Det kan vara vem som helst, men bara inte du..
Så långt bort.
Så omöjligt.
Så underbar.

Here we go again..

Gash, den e riktigt snygg måste jag säga!

199:- H&M


Stan..

TjaaaaaaaaaU!
Sorry att jag inte skrev nåt mer igår, men det blev bara inte så :o Igår var jag somsagt på grönan med hela släkten. Det var jättemysigt, och jag åkte väl det obligatoriska :) Sen gick jag även spökhuset och trodde jag skulle dö, seriöst! Det var hemskt, och jag skrek .. rätt högt :s Och mia, victor och mamma bara garvade :( buhööö
Iaf, sen så vann vi en SportLunch och en Sparkless typ. Bild på dom kommer senare idag (om jag hinner)
Sen kom jag hem, och då träffade jag jessica, sen gick vi hem till henne och chillade gaaalet. Jag och Jessica ska flytta till Norge och sälja fisk har vi bestämt. Så hon kan gifta sig med sin norske *** ****** :)

Idag så ska jag träffa lillbönan! (Julia jakvik) Vi ska dra in till stan och fika hade vi tänkt, men vi får se, hon har inte hört av sig än! Annars så tänkte jag faktist ta med mig nån och dra in till Pride. Sounds greaaaat.
Nejni nu är det dags för mig att få tag i julia!
KrammII

gröna lund - next !


tjatja!
Nu bär det snart av till grönan. Har hämtat råttis och fixat mig iordning nu, och snart ska vi börja våran kommunala resa mot djurgårn. :) Det kommer bli sjukt kul!
Idag åker dani till Åland :( Kommer sakna henne sjuuukligt.
Nu ska jag sätta på lite mer diesel parfym, och packa min väska :)
PUSS! Hörs sen!

Love it

Roll - Sean Kingston ft FloRida

KRIG!

Tjenamittbena..
Sitter just nu och chattar gaaalet med mina ascoola kompisar.. Vi har haft thaiinspirerad middag med thainudelsallad & vårrullar, smarrigt! Sen så har jag chillat galet, träffat jessica som kommit hem från tyskland, vi gick en promenad och behövde verkligen prata. Jag ska faktist gå och lägga mig nu. Ska ju upp och va pigg imorn till grönan, och innan ska iväg och hämta alices lilla hamster Råttis :) Eftersom hon ska till thailand det aset, ditt lilla gorillskit. Nä jag skoja, kmr ju sakna den lilla sötkorven!
Sen på lördag blir det förmodligen fika med julia inne i stan. Mysigt :)♥
Kramsen på baken ♥

Ohohohoo

JAG E HEMMA!
Kom hem för circus en halvtimme sen, och snart ska vi iväg igen och köpa torktumlare, yäy! ;) och jag ska även köpa en laddare till min kamera (!!!) Så jag kan börja ta lite pics igen! Wonderful aight?
Ikväll kommer mia & leffe på middag, thaitema! Imorgon blir det Grönan med hela släkten, vi kommer typ bli 18 pers! TJOCKT ME NAJS.
Jag har haft helt underbart med mina bästa vänner i linköping. Minnen som aldrig sviker. Vi har tagit typ 250 bilder, haha lägger in några sen, det är danithaman som har dom! Så dom kommer så småningom.
Söndag vet jag inte vad som händer, bara chill typ :)
Hörs! PuSS

Love.

Jag kommer aldrig glömma det här. Aldrig.
Ivarsudde 2010.


Om du var min skulle jag ge dej allt.

Var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyer allting för mig. Va inte rädd.
Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här blir jag kvar.
För här vill jag stanna. Se på oss nu. Livet är vårt.
Se du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära mig när hoppet sviker.
du betyder allt för mig. Va inte rädd.
Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig


ANTZ

Hej på er mina små sötnötar.
Jag är så ledsen att jag inte skrivit på jättelänge men jag har haft mycket att göra & saker har hänt hela tiden! Jag har varit i Dalarna, Slättberg där min mormor&morfar har landställe, och sen har jag varit i loos, där min farmor&farfar bor. Kom hem i förrgår, och igår så hade vi släktträff med släktingar som kom från England... Jättemysigt, sen träffade jag sofia igår kväll. Jätteroligt att träffa henne eftersom jag inte har träffat henne på 100 år typ. Vi tog först en promenad i ösregnet, och sen gick vi hem till sofia och mös :) Vi var blöta, och sminket hade runnit.. underbart ;) .. Imorse gick jag upp vid halv 9, och sen så skjutsade mamma mig till hornstull, sen åkte jag in med dani,hennes pappa & hennes mamma in till t-centralen, där tåget till Linköping gick.
I Linköping ligger nämligen Ellens land, eller ja, en bit ifrån egentligen. Så nu sitter jag dani & ellen och kollar på ANTZ. Hur mysigt som helst. Vi stannar här tills på torsdag, sen tar jag & dani tåget hem igen.

