Farfar uppe i Loos somsagt! Blir förmodligen där till måndag, men annars söndag.. Sen tisdag blir det TMN med VILDIS & LISSUT :D:D:D:D:D:D
Aja, nu ska jag P.A.C.K.A
Kram!

Min vecka !

Mormor och Morfar har varit här på middag, mysigt värre! Haffa - Ison & Fille på Spotify för tillfället, lovin it!

:D

Lisa, Maxine & Vilda fick träffa Taylor backstage... Jag dör!!!! De fick ta massa bilder, herremingud.. jag är så sjukt avis!!!!
Bild från igår på tjejerna & Taylor! Från vänster, Lisa, Maxine, Taylor, Vilda.


SÅ GLAD FÖR ERAN SKULL TJEJER

:D

Nu har jag varit vid långsjön med mamsu ett tag och käkat lunch :) Träffade jacq & emma där också!
Nu ska jag dra till Carina!
Hörs

TRÖTT PÅ FÖRKYLNING!

Hej/Godmorgon! Klockan är nu prick 12, och jag har varit vaken sen 20 över 8. Jag fattar inte vad det är med mig, jag är alltid så morgonpigg! Men det är ändå rätt skönt, dagen blir så lång! Fast idag skulle jag velat haft den kort helt ärligt, jag är fortfarande sjuk, så kan inte göra någonting eftersom inga vill bli smittade.. Min familj är allmänt seg och orkar ingenting, även fast jag tjatar om att vi ska åka nånstans.. (shoppa kanske :D?) Och jag har hur tråkigt som helst! SUUUCCCCKKKK. Jaja, jag har fått mitt ACESS kort nu för sommaren iaf! Ett blått blev det, eftersom man inte får välja ;), men det känns jätte skönt! Nu kan jag åka till Reimers hela sommaren :D! Höhö
Nu är nog dani & ellen på planet till Frankrike, kommer sakna dom skitungarna :( Men när dom kommer hem så ska dom, jag, lukas, kappe, abbe, ida & angelika ha picnik på reimers har vi bestämt. Jag saknar dom så sjuuuukligt mycket!

Nu ska jag läsa en intervjuv ur DN med Kristen & Taylor från igår! Kommande veckoplanering kommer in snarast!

Pusshey! :)<3


You make me say OMG

JAG HAR SETT DOM NU. Det var så jävla underbart, alla skrek, grät och skrattade. Det var ren glädje och det e fan det bästa som hänt mig. Och var det gäller Taylor Lautner. Snyggare i verkligheten. Skojar inte ! Allt var iaf uppdelat i akter. Typ världens skönaste värd för hela skiten, och sen var det eclipse scener, backstage scener, lykke li sjöng possibility, eric saade sjöng, och video från livekonsert med MUSE. Allt var underbart. Och de var underbara. En 10 min lång intervjuv med dom räckte. Shit. Jag kan verkligen inte sluta tänka på det!
Bilderna får ni imorgon! Har tagit massor!
Just nu sitter jag och droger Airplanes - Bob. SÅ GRYM LÅT! Tack Sofia som hittade den åt moi :*
Aja, jag känner mig fortfarande förkyld, och jag e typ helt täppt, :( Aja, och plus att jag dampar på att claudia typ har 44444444443287278 läsare... kolla bara :

LILLA SKIT !


Pusshey :)<3

Present !

Fick en present iförrgår när jag kom hem av mami & papi. Femte Twilightboken! Började på den igår och den verkar riktigt bra :D *LYCKLIG*

Hiss & Diss

* Ivarsudde. Kommer aldrig glömma er. ALDRIG!
* Spotify. Klarar mig inte utan!
* Näsdukar. Tack gode gud att det finns!

