HAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAH. ja dör



förlåt sofia för min kommentar på din blogg, men jag har ALDRIG garvat så mycket på länge asså, fyfan vad skööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööön. jag dör och gråter asså HAHAHAHAHHA.
Här kmr den;


Hoppas att det e lungt att jag snor den sofiah (a)<3


Push it harder!

Tjenatjena.
Igår hann jag inte skriva. Värsta stress. Direkt efter skolan, shopping, sen hem, packa, springa till bussen, sen talang som gick över tiden en timme (alltså slutade den 23.00) hem till dani, tugga i mig världens största äpple (seriöst :o) fixade mig, somnade, upp igen klockan 6, frukost,fixade sig bussen till hornstull, t.bana till telefonplan, buss till skolan *FRAMME*

Ungefär gårdagen/dagen i ord. Stressigt om inte annat. Har vart DÖD i skolan idag.. bösh. Har precis packat klart till loosresan. Me & my bruthers ska ta ledigt imorn, och så åker vi på morgonen upp till loos - gud så skönt! Jag måste komma ner i varv alltså, shiet. Ska bli så underbart skönt alltså! Tog såklart massa bilder från talang igår - som btw var otroligt kul! Allt från sött till surt där alltså..
jani.. taggad inför morgondagen är jag såklart, och det blir nog inte så mycket uppdatering därifrån är jag rädd för, jag är ledsen.. :/ men när jag e på bibblan så ska jag föröska skriva ett kort livstecken iaf!
Aja, nu ska jag packa ner i väskan också 'suck'

Pusshej från mej


jag & beccas samtal asow, ;) hon är min man, pojkvän, gud, mor (xd), kk, och jaaa allt sånt;)pusspådejhoney.


pics from the days.

Onsdags, utsikten ifrån grillen, fint va?

Fredags, alice,anna,cissi,blenda,rebecca,elif,jag,sofie <3

innan middagen i fredags.. :)


TÅRTAN - sjukt god!

när jag & dani gjorde crepe ;) - min flagga! :D


de va det de! grymt va?! - tack ja vet :) puss


oh, gosh

tjjaaaaaaaa. tänkte börja med att påminna om att det e 92 dagar kvar till eclipse. jag dör.
aja, det jag tänkte skriva var att jag har BAKAT BULLAR IDAG. jag är så duktig, jag vet, inga atougrafer inga atougrafer.. haha.. Nejmen dom blev faktist sjukt goda! Och jag har tagit massvis med bilder också.. idag har ni tur. massa bilder från senaste dagarna kmr snarast! men bullarna är här nedanför :).

höhö, citronen hör inte riktigt till men aja;)

Gott?!

varma & goda.

Alla bullarna tillslut!

Snacka om gott!
Imorn blir det skärholmen med sofie efter skolan och sen talang med dani&ellen på kvällen, och sen ska jag sova där.. U.N.D.E.R.B.A.R.T

pusshey


Lov - jag vill ha lov!


Snart är det påsk!
Vi ska åka upp till Loos, till min farmor&farfar och fira med släkten! Det är ju vissa som inte firar påsk, men för mig är det så mysigt! Vi målar ägg, äter god mat, och är med släkt och vänner. Och såklart, äter vi massvis med godis. Fast det blir inget godis för min del i år, eftersom jag har godisförbud. Men man kan ju alltid äta popcorn? ;) Vi åker upp antingen på torsdag morgon, och så får jag ta ledigt från skolan (hoppashoppas!) eller på torsdag kväll! Det blir nog mysigt!

Vad brukar ni göra på påsken? Firar ni överhuvudtaget?


d.ö.d

Hey. förlåt för att jag är så osocial och lägger in 0,00 bilder, men jag känner mig just nu död och deprimerad och jag orkar inte göra nånting..ungefär som bilderna nedan -.-
Men jag känner mig sjukt sugen på att tända några ljus, fylla ett bad, lägga i en badbomb, ha ansiktsmask, och ta hand om mig själv. Undra om det inte är en bra idé... ?!
Just nu känner jag mig lite avunsjuk på en viss CLAUDIA, för att hon har nästan 1000 unika läsare på sin blogg.. och jag har 3 för tillfället, det känns inte som jag skriver till nån, bara att jag skriver bara för att ha nåt att göra. jaja, ciao bella!


Hiss n' diss



* Regn, åååååh sommaren vill ju aldrig komma!
* Att städa. Usch, bomb i mitt rum
* Vår andra data. Den har slutat funka. -.-



* Bullar. Asså jag är desperat efter bullar just nu! GOSH
* Högalid imorn!
* Talang 2010 med dani&ellen på tisdag.


Yes

Lag m v o f + - - p  
Täby IS IBF(A) 13 11 1 1
52
-
18
34  
FBI Tullinge(A) 14 9 3 2
39
-
15
30  
Bele Barkarby(A) 13 8 3 2
49
-
20
27  
Älvsjö AIK(A) 13 4 4 5
36
-
34
16  
Hässelby SK(A) 13 4 3 6
19
-
26
15  
Huddinge IK(A) 13 3 2 8
31
-
47
11  
Värmdö IF(A) 14 3 1 10
19
-
54
10  
Töjnan IBK 13 2 1 10
19
-
50
7  
Ängby IF 0 0 0 0
0
-
0
0 Utgått


2-2 mot Täby (serieledarna) Slutspel nästa, jag älskar oss!


direkt från twilighttilda


Shiet. Det är någon som har RITAT den här. Plötsligt undrar jag hur jag kunde få nivå 2 i bild?!


