Städningen e klar!

Nu är städningen klar, med lite musik så funkar det alltid, + att jag städade igår också så det gick snabbt!
Om ca en halv timme så kommer Mia,Leffe, Christina, Javen och Ella hit. Då ska vi iväg och åka pulka. Fråga inte varför vi har det som tradition.. Men det blir varm oboý och hela kalaset nere vid lånkan.. Mysigt ändå. Sen blir det hem och fixa sig, duscha & grejor. Jag tänkte ha klänningen som jag hade på julafton, som ni ännu inte fått se - men med tanke på att min mobilsladd e bortlöst försvunnen så finns det faktist en anledning.. Sorry peoples! Men den är grå, med ett sidenband i midjan och skit snygg urrigning - Från BikBok. Det matchar jag med massor av armband, klockan, och ett halsband som jag fick i julklapp av hugo. Sminket blir nog i silver, svart och glitter. Jag tror det blir bra. Men jag hinner säkert ändra mig några tusen gånger ungefär .. :)
Hoppas ni får ett underbart nyår, och så hörs vi säkerligen ikväll, ska försöka filma fyrverkerierna ikväll också - så ni kan få en liten video..Nån gång måste det ju vara den första!
Puss & Gott nytt år!

Ps, Glöm inte att göra misstag nästa år. Det är då man lär sig.

Nyår babe!

Idag är det nyår gott folk, och sista dagen på 2010. Och vet ni en sak? Min blogg fyller faktist hela 2 år idag!
Skriver mer ikväll - ska städa nu. Vill bara få det klart!
puss

Vad gör vi ? Nu kör vi!

2011 here we come!

Sofia

http://swk.blogg.se/

Min önskelista 2010

På första plats: Tigerunge
På andra plats: Ett hus i Thailand

!

:')

Get another one ? - No ? - No ? - Yes? - No?

vadå random rubrik?
Hej tötisar
Var ju somsagt på middag hos mormor & morfar och det var väl mysigt.. Finns ju roligare men det va kul att träffa kussarna! Lisa & Oliver verkade hitta ett antal att gå med så dom överlevde nog, haha. Känner mig inte direkt sugen på konfa nu längre när halva älvsjö ska med.
Iaf, ska ringa sofia typ nu och sen måste jag försöka få tag i johannes som typ är omöjlig att få tag i .. Göteborgare säger jag bara......
Bilder finns men såklart så är den klassiska överladdningssladden bortlöst försvunnen så ni får överleva med en fin bild som jag faktist har som profilbild på facebook :)
Puss!
Fin va :$

oh damn?!

51 läsare igår ?! Vad hände!!!!!????
Men tack så mycket mina käraste!
Snart ska vi iväg till mormor & morfar och äta julmiddag med kusinerna på mammas sida - inga presenter dock :/ Men det ska bli mys ändå. Missar däremot gudstjänsten som jag lisa och oliver skulle på :( Fjääääääääääril. Men det blir mysigt hos mormor!
Nu ska jag fika med familjen & tom. Puss

Bara en gång till

Hey, och förlåt för att jag inte hann skriva igår - men god jul till er alla underbara saker där ute i världen!
Ja faktist världen - Alice är på grancanaria den jäveln..
Julafton tillbringades på Tyresö hos kussarna med faster, farbror osv. Sjukt mysigt. Kalle Anka såklart, och en jävla massa julklappar! Bilder på dom kommer antagligen ikväll :)
Nu kanske jag ska dra till sofia och kolla avatar, annars så kollar jag på den hemma nu, och sen kommer väl mams & dads tvinga ut mig och bröderna på en promenad. Yey

Hare bra nu hörni.

Bloggtips!

Jag tycker att tjejer fått som en stämpel att de bara är de som får blogga annars är det bögigt.. Men det tycker verkligen inte jag! Jag tycker det e skit coolt med killar som bloggar. Så därför får ni ett tips på en skön grabb som jag hittade nu när jag kollade runt lite. Han heter Viktor Pyykölä, från Enköping. Han e 15 och e sjukt tUng!
http://pyykola.blogg.se/

Amen tja

Vad tycker ni? Är jag inte så jäkla sjukt snygg?!

