C <3 M ... Inte ett föralltid


Jag saknar allt vi hade. För det vi hade var så underbart. Vi har inte det längre, även fast vi lovade varandra att föralltid var vårat ord. Förlåt för att jag inte håller det. Men du håller det inte heller.. Vi har svikit varandra.

She's a beautiful monster

Tjatjatjatja!
Just nu sitter jag och är så jevla irriterad på min förkylning. Varit förkyld i typ 2 och en halv vecka nu! TACK DET RÄCKER. Det går ju fan aldrig över! Gaaaaah,damp
Iaf, sofiadetäcklet tvingade upp mig vid 9, för att jag skulle gå upp och lämna hennes mobil.. men går hon upp då? nejnej, jag chattar med hennes bror:
Erik säger:
nä hon sover
VAFAN?!??!?!?!?! Jag ska slå henne, glöm att hon får låna min mobil den grisen!
Jag ska faktist följa med och titta på när mina bröder spelar innebandymatch, det ska bli sköjigt :D Iaf, så ska vi till momo vid 17, så jag har lite fritid över innan vi drar!
Nu måste jag snyta mig, yäy.
PUSS

Blev rätt chill..

Heyheyhey!
Nu sitter jag i köket och tar det allmänt lungt. Jag drog från dani vid 4 tiden.. Sen när jag kom hem så tog jag det bara lungt, gick sen med bröderna & tompa till konsum och köpte godis... Sen så kom Jessica & Adde hit ett tag, men drog rätt snabbt. Sen har jag gjort mat, träffat sofia, vart med jessica och adde lite till, och vart allmänt busig med mina bröder och deras kompisar.
Nu ska jag snart gå och lägga mig faktist.. Ska upp vid 9 enligt sofia, hon ska nämligen låna min mobil imorn .. hela dan.. GASH, varför är jag så snäll ?! :(
Iaf, så då ska jag lämna den till henne då.. yääääy..
Men det blir chilllll...
Imorgon så fyller min kära mormor år, så då ska vi fira henne.. Sen vet jag inte vad som händer... Kollar nog med allan om hon kan träffas :)
PuuusssSDSSsss


Please don't leave me..

Tjatja

Det känns som opm det börjar nån himla tradition med att jag skriver varrannan dag, men det är jhu inte så det ska vara så jag ska fan skräpa mig! Igår så var det fredag, tjockt med najs.. Direkt efter en flummig dag i skolan så drog jag till Reimers, för att sedan hämta upp dani och sen dra till hennes ridning. Hon köpte ridbyxor först innan, och sen så fick vi reda på att hon skulle rida ute så jag fick sitta ensam kvar i stallet -.- yääy, men sen kom hilma och räddade mej ;) Efteråt åkte vi hem, dani duschade, och sen så drog vi in till riddarholmen för att det va en festival där, Palatset - Ett år kvar! Där var det as najs, och dani och jag var med på en filmcasting! :o Vi ägde sönder... HEHE, kanske inte men jag blev hyfsat nöjd iaf :D Sen drog vi hem, käkade pizza och snackade med johannes,love och tim hela kvällen i tele :) MYSIGT!

Idag är det lördag, gash så skönt! På kvällen ska jag vara barnvakt -.-, så då blir det en filmkväll hade jag tänkt, fixar iordning nån mat till mina små barn .. På dagen är jag väl här ett tag till, sen hem, DUSCHA! Och sätta på mig nåt riktigt snyggt (?!) Ja, ibland får jag ryck :)

Jaja, nu ska jag fortsätta titta på "Don't forget the lyrics!" :s

Puss & Kram :) <3


Älskar dig finaste dani.


Himlars...