Earth hour!


Ikväll är det EARTH HOUR. Det är massvis med länder som är med i detta - och det man ska göra är att släcka alla lampor, stänga av alla tv apparater, data, ugn osv.. För att spara el! Och detta ska man göra i en timme! 20.30-21.30 är tiden. Vi ska iallafall göra det.. och jag hoppas att NI också ska göra det. Nåt vill man ju göra för miljön? (Nu kommer min so lärare bli stolt över mig!)
Så fram med massa ljus och sitt bara och mys i mörkret i en timme!


Plllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllz

Hey på er mina vänner & alla jag känner. HEHE
Sorry att jag inte skrivit på .. vad blir det nu.. 3 dagar? Gud, jag har haft såna skuldkänslor, men jag har verkligen inte orkat och inte haft tid heller.. Men nu skriver jag ju och det e ju det som e huvudsaken elr hur ? :)
Igår hade jag tjejmiddag med några av mina flickor :D Det var super mysigt, (bilder kommer så småningom) Alla gick typ vid halv 11, förutom ellen & dani som sov över.. :), Sen imorse gick vi upp vid 7, eftersom jag skulle spela match, och det var samling 8 i tullingehallen. Vi vann över tullinge med 5-2 GR8! Sen gick vi hem och hm.. jag duschade och ellen&dani spelade pingis, och nu har jag följt med dom till reimers.. Ellen e hemma och pluggar och jag och dani har precis ätit crepes ! Och nu måste dani ha datan för hon ska plugga :( Synd om mig.
Aja bilder&sånt kmr senare..
seyahh /m


Sjukt kul!

Har ni tråkigt och är trött på titanic?

Jag har ett as bra tips, som håller på i 30 sek ifs, men är sjukt kul! Titanic på 30 sek! HAHA garvar ihjäl..

http://www.apelsin.nu/classics/?url=titanicbunnies


Lär känna din kropp

... Är rubriken i biologiboken som jag håller på att plugga just nu.. "hmm?"

Hey sweethearts -
Sitter just nu och pluggar somsagt, och ska snart ta ut ur diskmaskinen.. duktig jag e va? Idag efter skolan åkte jag med lovisa till telefonplan, och sen hoppade jag av vid hornstull, där dani&ellen mötte upp mig, sen gick vi till en grill nära vattnet, och de åt fun meal.. och jag åt pommes... de va gott, sen så gick vi till draken och dampade på några "småkryp" som dani säger, men som är typ 6-7-8 åringar som är otroligt störiga, och höll p åatt ramla ner från ett tak gjorde jag också;)hehe.. Sen gick vi och mötte Amir och va med honom ett tag.. hmm inte så länge, sen drog jag hem, och käkade gott, pappa åker till mallis imorn den lyckosten så vi hade mysig middag nu dagen innan:).. Och nu så sitter jag här i köket och försöker få in lite kunskap i huvudet, även fast det överhuvudtaget inte går så bra ;).. menmen.. det är tanken som räknas!
Nu ska jag höm.. plugga - lite mer;)
Kram&puss


Rubriken .

Hello guyyyss. Nu sitter jag nyduschad framför datan med engelskan på sidan om, that's gr8. Träningen gick väl bra... Det var nära att jag dog på vägen dit menmen HAHA, fråga amir han vet;).
När jag kom så käkade jag och nu är jag här i köket vid datan somsagt och snackar i tfn med sofia och chattar med lite olika pe0ples...
Aja nu har jag inte tid med er längre HAHA ;)pusshej!


newwwww (moon :o!??!)

Nu har jag tagit mig tid att göra en ny header, inte för att den var så avancerad men ;).. Lite skojigt

Vad tycker ni? ..


Bilder från dagen + skit bra låt!

..rubriken säger allt.


Alice&Anna - coooooola


Can you here me - Enrique Iglesias


Sunshine -

"Vill du vara min äängeeel, vara min ängel..... ängel i sjunde himlen......"

Hey! Som ni ser så står ted gärdestad på för full volym här hemma, diggar han aså, texterna e så grymma!
Samtidigt försöker jag få in lite engelska verb i huvudet, går.. väl lyckat ;).. antar jag.. hhehe..Sen behöver jag kika lite på svenskan också, fan aså jag skojade igår med lite läxor aså -.-. Fick veta att vi hade so läxförhör på torsdag också - PRECIS vad jag behövde höra...
Aja, sen är det träning vid halv 7, det e naajsss, längesen jag träna eftersom jag vart sjuk jue.. Så det ska bli härligt. Sen blir det väl data innan jag går & lägger mig.
Mer har jag inte & säga just nu iaf! Hörs ikväll förmodligen - annars hörs vi 2morrow.
PUuuusususss


I skoooooooooolan

heyy, just nu sitter jag i skolan, so arbete -.- jag skriver sen när jag kommer hem.
puss!


Jeans

ME WANT!

399:- Cubus


Schnögg!


149:- från Cubus


!ge dej!