Jag kommer att senare lägga in ett inlägg med massor av sommarbilder! Låter det som en bra idé ?

Vi hörs snart, kanske ikväll, kanske imorgon.. we will see

PuSS /matilda


Sorry babes

Jag är ledsen att jag inte skrivit på.. ? Jag vet inte hur länge .. ? Hemskt iaf ! :( Sorry guyysss
Men jag har varit i Dalarna och nu är jag i loos, och kommer hem på fredag och då lovar jag på mer uppdatering! Promise.

Vi hörs senare kanske, om jag tar en sväng till bibblan eller nåt - det är inte ofta jag har tid till farmors data.

Puusseeennn


Everyday I see my dream....

TJEENAA!!!!!!!
Nu är jag @home, fett me najjjssssss. Har haft det underbart i Skara. Först kom vi dit på kvällen, och grillade & så, sen nästa dag var vi hela dagen på sommarlandet ;) Sen grill & minigolf på kvällen, idag så var vi också på sommarlandet, och åkte därifrån vid 3 ca, och är nu hemma, och ska snart käka, mia & leffe e här. Har inte tagit så mycket bilder, eftersom jag inte hade med mig mobilen in på badsaken... Meeeen jag har fått färg iaf :) Mest i ansiktet, eller ... typ bara på ansiktet........aja :)
Imorgon är det söndag, och ellupellu fyller år, så vi ska dit på kvällen (?) eller dan, kmr inte ihåg... Ska fixa en liten sak te henne nu faktist :D
Sen är det måndag, och då sover lukas & ellen här, abbe kunde inte tillslut, eftersom han skulle åka nånstans dan efter, men han är här hela kvällen iaf :) Ska bli fett kul, har saknat mina beeeeeeeeebisar.
Aja, vi hörs senare babes.
Kram

Not afraid - Eminem

ciao

ska dra nu , ciaooooo !!!! ses om 3 dagar!


AMAGASH; FAN VA COOL JA E

Hey babysss
Igår så sov bässtaaa kaspar & ellen hos mej, de va as najs.. Ellen var först här & käkade, vi åt thainudlar , smarrigt värre.. Sen kom kappe vid halv 10 nånting.. :) Vi somnade vid halv 4 ;$ WHOOPS, och sen ringde christina och råkade väcka oss, och sen precis när vi somnat om, jo vem ringer då ? DANIELLA ROSENDAHL. -.-
Jaja, sen gick vi upp, tog med oss mammas system och tog massa bilder ute på studsmattan! Fett me najs, några kommer här nedanför. Sen kom dani hit, eftersom det inte blev nån grönan :/ Aja, sen vid typ 6 drog ellen & kappe, och dani ska sova här :) Ella också! yippie kayeyyy :D
Iaf, imorgon så bär det av till Skara Sommarland med familjen & christina,javen och ellaaaaaaa .. Höhö, det e faktist aaaas kul dääär :D Vi är där 3 dagar, och kommer hem den 10 .. Sen den tolfte så sover abbe, lukas & ellen hos moi :D:D
Nu dampar jag på några cp..

höres ..
RESTEN HITTAR NI PÅ FACEBOOK.
Flummbilderna på mig & dani kommer imorn .. Puss

My drug -

Beautiful Monster - NeYo

<3Voddler

TJA!
Är ensam hemma, jätteroligt :S Men mamma är faktist på bio med Mia och kollar på Eclipse. Det var jag som tvingade dit dom ;) Iaf, idag så trodde jag att jag skulle ner till långsjön men jag missförstod så det blev inge.. Istället så startade jag igång Voddler, och för er som inte vet vad det är så är det som spotify fast med film! Vissa filmer får man ju såklart betala för, men den som jag såg var gratis och hette "It's a boy girl thing". Jag orkar inte lägga in en recension... eller jo kanske, vi får se ;)
Snart kommer iaf Ellen hit, och så ska hon sova här. U N D E R B A R T !
Och vi ska nog gå ner och ta ett dopp i lånkan, och sen även ut med kaninen .. :)
Vi hörss kram

ASSÅ VAFAN VILL DU ?