Direkt ifrån Hanna Montazamis blogg

♥När jag spanade in Hanna Montazamis blogg. (Marias dotter) Så skrev hon om att hon sett Nicole Richie och Joel Madden. Hon skriver såhär:
We saw Nicole Richie (right) and Joel Madden (left) when we were shopping at Fashion Island!
Om jag skulle se dom så skulle mitt inlägg sett ut ungefär såhär:

OMGGGGGGG JAG SÅG NICOLE RICHIE ASSÅ NI FATTAR N I C O L E  R I C H I E OCH JOEL MADDEN ASSÅ NI FATTAR J O E L  M A D D E N PÅ STAN IDAG, OMGOGMOGMOGMGMOGMO
Ja ni fattar, typ damp. Menmen jag känner mig lite mer mobbad när hon va helt chill med det...

För er som kanske vill veta..

.. Så har jag faktist tänkt rätt länge på att göra ett inlägg med personer som jag kanske nämner mycket i den här bloggen, men som ni egentligen inte är säkra på vilka det är, och hur de ser ut! Kanske inte spelar så stor roll, men man kanske förstår bättre då? Så här nedanför är några personer som ni säkert kommer hitta!
De här två små skitungarna heter Hugo & Lucas och är mina lillebröder. Dom är tvillingar, men som ni ser inte alls lika! De är ju inte så här små längre nu tyvärr, utan nu är de 12 år gamla och går i 6;an i samma skola som jag. Det är klart vi bråkar - ojojoj - men dom kommer alltid vara mina små gullungar!
Här har vi våran lilla Sofia Snöfors dåra. Som inte är så liten längre! Vi började i samma klass i 6;an, men började umgås i slutet på 7;an och sen dess har vi hållt ihop. Eftersom vi bor nära varandra så blir det oftast så att vi är med varandra väldigt ofta som ni kanske märkt! Finaste tjejen på jorden.
Jag har skrivit en del om "sen var vi med dogge, robin,eric och samuel.. " blablabla, ni fattar. De har jag inga bilder på, men här ovanför är iaf en av dom - Dogge!
Den här typ.. Varelsen? Känner ni kanske igen.. Det är nämligen Oliver - som jag och lisa hamnade i samma konfa grupp som och som jag umgicks med mycket i somras, men som är sjukt snäll och verkligen as biffig :)
Han kommer ni säkert höra mer ifrån!
Här är min lilla kusin Fanny, som jag var med uppe hos farmor & farfar med, och som ni hört mycket om. Hon har varit min allra bästavän sen vi föddes, (det är btw jag brevid på bilden men hon har klippt bort mig -.-) Jag älskar henne något enormt, och henne ska jag även fira jul med :)
Här har vi då snyggingen Lisa Möller, som ni också hört en hel del om. Hon är min bästavän, och som kan lyssna på allt, och jag litar på henne fullt ut. Vi har väl varit kompisar sen hon började på samma innebandy.. (kanske 4 år..?) Men vi blev väl som tightast förra sommaren, och sen har det varit fram och tillbaka - men nu är vi sjukt tighta!
Okej nu orkar jag inte mer, fortsättning följer!!

Bloggtävling!

Jag är med i den här snygga människans tävling om en design som hon gjort! Ni kanske känner igen henne från bilder innan, och det är ju då Andrea Hedenstedt som spelade innebandy i "guldlaget" men slutade sen för att satsa på fotbollen! Helt underbar tjej! Och jag behöver ju faktist en ny design.. Sofia har klagat så mycket på att de är en annan färg på bakgrunden än vad det är på headern, och jag kan faktist hålla med henne en aning! Så vi får hoppas på det bästa!

