Mirakeltabletter

IGEN !  MOHAHA
 Jag kopierar nu texten från hemsidan http://www.coolstuff.se/ som jag hittat alla saker på ! Så läs&lär ! :)

Allt är gott!

Olika saker smakar på olika sätt, så har det alltid varit och det är väl egentligen ingen som klagat över det. Citroner har till exempel varit sura i alla tider och har till och med fått viss uppskattning för detta. Men tänk om du själv skulle få bestämma vad som är sött och inte? Låt en mirakeltablett smälta på tungan och säg välkommen till upp och nervända smakvärlden. Sura saker som sötaste godis. Äta en citron och skölja ner den med vinäger? Smakar som kola och saft. Rabarber och Tabasco smakar underbart (på ett sött sätt)! Och då kan du ju bara tänka dig hur söta söta saker smakar? Vi snackar en vulkanexplosion av njutning i din mun.

Tabletterna framställs ur de afrikanska bären Miracle Fruit (ja, de heter verkligen så!). Bären dokumenterades första gången år 1725 när en fransk äventyrare upptäckte att befolkningen tuggade dem innan de skulle äta för att få maten att smaka bättre.

Tabletterna är perfekta för den som vill imponera på polarna genom att äta konstiga saker (ni finns och ni är många, försök inte dölja det) eller för dig som har ett svårt sötsug men inte vill snaska så mycket. Ett paket innehåller 10 tabletter.


 
PÖSS IGEN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0