Ojdå nu var det två dagar sen jag skrev.. Whoopsyyy
Men igår så var jag med lisa, vi gjorde pannkisar och sen följde hon med på min träning. Jag stod i mål och det var sjukt kul att träna nu efter sonmmaren. :) Sen så var jag med sofia på kvällen.. (om jag minns rätt? o.O) Och sen chillade gal1. Idag på rasten gick jag och sofia hem till kevin med tim & abbe och körde cod och singstar.. grymma grejer vi snackar om här.. Iaf, sen efter skolan hänkade sofia hem.. Sen kom mina bröder med deras 4 kompisar.. alltså innebar det kuddkrig, kiwikrig och allmänt damp mellan deras vänner och mig -.- Jaja, sen vare käk.. Och sen ut med sofia & kim ett tag, och nu har jag gjort läxor och GÖR läxor.. grym jag vet ?!
Imorn börjar vi 9.15 så de e chill, nu ska jag sluta.. puspsusois0uspsusupspsuspuspuusp

NeveR forget

Tjatjatjatjatjatjatjatja TJA!
Sitter just nu i soffan med mina brödrar. Idag var det skola, chill i dill, sen så följde sofie,anna & cissi med hem :) Vi dampade som fan och pluggade, sen gick vi ner till långan en snabbis.. Käk, och dom drog. Sen lite senare på kvällen kom lisa pisa. Vi gick till konsum och sen gick vi till jessica en snabbis.
Nu är jag hemma och ska faktist snart gå och lägga mig eftersom att jag börjar vid 8.10 imorn,. och jag kommer vara lagom trött på tyskan... gaah, men första lektionen av Elevens Val imorgon, och jag och lisa har skoltidning MAHHAHAHA.. Busigt.. Ni kommer hitta oss på jsnews.se I think! YEY!
Nu ska jag mobba maggan :)
Puss!

Fokus. Sikta. Tryck.

Tjena mittbena.

Jag sitter just nu och kollar på nån b-film på tv1000nordic.. ruligt..-.-
Idag var jag somsagt i stan med Nora, men sen blev det även så att Alice följde med så då blev det ännu roligare :D Vi åt ben&jerrys, gick runt och tittade i butiker osv.. Sen mötte jag upp lisa, och så åkte vi hem till henne och va där och tog lite picelipics.. Och chillade :) Sen åkte jag hem, sofia kom hit, jag åt, och sen gick jag och sofia ut, gick förbi blenda.. så vi hämtade upp henne, så vi gick runt lite och sjöng :D HEHEH!

Nu e jag hemma, och imorn är det måndag och då ska det pluggas må ni tro.. Så jag har det klart..!
Kanske blir nån kompis när jag är klar med läxorna.

I år MÅSTE jag verkligen satsa på skolan.. nu när jag börjar få betyg är det viktigt att jag höjer mig i mina svaga ämnen och håller mig kvar i dom som jag känner mig safe på. Nu jävlar Matilda, ska jag visa ALLT jag kan! Och jag ska läsa Eclipse på engelska också! Dags att komma igång med verbträningen igen.. Sen sitter det!

Nu ska jag faktist gå och lägga mig, upp vid kvart över 8 imorn! Ändå rätt skönt..

PuooOSSSsss


take it. break it.

Tjena soetnosar.

Kom hem från cafeterian för circus en halvtimme sen, pappa stod faktist med.. vilket jag inte trodde att han skulle göra så det blev ju bra :D Det var jäkligt dåligt med folk, men efter 2 timmar så åkte vi hem igen. Snart ska jag byta om och kolla bussarna och sen bär det av till stan för att träffa Nora & kanske träffa Alice där också.. :) Har inte träffat dom små twilightnördarna på år & dagar, herre! Där går vi väl runt lite.. :)

Sen ikväll ska jag antingen chilla gal1 hemma, och så kommer sofia hit och gör lite läxor.. (som egentligen borde vara det alternativet som vore bäst) Eller att jag drar till rålis och kollar på utomhusbio med mina besta vener. Vi får se hur det blir med den saken..