Hoppsan sa

Jag skrev ju inte direkt igår precis...
Nu sitter jag hemma med Anna & Pissan i soffan. Vi ska laga köttbullar och potatismos sen ska vi bajsa.
Idag har vi varit i stan och shoppat loss på gamla stans julmarknad. Tunga peoples där asså!
Imorgon är det äntligen julavslutning och vi ska fira med nubbe & sill! Nej jag driver.. Men det blir väl nå mysigt :)
På fredag så är det ju faktist DOPPAREDAN! Så himla mysigt, längtar sjuuukt.. :)
Hejdå från de 2 vännerna och Jerry (+ sofie)

..

blir nog skola imorn. ciao!

Nyår babe!

7 dagar kvar till skolavslutning..
10 dagar kvar till Julafton..
..och 17 dagar till Nyårsafton!
Allting börjar närma sig så jag tänkte faktist tipsa om lite nyårs prylar och nyårsklänningar - såklart!
499:- från ZOUL. Lätt klänning som går att matcha med smycken som t.ex:
Det här armbandet från H&M passar sjukt bra till. Glitter och Glamour är Nyårets förnamn!
På den här underbara sidan kan ni hitta en hel del som ni kanske gillar också, och kan matcha till klänningen! Det är nämligen Laila Bagges egna märke Rock By Sweden!
Nästa outfit är med kjol, det finns faktist sjukt snygga midjekjolar nuförtiden. Däremot är det ont om snygga linnen/toppar att ha under men jag tror jag fixade ihop en bra!
Om du har långt, tjockt, platt hår och vill göra lite skillnad så föna upp håret och locka det! Blir genast mer volym och det ser riktigt maffigt ut!
Antingen stora fluffiga lockar, eller lite neutralare som den nedan. :)
Ännu en outfit. Lite små coola tights med skinn detaljer och en fin byxdress funkar perfekt! Spetsskorna gör så att det ser festligt och fint ut!

Juloutfit kommer senare i veckan!

Fairytale of new york

Godmorgon mina vänner!
Ni har säkert vaknat för längesen, men jag vaknade vid 10 över 9 eller nåt ? Blev hemma idag också, min förkylning har typ blivit värre och jag börjar känna av halsen igen. Droga Te är väl det som gäller! Plus att näsdukarna vill gifta sig med mig känns det som...
Idag tänkte jag däcka framför Avatar faktist, har bara sett den en gång, och jag tycker den är underbar. Om ni vill se min recension från den så tryck HÄR.
Nedanför kommer en låt som jag hittade på pappas spotify lista, ni kanske inte gillar den. Men den e skön!
Send me an angel - Scorpions

Mysteriet på Greveholm


Lite rädda är ni för greven, aight?


Japp. Det stämmer.
Jag var så uttråkad så jag satte på Mysteriet På Greveholm på youtube och såg alla 24 avsnitt. Haha dom är faktist SJUKT bra, och med skillnad på dom nuvarande moderna julkalendrarna så är de äldre spännande, och kan t.om bli läskiga.. Moderna är bara överdrivna..
Så om ni har tid över så sätt er och kolla på Mysteriet På Greveholm, Dieselråttor & Sjömansmöss eller varför inte Sunes Jul?

Hiss & Diss med att vara förkyld

DISS :
* Man måste snyta sig 24/7
* Man blir yr, tappar rösten och känner sig f1 deprimerad.
HISS:

* Man missar skolan? :)

* Man kan behandla brosorna som slavar!

Sprit löser alla problem..

... fuck heller, Popcorn löser alla problem!

Hello my darling

Amen sexy girl
Lunchen och dagens underhållning: Näsdukar, Datan, Tv:n och Telefonen

Julklappar för honom

Koftor och snygga tjocktröjor till killar finns det gott om, och jag tänkte ge lite tips!
As snygg som passar till nästan alla killar. 1599:- MQ (Lyle & Scott)
En snygg t-shirt under och ett par beiga chinos så blir det så snyggt! MQ - 699:- (Emilio)
Skit snygg kofta som jag hittade på Zoo Village för 1095:- men som har märket G-Star!
Den här hittade jag också på Zoo Village, och jag tycker det är as snyggt med knappar uppe vid halsen! 949:- Firetrap!