Stick

Så jävla trött på dig

en dikt som jag och lisa (minolf) gjorde idag. Är den inte fin :)?
Amen tjenare !
Idag så var jag med lisa på dagen, vi gick te konsum köpte lite grejer, sen gick vi hem, åt lunch, och sen så bakade vi bullar :D Dom blev fett me goda, sen drog lisa till sofia, och jag chillade hemma ett tag. Åkte och handlade med mamma osv. Sen så kom Jacq & Fanny och våldgästade mej xd Och sen var även Tess och Hannes med. Sen gick vi te långsjön och mötte upp Andrea, sen gick vi även förbi Julia och hämtade upp henne, sen va vi ute ett tag, de badade vid långsjön, förutom jag & julia ;) men sen skulle tess,jacq och hannes hem te hannes och kolla på film, så då drog jag hem. Då åt jag, och nu har jag bara chillat gaaalet vid datorn.
Imorgon på dagen så ska jag ner till långsjön och träffa upp jacq, hannes, tess, fanny och nåra till trorja. Sen klockan 5 kommer ELLEN hit, som jag har saknat så mycket!!! Hon ska sova här, det ska bli skit mysigt! :D
Sen på onsdag ska jag till grööööönnnnaaaannnnn. Mi lajki!
JUSTE, jag har beställt ett nytt skal te mobilen också, det ser ni här nedanför! :)
PUSS


Svar på kommentar/Tildas tankar

Anonym om Jag tror jag kommer D Ö .:
du och dina nya vänner
Svar: Ja, jag och mina nya vänner. Men samtidigt släpper jag aldrig dom som jag har sedan innan, och jag älskar dom lika mycket som alltid, även fast jag är med andra också. Plus att dom nya aldrig aldrig aldrig kan få mina andra kompisars plats. Men bara för att jag är med andra betyder det inte att jag skiter i dom som jag har innan. Dom betyder så otroligt, även fast jag varit dåligt på att påminna dom om det nuförtiden. Men sommaren, det är meningen att man ska få nya vänner, men även behålla dom andra. Jag kommer få det underbart i sommar med både mina gamla och nya kompisar, för varenda liten människa som gör mig glad tänker jag vara med. Oavsett vad, och jag hoppas verkligen att det inte spelar någon roll på vilka jag är med. Jag kommer utan tvekan vara med dom jag vill vara med, och inte tänka på att nån annan sitter hemma och e sur för att jag är med dom jag vill vara med. Jag orkar inte med det. Visst, jag kommer tänka mer.. Men aldrig glömma. Jag hoppas att ni förstår det.

/m

Mitt absolut bästa klipp från Eclipse

...DET FINNS PÅ YOUTUBE AMAGASH JAG DÖÖÖÖÖRR, ÄLSKAR DEN HÄR SCENEN :D Alla asgarvade på TMN HAHAAHHA :D Lovinit!

Mamma Pappa Barn

Tjena era cuulingar.
Idag så ringde Blenda och väckte mig halv 11, bläsh.. Iaf, då gick jag upp och käka frukost osv. Sen kom pappa, och då så åkte vi hem, och sen så gick vi ner till långsjön med bosse, moa,tyra,leffe & ville. Sen kom blendsu lite senare. Skit mysigt, sen gick vi hem och käkade lunch, då kom lisa också. Sen så drog blenda hem, för att byta om och sen så hoppade hon på bussen som jag & lisa åkte med , så drog vi till liljeholmen. Där hittade jag en typ huvtröja från Cubus. Bild kommer sen, ska ha den ikväll :) Nu drog lisa hem för att käka, men vi ska träffas sen ikväll igen! Ska väl antagligen dit eftersom skitungen typ har utegångsförbud, HAHAH hon är inte lika duktig som jaaaaaaaaag är :D
JAJA btw, snart tänkte jag fixa lite middag till min kära familj :) SNÄLL JAG ÄR