Somsagt så SKA JAG fixa min nya blogg.. men vafan jag måste få lite inspiration till design först! Såhär kan det inte hålla på.. -.-

Vi höres blugsen..
PusssSssss


bbbbbuuuuusssssiiiiigggtttttttt

TJA!
Hur e läget liksom jaoooooooo.. ? Själv sitter man ensam i vardagsrummet och chillar gal1 och har precis snackat med lisa och jessica i tele :) Idag på morgonen så hade egentligen jag & sofia ställt klockan på 9, men såklart dampar min **** telefon, och vi vaknar istället vid 10 (!!!!???!?!?!?!) av att dani skickar ett esemes. Yeah, great..
Så vi får stressa .. Som vanligt.. Iaf, sen så kom jag iväg och kom till Reimers vid kvart över 11 typ (SNABB JAG VET!!!) Då så fixade vi fiskdamm som vi hade... Tjänade in lite iaf :) Sen kom chrisse, och sen även ellen & hilma. Vi hade en skitmysig dag som avslutades med kräftskiva. Sen drog jag hem & träffa sofia, och sen kom även anna och cissi, vi hade det aZ bra, sen drog dom vid 11 tiden och nu har pappa gått och lagt sig, och jag ska bara fixa några små stuffs,sen ska jag också gå och lägga mig tror jag faktist :)
Ska upp vid halv 8 imorn -.- Oj så skoj.. Ska stå i cafeterian på IP i 2 timmar, från 9.. det ska bli rätt kul iaf.. ;)
Sen kanske jag drar in till kaspars skjutbana.. we will see!
Hörs då iaf, PUSSPUSS!


Min fina Sofia & Jag :) (ja.. jag vet.. jag är albino -.-)


OJ JÄVLAR!

Hej mina små underbara saker.
Jag är verkligen ledsen att jag missat att blogga nu i 4 dagar (?!!?!?!!) Men skolan har börjat, träffat kompisar dom sista dagarna u know osv.. Men nu är det fredag och jag och sofia e ensamma hemma förtillfället men pappa kommer typ om 5 :( Vi har vart gal1 flummiga, träffat jessica och jaaa... chillat. Hon ska nämligen sova här!

Det är så jevla hemskt att skolan har börjat, fast kul att träffa alla såklart. Samma gamla klass med lite tillägg :) Lisa har bytt till våran klass, och sen har en kille som heter Tim börjat! rUUulligt..
Men vi har redan fått 3 läxor.. Och det var meningen att jag & sofia skulle göra engelskan.. men ... hehe.. .hehhehhehehe... Så blev det inte riktigt.

Aja, orkar inte berätta vad som har hänt dom tidigare dagarna HEHE.. Men ett litet klipp ska ni få sen, om jag orkar lägga in ;)

Men en sak ska ni veta.. Att jag börjat tröttna lite på mitt bloggnamn.. och har därför gjort en ny blogg, som är förtillfället på RENOVERING! Så ni får veta den sen när jag fixat designen och färger osv.. Hihi, så ni får inte veta vad den heter än.. busigt

Men nu blev sofia sur på mig för att hon försökte förstöra mitt hår, men fick inte -.- ..
Så jag måste tagga!

Men imorn bär det av till Reimers och är där vid typ halv 11, det är nämligen Reimersholmesdag. Och en viss ********** kommer dit som en liten överraskning till dani & ellen :D

PUSSPUSS nu ska jag krama sofiaaaaahhhhhhh


Bilderrrr

Igår kväll, natt
Flo Rida, så jävla tung.
Älsklingar
Staaaaan, hanna & jessica
$ 0 /\/\ /\/\ @ 
grönan
Bästavän, sofia

Det betyder nånting, det vet jag

The One and Only säger:
Love u more then the whole world
The One and Only säger:
Love u more then the whole world

TheVoice

HeyYyYyYYyyyyYYyyyyyYyyyyyYYyy
Klockan är laaaaaaagom sent, men jag har precis pratat med Julius & Sofia i hundra år xd
Igår var det the voice, och det var sjuukt roligt, jag gick med dani,ellen,hilma,lukas,kaspar och blenda.. sen träffade ju jag massa folk där, bl.a joanna, min gamla dagiskompis som jag nt träffat på as länge! Vi drog hem efter tUnga Flo Rida, och jag ellen & hilma sov hos dani.. nattdopp och grejer, fett me mys! Vaknade vid halv 12, degade till halv 2 typ då kaspar och lukas kom. Sen badade vi, eller ja, dom badade xd Jag satt och snacka med elskling & johannes.. ;) Sen på kvällen gick vi ner och grillade vid bryggan, så sjukt mysigt.. Sen drog jag,lulle och kappe vid halv 9 typ..
Sen vare chill på kvällen.
Jag är sjukt jävla äckligt törstig så jag måste nog dricka ett glas vatten nueeeee.... HmFMfMFMfMF
Pussheyyy från meyyyy :D
Imorgon blir det grönannnnnn!