* Att man blir sjuk när man har nåt planerat. Typ att träffa Tay&Kris....
* Saknad.
* Att mitt ACCESS kort e försenat :(

Matilda Pattinson

Godmorgon ! Nedan har ni en liten video som ni kan garva lite åt såhär på morgonen ;) Lukas skickade den te mej igår , men då hann jag aldrig se den xd , men ett gott skratt! Tro mig.
Vaknade vid 20 i 9, efter att ha vaknat ca 5 gånger under natten och vart helt täppt. Jag är sjukkkkk :( Näsan rinner oavbrutet, halsen bränner och jag hostar & låter som en traktor. Men ÄNDÅ så ska jag iväg till hovet ikväll! Ska ju se på TAYLOR LAUTNER & KRISTEN STEWART. Herreminedward, det kommer det bästa som har hänt i mitt liv! Tänk att dom kommer HIT! Eller dom e redan HÄR! SHiiiettttt, nej nu ska jag inte tjata för mycket xd
MEN jag ska iaf möta upp några brudar vid donken vid globen klockan halv 5, sen så drar vi in vid 5 nånting, då kommer Ella dit okcså. Sköjigt, sen ska vi väl hem, och tare chill, jag kommer nog vara helt död.
Juste, jag e ensam hemma nu också :( 2 bad 4 me... Men spotify står på högt och just nu Supastar :D Grym!
Ajaaaaaa, vi hörs senrååååå...
Harebäst

PICSSSSSSSSS

Jag har vart dålig med bilder ! Men här kommer ett par från idag! Duktig jag e .. :)
Men jag har iaf haft en chill dag med papsen idag, vi har vart och handlat, och nu har vi bakat smulpaj och pappa håller på med en salsa tills ikväll, brosorna är ju inte hemma än, fortfarande på kollo! YÄY! Freedom. AJa, så vi ska göra mysmiddag tills mamma kommer hem från jobbet, sen ikväll ska jag träffa snöfors ett tag, saknat den skitungen jue!
Här kommer lite dagens outfit&vad jag fick med mig hem!
mupp. HAHAHHA
Hårspray, Deo, Tanborstar, flourtabletter, body lotion, Vitamin Well & Nötter.
Hörs sen <3
Erik Grönwall - Crash and Burn

Twilight in my ♥ forever

THE TWILIGHT SAGA - Lista!

Twilight / Om jag kunde drömma:
1. Favorit karaktär i boken/filmen? Edward Cullen!
2. Bästa scen i boken/filmen? I filmen när de kommer ut från bilen i hans solbrillor *dör typ* Och i boken är det nog när han bär ut Bella från Balettsalen (stavning?)
3. Favorit citat från boken/filmen? Boken: You can sleep sweetheart. I'll carry you - Edward Cullen.
Filmen: Everybody starring at us. No, not him there, no he just look. - Bella & Edward
4. Bästa låten i filmen? Supermassive Blackhole - Muse
5. Favorit outfit från filmen? Bellas blus som hon har på sig, dagen då Edward fångar äpplet.
New Moon / När jag hör din röst:
6. Favorit karaktär i boken/filmen? Jacob Black.
7. Bästa scen i boken/filmen? Måste nog vara alla motorcykel scener, eller den på bion!
8. Favorit citat från boken/filmen? I don't want you to come. - Edward Cullen
9. Bästa låten i filmen? Monsters - Hurricane Bells
10. Favorit outfit från filmen? Haha, måste nog vara när Jacob tar av sig tröjan ..

11.Vad ser du mest framemot i filmerna? Varenda liten scen!
12. Vad ser du minst framemot i filmerna? När de är slut :(
13.Team Edward eller Team Jacob? TEAM EDWARD.
14. Favorit skådis? Robert Pattinson
15. Vem skulle du vilja spela? Jag måste nog säga Alice. Hon verkar så ,,, cool :)
16. Vilken är din favorit bok? Eclipse
17. Vad tycker du om slutet i Breaking Dawn? Lite weird, men ändå sjukt underbart! Alla blir lyckliga!