Pusshey från mey :)<3

Amen stick -

Tjenare era små saker.
Klockan är 01.11, och jag är typ pigg, fett me najszzzz. Har inte skrivit idag eller igår, skandal fan :o Men igår, så kom sofie till mig vid halv 12, sen gick vi ner till långsjön, träffade Oskar, sen kom även Anton, och sen Sara, Jessica, Lisa, Kevin jacq & Emma. Men vi satte oss jag, jessica, lisa, sofie, andrea, elin och sen kom anna och cissi lite senare.. (: Efter ett tag gick jag anna,cissi & sofie hem till mig, och bestämde då att vi skulle tälta på min tomt, så det gjorde vi HAHA. Fast innan så gick vi ner till långsjön och var där till typ halv 12 och badade, sjukt varmt! Sen gick vi hem, satte upp tältet och jag drack typ fanta hela natten :) MIHIHIHIHIWIWIW. Det va sköjsigt
Sen var vi tvungna att gå upp 8 -.- För jag pappa & bröderna skulle till Uppsala, och anna och cissi skulle ut med båten. När jag kom hem från uppsala så gick jag med lisa & jessica ner till långsjön, och chillade gaaaaaalet. Sen gick jag hem, och sen åkte vi till bosse och lotta.
Nu är jag hemma hos mia & leffe och ska sova här! Pappa och brosorna sov kvar.
Men imorgon ska jag träffa min lilla blenda.. :) Jag ska dra med henne till långsjön tänkte jag, elr om vi går på grönan, vi får se!

hare bäst , hörs sen, jag har tagit picsssssssss

Kram

Hej/då

Tjänare
Idag på dagen till halv 3 var jag med Julia, vi dampade loss och bakade kokosbollar... Sen så följde jag henne hem. Sen kom sofie och dampade lite till.. Sen så åkte vi in till heron och drack milkshake, och sen så kollade vi på Eclipse, xd HehehEHEHHEHE den e så jävla bra så att jag var tvungen att se den igen och sofie ville se den också :D och man bangar ju inte ! Sen åkte jag hem, och åt stekt ägg (?)
Random.. Sen så har jag pratat med några coola grabbar hela kvällen, typ i 4 timmar.. HEHEHHEHEHEH
Imorgon så ska jag va med Sofie och de coola grabbarna. Coolt va? Näj.
GODNATT BLÖGGSEN !!!!!!!!!!!
:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D<33333333333333

I<3ECLIPSE

Godmorgon mina sweethearts,
Nu är klockan 09.58 och jag sitter och lyssnar på lite Eclipsesoundtrack. Lovin it! Lägger in en låt därifrån nedanför.:)
Idag ska jag träffa Julia ett tag, sen vet jag inte vad som händer. Mitt godisförbud är slut nu :D Jag är stolt!
Nu är MTV på, nothin on you. Amen så grymt!

Hare bäst vi hörs ikväll !
Kramseu
Neutron star collusion - Muse

Godnatt pussenussor

Nu ska jag sooooova sööööttttttt ! (:

Jag tror jag kommer D Ö .

Amen tja !
Först och främst måste jag säga att jag döööööör för Eclipse. Det bästa av alla twilighfilmerna, fem gånger bättre tillochmed.. Kom hem vid halv 3 inatt ungefär och hade spränghuvudvärk och kände mig allmänt död. Men jag kunde ändå inte somna förrän 4 typ.. Yäy.. great. Aja, filmen var underbar, allting var underbart. Vilda grät, jag grät, Vilda grät, Vilda grät, Vilda grät, Vilda grät. Okej, hon grät hela tiden ;) Lisa grät också lite trorjag.. hihi.. sen garvade vi rätt mycket också, åt charlies, jacobs & emmets KLOCKRENA kommentarer.. gash ;)
Jaja, till idag. Först åkte jag, mamma & lulle till otropeden vid sergel.. Sjukgymnast nästa för mig -.-
Sen så käkade vi på Friday's. Sen var jag med Julia & Jessica hela dagen. Vi låg vid långsjön och chillade.. Sen så typ sprang vi runt lite xd Sen drog Julia.. Då gick jag och Jessica hem te mej och chilla, sen träffade vi världensmestosocialaperson, han va tråkig. så vi rymde ;) Sen gick vi hem till jessica, sen kom julia och då gick jag och julia och mötte upp lisaaaaaaa. Sen så dampade vi loss, bokstavligt, sen tog vi massa bilder som ni hittar nedan, och sen drog julia och jag och lisa gick hem och käkade. Nu är klockan 20 över 12 och jag har precis duschat & städat rummet :) Jag e så duktig.
Imorgon blir det kanske Julia (:<3
PUSSHEJS
<3

RSS 2.0