Heyyyy coolingar (fast jag e ju ändå coolast)
Har precis snackat med danithaman om allt möljligt, love u girl! Och sitter typ och chattar little! Sofie följde med hem idag, och först åt vi mellis, och sen satte vi oss framför tv;n däruppe och tittade på newmoon! Är kääääääär i den - shit! Sen så åkte hon direkt efter, och då satte jag mig vid datan ett tag och nu har jag käkat och satt mig här igen - det är najs! Inte så mycket läxor i veckan! Tyska, engelska och no läxförhör..
Jag är verkligen i djupt behov av en ny header, denna är hemsk, men jag måste ta lite c00la bilder först... ^^

Pusshejfrånmej:)/m


Y3S

HEY.
Nu har jag precis lagt på efter ett litet samtal med sofiaaa... de najs! Och jag sitter här i köket och är nyduschad & fräsh! Vi vann matchen mot tumba med 3-1, så jävla skön seger! Så nu var man glad när man kom hem - ÄVEN fast det snöat imprencip hela dan, cppppp asså.
Nu chattar jag lite med amir tha man, och jag ska snart stänga av datan i think.. Imorgon är det måndag, och skola till halv 4, gr8 -.- see yah later peoples /m


Dagens fråga!


.. själv så har jag en hel del! Här är några:

Twilight
Newmoon
Notting Hill
Dirty Dancing
I taket lyser stjärnorna
Dumpa honom!
(gick igår på tv oxå såg jag!)

/matildau


L O V E


Iris - Goo Goo Dolls

And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


Trött -

Godmorgon allihop!
Jag vaknade vid typ halv 10, och då så var det full rulle hemma, pga att mattias,hugo&albin sov över här igår. Så då pallrade jag mig upp ur sängen, och nu är jag ensam hemma, dom har dragit och kollat på brosornas match, och jag orkade inte följa med.. Fast jag har själv ingen aning vad jag ska göra idag, om jag inte hittar nån som vill göra nåt, tänkte jag iaf inta soffläge och sätta på lite newmoon xtra material.. Det är inte helt fel!
Sen är det samling klockan kvart över 5 i v.torp.. Match mot tumba - IGEN! Det känns som om vi möter dom hela tiden. Min kusin står i mål även denna gång - asså dom SKA inte få vinna den här gången.. så jag hoppas att vi tar dom!
Nu går spotify på högvarv också, de najs!
höres senare /tildaaa


The last one

Godnatt nu mina sweetys.
Hörs 2morrow./m

En hiss&diss



* Solglasögon. Finns så många att välja på nu, i ALLA färger! Hiss på det!
* Premiärgrillning.. blir det idag! Majs,kött och potatis får mig att tänka sommar, och DET gillar vi!
* Armband. Can't live without them.



* Dåliga hårdagar. Gaaah, man vet inte vad man ska göra med håret .. *suck*
* Att allt kostar. Varför varför måste allt som man vill ha inte samarbeta med plånboken..
* Slask. Visst, ett tecken på att snön börjar smälta. Men fan för slasket alltså..

nu kom mattias, nu blir det feeeeeeeeeeeeeeeeeeest. puss hej /m


Alice i underlandet

Jag hade lite booooring och började tänka på att jag även vill se Alice i Underlandet, den har ju fått jättebra betyg och den skulle jag verkligen vela se. Men somsagt, det e mycket man vill, men lite man får...
Jaja, jag hittade iaf ett spel där man kunde klä kaninen i alice i underlandet ;D MOHAHA.


2days outfit


inte för att man ser så bra menmen

Skjorta från Monki
Paljettights från Lindex
Svart linne från Vero Moda


Newmoon DVD;n!

Tjenispenis! (kör lite på pubertets ämnet här i bloggen oxå)
Nu har dani&ellen gått, och jag sitter här och har laddat upp massa bilder som ni ser nedan, och i nästa inlägg även dagens outfit! Snart ska jag tappra mig upp ur soffan och gå och sminka mig lite, ser ut som ett spöke nu.
Sen kmr mia o leffe vid 3 och anna & mattias vid 5-6 tiden så ska vi käka middag och ha det allmänt mysigt (jag sätter mig nog och tittar lite xtra material från newmoon boxen som jag nu fått!!!!!!) Vi ska köra första grillningen för i år, om man inte räknar med nyår, så det ska bli smarrigt! Nej vad hemsk jag känner mig, solen lyser in genom fönstret och här sitter jag & nördar datan, usch usch!
här får ni om min lilla newmoonbox :D<3

... Nu har den kommit hem till mamma ;D Har redan sett den med ellen&dani nu på morgonen.. SHIIIT säger jag bara.... njut av bilderna, och jag ska sukta er bara LITE.

Newmoon poster, med nedräkning till ECLIPSE premiären, en liten remember me poster, Filmen newmoon, och sen 2 st till dvd skivor med massa extra material, ett bokmärke, en penna, 6 vykort och 2 armband.

zoom in.

"vampire girl" armbandet

och "newmoon" armbandet:D

Jag är sååå lycklig! Och + att ni nu ska få se hur min mobil blev :D!:

framsidan

baksidan (o.m.g)

ciao! /m


Disneydags


DEN ÄR MIN

hey på er. Igår så hann jag inte skriva, jag åkte direkt från skolan till högalid där jag satt utanför i 1 timme, för att de hade gympa och kunde inte checka mobilen.. cp -.- jaja, men jag fick iaf lite sällskap av carina&hilma ;)
Sen så åkte vi hem, och sen rätt snabbt till ridningen. Efter ridningen åkte vi direkt hem till mig. Och här hemma så gjorde vi middag, sen så satte vi på UPP och mös framför tv;n. Vi somnade typ vid 1 tiden..
Nu tittar vi på disneydags på teven för vi e så c00la. Sen ska dom dra vid 1 typ för ellen parents ska ha fest typ, får väl se vad jag gör.. vill ju se remember me ! OCH + ATT NEWMOON HAR KOMMIT NUUUUU. Och den är (nästan) redan min. Jag fick ju den av mia&leffe när jag fyllde år, så då har den kommit hem till dom, och familjen har sovit där, så dom tar med den nu när dom kommer hem snart :D*LYCKLIG*
Så den ska jag seeeeeeeeeeeeeee 2day!
Jaja, nu blev det för mycket här va? :P
kiss n hugs /m