 


@ home

Hej på er mina små sweeeeeethearts!
Nu är jag hemma från Ivars och jag har haft det så sjukt underbart ! Träffat människor som är helt fantastiska, så sjukt många vänner! Levde livet varenda dag även fast det bara fanns dass och vädret var piss för det mesta. Bilder kommer senare, för jag har nämligen tappat bort min kameraladdare så kunde inte ta kort, men Ida & Kaspar tog sjukt många kort sååååå :D
Hinner inte skriva mer nu / m

SSOOMMAARRLLOOVV

jag vet att min bild som är gjord på paint är vacker..inga autografer..

Tja cuulingar. Nu är det äntligen SOMMARLOV !!!!!!!!! Så sjukt jävla underbart! Det var mysigt på skolavslutningen, alla sa hejdå, och sen åkte jag,alice,sofie,becca,elif,annut och cissi till skhlm och käka lunch. Jag åt en räksallad, yummie. Sen gick vi runt och checka lite saker, och sen åkte vi hem.
Sen var jag bara hemma, och packade mest & så.
Ska ju åka till IVARSUDDE imorgon !! Bilder och info om det i nästa inlägg!
Med daniii & öölläään :D Ska bli skit kul! Men nu blev dethär inlägget flummigt, inte bra..
Kyss/m

Det går inte bra för mig:(

Har försökt fixat en design i hundra år ,sen sparar jag den, OCH NU KOMMER DEN INTE UPP?!?!??!?!?!
åh herregud, jag måste lugna ner mig. Ska packa. Puss

Jag ska m ö r d a er

Jag ska mörda er smärtsamt LISA MINOLF, VILDA NORLING OCH MAXINE FLEISCHER SPREITZ


FYFAAAAAAAAAAN

Kärlek

Kärlek. Vafan e det förnåt? I våran ålder är det väl någonting som man gillar när man utsätts för det, men hatar när det är över. Kärlek ska ju vara någonting fint, någonting som gör 2 lyckliga personer just lyckliga. Men kärlek är också svek och sorg. För att någon av de som har hittat kärlek inte kan hålla sig till bara en person tillexempel, man kanske tappar känslor, håller på med andra samtidigt. Och det är så dagens kärlek ser ut. Och dagens killar. Varför finns killar? Och varför ska de göra så stor smärta för oss? Behövs det äns killar? Jo, för att få barn tänker ni då.. Men vafan, kärlek är nåt skit som nån har hittat på. Det här med "du finns i mitt hjärta". Hjärtat? Hjärtat pumpar ut blod? Vafan har det med kärlek och göra? Även fast kärleken ibland kan vara det bästa som hänt en, så kan det ge smärta. Smärta som aldrig läker. Tiden läker alla sår? Släng dig i väggen. Tiden läker inte alls alla sår, men man kan komma över personer. Det måste man göra för att kunna gå vidare i livet. Men en person som man har älskat, vart kär i, på riktigt kommer alltid finnas kvar i äns hjärna, och rulla runt som en karusell. Även fast folk letar desperat efter kärlek, så kommer det inte funka. För kärlek funkar inte så, kärlek funkar så att man känner det på sig. Pirret i magen när man ser och tänker på personen, när man tänker saker som "han sa hej till mig idag.." Det är ingen myt med det. Fjärilarna i magen finns. Jag lovar dig. Det finns vissa som får uppleva relationer en hel del. Men dom som har det så, dom har inte varit kära i allihop.
Ett problem som har skadat dagens kärlek är att någon har känslor för flera... SAMTIDIGT. Vilket inte är okej i de här lägena, och det är oftast det som gör att någon av dom blir sårad. Och att såra någon är det värsta som finns, såra någons känslor, som får den att gråta, gråta sig till sömns, gråta floder för att någon lämnar en. Ensam. Det är där vännerna kommer in i bilden. Kärlek och vänner är som en kedja. Vänner är man från början. Sen kommer kärleken. Sen tar kärleken slut, och då finns vänner som stöd under den svåra perioden efter kärlekens slut. Det blir som ett kretslopp nästan.
Alla ser kärlek på sitt sätt. Men det här är från mitt sätt. En 14årings perspektiv. Vad kärlek är för dig..? Ja, det är bara du som kan svaret på.
Kärlek. Vafan e det förnåt? I våran ålder är det väl någonting som man gillar när man utsätts för det, men hatar när det är över. Kärlek ska ju vara någonting fint, någonting som gör 2 lyckliga personer just lyckliga. Men kärlek är också svek och sorg. För att någon av de som har hittat kärlek inte kan hålla sig till bara en person tillexempel, man kanske tappar känslor, håller på med andra samtidigt. Och det är så dagens kärlek ser ut. Och dagens killar. Varför finns killar? Och varför ska de göra så stor smärta för oss? Behövs det äns killar? Jo, för att få barn tänker ni då.. Men vafan, kärlek är nåt skit som nån har hittat på. Det här med "du finns i mitt hjärta". Hjärtat? Hjärtat pumpar ut blod? Vafan har det med kärlek och göra? Även fast kärleken ibland kan vara det bästa som hänt en, så kan det ge smärta. Smärta som aldrig läker. Tiden läker alla sår? Släng dig i väggen. Tiden läker inte alls alla sår, men man kan komma över personer. Det måste man göra för att kunna gå vidare i livet. Men en person som man har älskat, vart kär i, på riktigt kommer alltid finnas kvar i äns hjärna, och rulla runt som en karusell. Även fast folk letar desperat efter kärlek, så kommer det inte funka. För kärlek funkar inte så, kärlek funkar så att man känner det på sig. Pirret i magen när man ser och tänker på personen, när man tänker saker som "han sa hej till mig idag.." Det är ingen myt med det. Fjärilarna i magen finns. Jag lovar dig. Det finns vissa som får uppleva relationer en hel del. Men dom som har det så, dom har inte varit kära i allihop.
Ett problem som har skadat dagens kärlek är att någon har känslor för flera... SAMTIDIGT. Vilket inte är okej i de här lägena, och det är oftast det som gör att någon av dom blir sårad. Och att såra någon är det värsta som finns, såra någons känslor, som får den att gråta, gråta sig till sömns, gråta floder för att någon lämnar en. Ensam. Det är där vännerna kommer in i bilden. Kärlek och vänner är som en kedja. Vänner är man från början. Sen kommer kärleken. Sen tar kärleken slut, och då finns vänner som stöd under den svåra perioden efter kärlekens slut. Det blir som ett kretslopp nästan.