Oh no no no I never said I was an angel

Godmorgon!
Sitter just nu vid köksbordet med mina bröder och jocke, deras ven...
Igår så var jag somsagt på en liten stadsvandring med Jessica och Hanna, det var hur mysigt som helst! Vi gick från hornstull till slussen, sen käkade vi där och mötte upp 3 killar, sen så gick vi vidare längs drottninggatan och in på massa affärer! Det gillar vi :) Jag hittade bara ett par blåa pärlörhängen (bilder kmr senare JAG LOVAR) Jag var hemma vid 18, då bytte jag om och fixade till mig lite.. Sen åkte vi till Långbro Värdshus och käkade.. och jag träffade lisa & jessica en snabbis.
Blev sent igår, satt och snacka skit med brosorna och jocke.. ;) halv 3...
Hörs, mami får ryck snart :9 kram

ditt jävla ägg...

Tjena alla promänniskor.. :)
Sitter just nu här vid datan och ska snart börja vandra upp mot trappan för att hämta lite grejer, och sen gå ner och ta en dusch.. najsnajs! Sen bär det av till liljeholmen/stan och massa andra ställen, för lite shopping med hanna & jessica! Mysigt där! Ojdå, jag måste nog ta en dusch nu, när jag tänker på saken :s
Puss, vi hörs ikväll!

..

"I am beautiful, no matter what they say,
Words can't bring me down."

PuSs

Hey sweeetheaaartttssss..
Sitter just nu trött som fan i köket och chattar med min lilla älskling :)
Idag var jag på grönan med dani, jessica & jessicas kompis från göteborg, hanna :) Det var sjuukt roligt, och vi fick t.om upp jessica i extreme o.O Jaja, sen så träffa vi nåra c00la grabbar där också vettni! Som vi alltid gör ?! daah ?!
Iaf, sen åkte vi till 08, så jessica fick sin SL tatuering, fjortis som hon e..
Iaf, sen så åkte jag hem, käkade, och drog sen vidare till lisapisa där ja chillade gal1, och bakade sockerkaka till hennes lilla familj & emma :) Snäll jag e!
Sen fick jag vänta på bussen i hundra år, men tillslut kom jag hem. Levande. På benen. Och ... aa okej, ja kom inte på nåt mer ;s
Imorgon kommer jag inte ihåg vem jag bestämde med :s det lär jag få veta.. HEHE...
pussspuuss

Här får ni en sjuukt coool bild :D

Cause' I missing you

Godmorgon!
Ligger just nu i sängen under täcket och bara allmänt myser. Vaknade vid 9 (?!) idag, av en mardröm typ, fan att min dream catcher slutat funka! Jag som trodde på detdär ett tag -.- Jaja, life is hard..
Snart ska jag upp och käka frulle & ta en dusch, för att sen dra vidare till lisa. Hon är sjuk, så jag behöver ta hand om henne lite :) Går förbi videobutiken med kenny starfighter också ;)... Sen kommer min fina Sofia hem idag, planet landar 14.20.. Tror jag åker till henne och hjälper henne och packa upp & så .. Annars är hon väl klar om en månad med väskan -.- Sen sover jag hos henne på kvällen.
Imorn så vet jag inte om jag ska åka på detdär innebandylägret.. gaah jag börjar få ryck på det här nu..
Men nu skicka lisa iväg mig till duschen här, nu blev det stressigt o.O
JUSTE farsan fyller år idag också.. MOHAHA.. han ska vi ju också fira, åh herregud nu blev det tajt.. kill me softly
PUSSS