Kalasskoj

Tja!
Jag blev hemma idag från skolan. Är f1 med förkyld.. Synd om mig. Jag sätter på MTV, men vad kommer det på för låt ?! En som robyn sjunger.. uew. Jag hatar henne. Fyfan. Fast jag måste lyssna för det är Top 11 at 11. </3
Dagen idag kommer väl utgå från soffan under mammas pläd. Sweeet (y)
Ni ska få en jävla massa inlägg iaf!
Nu byttes låten till Bruno Mars *puh*


Gjort om!

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny design, men jag är inte riktigt klar så ni får ha lite tålamod!

Don't mess with the boss


Sjukling

Sorry att jag inte skrivit på typ.. 3 dagar ? Men jag har haft fullt upp med stort F.
Först i fredags åkte jag & sofie direkt till liljeholmen och köpte present t anna & cissi som fyllde år då. Puss på er älsklingar!♥ Sen åkte vi hem och jag duschade och packade sen åkte jag till sofie, så skjutsade hennes mamma oss till anna & cissi. Där hade vi största myyyskvällen, sen sov vi där.
Jag åkte därifrån vid halv 11 nästa morgon, sen kom Dani & Ellen hit klockan 12 och så började vi fixa inför mammas 40 års fest. Vid 6 kom allihopa och det var full fart! Tyvärr så hade jag sjuuuukt ont i halsen och var typ död, så vi gick och la oss vid 12 typ. Imorse skulle jag egentligen dömt en match och spelat med 94orna. Men jag hade haft feber under natten och jag har slem i halsen, genomförkyld ståltråd i halsen och var så yr så jag knappt kunde stå.
Var ju inte direkt pigg för match..

Så jag somnade om och vaknade halv 12. Frukost, sen drog girlsen vid halv 3. Då satte sig jag, brosorna & jocke och kollade på Eclipse som jag fick igår av mamsiiiii som tack för att jag hjälpte till på festen! Lycklig jag blev!
Blir hemma imorgon från skolan också, fan. Missar lucia :(
PUSS

Big big NO

En sån här drack jag idag, och den smakade skit. Eller ja, helt okej.. Men förihelvete var vanlig e godare. Besk eftersmak osv. Lucas fick spykänslor. Så drick inte den ;) Ifs var den billig på City Gross (5kr) Men ett big NO till BURN shot!

All night long

Hey. Sorry för typ det lilla dampinlägget förra ;) Men hugo behövde datan precis då -.-
Igår vare chill. Sista temadagen och jag maggan och lisa stannade från halv 2 till 3 då vi gick t läxhjälpen. Så var hemma vid typ 10 över 4.. Mohaha, då gick vi och kolla på hugos träning (lucas var sjuk) Det va ju lite små kul sådär. Sen hem och åt, sen Maria Wern och sen sov jag söööttt.
Idag så var det skola dåra, slutade vid halv 2 pga No lab som ena gruppen hade idag, och nästa grupp ska ha nästa vecka, vilken jag är med i. Drog hem, jag var skit trött och har sjuukligt ont i halsen, hemskt. Iaf, sen följde jag med mina päron och brödrar och storhandla på city gross, svensson-familj som vi är!
Sen har vi storstädat hela jävla dan. Mitt rum glänser *stolt*

Tjaråå :)

Yeah I'm the real slim shady.

Ey yo !
Men åh nu ska brosan ha datan skriver sen -.-

These teardrops..

Tja!
Nu ska jag egentligen sova.. hmmf.. Men here I am ! Jag smugglade in datorn i rummet busig som jag är, men när som helst så kan faktist mina päron komma in och sno den, så då förstår ni kanske om jag bara lägger ner att skriva ;) Chillig dag idag, träning och sen bara lungan.
Måste dra. vill inte riskera nåt aaaaaaaah
Puss

Viktor Fasth

.. är AIK;s målvakt i hockey om ni undrar (y)

Tjaaa mina brudrar!
Sitter nu i våran underbara fotölj omringad av mina små pluttbröder. Trevlans. Idag efter skolan så drog jag och lisa hem t henne, fast först köpte vi ballerina och julmust, och hyrde eclipse! Så jävla underbart, sen la vi oss i soffan och njööööt. Sen åt vi gott där, som hennes mamma hade gjort, mmuumssyy!
Sen chillade vi lite, och sen åkte jag hem. Här hemma har jag bara suttit vid datan hela kvällen social som man är (y) nejmen de e najz. Sen har jag gjort en liten fin serie om mig och sofia :')

klicka för större bild.
Sweet aight? imorgon är det ungdomens hus 9.00, träning på kvällen.
PUSS & GODNATT

Du ska veta att det känns.