Alla ser kärlek på sitt sätt. Men det här är från mitt sätt. En 14årings perspektiv. Vad kärlek är för dig..? Ja, det är bara du som kan svaret på.


Sommar sommar sommar !

129:- CUBUS
149:- H&M (FAVORIT!)
Topp Vit
199:- LINDEX
Sommarkänslor :)

Hey soul sister!

HEJ PÅ ER. JAG SKA HA CAPS INLÄGG HAR JAG BESTÄMT. KUL VA? EFTER SKOLAN GICK JAG HEM OCH LÄMNADE MIN TUNGA KASSE MED ALLA BÖCKER, SEN GICK JAG TILL LÅNGSJÖN OCH HÄLSA PÅ CARINA SOM VAR DÄR MED SIN KLASS. DE VA KUL. MEN NU ÄR JAG HEMMA, OCH LISA SKA KOMMA SNART, FÖR DET HAR HÄNT EN SAK:(. SEN KOMMER DANI & ELLEN FÖRBI ETT TAG, VI SKA SNACKA LITE KOLLO.
DET BLIR KUL. NU HAR VICTOR PRECIS VISAT MIG EN SKIT ROLIG VIDEO HAHAHAHHAHA. JAG GARVAR IHJÄLLLL.. TRYCK HÄR http://www.youtube.com/watch?v=2C_O2WPHntE
HAHAHA FETT BRA JUE.. "ÄR INTE HAN SVENSK" HAHHAHAHAH.. OKEJ JAG SKA SLUTA SKRIVA NUUUU..
PS, DANI OCH ELLEN KOMMER INTE:( SAD BUT TRUE
HEJDÅ ERA FILURER.