Kommer ihåg,,,

Amen tjenare.
Blev inget mer skrivande igår.. Tyvärr, full fart!
Först träffa jag Lisuuueeeee och va med henne ett tag, sen kom Oliver & Jessica så var vi med dom ett tag, åkte till skhlm och checkade lite, jag är råpank så jag kunde ju glömma shopping :( buhöö.. iaf, sen drog jag hem till mig, lisu till sig, och oliver och jessica hem till j. Sen skulle egentligen alla hem te mej igen.. men lisa blev sjuk :/ Så oliver och jessica kom hit och käka.. Sen kollade vi på Kenny Starfighter, HAHAHA eller ja, vi, jag .. :S
Sen gick vi ut och mötte Simon, och mina kära bröder och alex hängde också med ut, he-he.. Sen drog simon och oliver efter ett tag. Och jag och jessica la oss i mitt bubbelbad och chillade gal1.
Somnade, vaknade, drog in till Ung, mötte upp dani & oliver.. Sen när vi va där så mötte jag och dani upp Anna och Kaspar...
Sen drog jag, kappe och dani hem till kaspar och var där ett tag.
Nu har jag varit hos min lilla kära kusin Victor som fyller 18 :) GRATTIS PUSSIS :)<3
:)
Nu e jag ensam hemma, för jag var tvungen att dra hem eftersom jessica hade sin väska här och behövde sina stuffs.. ;) Så jag antar att min lilla familj kommer snart :( men jag roar mej med min lilla älskling 1 och 2 så länge :)
PUSSSSSS

Gosh, I miss it

Godmorgon, eller ja, inte för att det är morgon längre men ändå!
Vaknade vid 5 över 11, vilket är rätt tidigt för mig nuförtiden.. brukar vakna runt halv 12,12... Inte bra, jag måste börja vänja mig och gå upp tidigare eftersom skolan börjar snart.. Hemskt.
Idag ska jag ju somsagt träffa Lisaaaauuu, typ om 20 min nånting :) Jag ska dra hem till henne snart..
Sen ikväll ska jag ta en liten promenad med Jessica. Mysigt värre.
Nu ringde jag precis Lisa och nu var hon hemma, så jag ska gå och sminka mej nu tänkte ja.. herrrliiiigttt.
Kramseuy



Grattis Claudia!

Finaste Claudia ligger nu 1;a på aktiva listan! Grattis gumman :)<3

Hörs imorn.

Godnatt mina fina.

Tjenare stickan.

tjenare era bananer.
Har precis snackat med lisa & dani och ska snart slå en pling till lukas tänkte ja.. Jag är på ett damp humör förtillfället och då är de bra att jag har några dampkompisar som jag kan ha lite små kul med ;)
Idag så åkte vi tidigt till Åkersberga till Mattias, Anna, Hugo, Albin och Maja. Där åt vi lunch & middag. Vi spelade fotboll, spelade Buzz, Wii och jag mös gal1 med Maja .. :) Hon är inte ens 1 så hon är en liten söt sak :)
Imorgon kommer Lisa hem från Gotland så då ska jag vara med henne. Vi ska hyra kenny starfighter så det så :)
Iaf, sen den 10;nde ska jag träffa dani, och kanske Ida som jag inte träffat på år & dagar och som jag saknar as mycket! Sen 11;te ska jag träffa min underbara sofia ♥ Som har varit i fuckingjävla österrike i hundra år.. Saknar henne som FAN!
Aja, nu lyssnar jag på en jävla fjärilslåt som nora skicka te mej ? HAHAHHA vafan..

Pass-pass-passa på

Hej på errrrr.
Nu har jag precis käkat och satt på Hajar som Hajar till Tyra och Moa så nu blir det nog lungt ett tag antar jag .. :)
Nu är mia,leffe,bosse,lotta,tyra,moa & ville här på middag, och det är alltid lika mysigt! Även fast det regnar som fan och det har gjort det typ oavbrutet i 5 timmar ;o Iaf, jag har städat hela jävla dan och känner mig sjukt stolt över mej själv om jag ska vara ärlig! :D
Iaf.. Så nu äre chill @home..
Imorgon ska jag träffa jessica ett tag trorja, och sen har dani kommit hem från Åland också.. så henne ska jag absolut träffa! Nu ska jag läsa lite bluggsar..
KramsEy

In my life..