... gosh omg shiiet.

tjatjatjatjatja! förlåt att jag inte skrivit nu på - hm.. ? två dagar.. aja btw.. ja har haft fullt upp .. ;).. Kan man inte tro menmen.. I tisdags så var jag och firade anna som fyllde år. Så vi åkte till lidingö och åt gott, och jag och min lilla kusin fick jag träffa också!... heh.
Sen igår så var jag på reimers hela dan, käkade där och kom inte hem förräns vid halv 10 ca.. och då orkade jag inte sätta på datan och börja skriva så ..
Men nedan ska ni få MASSA bilder eftersom jag lovat er om&om igen osv.. HEHE. sooo down there ..
Idag har jag inte gjort så mycke, HÄMTAT MITT EFTERLÄNGTADE SKAL TILL MOBILEN. Shiiet det är otroligt snyggt! Bild kmr senare ikväll! *hyperventilerar lite*
ajaaaa.. höres & synes
puss&kyss/m

När brosorna&mamsen baka

Jag i söndags

Ellen och Elin på thairesturangen

Hälften av maten ;).

I parken på kvällen, söndag.

Igår på reimers

...och dagens outfit.


I better keep on walking..

Hey,
Nu har jag precis slingat håret, och vi ska till peter&anna och fira anna, hörs sen
/m


godnattttttttttttt

godnatt nu , sov gott


Nothing without you baby..


Jag vill inte det här. Snälla glöm och börja om på nytt. Jag orkar inte med mer i mitt liv nu. Det är fullt, det får inte plats mer på problem. Jag behöver dig nu mer än mest. Jag försöker.
Förlåt


Pfewwwww

Hej, nu ska jag precis ta nån äcklig sak som är bra före förkylning eftersom jag börjat fått ont i halsen, kanske inte så konstigt eftersom mamma vart sjuk nu i några dar -.- succcck..
Menmen.. nu har jag precis ätit och sitter och chattar med lite c00la människor.
Gårdagen var super mysig, efter utbildningen så mötte jag upp ellen,dani & elin vid nana thai, en resturang vid hornstull, där åt vi gott, sen mötte vi leon & hans kompis i draken och var med dom ett tag, sen följde de mig till t.banan sen åkte jag hem.. Då kollade jag på ballar av stål (a)
Idag har jag vart med sofffiiiiiiie, och vi typ gjorde pannkakor, och va inne på datan.. Nu är jag somsagt hemma iaf och ska ta upp min klädhög och ta den där äckliga saken.. mOHAHAH
okej, hejdå kram /m


Sommar

Den här låten får mig verkligen på att tänka på mina barndomssomrar..! Nicke & Nilla var en storfavorit!

Nicke&Nilla - Pannkakor med sylt.


.

Nu drar jag till skolan,

och du som har kommenterat med Anonymt med ett ID nummer som jag kan hitta på ett annat ställe, haha synd. Jag bryr mig ändå inte.. du behöver inte läsa min blogg om du inte vill.. :D jag har ett bättre liv än dig sooooooooo......


Thai!

Hej, nu är jag hemma från utbildningen och ska snart fika lite, brosorna har bakat.. lär bli intressant,
Sen ska jag iväg och möta upp ellen,elin & dani vid hornstull så ska vi käka på thairesturang, as mysigt! Ni får alla bilder när jag kommer hem.
<3puss


Alla vill till himlen men få vill ju dö..

Helloooo! Sitter just nu helt klar, eller ja, ska bara borsta tänderna, till att åka till solna för utbildning. Det håller väl på i en timme elr så.. kanske längre.. Sen åker vi tebax.. och sen vill jag JÄTTEGÄRNA gå på Remember Me, men jag måste hitta nån god vän och gå med också. Ska kolla med twinsen, men dom vill säkert inte se den :/
Menmen.. de ordnar sig nog. Annars så får vi se vad jag gör..
Höm.. bilder från idag får ni ikväll & ja, annars hörs vi senare.
Pusshej från mej :)


Schlagerchocken!


Japp. Melodifestivalen 2010 kammade våran 18åriga Anna Bergendahl hem!
Jag tycker att det var rättvist att hon fick ta hem det här, men jag tyckte ändå att Salem skulle vinna, med sin snabba men ändå inte för snabba och lugna men ändå inte för lugna låt, skulle stå som segrare tillslut.. menmen.. Anna gjorde ett bra jobb, och hon är absolut värd vinsten ändå! Härligt!

Nu har bella&erik precis gått och jag har städat upp allt. Ut ur diskmaskin, In ur diskmaskin, torkat borden, tömt alla skålar, puffat till sofforna, tagit bort stoppet i diskhon (-.-) och gjort så att det ser lite fint ut här hemma ;D duktig jag e va? Päronen kommer nog hem snart ändå, kanske 12 elr nåt.. Då ligger jag säkert redan och sover, tänkte snart fixa mig iaf och lägga mig och läsa lite twilight innan jag somnar. Sen blir det sovmorgon imorn! Sköönt. Sen vid halv 12 så ska jag möta upp laget vid station så ska vi på utbildning i solna igen.. inte det roligaste men..
Vi höres! Puss


Hiss&Diss



* Lady Gaga, hon gör så sjukt bra musik!
* Att snön sakta men säkert börja smälta...YÄY!
* Att sjunga. Det är min passion här i livet, och jag skulle aldrig kunna klara mig utan sången!