Så många brev, så många sånger..

Varje gång är som den första gång vi sågs. Även om det e över nu. Allting har förändrats men du finns kvar. Allt va svävande men nu så ser jag klart.
Jag saknar dig....

Dynamites

Tja,
Sitter just nu och lyssnar på Natteravn som Rasmus Seebach sjunger...! As bra enligt mig, fast den skulle vara bättre om det inte var på danska -.-
Aja, idag var det annorlundadagen i skolan , rätt kul faktist, jag såg ut som ett ras HAHAHA, ja det va lite kul, ska be elif att skicka lite pics sen  xd ..
Sen gick jag hem till sofia, och vi chillade litttteeeee...
Nu fick jag precis veta att KRISTEN & ROB VANN BÄSTA KYSS I MTVMOVIEAWARDS!!!!!!!! Och ni vet ju förra årets vinst, och fail, när kristen flyttar bort ansiktet från Rob... Vill ni veta årets ? TITTA HÄR:
AMAGADDDDDD :D *happyface*
Aja, hare bäääästtttiuusussssssss
Watch the 2010 MTV Movie Awards at MTV.com!

Nejni

Nä nu ska datanörden logga ut ;)

Boys are toys ;)

Jag & Lisa (som jag träffade på hötorget) snackar om vilka snygga killar det finns här i världen, och här kommer dom som vi kommit fram till :D
Taylor Lautner
Ben Feldman
Chace Crawford
Kellan Lutz
Eric Saade
Robert Pattinson
Chad Michael Murray
Heath Ledger
Alex Meraz
Kärlek till er grabbar.


Alors on Danse

Hej mina schnyggingar.
Dagen har tillbringats i stan med familjen och christina & javen. Restaurangernas dag & LOVE 10, det var mysigt! Sen följde c&j hem hit också, så vi ska käka middag med dom också. Och på tv;n går finalen mellan Söderling och Nadal! Heja sverige!
Idag är det ju Sveriges Nationaldag också. GRATTIS SVERIGE! ;)
Jaja, jag ORKAR INTE SKRIVA MER.
krams

G to reat

Tjenixen.

Sitter just nu i soffan och ska kolla på Oceans eleven som precis har börjat, bara snabbt här innan jag lägger mig till rätta i soffan :) Idag så hade jag mys på grönan med bästavän, vi tittade på genrepet på Sommarkrysset, och åkte lite grejer,,, Kom hem vid typ 20 över 8, då åt jag glasnudelsallad, dä va gött.

Nu ska jag försöka koncentrera mig på filmen tänkte ja!
Hare gr8.
kram


Next text

Godmorgon alla fina.
Det blev rätt sent igår, HEHE, vi ska nog inte gå in på tider här inte.. :S Jag började att göra en design till twilighttilda, och stängde av när den blev klar. Blev faktist rätt nöjd för första gången! Great! Ni hittar den här : http://twilighttilda.blogg.se/
Nu är jag klarfixad och ska snart dra in till Grönalund med dani, det kommer vara sjukligt mycket köer, menmen det blir kul ändå :) Sommarkrysset äre, och PETTER tha man kommer, yäy!
Jag tror vi stannar och checkar genrepet, och sen drar hem.
Hör av mig då.
Pusss /tilda
HA EN BRA DAG!

The greatast day ävöh

Tja mina cuulingar.
Ja ni , det har ju inte blivit så mycket små bloggande nu, utan mest långa, jobbiga inlägg utan bilder.. Inte bra alltså! Bilderna ska jag lägga in imorgon, och ni får .... slå mig om jag inte gör det ;)
Jaja, idag så fick vi sluta tidigare, så då följde sofie & anna me hem. Sen kom lisa, så åkte jag, sofie & lisa till liljeholmen. Först letade vi efter klänning till sofieeethaman, men hittade ingen.. såklart ;) så då gick vi till Waynes och jag fick min latte GAAAAAASH DÖR TYP. så jävla gottttt!
Sen åkte jag hem, för vi skulle med mia & leffe till långbro värdshus. Där åt jag en sallad, sen cyklade jag & brosorna runt lite där, sen träffade jag carina, och var med henne till typ 11, då så kom mamma & pappa & brothersss så cyklade vi hem.