Godmorgon sötnötar.
Jag vaknade vid halv 12 idag, grymt skönt faktist! Sen gick jag upp, käka frulle, och snart ska jag städa hela jävla huset. Typ. Eller nej kanske inte x) Men jag ska städa hela mitt rum, byta lakan, damma, dammsuga, osv.. Oj så skoj.. Så det är det jag ska göra idag.. Inget annat planerat.. och jag ska inte planera nåt annat heller har jag bestämt.. jag ska lägga fokus på städningen idag. Sen ikväll kommer Bosse,lotta, tjejerna, mia & leffe på middag.. så det blir mysigt!
Nejni nu ska jag ta undan frukosten och ta en dusch!
Pusssssssss

Bild från Göteborg:


Would never ever ever ever forget u

Saknar dig </3



En vanlig jävla tönt.

Hej töntar.
Sitter just nu och lyssnar på Enrique Iglesias.. Lovin it! Julia J var här en snabbis, sjukt mysigt, har ju saknat henne!
Men hon drar tyvärr till gotland imorn :/ Aja. Idag på dagen var jag först med Jessica, vi chillade gal1 @ my place.. Sen drog vi in till station och mötte upp Oliver. Sen gick vi från älvsjö till långsjön och chillade.
Vi åkte och mötte upp robin och rebecca också, och va med dom en stund.
Sen åkte jag & jessica hem, och jag käkade hemma.. och nu har jag vart med Julia somsagt.. och e ensam hemma :/ As tråkigt.. :(
Aja, nu lyssnar jag på c00la ken ring, chilligt brä.
hörs, pöss

Start.Stopp.Stanna.

Vi börjar med en sjukt bra låt.
Het is een nacht - Thymo

Hey bäbisar.
Vaknade vid kvart över 11, men gick och la mig rätt sent igår såå.. :) hiihi,
Idag så blev det ingen bio -.- Vilda skulle träffa nån hampus.. DisS :( menmen :o
Snart kommer Jessica hit, och sen ska vi chilla lite, sen ska hon träffa simon, så då ska jag typ träffa julia jakvik ett tag :) vi måste planera våra planer, vi har onda planer på gång! m0h4h4a :D
Nejni , nu ska jag borra tänderna..
Puss hörs sen!

Sätt dig i gräset och ta av dej skorna..

Hej bebus.

Idag så var jag med Jessica hela dagen. Vi fikade i stan, och sen på kvällen så åkte vi till eldshow i Rålis med hennes familj. Det var ascoolt! Vi träffade en tuff italienare också. Miihih :D! Så det blir fika med italienaren och jessica på söndag ;) De mys.

Imorgon är det fredag, och jag ska somsagt kolla på eclipse med vilda & maxine (eller har jag sagt det? hmm..) och så ska vi käka där och så.. snacka om mysigt! Vettefan när jag ska möta upp dom, men nån gång!

Sen på lördag får vi gäster, men då ska jag träffa Jessica också.. skvaller förstår ni gott folk.. :)

Gaah jag har hittat KLOCKRENASTE videon som ska föreställa mej och jessica :o


moHAHAHAHHAHA :D


Längst fram - Toppen


StHLM !

Tjaaaa mina cuulingar.

Just nu hatar jag mina brosor, KAN DOM FÖRSVINNA UR MITT LIV ELLER?! Jag får fan damp. GAAH
Aja nu så sitter jag i mammas säng, har gömt mig här.. typ enda platsen man kan vara ifred på.. Idag skulle jag egentligen käka lunch/middag med Vildus och Maxine och sen se Eclipse, men det blev imorgon istället.
Så idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag ska träffa Jessica på kvällen, men på dagen vet jag faktist inte vad som händer, bara allmänt lungt kan också vara skönt ibland.