* Min frisyr... JÄVLA KORTA CEPE SAK. oj förlåt.
* Såna som blir irriterade och skriker fula saker på plan och som drar bort handen när dom tackar.. DISS PÅ ER.
* Cola utan bubblor, inte för att jag druckit cola på ett tag, men seriöst, uew.


Ps, ser ni att jag har gjort nya hiss&diss grejser? Och en ny kategori som heter hiss&diss


Come on Rude boy..


hejsannn.. Just nu så ska jag igentligen stå i duschen men ska slänga in ett inlägg först. Matchen som vi spelade nu vid halv 12 förlorade vi med 3-0, mot vendelsö dåra.. shit happens..
Sen när jag kom hem hade pappa köpt med donken, så jag åt happy meal ;D yey.. Sen kom victor förbi för han skulle typ hämta nån väska elr vad de va, men han e fortfarande kvar. ;).. sen vid halv 6 elr nåt kmr bella&erik och så ska dom va här ett tag. Och ikväll är det ju MELODIFESTIVALFINAL! Shit, värsta kul ju! Här är de som tävlar! Och mitt betyg som är från 1-5.

You're out of my life - Darin. Mitt betyg: Stark 3;a, härlig powerballad men det finns bättre!

Jag vill om du vågar - Pernilla Wahlgren. Mitt betyg: 2;a. Schlager med stort S, men det håller inte.

We can work it out - Andreas Johnson. Mitt betyg: 4;a. Älskar rösten och låten, men jag vet inte om det skulle funka i Oslo..

Kom - Timoteij. Mitt betyg: 3;a. Inte min favorit, men annorlunda och bra låt som sätter sig på hjärnan!

Hollow - Peter Jöback. Mitt betyg: 3;a här också. Låten är maffig och scenframträdandet också, men hans fåniga léende förstör hela skiten -.- allergisk!

Unstoppable - Ola. Mitt betyg: 4;a. Den här har glömts bort lite, den är trallvänlig och kan nog mycket väl bli nästa sommarplåga.

I did it for love - Jessica Andersson. Mitt betyg: 0. Uew, försvinn!

Keep on walking - Salem al fakir. Mitt betyg: 5;a. Sjukt bra låt som kommer lyckas bra i Oslo, och jag hoppas verkligen att folk röstar på Salem!

This is my life - Anna Bergendahl. Mitt betyg: 5;a. Sjuuukt underbar låt, och hennes röst smälter jag för, hoppas att hon eller Salem tar hem det hela!

Manboy - Eric Saade. Mitt betyg: Stark 4;a. Låten är lätt att sjunga, och ett sjukt bra scenframträdande och lite att han e sjukt snygg också gör att han kommer komma högt upp på resultat listan.

Det var alla! Men somsagt: LÅT BÄSTE MAN VINNA!
Nu ska jag duscha.. puss!


Dagens låt!


Jason Derulo - In my head
<3


klippning!

hej sweeties.
Sry att jag inte skrev mer igår men jag pluggade NO i typ 5 timmar, no prov idag u know.. jaja.. vad ska man göra.. Nu har jag precis kommit från fruängen där jag & mina brosor har klippt oss, och mitt blev KOOOOOOOOOOOOORT ... -.- Men det var sjukt slitet så jag var tvungen .. Se före/efter bild nedan..
Men det luktar gott iaf, ;) Ikväll är det let's dance, och det ska man väl kolla på. Sen ska mamma på fest, så det blir papsen&brosorna ikväll. Pommes & Korv, pappamat ;). Sen så blir det SOLSIDAN, så klockren.
Och imorgon så kmr bella&erik hit så ska dom käka med oss imorn, då mina parents ska bort på fest imorn igen.. Så då ska vi käka tacossss och sen titta på mellofinalen guuuud jag är t.om nervös inför det, men troligtsvis är det mellan; anna bergendahl, salem al fakir, eric saade och timoteij (stavning?). Men jag hoppas på Anna elr Salem älskar låtarna! Men salem har störst chans utomlands så jag har inte riktigt bestämt mig vem jag ska rösta på än, hömm..
Men det ordnar sig, nu ska jag lägga in bilderna på håret, eller ja luggen rättare sagt.
pusshej/m

Innan, HAHHA cepe bild.. ;)

Efter, HAHHHA ännu mer cepe bild, radera mitt ansikte där och fokusera på håret ;)

what do u think?:)


Äntligen!

Hej på er, jag ska skriva mer snart men jag måste bara lägga in ECLIPSE trailern som nu kommit ut! Underbaaaaaaaaaaaaart. Längtar mer än mest, se mer om eclipse trailern även screencaps osv på twilighttilda.