Nu äre chill hemma, och jag ska typ gå & lägga mig och läsa nu tänkte ja... skönt som f*n
Hare bäst folks så hörs vi 2morrow, grönan då!
Kramsen!

♥♥♥!AMAGAD!♥♥♥

Tjaaaaaa bryshisssssss!

Nu sitter jag ute på altanen med leffe och papsus, lite kallt, men härligt! Jag är förtillfället RÄTT så pigg. Men tro mig, det har jag inte vart.

Jag åkte in till stan vid 21.00 igår kväll, och satte mig vid Sally & Olivia, och dom hade träffat 4 stycken som hette Vilda, Nora, Lisa & Maxine. Jag skulle egentligen gått bak sen och ställt mig längst bak i kön, men eftersom jag var ensam så fick jag sitta med dom. Det var hög musik hela natten, och det var as mycket folk! Vi låg i våra sovsäckar och kurade in oss i en hög i mitten typ x), mysigt! Inte för att det gick och sova. Summan av kardemumman blev att jag sov ca 20 min. Kul va? Jaja, typ tre på natten så höll jag och lisa på att kissa på oss, så vi gick typ en 15 min promenad i stan för att leta efter toalett - men vi hitta ingen -.- Jag trodde jag skulle sprängas! Inte förräns 5 så fick vi gå på toa.. ;) Life is hard asså..
Iaf, vid 6 var det upprop, och sen fick vi sitta och vänta i 2 timmar, jag väntade med Nora :)
Hundra år senare kändes de som, så fick jag min älskade biljett, GLÄDJEN VAR LJUV!!!!!!! GASSHHH!!!!!
Bild på den kommer ikväll :D:D:D
Direkt efter jag fått biljetten så åkte jag till skolan. Jag somnade typ på NO;n så jag gick hem vid 12. Var helt död. Så nu har jag sovit några timmar, och vi ska grilla med leffe :) Skit mysigt.
Vi ska träffas alla tjejerna igen innan faneventet också . fett meee najsssss

Det är fan en av de roligaste sakerna jag varit med om! Så jävla lycklig som jag är nu, och så jävla trött som jag är nu.. Men det är helt klart värt det. Att få se Taylor & Kristen. Shitshitshit! Jag är glad, tjalalalalalaaaaaa :D

Hörs senare, kram!

PS; JAG HAR FÅTT FÄRG, ifs röd menmen :s
PHOTO GALLERY: Taylor Lautner and Kristen Stewart Get Hands-on at New Moon's Los Angeles Premiere
Tack för att ni kommer till vårat lilla skitland :)


En sån här.

 

. Fullständigt namn? - Matilda Linnea Johansson
2. Exakt ålder? -  14
3. Vart bor du? - Stockholm, Långsjö
4. Bor tillsammans med? - Mamma, Pappa, Hugo, Lucas.
5. Husdjur? - Enzo & Yatzy
6. Färg på ditt hus? - grått och vitt typ
7. När är du född? - 18 Februari 1996
8. Klass? - 7A
9. Vilket år tar du studenten? - 2015, trorja.. ? :o
10. Något jobb? - Nääj du
11. När ska du sova ikväll? - Ingen aning, :)
13. Duschat idag? - Nä, men ska!
14. Kramat någon idag? - Japppppp
15. Pussat någon idag? - nepp :)
16. Vad har du ätit? - Fil
17. Dagens klädsel? - tights, tunika, vitt linne
19. Dagens sötnos? - Lisa :)<3
20. Dagens roligaste? - Sofia, HAHA
21. Har du många vänner? - Japp
22. Hur många har du kysst? - deru
23. Vem kramade du senast? - Mamma
24. Hur många vill du ha sex med? - .. ?
25. Hur många har varit otrogna mot dig? - inga
27. Har du pojk-/flickvän? - ne
28. Vem pratade du med i telefon senast? - pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - hannes. aa vafan (a)<3

 

 

FAVORIT:
31. Film? - Twilight
32. Låt? - Alors on Danse
33. Mat? - Pastasallad
34. Dryck? - Saft med kolsyratvatten :)
37. Stad? - göteborg & sthlm !
38. Land? - Thailand
39. Ämne i skolan? Svenska
40. År? - 1996 !??!