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats 
Men du finns kvar 
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Nu står du där på gatan
Sargad av tiden 
Huden är grå
Din hållning förvriden
Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart
Känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks
Trevar mig fram för att etablera kontakt
Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Har ett hjärta utan rynkor
Det består i en takt
Och drömmar i mitt liv har jag aldrig förlagt
Aldrig nått fram så jag älskat på avstånd
Nu är det mitt tåg och dags för avgång
Stiga på aldrig tveka en minut
För att allt som flyger upp måste landa till slut
Kan inte titta tillbaks trots min vilja är stark
Vi vandrar iväg utan vidröra mark
Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Summerlove

Oj vad minnen.

Total Eclipse Of A Heart

And I need you now tonight 
And I need you more than ever 
And if you'll only hold me tight 
We'll be holding on forever 
And we'll only be making it right 
Cause we'll never be wrong together 
We can take it to the end of the line 
Your love is like a shadow on me all of the time 
I don't know what to do and I'm always in the dark 
We're living in a powder keg and giving off sparks 
I really need you tonight 
Forever's gonna start tonight 
Forever's gonna start tonight.

-

Även fast jag inte vill. Även fast jag inte kan.
I think it's a kind of a love..

Ostkrooooooooookar

Sweeeeeeeeeeeeeet. Kvällen är räddad!

hej/Hugo

Hej Det är matildas brrosha , jag måste bara säga att AIK Äger
Vi har spelat match det blev 2-2 också vann vi me 18-2 , vi körde 2 matcher.
Vad gör ni nu da!!?!?!?
/ MATILDAS BROSHAAAAAAAAAAa

Ge pengar till fattig kvinna..

Varför finns pengar </3

Man on the moon

Heysan!
Pappsen har precis satt på den klassiska "pappaärglad" musiken. Vilket motsvarar R.E.M. Som jag typ växt upp med, och tycker är riktigt bra! Jag hann inte skriva igår, det var full fart the whole night! Först sim SM med skolan, sen en lektion sen slutade vi. Chill! Sen åkte jag och sofia med mags hem till henne. Där fixade vi i ordning oss, sen gick vi till samuel ett tag, sen åkte jag och sofia hem och packa, sen åkte vi tillbaka och då kom grabsen dit istället. Gick väl därifrån vid halv 1 ? Vi måste somnat vid 2 halv 3 nånting.
Sen vaknade vi vid 20 i 1. Förvånad över mig själv faktist.
Skulle egentligen till Nacka till några kompisar ikväll, men kände mig hängig och ont i magen osv. Tråkigt att jag missade det. Irriterad jag blir på mig själv! Men Tom ska sova här, så det blir väl mys med grabsen antar jag. Överlever väl!
Nu känner jag att jag måste ta en till klunk av min julmust.. mohaha
Puss

Scorpions - Send me an angel

Ey yo!
Har precis varit och handlat med fader min tills imorgon bitti då jag och Rebecca H ska baka för våran artikel för JSNEWS. Ta kort och grejer! Det kommer bli roligt! Sen ska vi iväg hela 8;an till Eriksdalsbadet och kolla på SM i simning ungefär till lunch. Skojigt! Efter skolan ska jag typ vara med Sofia och så ska vi dra till samuel, och träffa samuel robin dogge och eric, trorjag! Paranormal Activity 1 blir det då! Mohaha.
Sen får vi se om sofia kanske sover hos mig eller något :)
Skönt med helg nu iallafall. Sen är det väl bara 2 veckor kvar om jag minns rätt? Stavas underbart!
Hare bäst nu gott folk! Puss

RSS 2.0