Flowers around the world

Tjeeena, Klockan är nu 08.22, och jag ska snart börja gå till bussen, eller ja, igentligen inte så snart eftersom den går 51. Jag känner mig piggare idag, men dock fortfarande inte hungrig.. åt inget imorse och igår till middag åt jag knappt heller. Jaja, vi får väl se om jag blir hungrig nu på dan! Ikväll är det då träning, och innan det måste jag direkt hem och plugga till NO provet som är imorgon på typ 24894 olika saker.. överdriver inte ;). Och eftersom jag inte hade böckerna igår kunde jag inte plugga.. Jaja, jag får väl plugga både innan & efter träningen idag antar jag..
Vi hörs nog kanske ikväll efter träningen om jag inte drunknat i NO:n... *suck*
Kram tilda


Sjuk!


sjukling :(
Hej på er mina små sötnosar. Jag är så ledsen att jag inte kunnat uppdatera igår. Men jag har varit sängliggandes sen jag kom hem från skolan igår vid kvart över 3. Jag började känna mig illamående på matten, så då gick jag ut och tog lite luft, sen så var det bara en lektion kvar efter matten, musik, och då kändes det bättre, men sen när jag kom hem började jag känna illamåendet igen, och då gick jag och la mig och sov i 2 timmar. Sen försökte jag få i mig mat, men jag kunde inte äta. Sen gick jag upp och la mig i sängen och sov först i en timme, vaknade, sov i en timme till och sen sov jag till 2 på natten, somnade om och vaknade sen vid 6. Idag på dan har jag bara sovit i 1 och en halv timme ca, så det går framåt! Och jag har ätit 2 rostmackor också, så jag kommer gå till skolan imorgon! Jaja, hugo har också vart hemma idag pga illamående igår och ont i magen, så vi har bara chillat i soffan, tittat på sharkboy & lavagirl (med tay i huvudrollen, yey) Så nu tog jag mig lite tid att sätta mig och blogga lite.. :) Vi hörs kanske senare..
Kramsen!


Alice bloggar

Heejsan,

Matilda är sjuk. Ville bara säga det så ni förstår om det inte blir så bra upptadering här i bloggen!
/Alice

Cissis humor på hög nivå!

Det här är så klockrent så det inte är sant.



HAHAHAHHAHHAHA cissi e för skön ;)


<3 x100000


Duktig flicka



datan e alltid med;)


Jag e så duktig flicka som har gjort middag till min familj! Visserligen var det snabbmakaroner & köttbullar, men ändå;)


Yeah weah yes

Tjaaaa. Sorry att jag inte skrev nåt mer igår, men först så tittade jag på blåsningen, och sen så tittade jag på en helt underbar film som heter "Music & Lyrics" som jag varmt rekommenderar! Den slutade vid 11 så då hade jag tyvärr inte tid, menmen.. nu skriver jag iaf ;D
Första dagen i skolan var hm.. tråkig. -.- Jag var helt sjukt trött och lite flummig på det.. gr8. Jaja, inga läxor än så länge förutom no prov på fredag.. man får väl hoppas på det bästa. Men det är inte långt kvar tills påsklovet så.. :)
Här är saker som händer i veckan! :
Förhoppningsvis kommer mitt skal till mobilen! *LYCKLIG*
Kanske bio i helgen med Alice!
 Bella kommer på lördag och sover här (trorjag)!
Förmodligen fika med Waynes med Becca på fredag!
Ska unna mig en riktigt härlig spakväll, antingen på onsdag eller i helgen!

Mer är det inte bestämt!
Vi höres nog senare eftersom jag kommer vara ensam hemma i typ 2 timmar sen Life is hard!

/maaaaaaaaaaaaaatildaaaaaaaaaaaaa


After midnight

hejsan svejsan i lingonskogen.
Jag kom nyss ifrån kvantum.. där vi har handlat lite, och innan så var vi på lunch hos christina,javen & ella. Det var super mysigt. Vi åt limekyckling med ris, och sen fick vi våfflor till efterrätt! Musmi. Sen släppte vi bara av boysen hemma och åkte sen och handla. Ikväll händer väl inget speciellt förutom att GOSSIP GIRL börjar nu igen, och jag ska faktist försöka anstränga mig att följa det nu, när mitt älskade glee har försvunnit :/
Sen är det ju Oscarsgalan inatt också. Det börjar vid midnatt och håller på sen i några timmar.. Synd att det är sista dagen på lovet idag då ... -.-
Jaja vi hörs säkerligen ikväll!
Här kmr lite bilder från dagen:

Jag i portdörren till c,j&e.

Jag och ella skulle lackera hennes hylla med sprayfärg, och då blev det lite över så då hade vi lite skojigt:)

Hihi by me!

Nya strumpbyxorna, som jag köpte igår i stan, resten får ni snarast!


höres/m


nattiii

godnatt folkset! /tildau


Notting Hill!




NOTTING HILL!

.. gick precis på 3;an och den är heeeeelt underbar, absolut en av dom bästa filmerna som gjort! 5 plus av mig, helt klart!
Nu blir det snart dusch, och sen läggdags!


Citypeople

hääyy.. Jag har haft en underbar dag med alice och våra små mammor! Vi mötte somsagt upp christina & alice vill halv 2 i fruängen, sen åkte vi därifrån till slussen, och där promenerade vi runt ett tag, och vi shoppade lite, lägger in bilder på det senare eftersom jag inte orkar just nu;). Jaja, sen så gick vi till resturangen och började kika i menyerna. Alice bestämde sig för kyckling med CASHEWNÖTTER (såklart alice!) och ris, och jag för ris&kyckling typ nånting ihoplagt (se bild nedanför) och sen så beställde alice en bananshake och jag en pineapple shake. otroligt gott! Nästan som i thailand! Det var ett jätte mysigt ställe, och vi satt där till 18, sen började vi fixa oss och röra oss mot slussen igen, där vi tog tunnelbanan hem. Nu har vi vart hemma ett tag, och tittat på melodifestivalen andra chansen där Pernilla Whalgren och Jessica Andersson gick vidare till finalen som är nästa vecka!
Imorgon är det söndag, sista dagen på lovet, sorgligt men ändå rätt kul med skolan igen, träffa alla osv..!
Nu ska jag lägga in bilderna! Vi höres! Kramkram




Alice = Dyr Sprit. Matilda = Svindyr sprit
HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA. så jävla klockrent!

min tofs var självlysande ;o

En orkidée som alice håller i :D

BFF!