 

 

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Sofia :)
42. Personen du kysste? - ..
43. Gången du spydde? - Det lägger jag inte på minnet....
44. Gången du grät? - 1 vecka sen kanske..
45. Pizzan du åt? - 2 veckor sen typ
46. Gången du var i göteborg? - förra sommarn
47. Gången du var i stockholm? - all the time :)
48. Gången du var full? -
49. Gången du var hög? - aldrig
50. Personen som såg dig gråta? - venne

 

 

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - Vitt
52. Hund eller katt? - Båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda
54. Tv-spel eller datorspel? - TV!
55. Singel eller upptagen? - Beror på...
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? -  ingen
58. Ragga eller bli uppraggad? - haha båda

 

 

59. Big brother eller paradise hotel? - Paradise Hotel!!
60. Svart hår eller blont? - Brunett så hett
61. Blåa ögon eller bruna? - Bruna
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller stockholm? - Götet!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Älskas
69. Leva eller dö? - Leva.

 

 

ANTAL:
70. Personer du älskar? - Mina närmaste
71. Personer du hatar? - en del
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Många
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - ingaaaa
74. Glassar du ätit på en dag? - gosh, typ 3 i thailand
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - ska på the voice!
76. Gånger du haft minnesluckor? - va?
77. Piercingar har du? - öronen...
78. Personer du saknar just nu? - många!
79. Gånger ditt hjärta brustit? - 0

 

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - No one
81. Ska du träffa imorgon? - Julia & Jacquie
82. Sjöng du senast för? - Bröderna
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Jacquie
84. Spelade du tv-spel med senast? - lulleeee
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - Ingen.. ;)
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ojoj, en hel del
87. Förtjänar att dö? - Ingen.
89. Vill du sova brevid inatt? - min nalle

 

 

VAD:
90. Gör dig glad? - mina vänner & familj
91. Gör dig ledsen? - tänka på vissa saker
92. Vad vill du helst göra nu? - sola, gå på grönan
93. Önskar du att du slapp göra? - städa mitt rum
94. Vill du ha nu? - sommarlov
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Cashflow
96. Längtar du till? - sommarlov
97. Tycker du om dina betyg? - kan bli bättre
98. Ångrar du i ditt liv? - en hel del..
99. Är det bästa som har hänt dig? - finns flera, men dani & ellen.<3

 


I'm ridin solo

Hejjjjjjjjssss
Sitter just nu och dricker saft här hemma. Efter skolan åkte jag och lisa in till stan, hon handlade lite saker, sen gick vi på donken, och jag köpte en milkshake, gosh, beroende! Aja, sen åkte vi hem igen.. och nu e jag hemma. :) Har precis planerat om imorgon natt med Jacquie & Julia ... :D Det ska bli så sjukt jävla kuuuuul. Såhär har de planerat ;) :

Cykla till fruängen, var där 01.30 :D JAcquie tar med sig: Tidning(ar), eget godis, extra tjocktröja osv, tuggumi. Julia: Filt, sovsäck, extra tjocktröja, eget godis, kortlek. Du Matilduis: Varm choklad, energidryk+saft, extra tjocktröja och eget godis!
IMORRN SMÄLLER DET!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDD ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Japp, de ni! HOPPAS VI FÅR VIP BILJETTER, JAG DÖR ANNARS. Aja, det kmr bli äckligt roligt :D
Nu ska jag lyssna på grym musik.
Heråråråårår

RSS 2.0