Alla bilder från Göteborg ska in på datan idag också, så ni SKA få bilder! Tänkte på en gång lägga in alla flumm på mig och dani också.


Göteborg ja. Jag kom hem igår vid typ 12. Jag har haft det t0tally wonderful. Det har varit hyfsat väder, jag har märkt att slussning är SJUKT roligt, jag & jessica ägde ut allt och alla. DAAH ?!
Hare beest, vi hörs sen.

FIKA???????????????????????

Hey sunshines. (även fast det ösregnar)

Sitter just nu uppe i mitt rum och tar det bara chill. Har precis gjort så att mina bröder blev kickade i sitt lag på COD ;o Lite misslyckat men aa.. Idag så fikade jag och becca fast det blev EN ANING misslyckat! Vi skulle egentligen satt oss på älvsjö bageri, men det var "semesterstängt, öppnas 9 Augusti" Gash vad fail. Så vi gick upp till Pressbyrån, satte oss i Sofies port och satt där istället.. HAHA mysigt värre. Vi pratade massa skvaller som vi älskar :) Sen senare kom anna och cissi dit, och då drog jag, anna och cissi hem te mej, där kollade vi på massa youtube klipp och hade det w.o.d.e.r.f.u.l! Sen har jag bara chillat galet tills nu..!

Nejni nu ska jag avrunda :)
Upp vid 7 imorn -.-

PUSSEN!


I'm married ;o

Godmorgon på er.
Klockan är kvart över 11 och jag ska faktist gå upp nu, jag ska bara slänga in dethär snabba inlägget..
Snart ska jag dra och träffa Becca, så ska vi ta en fika på Älvsjö Bageri, och sen ska jag träffa anna & cissi som jag inte träffat på år och dagar ;o .. Saknat dom skitungarna!
Vi hörs senare ikväll, ikväll ska jag packa också, inför imorn!

PUSS!

Stockholms brudar.

Hey på er,

Kom hem precis från en mysig dag i stan med Jessica. Först var vi hos henne ett tag, sen drog vi in till gamla stan och tog en promenad till gallerian, och sen in på BikBok där jag hittade 2 linnen (bild ikväll) och sen gick vi runt lite tills vi satte oss på Waynes och jag tog min älskade smaksatta latte  Jessica drack en varmchoklad med grädde. yUMmiE. Sen gick vi runt lite och sedan sprang vi in på The Body Shop. Gosh, LOVE IT ! Där unnade jag mig faktist en body lotion, (en stor jävel) med jordgubbs lukt. 165:- rök där :( Jaja!
Sen gick vi mot tunnelbanan och jessica köpte tuggummi av den mest segaste kassören nånsin -.-

Kassören till den som var innan: S...aaa....d...u.uuuuuu...aattttt... du....ville..h...aaa...f....r...ii.mm...ä...r..k..e..en?

Tjejen innan: Ja!

Kassören: Vill....duuu.....haaa..aaa...inrik...eeessss?

Tjejen: Ja tack!

Kassören: Då....blii..iii....iiii.rrrr... det.....femtio....sju...och...femtio...öre.....

Jessica: *DAMPAR LOSS*

Matilda: *ASGARVAR*

Gaaaah det va hemskt...HAHAHA :) Iaf, nu är jag hemma och vi ska snart äta en mysig middag med familjen :)
Imorgon ska jag träffa becca som jag inte träffat på år & dagar, vi ska fika vid älvsjöbageri är det tänkt!

Sen på tisdag följer jag med jessica och hennes pappa till göteborg. Vi ska åka båt, och kommer hem på torsdagen. Ska bli super mysigt.

Nejni nu ska jag kolla om jag ska duka!

Pusssennn!


MIN ÄLSKLING :)


snabbt

nu ska jag ta en dusch och fixa mej, sen drar jag & jessica ut och flummar.
hörs sen. puss

Svar på kommentar!

sofie<3 om </3:
rob pattinson? kanske?:P<3
Svar: Nejdu sofie, det brukar vara Rob, men den här gången så är det faktist inte det. Tyvärr.

RSS 2.0