Jag idag!


2day

Hej på er! Nu har jag precis duschat, klätt på mig och sminkat mig och är klar för dagen. Vi ska träffa upp christina&alice vid halv 2 i fruängen, så det är ett tag kvar, men det känns skönt att vara klar iaf, då har man ju lite tid till att blogga också! (a) Det ska bli jättemysigt att äta ute, det var ett tag sen nu, och thailändskt är ju inte heller så fel! Här får ni lite bilder på resturangen vi ska äta på!:


Koh Phangan - heter resturangen!


Nu ska jag hömmhömm.. chatta med min lilla alicepalice
/matildu


Drink!

Och en juicedrink står också på menyn till mig & brosan :D

yummie!


Fredagsmys!

... med tigerräkor och grönsaksdipp! Mums!



Nu ska jag städa mitt rum - igen, nu är det lika stökigt, men det är bara massa kläder som ska bort, sen blir det topp igen! Ikväll blir det let's dance och solsidan!
Kram ha en bra fredagskväll!


Saft is the shit

Tjena, sitter just nu här i köket i nattlinne och dricker saft, så överlägset gott! Vaknade vid 20 över 10, och läste ett tag i twilight innan jag gick ner och fick ett chockbesked att min kära bror fått magsjuka -.- USCH. Jaja, då fick jag damp, eftersom vi skulle kommit till bosse,lotta,tyra,moa på middag men att de nu blev inställt pga lucas. Så då gick jag upp och dampade lite inne på mitt rum, och sen gick ner och åt lite frukost! Och nu har jag varit här nere sen dess, och nu sitter jag och knaprar på ett äpple också, de najs. Jaja, dagen vet jag inte vad som händer, jag har vart med kompisar hela veckan, så jag funderar på att bara vara hemma idag, kanske åka iväg och fika med papsen elr nåt, vi får se.
Men imorgon blir det kul! Då ska jag, alice och våra mödrar iväg till stan, och shoppa lite först på dan, och sen ska vi käka på koh phan gang (stavning?) på kvällen. Gud så mysigt!
Sen blir det ju mello på kvällen, såklart! Andrachansen..!
Nu ska jag checka alices&lisas blogg!
Kramsen /m


Tema Alice i Underlandet


Saker från :
e.l.f cosmetics
Urban Decay
Coastal Scentes
Lime Crime Make up
Illamasqua
Vila
Victoria's secret
H&M
Cocoo

/matilda


godnatt!

godnatt hörni, vi hörs imorn.. inget planerat än ..
kram&sovsött dröm fina drömmar om prinsar & prinsessor kram tilda


tilda is in tha house

Hejjjj. Nu har jag kommit hem från träninge, duschat, och ätit gott med familjen. Lunchen hemma hos mormor&morfar var mysig, vi satt och tittade på gamla filmer från när vi var små och så,hihi. Sen fikade vi, och åkte sedan hemmåt, där jag bytte om och mötte upp anna&cissi så åkte vi till träningen tesammans. Träningen var rätt kul ;D även fast vi bara var 8 stycken..
Här kmr lite bilder..

Mitt städade rum, *stolt*

Andra delen...

Mina strumpbyxor...

Outfiten ..

vi höress, jag ska göra en header!


just do your best, do everything you can..

Hej på er! Gårkvällen var lugn, bara massa mys, härligt! Nu ska jag ta en dusch, och sedan ska vi åka och äta lunch hos mormor & morfar, sen hem, ta det lite lungt, sen är det träning i v.torp 17-19. Så den tänkte jag gå på, står väl antagligen i mål ;D Jaja, jag har inte så mycket mer att skriva om.. hömmm..
Vi hörs senare när jag kommit hem!
Ni får en låt nedanför också.
Kram

The middle - Jimmy Eat World


Hiss eller Diss?

Vad tycker ni om Kristen Stewarts byxor som hon hade på Remember Me premiären?
Hiss eller Diss?


Pannkakor med lisa!

hey på er. Lisa kom hit ett tag för att underhålla mig lite mihi :) Vi gjorde pannkakor, dom blev skit goda, och det gick super bra för lisa :D hahaha. :) Och pappa & mina kära bröder kom också hem, men nu har alla åkt, och jag är ensam och lämnad kvar :( böhöhö MEN JAG MÅSTE STÄDA NU!
Ni får först bilder på mina & lisas pannkisar :)puss

Lisas bläckfiskpannkaka:D mohaha.

...och resten! yummie.


Helt sjukt!




Detta är så sjukt! En tränare (som råkar vara min farbror Peter) har blivit sparkad pga att han toppat laget några gånger.. HERREGUD. Vem bryr sig? Alla kan inte vara bäst, och jag fattar inte hur man kan överreagera på det här sättet? Vad var bättre nu? Att splittra laget som det blev tillslut, när han slutade? Var det bättre eller? Är du nöjd nu "Johan Goike"? Det här är bara så sjukt, jag hoppas att ni ser vad det står. Vilka regler det finns i dagens Sverige alltså.. Man blir bara så trött på att man tycker att alla e bäst på allting, för alla e olika bra på olika saker, så är det bara, och det går inte och ändra på det, som dom försöker göra här! Jag tycker att Peter borde fått stanna kvar, men fått en varning eller något liknande, och detta säger jag inte bara för att han e min farbror utan också för att jag tycker att han ska få rätt till att bestämma vem som ska spela i vilken serie, eftersom det ändå är han som tränar det här laget, och har gjort det sen dom var 5 år gamla. Usch säger jag bara !
Vad tycker ni om det här?


Min & lisas fina bild!

Vi satt och hade tråkigt och då så kom vi på att vi kunde spela lite spel, och då gjorde vi den här filuren :D :

lisa valde kattöronen ;9

bye så länge


@ home right now.

heyyy. Nu är jag hemma från sofie, kom hem för ca en halv timme sen. Vi somnade vid 12 igår, vilket var rätt skönt, eftersom jag var as trött. Vaknade vid ungefär kvart i 10 nånting och då hade sofie precis tittat klart på en film -.- Haha morgonpigg?Nä inte alls..... Sen så åt vi frukost, och tittade sedan på "Dumpa honom" En helt okej film faktist! Efter det fixade jag iordning mig, sen så åkte jag hem, och nu ska jag städa mitt rum, byta lakan, dammsuga, damma, osv.. Det är tråkigt när man gör det, men gud så skönt det känns när det väl är klart, ni får en före och efter bild senare! Här kommer iaf bilder som jag lovade, för dom senaste dagarna :

Påväg från träningen i måndags..

Sofia på heron.

Min sko och mitt ben & sofias ben på heron ;).

Vickan på träningen i tisdags!

Jacquie, min tvillingsjäl som jag snacka om ;), på träningen i tisdags.

Sofie vid middagen igår, hehe ursäkta den dåliga bildkvaliten!

Våran pizza! Ser ni ?

Jag med nya jeansen (!!) när jag precis kommit innanför dörren från sofie!

Närbild!


Jaja, nu ska jag lyssna på CAMPROCK skivan, haha så grym!
kramsen, vi hörs senare fölks/m


Om everything

Hej på er, nu har jag äntligen tid till att skriva lite här om dagen och gårdagen!
IGÅR;
Igår var jag somsagt på träning 13-15, sen så kom jag hem, duscha, och städade mitt rum, vilket var behövligt, och sen kom lisa. Vi satt och pratade ett tag, sen så gick vi till sofia och där så spelade sofia hmm, tv spel (?) HAHA bästa jue, sen så ja pratade vi och var inne på datan osv, sen skjutsade sofias mamma oss till heron, så såg vi på "Farsan" Den var AS skön ! Haha, vi satt där och garva! När filmen var slut var klockan typ 22.30, och då hämtade mamsen oss där, och sen så åkte vi alla hem till mig och så sov dom hos mej :). Vi hade det jättemysigt, jag var paparazzi och tog massa bilder på dom när dom sminkat sig as mycket, vi snacka skit;)YEY. och pratade med en kille i 40 min -.- HaHa no life .. Vi somnade vid typ 5.
IDAG;
Sen vaknade vi av att EN VISS SOFIE EKBERG ringde på hemtelefonen och väckte oss.. jaja;) sen låg vi i sängen till 14.00 typ, och sen kom sofie, och då började vi fixa oss, sen stack lisa och sen så stack sofia efter ett tag hon oxå, då så packade jag, och sen åkte vi till sofie, hon bytte om till träningen, och sen fick vi skjuts av hennes far till träningen, jag var inte me eftersom jag var sjukt jävla trött efter dagen innan, buhöö,men jag satt och titta på, och jag hittade min tvillingsjäl jaqueline(stavning?) haha hon är också ett freak av twilight, wihu äntligen lite medkänsla här i världen. Jaja, sen så hämtade sofies pappa oss, och vi hyrde 2 filmer på vägen. När vi kom hem till sofie så började jag med pizzan, och sofie tog en dusch. Sen så åt vi den, as gott. Sen satte jag,sofie & frerik oss i sofies säng, och tittade på "Prinsessa", en film som jag velat se jättelänge! Den var jättebra! Och nu är den precis slut och vi ska bädda till mig & sofie e redan och borstar tänderna och tjatar på mig att jag måste bli klar nån gång och att ingen kommer orka läsa mitt FINA inlägg ändå, men det orkar ni! Eller hur?!

Jaja, jag har tagit as mycket bilder under igår&idag så dom får ni imorn när jag kmr hem ifrån sofie. Najs aight?
Nu ska jag sätta på mig min "motherfucker" tröja och gå & ta bort mitt otroligt jobbiga smink -.-
ha ett gott liv.
/eran matttttttttttttttysidiididloDA


1 dag och 4 timmar sen!!!!

hej på er, FÖRLÅT för att jag inte skrivit, det var faktist 1 dag & 4 timmar sen jag skrev (!!) fy på mig, och nu hinner jag inte skriva heller igentligen, ska hem till sofie, och sen ska hon träna, jag följer med, och sen ska jag sova där och vi ska ha myskväll med egengjord pizza och hyrfilm gud så härligt, jag är så sjukt trött efter gårdagen.. *suck* Jaja, ni får veta vad jag gjorde ikväll ,vi höres
pusshej!


..

träning nu
later folks/m


RSS 2.0